Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 17:34
- Nahlásit

darenka
tak castecne to klaplo, uplne spokojena nejsu, ale mohlo to vyjit hur.

jj, doma se snazim 1x tydne, jak byla ta 3 mesicni dira tak sem se snazila sspon opakovat prvky, co znam ci potrebuju zlepsit, nex budu moct pokrocit

petrak
nektery bundy maj karabiny primo v rukavech a nektey rukavice uz i poutka.

xerxova
uff, tak to s boulickama je moc dobre

HaZa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 18:51
- Nahlásit

PetraK cernej caj si v tekutym prasku
já objevila Pervol sport - píšou že to je na "sportovní věci" manžel hraje 2x týdně volejbal takže peru často a cenově jde. Zatím nějakou "funkční" újmu nepozorujeme (věci zn Lidl, Tchibo ale i lyžařské bundy a kalhoty)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 19:00
- Nahlásit

HaZa
to mam doma taky, event nebo gorac bych v tom nikdy nevyprala, na to tomu neverim, ale je fakt, ze SS s parametrem 10/10 coz je spis jednooka membrana mezi slepejma bych se v tom asi taky nebala vyprat.

Je taky otazka, pokud mate v lyzarskych vecech membranu, s jakyma parametrama a pak je mozny, ze by ujma poznat ani nesla... (tady je proste naprd, ze se bojim to vyzkouset, protoze se potim fakt hodne a mit bundu za 5t, ze ktere se po vyprani v tomto stane igelit, tak me asi vodnesou nohama napred

Ja mam velkou lahev atska takze to neresim, to mam stejne tak na 3roky. ten pytlik je sice drahej (asi 30kc) ale kdyz bych mela JEN tu bundu a prala ji 2x za sezonu, tak neresim.

Jo a jeste je dobry zdimat spis na malo a nechat doschnout, treba 600ot, pokud pracka umi.

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 19:55
- Nahlásit

Darenka
Léčíš si nějak ty záda? Nějaký cvičení? Snad bude brzy líp.

líp bude, až bude bydlení hotový. doteď jsme malovali asi milijooon metrů čtverečních a teď lezu po čtyřech a natírám podlahy.
ikdyž vlastně po vánocích začneme s kraslicema, takže klid bude asi tak v dubnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 20:15
- Nahlásit

Janiii
ale aspon se dockas za par mesicu tak hlavne, at se to nezhorsuje a mate to uz brzo hotovy

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 20:21
- Nahlásit

cernej caj
snažim se to brát pozitivně - jako že vim, z čeho to mam

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 20:36
- Nahlásit

Janiii
Ano, neni nad to znat pricinu.
V prosinci snad bude volneji, ze by konecne protapka? Pruhy + Cacorka?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 20:39
- Nahlásit

Janiii
tak hlavne, pokud se toho brzo taky zbavis

Fifi
to by bylo supr, kdyby vam to klaplo a nekdo to i vyfotil;)

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 20:46
- Nahlásit

cernej caj
Co Feri, porad limcuje? Mys lapena, granule kradouci?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 20:51
- Nahlásit

Fifi
no mys lapena jedna - kdo vi, zda jich neni vic. Zatim limcuje, ale nastesti ji nijak nevadi, akorat se nemuze moc podrbat na bradicce ale ted tu chrape jak drevorubec

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:01
- Nahlásit

cernej caj
to by bylo supr, kdyby vam to klaplo a nekdo to i vyfotil;)
jedině, že by fotila Ešuska ta má na zaostření talent jinak si nedovedu představit, jak na fotce rozeznat tříbarevný vers.pruhovaný šmouhy
V prosinci snad bude volneji
Fifi
pani jak pro koho teď neslibuju vůbec nic, jen makáme a makáme, v týdnu i o víkendech, původně jsme chtěli na Vánoce tak jako do novýho, to asi nedáme, ale děláme pro to všechno. ale když by byla vidina volných pár hodin, tak bych ráda a Cácorka určitě taky

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:01
- Nahlásit

cernej caj
Tak plastovy mysolapky vcas nasadit, at tam nemas zase invazi a zbytecny trapeni. Babi leto bylo dlouhy, ted asi nastane uprk mysi do tepla.
Me pobavil ted Troldas, alias pan Kocourek, on nejen mnouka... ale ted jak prituhlo, tak tapkama pri vstupu do snehu trepe jak kocicka. Pres den to prece jen talo, ted se mirnej poprasek drzi a odpoledne byla chvilku i slusna bila tma. Tak vsichni ridicove, ofafrne, doufam, ze mate prezuto.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:03
- Nahlásit

Tak jsem si dala v práci půl hoďky přesčas a už mi nevyšla veterina zejtra to rozhodně nestihnu, tak až středa... Doufala jsem, že se mu to přes den zatáhne, ale ani prd, přijde mi to horší než večer. A jinak jsem kaput, jestli se to bude do vánoc už jen zhorsovat, tak mě štědrej den zastihne jako zombii.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:04
- Nahlásit

kachna_

Třeba froté bylo tvrdší, světlý zašedlý, mamče to nevonělo (ale éteráky jsem tam moc nelila, na druhou stranu ocet jsem docela přidávala). Nějaký umělodeky to zničilo.

ááha
dík. Já nad tím přemýšlela -i nad tím si to vyrobit, s tím, že na černý to bude dost jedno????

Fifi
Moc peknej clanek. Ad ta "vyuka" stenete od dospelaka - ja nezapomenu, kdyz byla Dorota malinka a rozhodla se, ze si nejakej poklad odnese zahrabat na zahradu. Jeji jeden neuron stacil jen na to, ze parkrat hrabnula, poklad tam polozila a odkracela. Sledoval ji Bernas, jeji fotrik. Normalne ji sel ukazat, ze se to musi este zahrabat rypakem!

jsem tohle přehlídla v tom kalupu. jednak dík za pochvalu ,ale hlavně.... je to roztomilý, jak ti dospěláci mrňata učej, že jo?? Mně třeba hrozně mrzí, že člověk nemůže vidět štěňata vyrůstat v klasický psí smečce. I když zrovna Štajn to tak trochu měl, nebyl tam sice klasickej tatík, ale streja Gábi ho myslím dost nahradil /místama i mamču /. Měl s nima neskoutečnou trpělivost. A je hrozná, hrozná škoda, že s ním a se zbytkem smečky nemohli mrňata zůstat mnohem dýl (i proto jsem ten kdo hlasuje za pozdější odběr , bylo moc krásný to pozorovat)

eidt -tak myslíš, že článek není marnej? já bych hrozně ráda, kdyby se mezi laickou veřejnost co nejvíc rozšířilo povědomí o tom, že psi nejsou "jen psi" I když ono, ten kdo se ke psům chová jako debil, těžko přijde na Zvířetník a tak.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:06
- Nahlásit

přezuto má autíčko botičky už dlouho. Přeci jen je u nás zimovatěji - i když to letos dlouho vydrželo bezsněžné...
Je bílo - Najt řádí a řádí... blboun jeden. By snad se měl pomalu klidnit, nebo neee ???

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:07
- Nahlásit

Janiii
teď neslibuju vůbec nic, jen makáme a makáme, v týdnu i o víkendech,
Jasny, chapu, vsak mrkni v emila. Pruhy by byly jiste Cacorkou i Terez poteseny, cuby bych nechala radsi doma. Kremyl cuby nemusi a Baz je porad od smrti Ag jina...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:08
- Nahlásit

birma
a už mi nevyšla veterina
A co se deje?
Jinak politujte maleho Arnostka ledemodreho od Mathey, pry ma anginu, chudaky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:09
- Nahlásit

cernej caj
Jo a jeste je dobry zdimat spis na malo a nechat doschnout, treba 600ot, pokud pracka umi.

díík, to by mě nenapadlo

nektery bundy maj karabiny primo v rukavech a nektey rukavice uz i poutka.

ke-cáš??Fakt jo?? Bunda pro debila existuje??cernej caj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:10
- Nahlásit

Fifi
tu mam ty plastovy mysolapky strategicky rozmisteny celorocne, ono i v lete se obcas urodi, jen holt sme pridali jednu jeste ke granulim proste nejlepsi mysolapky od fifi (tys je tenkrat poradila, ze jo?)

birma
chudak adamek, snad se to jeste nezhorsi pres oc...

PetraK
prisel dneska darek mamince i v dobre krabici (no je vetsi, ale tak) akorat uz nemam kapacity, takze to zabalim zitra a ve stredu vemu do mesta.

Xerxová
ja se ptala muze, jestli prezul a on, ze to nestih.. jako prezout ze zimnich na leto

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:11
- Nahlásit

Fifi

Jinak politujte maleho Arnostka ledemodreho od Mathey, pry ma anginu, chudaky.

jak proboha Arnošt k anglíně přišel?

Adam má na noze nějak rozlízanej flek

birma
Doufala jsem, že se mu to přes den zatáhne, ale ani prd, přijde mi to horší než večer.
nemůže to nějak souviset s tím, co měl předtím?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:12
- Nahlásit

cernej caj

akorat uz nemam kapacit

ČAJDO!! PROSIM TĚ!! S tou bundou co mám, jsem fungovala doteď. Kdyby se tu neobjevila tvoje nabídka, tak jsem jí vyprala, zašila a dál s tou hrůzou fungovala. Takže se co?? Takže se uklidni v pohodě, klídek ano?

Janiii
Člen
- Nahlásit

Fifi
Pruhy by byly jiste Cacorkou i Terez poteseny
matku Terezu bych nechala doma, ať se mládí vydovádí
a máš replááj

Fifi
Člen
- Nahlásit

PetraK
Mně třeba hrozně mrzí, že člověk nemůže vidět štěňata vyrůstat v klasický psí smečce.
A tak ne kazda fena zase pusti treba ostatni cleny ke stenatum, ne vzdy se vyskytne primo otec vrhu ve smecce. V tomhle je to hodne o plemeni a povaze a tak vubec. Ale kdyz se zadari, tak radost sledovat.
tak myslíš, že článek není marnej?
Kdyz sem pochvalila, tak asi myslim, ne? A ono to sou veci, ktery jsou nekterym lidem samozrejmosti, bo je vidaj denne a jiny to ani nenapadne. Ale je to uz vyssi divci, to nemuzes chtit po kazdym, bohuzel, aby to zacal nejak najednou vnimat v ramci osvety, ci jak to rict.
Xerxová
By snad se měl pomalu klidnit, nebo neee ???
Asi nee?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:13
- Nahlásit

byste nevěřili, kolik legrace, zábavy a národního ponaučení dokážou přinést dvě ředkvičky pro Rumouše

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:14
- Nahlásit

PetraK Xerxes vyrůstal ve velké smečce doguší - štěníků tam bylo skoro stejně starých čtrnáct. Plus mamina a pár tet a strýček by se taky našel (starší brácha Rocky byl moc krásný pes). Brala jsem si ho na devíti týdnech - přesto si se psy nikdy moc hrát neuměl. Raději se tulil k paničkám od těch psíků... Vždy dával přednost lidem... Nebyl agresivní, miloval štěníky... ale že by utíkal za cizími psisky?? Nesmysl.
Betka byla rozcapenec skoro jedináčkovatý (měla jen jednoho bráchu - Banderase Antonia ) a maminu. Brala jsem si hrozně brzy (už to neudělám) - na 50 ti dnech. A psiska milovala a se psy i fenkami slušně vycházela.
Night je z obří smečky - přišel tříměsíční a psi jsou mu nade vše...
Nějak mi tam ta závislost mezi smečkou velkou a psí socializačkou až tak jednoznačně nevychází.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:16
- Nahlásit

PetraK
ale byla sem prekontrolovat tu modrou a ta je nema ale myslim, ze na nepromokave bunde je mam

Janiii
chudak matka tereza, si to zaslozila teda, vychazku nedostane

PetraK
dve prevleceny za zeleny kondomy?

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:16
- Nahlásit

ona snad ani jinak čučet neumí jedna dnešní, když se divila, co to padá z nebe

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:17
- Nahlásit

Fifi

A tak ne kazda fena zase pusti treba ostatni cleny ke stenatum, ne vzdy se vyskytne primo otec vrhu ve smecce.

vím, ale není to přirozený. /pochopitelně, nemyslím od prvního dne, to není ani v přírodě/, ale překopali jsme jim svět tak, že se to v 90% neděje vůbec. Jsem ráda, že Rumštajn, si to aspoň trošku zažil. Byla tam máma, tetka, která se starala, tetka, která jich měla plný zuby a tátu nahradil láskyplnej strejda Gábinka . Velkej rozdíl od toho, jak vyrůstal v rodným pelechu Ešusek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:18
- Nahlásit

Janiii
fesandaaaa a jak je velika uz

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 21:19
- Nahlásit

Janiii ta úžasně úžasle čučí

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání