Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 12:10
- Nahlásit

Maya
hlavne sleduj nekdy lidi na ulici - de noha, dlouho nic, pak se zasekne o ten mega sirokej nart a pak se zveda i bota to je tak na hozeni drzky a pochybuju, ze se v tom da chodit vic jak 200 metru

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 12:18
- Nahlásit

cernej caj
no na druhou stranu třeba by si ti lidi rádi koupili normální padnoucí boty, ale jaksi není kde
jako hadry dělaj čím dál menší, aby ušetřili náklady a boty zvětšujou??? fakt nechápu, logicky by boty měly bejt užší a užší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 12:31
- Nahlásit

Maya
no prave, tak to myslim. lidem se noha 3x nerozsirila v kotniku, je to trend vyrobcu stejne jako boty na amputovany malicky

me se zas zda, ze hadry delaj cimdal vetsi, pac na stredni sem vazila 65kg a kupovala sem bezne tilka M/L a ted vazim 65kg a kupuju tilka xs/s. Kalhoty kupodivu mam porad 38/40 spis mi vadi to zkracovani do pasu u vseho co ma zateplovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 12:45 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

ja budu shanet novou zimni bundu prozmenu a su nescastna pac ta modra, co se stehuje k esusum, byla paradni akorat ze moje prvni SS bunda... no, neudycha me, samo

mela bych se zeptat denyky kam na paradni modrou bundicku

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 12:58 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
http://www.rozhlas.cz/dvojka/kupredudominulosti
Kupředu do minulosti3. listopadu 2015 v 18:30

Společenský systém je založený na dravosti, bezohlednosti, individualismu a iluzi nekonečného růstu, říká Jan Hnízdil
je tam s ním několik rozhovorů.

do Afriky, nebo kde to ten vůl tehdá byl
Ale jako nech bejt, honím v ní parádu, nebo si ze mě dělají
známí prdel, byl tu v pátek můj malý milý kamarád Toník a chválil mi jí jak má hezkou barvu ..tak jsem mu řekla tu story....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:12
- Nahlásit

denyk
nebyl v nepalu?

chces slyset story, za kterou me nova majitelka nepochvali? objednala sem si z netu paradne teplou cervenou mikcu. prisla cervenoruzova, fakt zariva a divna barva. zvladla sem ji jednu zimu, na letosek se prestehovala k nove majitelce. ta si ji vzala na vandr. No a nejak se stalo, ze s ni skoncila v trampsky hospode mezi zelenejma... no privezla si prezdivku medvidek koala

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
prvni SS bunda.

ses dala k náckům jo?

jehehééé, jehehéé
nemá vona nějakou podobnou barvičku?

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:19
- Nahlásit

cernej caj
jo máš pravdu, byl

prisla cervenoruzova, fakt zariva a divna barva
tak mám doma už týden tyhle boty http://www.spartoo.cz/adidas-Performance-RESPONSE- TRAIL-21-M-GTX-x804484.php?track_id=adwo_fglmxt&sx =H&utm_source=Froogle-Mixte&utm_medium=comparateur s&utm_content=804484&utm_campaign=adwo_fglmxt&ggpr oduct_partition_id=24176970992&ggnetwork=g&ggcreat ive=52463619862&ggkeyword=&mkwid=8YH38bbF_dc&plid= &gclid=CLmkmNjCpskCFUcTwwodTvENmg
jako náhradu za ty krásné zelené a jsou taky dost hustý

nemá vona nějakou podobnou barvičku
tákhle krásnou
http://www.hollistersk.biz/hollister-panske-bundy- stand-obojok-modra.html

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:28
- Nahlásit

denyk
budete si s ešuskou poměřovat? (nechci psát co, někdo by to mohl číst blbě)

jdu se porozhlídnout po nějakým eshopu, kde budou mít všechno co chci pohromadě, budík, meteostanici, kartáček a tu obojetnou flešku

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:32
- Nahlásit

denyk
jsou taky dost hustý

DENYKY!!

tákhle krásnou

no, taky tluťí, mooť tlutí!! Já už to vidim, jak se Brtnik strhne, až mě v tom uzří

(niiiičehož neposlouchej čajdo, my jsme doma fakt tou černou stižený, dělám si srandu, jsem ráda, že budu mít bundu v který můžu mezi lidi - do prvního venčení, než jí to malý zrzavý hovado uprasí )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:41
- Nahlásit

denyk
vis jakou plochu maj boty a jakou ma mikinu a predstav si ji v trampsky hospode kde sou vsichni zeleni a maskacovi

jako na moje paradni botky
su zvykla ale ta mikina je ohyzdna

Maya
co je obojetna flashka

PetraK
cey jedno, jo a pere se to ve spesl SS pripravku, v outdoorshopech baleni na jednu davku prani asi 30kc, aby se nezalepila membrana a porad to stihalo dychat a byt vodeodolny. neprat v avivazi! pslala bych ti vzorek k bunde, ale aby flaska netekla..

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:44
- Nahlásit

Ne a ne a ne Vás dočíst. Jste hrozný krafalky
Zase mě blblo pár dní připojení, naštěstí už je to snad ouplně opravené a zase budu moci fungát v poho.

Jste hrozný s těma nákupama - samá paráda. Já už se asi budu jen soustřeďovat na nákup bahnu,vodě,sněhu odolných hadrů a bot Nikam moc nechodím a do práce taky jen semo tamo , tak potřebuju něco do nepohody.
Dárky taky nemám žádný koupený.
Mimino by mělo vykouknout už každým okamžikem a furt nic. Termín byl původě 23.11., pak pan doktor usoudíl, že to bude o týden dřív a ono prd.
Adéla včera prvně viděla sníh a byla ouplně jak smyslů zbavená. Moc se jí to líbilo. Ještě že jsme jeli na cvičák dřív, že si to tam prolítala (je tam o něco víc sněhu než u nás), protože pak při výcviku byla docela (opravdu jen docela) šikovná. Je ze všech účastníků nejmladší o několik měsíců a panička o spoustu roků nejstarší ze všech dvounožců . Pořád máme co dohánět. Přivolání sóĺoje suprový, ale z klubka hrajících si psů - to je porod. A taky to její vítání každého cizího člověka - nejsem schopná jí odvolat. Snažíme se na tom pracovat, ale nějaký extra posun tedy nevidím.
Doufám, že nemarodíte a jste veselý. Denyk tedy určitě - tší se na tetování a m červený kégy

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:46
- Nahlásit

PetraK
jsou taky dost hustý
jsou náhrada za tyhle tak prostě mosely býti svítivé
http://www.kicks-box.com/realsneakers/11575-adidas -response-trail-20-m-2013.html

mít bundu v který můžu mezi lidi
no já jsem si právě říkala, ty a taková farbé

cernej caj
predstav si ji v trampsky hospode
jo tak to muselo bejt hustý, já si na hony taky beru tmavý hadry že, asi by mě v těch mejch barvičkách vypískali
Ale zase bych si mohla bejt jistá, že mě nikdo neodkrágluje, páč bych byla co? Byla bych viditelná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:47
- Nahlásit

Darenka
Já už se asi budu jen soustřeďovat na nákup bahnu,vodě,sněhu odolných NEEXISTUJE

tak hlavne, at se narodi zdrave

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:49
- Nahlásit

Darenka
samá paráda
u mě je to nutnost, mít dobré a pohodlné boty. A ády loni v létě zakoupené jsou už prostě potrhané.
Mimino by mělo vykouknout už každým okamžikem
jaký miminooooo? Nevím nevím

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:49
- Nahlásit

cernej caj
co je obojetna flashka
normál a mikro v jednom, že nemusíš na připojení k tlf nebo tabletu furt hledat ten bazmek převádějící na mikro

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:50
- Nahlásit

Darenka
neboj, mimino dřív nebo pozdějc vyleze a lepší pozdějc než dřív

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 13:54
- Nahlásit

denyk
darenka bude babiiiii

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:04
- Nahlásit

denyk
Jj, budu babi. Onehdá jsem to tu psala Za posledních hodně, hodně let nás letos potkají 2 nejúžasnější události - Adél a mimčo.
Chlapi si mimčo plánovali už ten víkend po kterém následoval svátek - že by to mohli sáhodlouze zapít. Když nic, tak si to naplánovali na víkend co právě uplynul a zase nic. Já nemůžu pít, tak mimčo oslavím malým grepovým pivčem a na to nepotřebuju mít víkend

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:14
- Nahlásit

cernej caj
a pere se to ve spesl SS pripravku,

fákt? to nemůžu prát jen tak?
dobrý tedy půjdu do SS krámu a tam koupim SS něco To bude mít Brtnik radost, už takhle mi kvůli botám říká Óbrštumbanfýrerin , když si dotáhnu SS přípravky, mám to jistý

Darenka
Adéla včera prvně viděla sníh a byla ouplně jak smyslů zbavená.

jo to si živě představuju, jak je jak pomatená hezky se na to kouká, viď, budoucí babčo.

denyk
no já jsem si právě říkala, ty a taková farbé

hele, je to funkční, nevypadám jak utahanej bezďák (jako v týhle starý už), a můžu v tom jít se psem do hospody. Navíc to bude zase matroš, kterej můžu otřít. Barva tedy není ideální, není. ale to se psama tolik řešit nemůžu.

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:18
- Nahlásit

PetraK
hezky se na to kouká, viď, budoucí babčo.
jsme z Adély oba s mužem podělaní.
To bude prdča - spřežení - berňačka Darenka, kočár, Adéla a my s mužem vlající za nimi
Včera viděla už nasněženo, ale dneska ráno měla premiéru s poletujícími vločkami. To bylo tóčo

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:26
- Nahlásit

Darenka
Jj, budu babi. Onehdá jsem to tu psala
já neměla čas číst všechno.
Tak moc gratuluju

PetraK
Barva tedy není ideální, není. ale to se psama tolik řešit nemůžu.
to né a určo ti bue slušákovat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:27
- Nahlásit

snííííh - Night začal řádit děsivě - snaží s norovat jako loni - jen mu nedošlo, že toho není půl metru, ale centimetr a že má rypák od hlíny... Zahrada dostává zabrat
loňské nadšení:

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:32
- Nahlásit

prací sliz, teď tu na něj pěje ódy kolegyně
http://www.ekozivot.cz/ekodomacnost/navod-na-vyrob u-mydloveho-slizu/

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:34
- Nahlásit

Xerxová
já už se lekla, že vám tohle napadlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:36
- Nahlásit

Xerxová

loňské nadšení:

tjo a já už chtěla plakat, kolik máte sněhu, než sem dočetla až dokonce

Maya
já už se lekla, že vám tohle napadlo

viď?

denyk

to né a určo ti bue slušákovat

drzá osobo! ať se ti boty přebarvěj na hnědou barvu

Darenka

měla premiéru s poletujícími vločkami. To bylo tóčo

Honila je?? Rumouš letos s podzimem překvapil - jak padalo listí - měl o zábavu postaráno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:40
- Nahlásit

PetraK
tak jako muzes asi v tekutym prasku, ale jinak znicis membranu, je otazka, jestli ti zalezi na ty membrane nejak moc

hlavne fakt NE avivaz a prasek praskovej.

SS přípravky, mám to jistý

Darenka
chlapi se uz tesi, co

Xerxová
chudak

Maya
tak slysela sem o lidech, co pouzivaj ty praci mydla, mozna to nekdy prubnu tez.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Sněžííí sněžíííí a já sem debííííl !

Sem si spletla pani a vona jako chce věneček ale aby měl 40-50 cm a to kolo vod traktoru co už je samo hotový má 70 cm !!

Nechce někdo kolo vod traktoru???? místo věnce na vrata????
Páč já kretýno musim udělat menší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:51
- Nahlásit

Fajka
tak aspon muzes nabidnout ve sleve kolo od traktoru

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:52
- Nahlásit

zebou mě ručičkýýýý - neb jsem se teď dvacet minut přetahovala venku s Nightem o lano. Jednak to hodně klouže (jak stárnu, víc se pohybuji připosr...atě) jednak to mokré sněhem obalené a flusy ožužlané lano do ruky nicmoc... Ale cíl splněn - psisko vylemtalo mísu vody a teďprávě udeřil zády do radiátoru - tj. ulehl

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání