Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2015 20:24 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
husty, napada me podle jmena jestli to neni leos simanek? on je velkej cestovatel a mam od nej 3 knizky, zatim sem cetla jen rusko a to je paradni, jeste mam aljasku a treti nevim.

husty video, ale xerxova si najticka pekne udrzi, musi mit uz z dog pekne natrenovany svaliska

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2015 20:36
- Nahlásit

čaj rozběhnutou dogu nemáš šanci zastavit... tedy fyzicky... Vždycky nakonec musí chtít poslechnout. Takže Xerxová Najtíčka až tak pěkně neudrží - je pravda, že mi ještě neodešel a lehla jsem jen jednou na mokré trávě - a to stál na fleku... A že teď mezi lidi (spíš mezi psy) nosím stahovák. Přeci jen berlička - spíš psychická pro mě

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2015 20:40
- Nahlásit

brej večír,
nedává tu někdo nový záda zdarma? šla bych do fronty
a pak by mohl někdo udělat výcuc, protože vás vůbec nestíhám, není čas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2015 20:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Janiii
esuska nema klid po nemoci a tak ji opet dostihl moribundus, ale o vikendu ji bylo dobre, takze zas radila jak cerna ruka. Rozum teda nema

Kachna i vlk flakaji hlasani o pacientech, ale kachna si aspon uzila vylet do zahranici s vystavou kraliku, birma ma novou praci se skvelou kolegyni, Fajka si dela vence na hrob, fifijova masazuje doma troldicka, kterej se leka listi na vode, vero je dlouhodobe zavalena praci, takze sem ani nenakuje a maya beha po doktorech se zubem, s alergiema a predava to xerxovy.

jak je u vas? co cacorka a terezka?

a lity lity se zadama, fifijova poradi, tuhle si je odblokla doma zazracne sama

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2015 22:35
- Nahlásit

cernej caj
jj to je on, zde v tý tv

těch knížek o severu má koukám víc
Janiii
vyměním záda za kyčel případně zápěstí

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2015 22:36
- Nahlásit

cernej caj
jinak mě celkem zaujalo, že říkal, že léto je tam sice krátký, ale je tam kolem 30 stupňů a den je dlouhý 22 hodin, takže všechno tam vyroste jako tady, protože tím dlouhým dnem to tam roste rychlejc, že tam pěstovali i rajčata a tak, to by mě nenapadlo

birma
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 06:24
- Nahlásit

Teda tomu říkám ráno. Zdálo se mi o nějakym dědkovi s babkou, co jedli malý děti - sourozence. A když je chtěl člověk zabít, tak musel napřed ubezdušit jejich dva psy (takový malý roztomilý) a museli bejt všichni zvlášť a když se k sobrě dostali, tak zase oživli, takže jsem půlku noci zabíjela psy....
Adam má nějakej rozlízanej flek na noze, takže budu muset večer stihnout veterinu a ještě to vypadalo, že jsem přišla o mobil, to už jsem naštěstí objevila, že problém je v nabíječce. Tak jenom doufám, že zbytek dne bude lepší...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 06:48
- Nahlásit

Maya
aha, to je fakt zajimavy, me by to taky nenapadlo.

Xerxová
akorat ty mas najtika celkem vychovanyho, aby s tebou az na nejaky vyjimky viz to listi nejezdil po silnici

birma
mela sem podobne sileny sny, jen si je uz nepamatuju. To ti fakt nezavidim.

drzim palce, at adamek s nohou nic nema a at je den prijemnej. Ja prijdu vymrzla do prace, 1) mi zdrazili smetanku do kafe o5kc z jakztakz zkousnutelne ceny, kdyz si nekoupim v tescu na "tyvole co na me ta baba u pokladny vyhodila za cenu?" a uz si ji kupovat teda tady v obchudku nebudu a tesis se na ten teplej caj a to kafe s predrazenou smetankou a dalsi hodinu a pul nepotece jeste ani voda...

navic me ta zima nejak nedela dobre na kolinko

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 06:49
- Nahlásit

Dobré ranko
nám trochu sněhákuje, jupí
Měla jsem docela poklidný víkend, jen jsem včera trochu
mosela dát do pořádku ložnici, kámoš mi tam dnes bude malovat. Toho prachu pod betlí, jejda
V pátek jsem se tak rozčílila, tvl člověk cejtí takovou bezmoc když mu druhý lže do očí (ano zase moje povedená kolegyně z práce :mad. Nechtěla jsem se snížit na její úroveň nevyštěkávala, řekla jsem fakta a ať si to každý přebere kdo u toho byl. no na pěst prostě

Maya
Hyde parku byl rozhovor se Šimáčkem
tak na tom jsem se dívala, moc zajímavě vyprávěl, taky jsem si hned pak říkala, že bych si ráda přečetla nějaké jeho knihy.
A ta historka se psem mě dostala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 07:38
- Nahlásit

denyk
treba to rusko je fakt paradni a ctivy, co mam, ale nestiham, nestiham, mam tolik knih ze ty dalsi zatim odlozeny

jinak teda ivanka nezavidim, no

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 08:36
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

a tak jo zas v Arbajtu

Krásnej, krááásnej den byl včera majne líbe Kindr!!!i. Ráno jsme se pustili do oken (tedy hlavně Brtnik, páč jemu tohle jde asi tak 1000000000000x rychlejš než já,páč nemusí furt nažidlizežidlenažidlizežidle, pěkně si máchá hadrem ze země) a pak!! Huráá vyrazili naši oblbíbenou prochajdu Unhošť-Nozovu-hospůdka-Unhošť! A vzali jsme s sebou Ajšu i s páníčkem. Bylo nádherně, nikdo nikde a ! A!! Sněžííílo. Trošku, ale sněžílo. Rumíček si proudil stráněma s Ajšadlem, Bubi si samostatně pochodovala a užívala procházku. V hospodě pak na ně opět čekala velkovýkrmna . Servírka mě u kafe přesvědčovala vehementně, že to fakt byla ona, kdo ten šátek Bubi nabídnul. Páč ona si jídlo uhlídat umí-neb je v majetku 2x irčan vlkodav a 1x deerhound. Tak já teda dělám,, že jí věřim. Rumíčka to vykrmování tak rozpumprdlikovalo, že se šel družit s kapelou, která tam měla přestávku mezi nahráváním (součástí hospůdky je i nahrávací studio) Doma jsme pak dokončili cídění a když dneska stihnu vycídit i kópelku tak!! Tak máme hotovo!! A můžu vejt! Vejt věnce. Vůbec se netěšim. Vůůůbec Ešče dárky, kdybych nějaký měla. To by bylo fajn. Zatim mám jen ty kondomy pro BUboRumíčky . Jo a Rumíčkovi za zády zas bouchyl dveře průvanem a von je teďkonc zase za plašana (páč prvně, když to bouchlo, tak tam měl ocásek :cry
Užili jste si taky den?

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 08:39 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

birma
dědkovi s babkou, co jedli malý děti - sourozence
tvl na tohle je dobrej Pjér la Šé´z SNY JAKO ŘEČ DUŠE, pár videí je na youtube.

cernej caj
jinak teda ivanka nezavidim, no
co na to říct, musím se nad tím nějak "povznýst" Bohužel to nejde vždy....

Jo a zamilovala jsem se do watercolor tattoo, takže jak jsem sem kdysi dávala obrázek vlka, že bych ho chtěla na ruku, tak ho teď chci v tomhle stylu https://sk.pinterest.com/pin/364017582358924411/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 08:45
- Nahlásit

PetraK
paradni ste to meli a servirce asi bylo bubi lito supr, ze brtnik pomahal

denyk
to je krasa, to je taky permanentni, ze

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 08:55
- Nahlásit

Maya

Bubice pod plachetkou osoba zuby křívý?

jo doslova!

prvně došlo, že Kim už asi taky blbě vidí, jsem uhnula z cesty na louku a on se bál projít skrz ty trsíky, co jsou na kraji, asi vidí, že tam něco je a neví co, pak mi došlo, proč poslední dobou, když jdeme cestičkama, chodí už první Dorin a ne Kim jako vždycky

pipíí malej, tohle je hrozně smutný. Já vůbec nemůžu nějak odhadnout, jak to ta Bubi s těma očima má Tuhle jsem jí záměrně vzala do neznámýho prostředí a ty jo, no problemo a pak někdy je vidět, že prostě blbý. odhozený házedlo (navíc barva do červena-která je myslím pro psy nejhůř rozlišitelná) v pohodě vidí, najde (nehledá nosem) a tak. Prostě - a to mi fakt vadí, že mi to nejde - nejsem schopná odhadnout, co zvládá a co ne.

můj výsledek

ty vole co to je?? To vypadá spíš jak výpis z lékařský zprávy

promiň, že jsem si vzpomněla na teb

no ty krááso, to je hustý video. Tjo nedovedu si představit, jak můžou fungovat??? To bych nedala tohle, to bych nedala.

Xerxová
a psisko jí pozdravilo - výskokem jí olízlo nos a tančilo kolem ní (naštěstí poměrně bezdotykově) po zadních
ještě štěstí, že slečna byla fajn, tohle je taky na mrtvici.

Ale spečna se smála a byla v pohodě - tudíž psisko mělo radost, že i když nemá psa, má s kým "pokecat"

ano. vražedná varianta. Pospíchající člověk, hezky oblečený člověka a......... udělá zásadní životní chybu. Usměje se na toho debilního zrzavýho psa , který z toho usoudí, že je zájem se družit. Jsem tuhle osudovou chybu udělala cestou do práce taky. Potkala jsem se se známým čoklidem, a! Husa pitomá sem se usmála a řekla: Čááu Belíši!" : no mohla jsem se kartáčovat

chudera Nýtek u těch houstiček

birma

háský fotky, sluší mu to

cernej caj
pro 3letou slecnu tak snad bude spokojena s vlastni tastickou

jéé to je hezký! s tím sklidíš úspěcha

Rozum teda nema

drrrrzá ňáká

Fajka si dela vence na hrob,

drzá a jemen k tomu

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 08:56 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
to je taky permanentni, ze
ne není je to až do smrti
Jay freestyle má třeba nádherný tetování
http://jayfreestyle.deviantart.com/

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 08:58
- Nahlásit

Maya

vyměním záda za kyčel případně zápěstí

blllllllllllllbááááááááááááááááá

birma

Tak jenom doufám, že zbytek dne bude lepší.

no asi nějaký fleky na slunci nebo co. V noci mě vzbudil měsíc, nemohla jsem pak usnout a ráno ?? Ráno jsem si rozflákala skleněnou dózu s kokosovým olejem. Byla ho tam půlka. Rozprsklo se to po celý koupelně, předsíni!!! Supr dělat bordel ráno s vysavačem Oblíknout se ? Zas mě přepralo spodní prádlo. Aspoň že venku to bylo supr. Házeli jsme házedlem, Rumíček lítal s Deniskou, Bubi byla z Denisky unešená a vesele jí zabíjela. Domů šli dva nadšení čokle.

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:01
- Nahlásit

cernej caj
a ten kluk co mi to bude dělat dělal třeba toto

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:02
- Nahlásit

denyk

nám trochu sněhákuje, jupí

viiiiiiiiiiď?? a jak je jinak?

(ano zase moje povedená kolegyně z práce :mad. Nechtěla jsem se snížit na její úroveň nevyštěkávala, řekla jsem fakta a ať si to každý přebere kdo u toho byl. no na pěst prostě

jo!! Přesně si to pamatuju. To je mi tě líto,doufám, že uvěřej tobě.

cernej caj
servirce asi bylo bubi lito supr, ze brtnik pomahal

jo oni tam milujou psi všichni - od majitelky po kuchařku. Oni se tam taky pochopitelně ty mrchy zrzravý vždycky těšej a letěj do hospody jako splašený Teda letěli by, páč je vždycky s předstihem umravníme, páč oni mají často otevřený dveře a kdyby se tam nařítila ta tříhlavá zrzavá saň rovnou......

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:04
- Nahlásit

PetraK
jak drza? fajfka sama rekla, ze kdyz ji z tech vencu klepne, ma ciiiif nakazano ji na rakev jeden dat

hele a nebyl uplnek? pac ja su upa rozbita a malo sem spala teez...

denyk
takze teda je? (permanentni - na furt mam za to), ze to jako nezmizi za par let jak henna. ale sou paradni akorat az budu roztekla stara baba tak bleee

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:04
- Nahlásit

denyk
tak ho teď chci v tomhle stylu

ty jo pěkný!! Jdeš teda do toho?

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:05
- Nahlásit

PetraK
a jak je jinak?

asi takhle ale jo díky za optání, jsme oba zdraví, takže super ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:08
- Nahlásit

cernej caj

jak drza? fajfka sama rekla, ze kdyz ji z tech vencu klepne, ma ciiiif nakazano ji na rakev jeden dat

no dobře, tak ne drzá, ale přející

hele a nebyl uplnek?

ešče celej myslím, že ne - nebo nevim, ale šajnilo to těžce teda. Asi bylo celou dobu pod mrakem a pak najednou se vyjasnilo a bylo to jako kdyby v tom pokoji někdo rozsvítil (spali jsme bez zataženejch závěsů)

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:12
- Nahlásit

cernej caj
takze teda je? (permanentni - na furt mam za to), ze to jako nezmizi za par let jak hen
asi si nerozumíme, permanentní tetování je tetování třá na 3-5 let, ale jak jsem četla nikdo ti nezaručí že ti to zmizí najednou, prostě postupně a musí to asik vypadat dost blbě.
Já s tím problém nemám, až budu stařena tak nebudu sama s tetováním takových lidí je hodně...

PetraK
ty jo pěkný!! Jdeš teda do toho?
jo už jsem mu poslala asi 5 fotek vlka, psal mi že to udělá podle sebe prostě origoš ať mu písnu jak barvy mám ráda a tak.
Tak to mám dodatečně ke kulatinám

jo!! Přesně si to pamatuju.
jo přesně jsem si vzpomněla na růžovku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:16
- Nahlásit

denyk
aha, ja prave myslela, ze permanentni - dozivotne, klasicky tetovani jehlou do kuze a zbavis se toho leda odbrousenim ty kuze.

ale me by asi vadilo to mit na hnusnym obeznim tele, ale driv sem touzila hodne po necem.

snad nema neco s tlapou ale jen se chysta pohout

to je parada, ze budes mit

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:19
- Nahlásit

cernej caj
ze permanentni - dozivotne
nene právě že permanentní se dělají oční linky, obočí, rty-tam to zas tak neva, že to bledne

né to von takhle vystavuje po ohařsku zvířátka-zadní packou

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:23
- Nahlásit

Ták teď jsem mluvila se sousedem, už maluje a zrzavec chrápe v posteli, prý občas koukne a pak zase nezájem no jo hlídač

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:42
- Nahlásit

koukám dneska všude veselo, já o hoďku pozdějc v práci neb všichni řidiči taky na zabití
alespoň jsem se mohla dospat v buse, protože v noci taktéž asi kvůlivá tomu měsíci jsem nemohla nějak spát, ale zase tu budu muset trčet dýl
denyk
se teda přiznám, že barevný tetování se mi nelíbí a tohle rozplizlý už vůbec, ale jinak jako bejt mladší a nemít ty alergie, tak to nějakýho černýho jdu asi taky
kam si to budeš dávat, na ruku?
mě přijde divný, když si někdo dá tetování na záda, kde si na to ani nevidí

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:46
- Nahlásit

Probíhám nestíháám, věju věnce a na měsíc..
jen sem náhodou narazila n atodle a jsou tam i Skřivany !!!
http://www.chytrybalik.cz/podpora-utulku

Už dlouho mám připravený vodítka + nějaký drobnosti z výher z treků coo nevyužiju + nějaký věci ještě k tomu ...tak využiju levnější přepravu

Ešuska má hotovo a nachystáno! balík číslo jedna pude dneska a ten druhej se zbytkem záftra....
a sněžíííííííí!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:47
- Nahlásit

denyk
Tak to mám dodatečně ke kulatinám

a to je ale moc pěknej dárek!!

jo přesně jsem si vzpomněla na růžovku
je mi tě líto, doopravdy. protože s takovýma lidma to opravdu nejde. Je to vražedná kombinace toho, když je člověk zlej, blbej a navíc zdatný manipulátor. Nemáš šanci se někam přesunout? A jak je to, nespadá ona ale pod tebe?

cernej caj

našel žvíže, řiká enykovi denykovi, našel sem žvíže, pocem, já Ti ho zvednu a ty ho střelíš! Bude srnčí gulášek, nebo zajíc na smetaně, či nadívanej bažantik

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 09:48
- Nahlásit

Maya
že barevný tetování se mi nelíbí a tohle rozplizlý už vůbec,
v pohodě však co člověk to názor ne .
Jo na ruku, na předloktí-teda musím se s ním domluvit, aby vynikly detaily. Když ne tak na rameno, ale to se mi moc nechce aby mi zpod trika čouhal kus tetování

tomu měsíci jsem nemohla nějak spát
a já vrrrrr! mrkla jsem na Fotografa-film o Saudkovi. Končil v 0:20 a ve 3 jsem čuměla do tmy že jsem jako vyspalá
Tak jsem usnula a ve 4 mě vzbudil/a Ivan/a byla venčit psa a pískala na něj. Jsem myslela že na ní vyleju kýbl se studenou vodou...

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání