Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 20:47
- Nahlásit

cernej caj
dneska byl pěknej lijavec, chudák Vokoun teda
Xerxová
asi by to chtělo zavést tady ty anglický zásuvky s vypínačema
ale tak asi lepší kytkou do voka než vyhořet
Fifi
chudák Troldík a co říká ta dornová teta? srovná ho nakonec nějak a nebo už to má nafurt?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 20:51
- Nahlásit

na zahradě je prý už moc mokro... jo ale do sídliště, tam prý deštík nestojí ani za řeč, tam by prý mohli být nějací kámoši... Prostě na zahradě se rychle vyčůral na první růži a už svištěl domů... takže jsem s ním vyrazila na procházku - a to prý je fajn..

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 21:25
- Nahlásit

Maya
a co říká ta dornová teta? srovná ho nakonec nějak a nebo už to má nafurt?
Reknu ti to asi tak -uvidi se na roce pri rtg. Cviceni a masaze aspon ted hlidaji to, ze se porad nejak pes rovna rostouci, a nema spasmy a ty posuny ruzny mu tam proste nezatuhnou. Tohle neni metoda, ktera by vse spasila. Problem nakej tam bude urcite do budoucna, ale kdyz se osvali, melo by to snad byt jakztakz. Ono treba fura stenat i psu ma podobny problemy, jen si toho lidi nevsimnou. Nechaji to byt, stene si roste, roste, odlehcuje cim dal vic pulku tela ci cast zad ci nakou hnatu a pak jejej, zacne to najednou kulhat fest, treba na stary kolena, nebo tomu neco rupne. Kdyz je toho uz moc.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 21:45
- Nahlásit

Fifi
aha, no je to zajímavý, z čeho to asi má jestli bude mít třeba dkk nebo tak něco

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 21:45
- Nahlásit

fifi
tak hlavne delas maximum ted, aby ty nasledky mel co nejnizsi a lepsi omezeni a z toho plynouci rezim znat

maya
jj, byly sme i kousek od tebe dneska, prselo vsude. zitra su doma, ale nastesti je mi celkem dobre, tak zvysuju sance na vylet s birmou na 60:40 a zitra uvidim.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 21:47
- Nahlásit

cernej caj
fakt? já myslela, že jste byli někde u Sázavy
ale mě by v tom dnešním počasí teda nikdo nevyhnal ani za milijon

něco pro Pražáky hlavně

http://hustle.cz/peklo-se-jmenuje-zlicin/

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 21:53
- Nahlásit

Maya
no je to zajímavý, z čeho to asi má jestli bude mít třeba dkk nebo tak něco
Tak muj prvni vorech, visjak, ty jsou prece zdravy. Takze ti odpovim na jeho nejak roce ci dyl, dle myho tam naka dysplazka muze bejt, nebo jen blbe splapnul a ma volny slachy a vazy celkove, jak si roste. Cort znajet. Zjistovat pricinu v 7 mesicich a tahat ho po rtg a ortopedech je nesmysl. Dalsi vec, ze lidi vubec netusili, ze je jeho maticka brezi, tak treba i nejaka vyziva ci podany leky atd mohlo mit vliv... Nevim, ale on je normalne extremne pohyblivy stene, on nepajda, nic neodlehcuje, ja to pisu furt, ze jsem v tomhle uz divna a poznam. Jen vyvazuje pohyb ocasem a kdyz ho vidis dlouhodobe, vsimnes si dalsich drobnych nuanci, ktery by tam byt nemely.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 21:54
- Nahlásit

ja byla u sazavy na vandru, pak sme s muzem jeli k vlasimi (mel jet sam a vzit me cestou zpet, kvuli pocasi ale bylo z 16. km 6. tak me nabral cestou tam.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 21:59
- Nahlásit

cernej caj
aha, tak to jo, já právě myslela, že seš celou dobu na tom vandru, tak alespoň jsi měla odvoz
Fifi
jj, však rtg určitě nejdřív v roce, spíš v roce a půl, jen jako že to bude zajímavý, co to rgt ukáže, když už takhle dopředu máš nějaký podezření a i podložený tou dornovkou, s tou výživou feny nevím, pokud byla krmená nějak slušně, tak si myslím, že až takovej vliv by to mít nemělo, navíc neměla těch štěnat zas tolik na tu svojí velikost

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 22:15
- Nahlásit

Maya
s tou výživou feny nevím, pokud byla krmená nějak slušně, tak si myslím, že až takovej vliv by to mít nemělo
Coz nikdo nevi, takze i to muze bejt faktor nakej. Uvidime, vsak Trolditko si ted hnipe na gaucitku, spokojeny pruhy, nevypadaji nestastne.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 22:16
- Nahlásit

Fifi
já myslím, že Troldovi je to jedno maj to ti psi jednoduchý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 23:08
- Nahlásit

Fifi
tak hlavne, ze trolda spokojene chrape
ale u tebe by nespokojenej byt nemoh

maya
byli sme u tchanu slavit kulatiny, jinak by to bylo trochu jinak ten dnesni program

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 08:33
- Nahlásit

Pes zničen Chceme jít odpoledne do lesa na delší procházku, ale prý když jsem ráno zůstala doma, tak se ven musí. Hůůůůů na mě dělá a stojí nad košíkem s obojky a vodítky... Chci véééén...
Myslím, že odpoledne nikam nemusíme, psisko má dost. Potkali jsme totiž hned na začátku parsonrasla Eduarda. Panička na mě volala, klidně ho pusťte... a tak jsem ráda poslechla. No a pak přes půl hodiny se kluci nezastavili v trysku. Chvíli honil jeden, pak druhý, pak vletěli do rybníka (alespoň Night se omyl z většiny flusů), brali to tím srázovatým nepřehledným terénem... a zpátky najednou místo torpéda šel vzorný dogák na prověšeném vodítku...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 08:38
- Nahlásit

Xerxová
tak to je skvely, ze si najtik zadovadel s kamosem a jeste s parsonem, to je fakt dobrej rozdil jak se casto i vetsi pes najta boji a parson ma nejlepsiho kamose

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 08:51
- Nahlásit

s Eduardem se viděli poprvé. Neznáme se - ale je fakt, že raslíci a parsni jsou jeho nejčastějšími hracími kámoši. Jsou to totiž radostní veselí a nebojácní cvoci, kterým je jedno, s jakou obludou se honí. A skoro všichni, které potkáváme, jsou vychovaní a aktivní. Asi klika na páníky.

Night nerad naše průzorové schody - chodí je většinou jen večer, když se jde spát. A teď po návratu vylemtal mísu vody a odkráčel do ložnice... prý prosí nerušit...

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 09:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn!
já chtěla mít dofču a prd prd... zákazníci huž volaj
Dneska ráno dovezla počta toho Fajuščínýho žampijooona, tak už to máme černé na bílééém

Xerxová
Pes zničen
zááávidííííím....jelito je plný energie a jáááá musím makat
sobota jako by nebyla...je nějakej naspídovanej....

pak vletěli do rybníka (alespoň Night se omyl z většiny flusů)
týýjoo dyk už je ziminkááá nebudou mít rýmičku? nebo kašílek?

Maya
no moc hezká fotka to není, ono to nešlo přes ten plot jinak vyfotit, ale mě jako překvapilo že někdo má tu stejnou kombinaci psůch jako ty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 09:19
- Nahlásit

Xerxová
ahaaa, tak to je o to lepsi, ze panicka klidne takhle s cizim lakala k hratkam "0 tak doufam, ze se budete potkavat casteji, najtik by se urcite nezlobil

prý prosí nerušit...

jedna ze vcera, jinak mam fotek dost malo a vetsinou s lidma, navic jak bylo pod mrakem a sediva obloha, to nic moc

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 09:24
- Nahlásit

Fajka gratulace k černému na bílém
V rybníce měl vody Night nad kotníky, hlavně chlastal... ale rasl plaval... Myslím, že kašlík nebude - neměli čas prochladnout a teď leží v duchýnkách

čaj typická podzimní náladovka. Mám podzim ráda... i s tím smutným nádechem

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 09:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
gratulace k černému na bílém
děkujeeem

V rybníce měl vody Night nad kotníky, hlavně chlastal... ale rasl plaval
uplně to vidím jak si tam najtík postává vodu pod sebou hledá a kolem něj pádluje rasl aby se neutopil

Mám podzim ráda...
dřív jsem podzim ráda neměla čím jsem ale starší tím ho mám radši a radši

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 09:36
- Nahlásit

teĎ jsem koukala na webové kamery v Jizerkách a koukám, že sníh už není ani na Jizerce, zato vody je všude ažažaž... Pěkně Jizerka i Jizera tečou...

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 09:41
- Nahlásit

Xerxová
no podle předpovědi by se na příští víkend mělo ochladit a sněžit..a asi to tak fakt už bude páč sýkorky už dělají nálety na lojovky..dneska musím koupit ještě sypanou slunečnici...
akurát mě to teda štve páč letos ten plot jestli napadne sníh fakt nebude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 09:44
- Nahlásit

Fajka
tak to je super, ze prisel zampion ofiko

ja mela podzim nejradsi vzdycky, i kdyz ono zalezi taky jestli je barevnej nebo jen takovej mdlej

snad ho stihnete, nez nasnezi

Xerxová
jojo, vcera bylo v lese nadherne, az na ten dest, prselo fakt hodne, takze mi ty dve hodky tak akorat stacili.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 09:55
- Nahlásit

Jeden vyštíhlenej Adam pro tetu Fifijovou

Udělal mi chlapeček velikou radost, protože krááásně hledal na místě, kde se na mě pro pachy při příchodu nedokázal podívat a pak jsme tam přes půl hodiny kravili s pískáčkem, musela jsem to utnout, jinak jsme tam ještě teď a už to musim trochu uposlušňovat, aby neměl místo mozku balonek

Xerxová
To zní jako procházka snů

cernej caj
Nevim jestli jsem o víkendu nenastydla, kape mi z nosu a nějak blbě se mi venku dýchalo... Kvůli zítřku dám vědět navečer, jo? Přecijen si nemůžu dovolit onemocnět ve zkušebce...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 10:13
- Nahlásit

jedno foto pro Fajku - aneb dneska opět píše na Zvířetníku vlastní packou tato psí slečna...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 10:17
- Nahlásit

birma sluší mu to, Adámkovi...
Procházka snů to byla pro psisko. Je fakt, že i docela vnímal. Když jsem houkla, tak sednul (spíš sedne, než přijde). Pochválen (pamlsky ho nezajímají, ty zajímaly Edu) a opět vypuštěn. Blbý je, že nedokáže zvolnit. Už toho měl plný zuby a přesto nezpomalí, nepřestane trýskat. Trošku jsem se bála (bylo bahno a mokrá tráva - obojí klouže) o nohy, ale je vidět, že jeho vlastní trénink lítání terénem je dostatečný - ani jednou sebou netřísk, všechny smyky vybral. Ještě spíííí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 10:27
- Nahlásit

birma
jasny, to by bylo hodne blby. tak dej vedet nejak rozumne, at pripadne zkusim rozhodit site jinde, protoze to je jeste jeden z mala vyletu, co muzu jit, ze muz bude doma hlidat...

a jinak se teda rychle vykuryruj, at si v praci jako rybicka
PS: ma trochu prset zitra, abys vedela k tomu rozhodovani, prece jen by bylo fakt blby byt ted doma.

jo a nemas trasu k tomu stredohori? fakt nadherny fotky

birma
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 10:38
- Nahlásit

Xerxová
To, že vnímal, je úplná pecka! Gratuluju!
A že nedokáže zvolnit - už je dospělej (nebo skoro dospělej), když to i unavenej dokázže ukočírovat, že sebou neflákne a má pak doma dost času na regeneraci, tak bych to nebrala jako něco špatnýho, že občas jde až na doraz.

cernej caj
Zatim věřim, že mi je blbě spíš z toho, že jsem včera dělala generální úklid regálů a tam se prach ukládal měsíce a roky, tak mě nejspíš dráždí ještě teď. Jestli v práci nechcípnu, tak jet určo chci.
Trasu pošlu z domova, ale radši se o ni připomeň do mailu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 10:40
- Nahlásit

birma
tak uvidis, ja s tim zatim pocitam, ze bych zitra mohla, definitivne sem nechcipla o vikendu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 11:09
- Nahlásit

mám skvělou sestru - tátu z nemocnice pustili v pátek a už dneska ho posadili do auta a jel s nima do Pěnčína pro jablka na zimu. A zpátky od Turnova jeli ne po státovce, ale pěkně vesnicema "za kopcem" a přes Ještěd a po okraji města - aby měl kochací výlet. Teď jsem s tátou mluvila - nadšen výletem, kde se co staví, kde je co jinak... prostě byla akcička

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2015 12:00
- Nahlásit

Xerxová
tak to je fajn, ze si to tatinek takhle uzil

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání