| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 11:32
- Nahlásit
PetraK
jakože špic se bude učit pamlsky na tlapku když si chce blemcat nohu? jakože se bude koncetrovat v takový situaci když si chce blemcat nohu na jídlo dýl než 2 vteřiny?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 11:48
- Nahlásit
Maya
jakože špic se bude učit pamlsky na tlapku když si chce blemcat nohu? jakože se bude koncetrovat v takový situaci když si chce blemcat nohu na jídlo dýl než 2 vteřiny?
nevím no, tak když si je schopná hrát s ruličkama, proč by se nemohla koncentrovat na jídlo?. jasně neznám jí, ale tak když jí přistane u čumáku možnost něčeho vele dobrýho? S tím, že to tam bude od začátku? Tedy sundám límec a hned jdu "pracovat"/"cvičit"? Nedala bych mu šanci rozjet blemcání. Nechce se mi věřit, že v době večeře, když si přichystám mističku s něčím eeechtgold vyjnikajícím...., že budu bez šancí. Ale třeba jo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 11:57
- Nahlásit
PetraK
jojo, kdyz s ni neco delas, tak to neresi. Kdyz dostane limec, tak to neresi. Resi to jen, kdyz k tomu muze. Predtim, nez se to krasne zahojilo,se k tomu snazila dostat furt i pri chuzi, jak sme sundali poprve obvaz, kdyz dostala obvaz novej, nezajem...
jenze ja ji nemuzu davat zabavu, kdyz su v praci. kdyz je doma, snazim se sundavat, ale fakt ho musi mit v pracovni dobe a v noci
Maya
podle me ona si to chce blemcat jen kdyz vi, ze k tomu muze, ale fakt hodne zaujate, rulicky si zere s limcem, bez limce ma vic snahu jit po noze nez po rulicce.
PetraK
jenze ja nemyslim dobu, kdy se ji muzu venovat, to je celkem v poho bez limce a da se to ukorigovat, at po noze nejde.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:00
- Nahlásit
PetraK
s ruličkama jak jsem pochopila si hraje s límcem a v límci si blemcat nechce
já Ferinu taky neznám, ale tak nějak špicoidně všeobecně si myslím, že představa že jí zabaví na dýl než 2 minuty v situaci, kdy si chce blemcat nohu, se mi zdá dost iluzorní, protože to je jako Já si chci blemcat nohu, tak jako jo můžeme jako nějakej cvik, když mi ty mlsky za něj dáš RYCHLE, jo tak vono to nejni rychle a hned? tak to si trhni haxnou a ty mlsky si strč víš kam, já si du blemcat nohu
no prostě asi tak nějak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:09
- Nahlásit
Maya
tak zas tak zly to neni ale vyzaduje to neustalou pozornost a interakci a tu doma taky 4h v kuse nezvladnu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:18
- Nahlásit
Bry den berusky plysove.
Zdravi vas malickaty Troldicek.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:20
- Nahlásit
Duo dementus.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:21
- Nahlásit
cernej caj
ale fakt ho musi mit v pracovni dobe a v noci
to joooooooooooo, tojo, to je jasný, bylo by to riziko. Já mám na mysli dobu, kdy jste odma.
to je celkem v poho bez limce a da se to ukorigovat, at po noze nejde.
áá- to je pak jiná! tak pak nic.
Maya
a ty mlsky si strč víš kam, já si du blemcat nohu
i bude-li mít na každý tlapě kus masa a bude ho muset "hlídat"? /pochopitelně předpokládá to, nejdřív jí to "hlídání" masa na tlapách musí člověk naučit/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:21
- Nahlásit
A do tretice.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:23
- Nahlásit
Fifi
a pak kdo vyrostl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:25
- Nahlásit
PetraK
ahaa, tys myslela taky takhle, jak ja +/-, tak sme se shodly
Fifi
jeeee, to je bozi a je teda velikanskej takhle nevypada ani nejak stihlejsi nez kremylek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
malickaty Troldicek.
opravdu malilinkatý pejsek, fakt nebude velkej. Bude, bude to velkej demen
edit - koukám, že taky miluje tu činku , je v kurzu co?
A máte snííííííííííh! My ne, ani takhle trochu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
takhle nevypada ani nejak stihlejsi nez kremylek
Nechnapu? Oba jsou stihli, Kremyl by klidne mohl neco nabrat - zere jak kyselina a nic.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:30
- Nahlásit
Fifi
jak si na mě teta Křemýl votevřela hubu!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:32
- Nahlásit
PetraK
koukám, že taky miluje tu činku , je v kurzu co?
To teda. Hlavne jsou nesmrtelny, kdysi dostala jednu Dorota i Kremyl, porad mame obe dve. To je let uz...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:35
- Nahlásit
PetraK
i bude-li mít na každý tlapě kus masa a bude ho muset "hlídat"? /pochopitelně předpokládá to, nejdřív jí to "hlídání" masa na tlapách musí člověk naučit/
když to hlídání bude trvat moc dlouho, tak buď to sežere nebo nechá bejt a jde si dělat co potřebuje, přičemž to dlouho je rozdíl jedinec od jedince, ale nikdy to není tak dlouho jako třeba u bordery
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Fifi
. Hlavne jsou nesmrtelny,
bledá závist , taky by se mi líbila (Brtnikoj už méně, neb jest zvučná myslím, že jo?)
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
Fifi
teda oni jsou fakt stejně veliký a prej že bude pruhatec střední pejsek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:36
- Nahlásit
PetraK
A máte snííííííííííh! My ne, ani takhle trochu
Mame, poprasek se stale drzi, pekne prituhlo. Ideal na zavoz masa, dobre se mi sekal 15kg spalek rybich pilin. To bylo asistentu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:37
- Nahlásit
Maya
když to hlídání bude trvat moc dlouho, tak buď to sežere nebo nechá bejt a jde si dělat co potřebuje,
já nevím, si myslím, že když se to bude rozvíjet to cvičení, tak to rozhodně nějakou dobu vydrží /půl hodiny na mysli nemám/. Navíc se to dá pochopitelně obměnit. Jednak to, co hlídá, kde to hlídá, jestli u toho jsem, nebo jsem v jiné místnosti - aby to nebylo furt stejné a psa to bavilo. Všechno se musí dělat tak, aby se na to pes těšil a bavilo ho to.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:38 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
teda oni jsou fakt stejně veliký
Nejsou este! Troldas je zhruba nastejno ci o chlup vyssi nez Baz, ale do Kremyla mu chybi este tak 5 cm nejmin. Ovsem do dylky jsou si rovni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:39
- Nahlásit
Fifi
Ideal na zavoz masa, dobre se mi sekal 15kg spalek rybich pilin. To bylo asistentu.
no jo, musí bejt kontrola procesu, jestli to náhodou neděláš blbě a nebude někde technologická chyba, která přinese nějaký neštěstí a maso třeba zmizí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:40
- Nahlásit
Ahoj ve spolek,
ták máme vymalováno a upír mosel hned obsadit postel
A za měsíc příjde kdo? Z měsíc příjde Ježíšek milé děti
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:42
- Nahlásit
Janiii
Fifi
no myslím, že vyrostli vobá dva hafiky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:42
- Nahlásit
denyk
A za měsíc příjde kdo? Z měsíc příjde Ježíšek milé děti
Jooo? Pan náměstek právě pravil, že ne , že letos jéžišek nebude, čímž mě hrozně zničil
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:45
- Nahlásit
Fifi
máš přavdu Křemýlková je štíhlounká
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:46
- Nahlásit
denyk
upír mosel hned obsadit postel
Vypada nejak urazene, chudaky.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:46
- Nahlásit
PetraK
že letos jéžišek nebude
si zlobila?
Já ne. Pan tetovač mi dnes psal, že to do Vánoc dáme,
takže cirkus bude
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:48
- Nahlásit
Fifi
Vypada nejak urazene, chudaky
néé to je ta holčička v něm
Ikdyž možná byl uražen, že se přes den nemohl válit v posteli, páč byl kvůli malování vykázán do kuchyně. Kuchyň s obývákem asi málo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:48
- Nahlásit
denyk
si zlobila?
su nejhodnější , vůbec nechápu, jak na to přišel
takže cirkus bude
tož to bude zároveň dárek ke kulatinám a taky pod sosnu!
|