| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 19:03
- Nahlásit
Xerxová
jak rikala uz vcera birma - nejak to spatne vyvazuje bilou, trochu sem se pokusila tu modrou ubrat, ale prece jen nemam na to oko a nevim, jakou presne teplotu v kelvinech nastavit. Nasla sem si, ze takovy "Bezny denni svetlo" je 5000k, malinko to pomohlo ale ne moc. Nicmene su rada, ze sem v tom lijaku nemela svuj fotak, protoze na nej nemam brasnu a celou dobu by musel byt v lijaku venku, nebo bych ho naopak vubec nevytahla z batohu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 19:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
jo a jinak, asi se musime naucit delat s photoshopem... z jedny fb skupiny
pred a tady je fotka po photosopovym zasahu
birma
hm, tak sem si fakt myslela ze StS patri pod warmpeace ale sou to australani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 19:56
- Nahlásit
cernej caj
super fotky, mě se líbí, nejvíc Adam v listí a ta poslední mlžná
já nevím, ale takovouhle úpravu fotky uděláš i v zoneru ne? označíš si auto a na zbytku změníš barvu a rozmázneš to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 20:06
- Nahlásit
Maya
to podle me neni jen zmena barvy a rozmaznuti ale v principu de o to, ze je tady krasne videt, ze nejdulezitejsi je postproces v pc, takze se muzeme jit bez nej bodnout
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 20:21
- Nahlásit
čaj podle mě není nejdůležitější předělávka v PC. Ano - Pepa hodně fotky upravuje - většinou uřízne mě, neb mu neustále lezu do záběru . Ale nejhezčí fotky ty úpravy vlastně nepotřebovaly... Nemění fotky způsobem, který ukazuješ nahoře. To je podle mě blbě nafoceno - a pak se dodělává doma... Taky cesta - ale lepší je, vyfotit to pořádně...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 22:37
- Nahlásit
cernej caj
Nádherný fotky! Moc dík za Adámka!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 07:11 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Xerxová
myslela sem obrazne - ale na tom prikladu z FB je krasne videt, ze vubec nemusis mit peknou fotku, kdyz zvladnes photoshop a asi sou nekdy situace, kdy to tak nenafotis a pomuzes si a celkem me fascinujou lidi, co to umi.
Ja skoncila u oriznuti (nebo odriznuti ) a zazracneho tlacitka v zoneru "automaticky upravit", ale je to berlicka pro nas, co to neumi vyfotit, ze by to mohli aspon upravit, kdyby se to naucili protoze ja to treba poradne vyfotit proste neumim.
birma
neni zac, ti to pak jeste poslu
fotka od kamarada z vikendu
a tady chudak nestastnej vokoun
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 07:53
- Nahlásit
cernej caj chudak nestastnej vokoun
plně s ním soucítím .... v takovémto počasí vylezu leda před barák aby se psiska vyčůrali a honem dom .... naštěstí mají stejný názor na počasí jako já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 07:57
- Nahlásit
HaZa
mam podobnej nazor, ale to uz bylo prast jako uhod, protoze sem to mela bud 5 anebo 5 kilaku nekam, kam pro me muz mohl zajet
ale v utery sem ho radsi nechala v postylce uz
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 08:58
- Nahlásit
Dobré ranko,
ch*ije a ch*ije . Včera teda né, ale zase byl fičák.
Odpoledne jsem v lese potkala několik polámaných smrků a navíc nám v práci asik 2 hoďky nešel proud.
cernej caj
tady chudak nestastnej vokoun
pomoct, když to vidím, taky bych byla nešťastná
(o holoprtce raději nemluvím)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 09:07
- Nahlásit
denyk
tak i dneska hlasili neco o ficaku ale nepostrehla sem uz kde...
jj, holoprdka by na tom asi byla o neco hur.
sme s birmou v utery potkali dve holoprdky, jednu holcicku sme mijeli v lese a druha byla za plotem u domu, na to, ze sme potkali asi 10 psu celkem (z toho asi 4bratri v triku za jednim plotem), tak docela dost, dve pizlicky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 09:31
- Nahlásit
cernej caj
chudák Vokoun, mě by si psiska ani nevšimli, že prší
tady teda fučí dost
je tady krasne videt, ze nejdulezitejsi je postproces v pc, takze se muzeme jit bez nej bodnout
problém u mě je ten, že se mi nechce věnovat naučení postprocesu hafo času, abych měla super fotky, na který se budu pak koukat víceméně jen já a nebo někdo, kdo to ani neocení
jako pěkný, ale pokud člověk zrovna ten proces upravování fotek nebere jako super zábavného koníčka, tak je to pro běžnýho člověka tak nějak k ničemu a to teda znám zábavnější činnosti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 09:51
- Nahlásit
Maya
su na tom asi tak stejne + ten cas na to fakt nemam (nejsu ochotna ho brat proste jinde).
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 09:51 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
cernej caj
tak docela dost, dve pizlicky
módní plemeno, že...
zase na půlhoďky proud pryč
Maya
tady teda fučí dost
u nás už dnes pohoda, dokonce pršáť přestalo a je polojasno
Ivan Hrozný má dnes narozky, tak jsem přemýšlel co sním,, napadá mě jediné, sehnat mu nějakou práci někde jinde. Dárky by se neměly odmítat že?
Jo a jdu psát Ježíškovi, co já jsem našla krásného na Fleru
(teda už asik před rokem, ale letos jsem si to zase připomněla)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 09:56 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
to je blby, snad neprijdes o praci kvuli tomu. (udelanou;)
ale muzou
posli, posli? ja pamatuju na penezenky a jinak asi uz nic. Ja uz jeziskovi napsala o plastenku na fotak, v nedeli chudak byl v igelitovym pytli a v utery radsi jen kompakt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 10:05
- Nahlásit
denyk
tak jsem přemýšlel co sním,, napadá mě jediné, sehnat mu nějakou práci někde jinde. Dárky by se neměly odmítat že
pošli ho do těch Himalájí nebo kam to byla ta nabídka, co jsem tu dávala birmě
o máš na fleru?
já už ježíškovi napsala o knížky a hrnek, tak snad něco bude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 10:06
- Nahlásit
ja si napsala jeste o poutko na fotak a vysoky ponozky na zimu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 10:19
- Nahlásit
cernej caj
no já bych si nejradši napsala o novej foťák, akorát by to bylo zbytečný, a když vidím jak fotí bráchův nejnovější ajfoun a ještě si udělá úpravy rovnou v mobilu, tak je to poněkud frustrující
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 10:20
- Nahlásit
cernej caj
nen práce zůstala
Maya
pošli ho do těch Himalájí
chudák Himalájci
jsem prostě úchyl na boty. Jen ty barvičky budou trochu jiné, nemám rád filajovou
A hlavně chci aby byla viditelně každá jinak barevná
cernej caj
vysoky ponozky na zimu
zima nebude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 10:23
- Nahlásit
Maya
ja teda nevim, ale ja kdyz vidim jak foti moje s5 tak bych to misto kompaktu nechtela
denyk
ajooo ty botky
ale ono i kdyz je -5 tak muzu rict, ze v kotnikovych ponozkach kdyz ti zafukuje pod kalhoty celkem hnus
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 10:34
- Nahlásit
denyk
botky si koupíš bez ozkoušení?
jako pěkný, ale já s mojí povahou bych v tom mezi lidi nevylezla
teda nevim, ale ja kdyz vidim jak foti moje s5 tak bych to misto kompaktu nechtela
no brácha má nějakej mobil za 25 tisíc nebo tak nějak a teda rozdíl s kompaktem nevidím, naopak jsou tam navíc rovnou ty úpravy, akorát typicky on to nevyužívá, jen cvaká fotky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 10:35
- Nahlásit
cernej caj
jj, nohy v teple taky musím mít, proto si zimní boty kupuju vyšší než ke kotníkům
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 10:41
- Nahlásit
Maya
jako bych si ja mohla vybirat
je pravda, ze s5 stoji "jen 10", nefoti to na telefon blbe, ale proste jako nahradu fotaku bych to nechtela...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 10:42
- Nahlásit
diář, kde si zorganizuje všechno, i co nechcete
a někdo to fakt za ty prachy asi koupí
http://www.terapiedomova.cz/#!td-di-2016/c1re6
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 10:48
- Nahlásit
Maya
ale je to zajimavy i kdyz neco sem nepochopila ale pro nekoho lepsi koupit nez 3hodiny si tam vrtat tabulky a zjistit, ze na neco zapomel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 11:11
- Nahlásit
cernej caj
mě to přijde v polovině věcí už dost ujetý, vždyť ty opakující se věci si někam zapíšu nafurt když už a ne do diáře, kterej za rok vyhodím a aabych si to musela přepisovat znova do novýho
musím říct, že některý finský slova mají zajímavý vysvětlení
Poronkusema - Reindeer’s piss = a measure of distance, the distance you can ride a reindeer before it needs pee. Apparently it can be up to 7,5 km.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 11:26
- Nahlásit
Maya
prave asi to je jen na ty opakujici se veci, ne? ze si to jako nechas?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 11:33 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
no tak viděla jsem tam výlety s dětma třeba, což mi přijde dobrý naplánovat si do diáře, naopak jsem tam viděla placení pojistek například, což je každý rok stejný a spíš bych si to zapsala někam do blbníčku než do diáře, stejně tak adresy atd.
nevím, asi mám pokřivenou úvahu, že diář je na plánování času daný rok a pak se vyhodí a hledat třeba adresy na ppříbuzný v 5 let starým diáři, to bych si připadala jak magor
kdyby to co tam maj byly dva sešit, jeden diář a jeden blbníček, akm se zapisou věci navěky, tak to by mělo smysl, ale takhle mi to připadá fakt ujetý
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 11:37
- Nahlásit
Zdravíčko letem světem
Nestííííhám. Vymstila se mi pondělní dovolená. Říkám to pořád, že dovolená je za trest. Navíc jsem měla od víkendu problémy s připojením. Ještě štěstí, že se to dalo do kupy, jinak bych asi n práci z domova mohla zapomenout.
Koukám že fičí a je hnusně všude.
Adéla se zatím netváří, že by jí v tom hnusu bylo špatně. Chodíme pořád na odpolední 2 hodinové výletíky. Lítá za poletujícím listím a oba z mužem už máme ruce o půl metru delší. Ještě štěstí, že máme možnost jí vypustit na vylítání pár minut od domova. Tam sice nelítá většinou listí (pole, louky), ale je tam spooousta myšiček a taky je Adélka často vůči přivolání imunní.
Lapejte pozitivní energii kde jen můžete, ať s dá tohle počasí přežít.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2015 11:45
- Nahlásit
Maya
ja nevim, ja diar nepouzivam a cokoli, co si nekam zapisu, tak to "nekam" pak stejne nevim kam
ale je mozny, ze tohle dopouzivas jako diar, vytrhnes diarovy listy a zustanou ty ostatni, co se muzou hodit?
Darenka
tak to je fajn, ze adelka je spokojena i v tomhle pocasi
|