| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2015 20:44
- Nahlásit
Výlet byl skvělej!
Fotky mám celkem 4, páč byla děsná tma. Zde nejpovedenější - kafe fotí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2015 20:57
- Nahlásit
Jo a sehnala jsem po dlouhý době Psí sporty a evidentně je na čase si zas nějakej časopis předplatit, protože jsem si fakt početla a vůbec mi necjhyběly články na téma "Máme pejska. Jmenuje se Azor. Je moc hodný."
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2015 21:19
- Nahlásit
cernej caj
koukám, že jsme s Ádou trochu zmodrali už se moc těším na další fotky!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 05:55
- Nahlásit
me ste prisli normalni ale je mozny, ze to ma blbej nadech, ten fotak ma fakt desny neintuitivni ovladani
diky za kafe a dneska hlasi tady u nas az 16a bez deste, to by uz nebyl takovej zazitek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 06:51
- Nahlásit
cernej caj
Tady sice taky nemá pršet, ale za oknama je asi orkán v tomhle bych se z rozhledny fakt nepodívala... a možná by nás to i odneslo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 07:04
- Nahlásit
birma
tady sou dost tmavy a hodne nizky mraky, vypada to nadherne ale.
jinak sem tu fotku prozkoumala a modra se mi nezda, ale je mozny, ze ten fotak proste podava barvy trochu jinak v zavislosti i na barevnosti toho co foti, ze ne dobre vyvazuje bilou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 07:15
- Nahlásit
cernej caj
No já to vidím v tom, že ty tepláky jsou tmavě modrý a ne zářivý a bunda šedá a ne modrá. Ale koukám na tabletu, tak by to mohlo být tím?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 07:37
- Nahlásit
birma
ja nevim, mozny je vsecko. Za me to +/- je dobry vzhledem k tomu pocasi, ale muzu doma zkusit trochu modrou ubrat, jestli to nepomuze. Je pravda, ze bundu vidim sedomodrou a teplaky sou asi vyraznejsi, kdyz se na to zamerim. Ono jak rikam, mozna horsi vyvazeni bile. U te prvni fotky sem mela travu jeste zelenejesi a svetlejsi (takovou vic fosforeskujici), sem to musela trochu ztmavit ale co me neprastilo pri prvnim dojmu jako ta jedovata trava, tak sem neresila.
a divam se na impregnace a su nestastna, co sem nasla zajimavy, tak se musi aktivovat teplem (tzn v susicce nebo prezehlit) a ani jedno nehodlam kupovat kvuli rukavum na nepromokave bunde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 09:24
- Nahlásit
cernej caj
Kolegyně používá ty teplem aktivovaný tak, že nahřeje troubu na 70, pak ji vypne a šoupne to tam. Takže stačí sehnat někoho, kdo má troubu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 09:34
- Nahlásit
cernej caj
a nebo vzít si to do sauny?
tady teda po ránu trochu poprchávalo, jako v kombinaci s tím větrem, kdy člověk na hlavě neudrží ani kupuci to je nanic a koncem tejdne prej už má tady sněžit
a hned po ránu se v práci dozvím, že za tu ruku v sádře kvůlivá blbejm dvěma dnům přijdu teď před vánocema vo prachy za zdravý votroky, ale alespoň se šéf snaží vymámit nějakou malou almužnu pro mě, ale jak to tu znám, to nevyjde a bude prt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 09:36
- Nahlásit
jo a kocour debil, kterej se furt někde nechává zavírat, teď trhnul rekord a byl dva dny zavřenej v kůlničce s krámama uskladněnýma na zimu, tak trhnul rekord eště takhle blbě, porotože obvykle se nechává zavírat do kůlničky se senem, kde to má jistě pohodlnější
a nepoučí se a nepoučí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 10:08
- Nahlásit
Maya
tak aspon se snazi, ale je to fakt naprd...
ja nejak pri kupovani darku dosahla totalniho dna, nemam uz ani odkud cerpat ze zasob, to budou chudy vanoce a nemam jeste vyreseny ani narozky pro neter a vanoce pro segru
chudak kocour
birma
mam pocit, ze by se to melo impregnovat vlhky, takze asi nej po vyprani, ale prave to uz je asi snazsi si pucit zehlicku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 10:28
- Nahlásit
cernej caj
no já mám dárku naštěstí tak 2/3 možná, ale chci si taky koupit sobě tu meteostanici a zubní kartáček sonickej, tak nějak jsem s těma prachama počítala, že zaplácnu nakoupenej sporák a vysavač, mi to nedošlo, že asi nebudou
a to je ještě dvd v opravně, tak to se můžu jen modlit, aby to nějak opravili a nemusel se kupovat novej, když jsem viděla ty ceny, tak na to, že jsou to starý modely, protože nový už se nevyráběj, to jsou fakt pálky
no ale objevila jsem v siberzu maj levný pouštní růže, tak jsem tam teď psala dotaz, jak velký je posílaj a jestli to bude trochu slušný, tak budu mít vyřešenej dárek k svátku pro švagrovou a nebude to ani moc drahý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 10:37
- Nahlásit
cernej caj
ale jinak bio hlásání, ten šampon s bahnem na suchý vlasy je fakt super, konečně nemám na hlavě suchý seno, ale vlasy a to už po pár umytích, tak dík za doporučení
zato krém na ksicht propadák, jako na ruce dobrý, ale na ksichtu teda neeee, ale tak poslala jsem ho dál k mámě, tak snad nepřijde vniveč a já si zase dojdu koupit ten můj osvědčenej chemickej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 10:38 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
dvd sou plny bazary, kazdej to s chytrou telkou dava pryc.
a si rikam, ze mozna segre muzu koupit tu bonsaj, kdyz nic nevymyslim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 10:49
- Nahlásit
cernej caj
tak bonsaj jestli se jí líběj je taky dobrej dárek
dvd sou plny bazary, kazdej to s chytrou telkou dava pryc.
no kupovat bazarový dvd, kde ten disk může klidně blbnout stejně jako ten muj a nemám šanci to před koupí poznat, to bych snad radši dala prachy na novej
jako ideál by bylo asi multimediální centrum, ale nějak si nedovedu představit nahrávání z telky na to a to je u nás stěžejní činnost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 10:57
- Nahlásit
Maya
tak nevim, jeslti se ji primo libi, ale tak roky se starala o fikus tak by se ji mohla libit.
jako ze ti to nenacita dvdcka? to je vetsinou problem v cocce, navic bazar by ti mel dat 6mesicu zaruku a pres net se taky da domluvit, slusnej clovek ti treba i natoci video jak to funguje nebo da 14dni na vraceni.
ale tak chapu, no.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 11:23
- Nahlásit
cernej caj
jako ze ti to nenacita dvdcka?
ne, jakože blbne pevnej disk
což třeba ten náš jako někdy šel a někdy ne, asi jak se mu chtělo,
pak už teda nenačítal ani dvd, ale to bylo až pozdějc a ani by mi to nějak zásadně nevadilo jako ten disk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 11:30 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 11:39
- Nahlásit
Maya
tak si kup novej pevnej disk a je to, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 11:48
- Nahlásit
cernej caj
no vygooglila jsem samý podobný věci jako tohle
http://www.zive.cz/Poradna/Panasonic-DMR-EX77---vy mena-pevneho-disku-za-vetsi/sc-20-cq-370660/defaul t.aspx?consultanswers=1
takže koupiš nového disku se mi jevila jako vyhození peněz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 11:55
- Nahlásit
Maya
tak pokud uz to stejne nefunguje... a neni lepsi misto dvd teda neco co nahrava na flasku?
se ti doma nevali tuny starejch disku jako me ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 12:08
- Nahlásit
dneska je asi den dopravy zdarma, chodi mi spousta spamu do mailu
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 12:37
- Nahlásit
cernej caj den dopravy zdarma,
je do zítřejších 12,00 ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 12:42
- Nahlásit
HaZa
kdybych tusila, ze neco takovyho bude, pockam si s nekteryma darkama z tech vetsich obchodu az na dneska no nic.
jinak maminka si letos rekla, co by rada, takze uz je objednano
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 14:44
- Nahlásit
cernej caj
neni lepsi misto dvd teda neco co nahrava na flasku?
jako novou televizi?
jinak to je fakt snad je to multimediální centrum, ale já potřebuju i snadnost oblsuhy pro důchodce a to se obávám nemá
jinak maminka si letos rekla, co by rada, takze uz je objednano
a to se máš
den dopravy zdarma říkali i včera v tv, vidíš k čemu je tv dobrá
jdu objednat tu pouštní růži, teď mi napsali, že dodávají 30-40 cm, za necelý tři stovky, nekup to
asi si vezmu i jednu pro sebe, doba dodání dva tejdny kdyby to někoho zajímalo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 15:33
- Nahlásit
já nemám jedinej dárek, vyjplata bude 20. prosince, tak to pak bude muset bejt rychlý
cernej caj
tohle je ten šampon, co jsem ti o něm včera říkala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 16:25
- Nahlásit
birma
mela sem za to, ze tea to summit je cz znacka pod warmpeacwm tak zkusim najit cz popus, i kdyz Hruba vim. supe by bylo kdyby to fakt nechtelo namocit hlavu pred a clovek by vyrazne usetril vody
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 18:34 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
par des(t)ivych fotek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2015 18:46
- Nahlásit
čaj zajímavé fotky - ale je pravda, že na můj vkus trošku "přebarvené" - modrá je dominantní
|