Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 13:05
- Nahlásit

birma
zeptala sem se jednoho kamarada vyletniho, jestli by pripadne nesel - kdybys nemohla, at nemusim sama.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 14:25
- Nahlásit

Xerxová
pro Fajku - aneb dneska opět píše na Zvířetníku vlastní packou tato psí slečna...

jééééééééééééééééééé ta je kráááásnáááá
díky na článek mrknu večer !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 14:43
- Nahlásit

neco malo z vikendu ale fakt prirody moc neni, no

birma
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 15:42
- Nahlásit

cernej caj
je mi dobře!
na výlet se chystá jedna moje známá, jak obdivovala na fb tu trasu od tebe, bude ti vadit, když jí napíšu, jestli teda nechce jít s náma, ať se neplácá někde sama? má grénku něco přes rok, moc milá fenečka, jen se mi pokaždý snaží samou láskou vyrazit zuby a vysklít brejle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 15:48
- Nahlásit

birma
skvelý, du nabíjet baterku do fotaku

jasny, vem ji ja stejne tima brat nebudu, budou zitra s muzem spat prej, muzi trhali dneska osmicku.

pribalim nahradni brejle

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 18:00
- Nahlásit

cernej caj
birma
škoda, že jste nešli dneska, bylo fakt jaro, azuro a teplo
tak si to užijte zejtra
Fajka
no jo, pravda nikoho s takovou kombinací psů neznám, asi někdo má v oblibě vlkošedou jako já

jo kdyby měl někdo zájem, u chovatelky čajovic Feriny je na prodej fenečka velká špicová strakatá, vlkošedá s bílou, je luxusníííí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 18:17
- Nahlásit

Maya
to sem si taky rikala, vcera chcanec - venku. dneska slunicko - kulovy, zitra chcanec - venku

ja teda spice nechcu dalsiho ale ty stenatka po arwen budou urcite krasny. By me zajimaly ty flekaty v dospelosti celkem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 18:46
- Nahlásit

zitra s birmou na vylet tak musim jit brzo spat, at dospim deficit

akorat mi nacucaly vcera rukavy u bundy a nemam doma zadnej sprej odpuzujici vodu, tak snad to zitra bude leharo a lazo plazo

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 18:49
- Nahlásit

cernej caj
dospělej velkej strakatej špic je taky luxusní, tak fena bude vypadat podobně
takže příště bude lapina nebo šelmije?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 18:53
- Nahlásit

Maya
ten je ale krasnej ja nevim, jestli mi muz tu lapinu dovoli, no a kdyz ne

birma
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 21:06
- Nahlásit

cernej caj
Koukám na ten zítřek a v Pardubicích mám 4 minuty na přestup no fakt doufám, že dojedem na čas, protože vyrážet kvůli tomu o hodinu dřív se mi nechce...

birma
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 22:08
- Nahlásit

A má zejtra celej den chcát. Proč mě to už ani nepřekvapuje?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 00:07
- Nahlásit

birma
A má zejtra celej den chcát. Proč mě to už ani nepřekvapuje?
protoze chcijes taky celej den?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 06:26
- Nahlásit

tak uz se mi chce spat, vstavala sem dneska 4.30 a uz cekam, samo na zpozdeny, ec. snad to moc nenaskace, mam takhle 10 min na prestup, coz zatim dobry

akorat sem nemusela z autobusaku bezet, abych stihla koupit lupen

kdd je hlassni, jak se dari vlkovic pindovi a besinde?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 07:08
- Nahlásit

tady pršípršíjenseleje... Chtěli jsme na výlet, vidím to jen na delší pršavou procházku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 07:40
- Nahlásit

tady jeste nrprsj, fle dle predpovedi a radaru zacne, jak vylezem z vlaku. taky yo de ze zapadu. uzijte si prochazkubparadne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 07:41
- Nahlásit

tady jeste nrprsj, fle dle predpovedi a radaru zacne, jak vylezem z vlaku. taky yo de ze zapadu. uzijte si prochazkubparadne

HaZa
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 10:12
- Nahlásit

tak u nás už tak prší ...

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 12:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštáááááájn
Hlásím návrat
Bylo to super.
Byli jsme v Lucemburku, byli jsme v Métách (já dvakrát), opět jsme měli problémy s navigací, strašlivě jsem zabloudila, málem nám došel benzín před Rozvadovem .
A hlavně, lidi, já jsem mluvila. Německy i anglicky. Normálně jsem tvořila věty!!! Sice jsem občas nerozumněla, ale mluvila jsem, odpovídala a měla jsem z toho takovou radost, že jsem se bavila s každým, kdo k tomu byl jen trochu svolnej. Asi jsem tedy tím pádem působila mírně dementně , ale já vám měla takovou radost, že jsem schopná mluvit, že jsem musela. A taky se mi asi podařilo namotivovat Lůcu k učení jazyků, páč myslím, že mi celkem záviděla, že lidem rozumím.
Jenom jsem ke svému překvapení zjistila, že čerpačka se neřekne benzinpumpe, ale die Tankenstelle .
Lucemburk byl super, podle Michala víc, než podle mě. Oba nás dostal výtah zpodhradeb nahoru. Jen jsme nenašli katedrálu Notre Damme, přestože jsme museli být kousek od ní.
Výstava byla prostě výstava, to se nepočítá, to je super vždycky . Bylo by dost těžké, abych byla zklamaná.
Méty se mně teda líbily moc. Víc, než Michalovi, tomu se zase víc líbil Lucemburk.
Co mě překvapilo, ve vesničce, kde jsme byli, byla cestička, všude nápisy "zákaz venčení psů" a naděláno.
Jenom víno "Moselské" jsme nezkusili, protože to všude vypadalo strašně luxusně.
Kačence se nejvíc líbily jeřáby v Lucemburku a Lucka tvrdí, že jsme byli v Rusku

HaZa
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 12:39
- Nahlásit

mě zaujalo ... http://www.trampsky-magazin.cz/blog/a-vsechno-by-m ozna-bylo-jinak-156.html

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 13:03
- Nahlásit

kachna jsem ráda, že se výlet vydařil. To, že se každému líbí něco maličko jiného je normální - já taky jásala víc nad Cordobou než Sevillou a Pepa to měl obráceně. Najtovi to bylo jedno - jásal a slintal všude moc...

Ve Francii je všude děsně naděláno od psů... nikde jinde jsem se s tím nepotkala. Tam to nikdo neuklízí, se psy se chodí všude, povinnost mít psa na vodítku se nedodržuje... Při cestování se psy je tam výhodou, že hodně památek (i třeba zámeckých parků) se dá s psisky absolvovat, může se do hodně občerstvovaček, hotelů... ale ten binec mi zase fakt vadí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 13:33
- Nahlásit

sme po luxusnim obede se zmrzlinovou teckou a nestihame kilometraz vzhledem k vlaku birma sla na rozhlednu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 13:36
- Nahlásit

kaxhna
tak to je skvely. ze ste spokojeni a ses sikovna! zes trenovala a mluvila a uzilasis to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 17:27
- Nahlásit

vylet byl paradni! prselo tak od 9 az do pul2 co sme vlezli do hospody a pak tak chvilema jo, chvilema ne. zkratili sme si to o cca 2km at stihnu vlak a pak sme si tak o kilak zasli z cesty

ale fakt krasny lesy a vecer i skvela podzimni mlha. adamek byl sikulka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 18:18
- Nahlásit

haza
zajimavy, nefivim se, ze zaujalo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 19:01
- Nahlásit

http://lkader.rajce.idnes.cz/lucemburk

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 19:52
- Nahlásit

kachna_
v Lucembukru maj tak malou katedrálu, že jste jí přehlídli?
ale super, že jste si to užili a žes teda chtěla mluvit, já mám s tím mluvením potíže
cernej caj
vydařený výlet v lijáku? to je nějaký protimluv ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 20:19
- Nahlásit

kachna_
holky maji paradni ponca!
prolitla sem nahodne, zitra se na to mrknu pekne v klidu

Maya
jasny, neni to protimluv a ten zmrzlinovej pohar, panecku

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 20:20
- Nahlásit

Maya
, já mám s tím mluvením potíže
no já právě normálně taky nekomunikuju moc ani v češtině, ale já ti měla takovou radost, že umím dát dohromady větu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2015 20:29
- Nahlásit

kachna_
jestli bys to nemela trenvoat castej

posledni fotku sme videli diky tomu, ze sme si zasli kilak a pul, jeste ze sme to jinde o 2 zkratili

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání