Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:53
- Nahlásit

cernej caj
hlavne fakt NE avivaz a prasek praskovej.

jojo, peru normoš jenom v gelu a aviváž nepoužívám už roky - neb to nečiní dobře, hlavně alergikům. Místo toho používám své oblíbené éteráčky.

Díky za instruktáž. Hele, kdeže ty esesácký výrobky na praní seženu?

Fajka
Nechce někdo kolo vod traktoru???? místo věnce na vrata????

ehm, mám se Ti tu zeptat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 14:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Xerxová

jednak to mokré sněhem obalené a flusy ožužlané lano do ruky nicmoc...

tohle je jedna z mála věcí, která mi na zimě vadí - že když se psema něco dělám, mám pak ruce totál zrychtovaný, popraskaný od mrazu a tak.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:06
- Nahlásit

PetraK
ehm, mám se Ti tu zeptat
klidně ale jako je to fakt velký jak kolo vod traktoru

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:06
- Nahlásit

Drasalice!
Troldik taky videl prvne snih dneska. Zkoumave cuchnul, nabral si toho plnej frnak a pak psikal snad pet minut, pako pruhaty. Velmi ho to poveselilo.

PetraK
mám pak ruce totál zrychtovaný, popraskaný od mrazu a tak.
Pssst, reknu ti tajemstvi. Existuje neco, cemu se rika rukavice! Hadej proc?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:09
- Nahlásit

Fifi
. Zkoumave cuchnul, nabral si toho plnej frnak a pak psikal snad pet minut, pako pruhaty. Velmi ho to poveselilo.

mě taky, jouda joudovič je to

Existuje neco, cemu se rika rukavice! Hadej proc?

nebuď drzá pani. Rukavic jsou během chvilky mokré taktéž. Nosívám zpravidla dvoje, když si vzpomenu. když ne , je to stejný - za chvíli mám rukavice mokrý vod vožužlanejch voslintanejch věcí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:13
- Nahlásit

trolda musrl byt rozradostnen

xerxova
hrzla zebra o zebra?

petrak
outdoor obchody, obcas pracovni veci ci drogerie. ja se mrknu doma, zda nemam navrch jeden pytlik

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:19
- Nahlásit

PetraK
drzá pani. Rukavic jsou během chvilky mokré taktéž. Nosívám zpravidla dvoje, když si vzpomenu. když ne , je to stejný - za chvíli mám rukavice mokrý vod vožužlanejch voslintanejch věcí
já takýýýýý a gumový nepromokavý rukavice studěj

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:19
- Nahlásit

cernej caj
ja se mrknu doma, zda nemam navrch jeden pytlik

ne, ne , ne. kašli na to. to ať tě ani nenapdne, když je to v drogošce, není problém si to obstarat (a pochopitelně by to nebyl problém ani u těch obchodů, jen jsem líná jezdit do civilizace) Dík za nabídku, ale fakt na to kašli.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:20
- Nahlásit

Fajka
gumový nepromokavý rukavice

ble fuj. Trochu to řešej lyžařský, ale v těch je člověk takovej nevobratnej- třeba při odměňování, než to sundáš a tak. A i tak jsme schopní je s čoklidama promočit

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:21
- Nahlásit

jo a ještě vlastně

http://neviditelnypes.lidovky.cz/komunikace-mezi-c lovekem-a-psem-d3o-/p_zviretnik.aspx?c=A151122_144 358_p_zviretnik_kosa

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:22
- Nahlásit

PetraK
taky existuje něco, čemu se říká nepromokavá rukavice

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:26
- Nahlásit

Troldik taky videl prvne snih dneska
taky jsem pozorovala Cácorku z okna, jak sedí, dívá se do nebe, a čumí občas po nějaký tý vločce chnapla za chvíli vyrážíme ven, než půjdu dál trápit svoje záda (a nabídku na výměnu za kyčle neberu, páč timhle tempem mi brzy odejdou i kolena, tak aspoň kyčle si nechám )

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:28
- Nahlásit

výhoda zahrady je, že když se zviřoň zvedl z pelechu a hvízdnul si u dveří tentokrát s míčkem... že nahodím starou zahradní bundu, vletím do starých botasek a vyřítíme se dát ještě jedno kolo řádění. Kratší - já byla venku jen asi deset minut - on o chvíli déle - neb je nyní docela provoz na chodníku a on musí monitorovat. úžasné je, že neřve - to Betka u plotu řvala jak pardál... sice fungoval povel "hubudrž" , ale stejně to s dalším člověkem zase zkusila...
Nějak je chlapec aktivní - jako by ani pondělí nebylo. A to měl "dětský víkend", který ho vždy dost unaví - víc psychicky než fyzicky, ale unaví... Asi je první větší sníh prostě zábava

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:34
- Nahlásit

Maya

taky existuje něco, čemu se říká nepromokavá rukavice

nojo, ale to bych nesměla mít tak otřesnou spotřebu rukavic,no. Ztrácím je furt.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:35
- Nahlásit

PetraK
Moc peknej clanek. Ad ta "vyuka" stenete od dospelaka - ja nezapomenu, kdyz byla Dorota malinka a rozhodla se, ze si nejakej poklad odnese zahrabat na zahradu. Jeji jeden neuron stacil jen na to, ze parkrat hrabnula, poklad tam polozila a odkracela. Sledoval ji Bernas, jeji fotrik. Normalne ji sel ukazat, ze se to musi este zahrabat rypakem!

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:36
- Nahlásit

PetraK
nojo, ale to bych nesměla mít tak otřesnou spotřebu rukavic,no. Ztrácím je furt.
Tak si vyrob takovej ten popruh, co protahnes rukavama za zady a k nemu rukavice prisij - to jsme mivali jako deti.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:36
- Nahlásit

Ztrácím je furt.

ale to ti poradí v každé mateřské školce, že stačí provázek kolem krku... podmínkou je neuškrtit se Pssst - to radí ta pravá, rukavice a čepice a tlusté ponožky nikdy nenosím, neb mi bývá vedro

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Xerxová[, Fifi

le to ti poradí v každé mateřské školce
to jsme mivali jako deti

a to mi bylo jasný, že s tím někdo vyrukuje.
Však já nad tím taky uvažuju, ale jednak

si nevzpomenu a druhak, když budou mokrý, tak jak je vyměním za ty suchý, he?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:42
- Nahlásit

kolem krku šňůra s maličkýma lehkýma plastovýma karabinkama... a na rokavice poutko... Jak prosté... Jak myslíš, že to mají dítka

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Xerxová

kolem krku šňůra s maličkýma lehkýma plastovýma karabinkama... a na rokavice poutko

tooooooooooooooooooooo už je na mě mooc šitího. ostuda, vím. ale tak halt budu ztrácet, můj boj, no

EDIT- ale možná že k tomu jednou dospěju, až nebudu tak líná. Zatím je to Fajfčino:

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody jsem zatím u těch důvodů

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:47
- Nahlásit

ještě jsem si vzpomněla - jak jsem psala, že Night měl na boku bouli - podle paní doktorky reakce vznikající MĚSÍC po aplikaci určitých ATB, která by měla za další měsíc zmizet (nebo se alespoň výrazně zmenšit)... tak dlouho boule se tvářily (byly dvě - druhá vyrazila týden po první, aplikace injekcí byly dva dny po sobě) že zůstanou a najednou .... jsou pryč (jedna úplně, ta pozdnější skoro pryč) A měsíc uplyne až za týden... Ufffff - spadnul mi balvan

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:48
- Nahlásit

karabinky přiuzluješ a do rukavice (ne pletené!!) ti Brtník vyrazí takovou tu okovanou dírku... a nemusíš jehlu vůbec hledat

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:49
- Nahlásit

Xerxová

. Ufffff - spadnul mi balvan

tak to gratuluju!! věřím, že šutrák padnul teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 15:50
- Nahlásit

Xerxová
do rukavice (ne pletené!!)

a jakou jinou myslíš??
Jáprávě mám habakůk těch pletenejch prsťáků za pár babek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 16:01
- Nahlásit

šusťákovku třeba, nebo alespoň fleesku - ta se taky nepáře. Prostě obyčejná pletená by dírečku nezvládla... neb by se ti očka rozutíkala všemi směry

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 16:04
- Nahlásit

Xerxová

nebo alespoň fleesku

hmmm,. no měla bych se rozhoupat páč spotřeba je poměrně velká

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 16:16
- Nahlásit

Maya
prací sliz, teď tu na něj pěje ódy kolegyně
s psama atvrdou vodou by možná ódy nepěla

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 16:21
- Nahlásit

kachna_

s psama atvrdou vodou by možná ódy nepěla

ááha. a čo robí tato kombinácia?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 16:49
- Nahlásit

PetraK
čo robí tato kombinácia?
nepere
Třeba froté bylo tvrdší, světlý zašedlý, mamče to nevonělo (ale éteráky jsem tam moc nelila, na druhou stranu ocet jsem docela přidávala). Nějaký umělodeky to zničilo.

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 16:53
- Nahlásit

Janiii
Léčíš si nějak ty záda? Nějaký cvičení? Snad bude brzy líp.
PetraK
Jj, chytala sněhové vločky a když padalo listí, měla jsem ruce od vodítka o metr delší, nestačila jsem jejímu loveckému úsilí
Fifi
Sledoval ji Bernas, jeji fotrik. Normalne ji sel ukazat, ze se to musi este zahrabat rypakem
šikovnej tatík
PetraK
Moc peknej clanek

co mi uniklo - nějakej novej článek??? Kde?
Maya
ten provázek s rukavicemi - za mě to ještě nebylo - já už jsem z období dinosaurů, ale je to dobrá vychytávka.
Pořád bolí ruka? A co jsi psala o kyčlích. Neblbni, to začíná vypadat, že mě s bolestmi kloubů začneš dohánět
černej čaj
nějak mi uniklo - jak kurzy na vlnění u tyče - klaplo to? A co ta tyč doma - cvičíš?

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání