Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2015 20:31
- Nahlásit

cernej caj
Nešlo o nastavení (barvy a náladu mobil docela hezky zvládnul), ale spíš o to, jak strašně to ten mobil oddaluje a to mi kompakt asi nepomůže, ne? Tam hrajou roli objektivy a velikost čipu, ne?
Je fajn, že se ti kapela líbí, že se ti chce spát chápu, mně taky

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2015 20:51
- Nahlásit

Rumštajn!
já su taky mrtvolné!! My byli trekovat na MIDU. U nás ráno pršelo a hnus fialovej a u Nymburka voalá, slunce a azůůro !

Dneska teda ale jdu spát brzo bo ten čerstvej vzduch mě otrávil asi

NO a ta tragédie v Paříži je strašná hlavně že nás všichni přesvědčovali že z uprchlíků nic nehrozí a to my jsme ošklivý, že je tu nechceme

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2015 22:16
- Nahlásit

birma
jak mobil oddaluje? já třeba teprve nedávno zjistila, že na režim krajina mi foťák přibližuje víc než na automatiku

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2015 23:29
- Nahlásit

musím říct, že kousnutí od ještěrky fakt bolí, taky mě jednou jedna rafla

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 03:09
- Nahlásit

Maya
Takze chapu dobre, ze jsi mne chtela poucit, ze v dobe krizovych vyprav byli Turci na balkane a na Slovensku a arabove ve Spanelsku

, že zbrnd trošku kecá
v cem konkretne teda?

Já teda nevím, ale když mi pes ovoce a zeleninu žere sám ze zahrádky, tak mu to mám zakazovat?
No když to dělá sám, tak rozhodně nezakazovat.
Kdyby třeba sám žral houna od popelnic nebo třá jed na krysy ze sklepa, tak samo taky nezakazovat, když se rozhodl to žrát, rozhodně mu to přeci prospívá, no to dá rozum! Navíc se rozhodl správně, takže až ten jed či houna dožere, nejméně dvakrát kliknout a hlasitě ječet což znamená pochvalu dle nejnovějších výzkumů pozitivních velkokynologů.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 03:15
- Nahlásit

Fajka
NO a ta tragédie v Paříži je strašná hlavně že nás všichni přesvědčovali že z uprchlíků nic nehrozí a to my jsme ošklivý, že je tu nechceme
A voni to tam udelali uprchlici jo? hele nemela bys to nahlasit, voni si myslel, ze to tam udelali nejaci teroristi ci co.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 03:22
- Nahlásit

birma
Ano mobil velmi casto "oddaluje"
Mozna ale ne kazdej, nevim, nikdy jsem se nezajimal o foceni mobilem.
Compact i zrcalovka by pomoci mohly, zalezi, jake by jsi mela ohniskove vzdalenosti objektivu/ů.
Zaky hodně záleží, co s těma fotkama chceš dělat= v jaké podobě a rozlišení na ně chceš koukat a co chceš fotit. Jestli krajinky nebo objekty v pohybu. Samozřejmě i na spoustě dalších věcí záleží.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 07:20
- Nahlásit

a když je ráno tma, tak je stejně pes zrnitej...

minulá neděle kolem Vápenného. První je Jilmová studánka - tam by se spát dalo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 07:28
- Nahlásit

a včerejší Vraní (Krkavčí) skály a Pekařův kříž

někde vypadá štíhle, jinade radiátorovatě a někdy i jak tlouštík Na poslední fotce je vidět první letošní sněhová přeháňka (spadlo asi deset vloček

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 07:47
- Nahlásit

zbrnd
A voni to tam udelali uprchlici jo? hele nemela bys to nahlasit, voni si myslel, ze to tam udelali nejaci teroristi ci co.

no hele a neřikali oni, že ten jeden z teroristů přešel do EU na uprchlickej pas ????
a takových se tu ted můžou pohybovat tisice...

Xerxová

krásný fotky !Najtíkoj to moc sluší
my včera potklali v jedný zahradě dva vlčí spicloně...tak nevědět že Maya bydlí pod Prahou , tak jsem zvonila že du na kafe

tady leje jako z konve!

birma
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 08:21
- Nahlásit

Maya
jak mobil oddaluje?
Tak, že vidim nádherný panorama, cvaknu to, mám tam milion pole před kopečkama, milijoun nebe nad nima a mezi tim nepatrný zvlnění a to maj bejt ty nádherný kopce

zbrnd
Zaky hodně záleží, co s těma fotkama chceš dělat= v jaké podobě a rozlišení na ně chceš koukat a co chceš fotit. Jestli krajinky nebo objekty v pohybu. Samozřejmě i na spoustě dalších věcí záleží.
Si myslim, že hlavně záleží na tom, že rozdíl většinový kompakt/můj mobil nebude takový, abych do toho vrážela prachy a zrcadlovku bych sebou na výlety stejně nevláčela

birma
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 08:24
- Nahlásit

Xerxová
Ty ukážeš pár fotek a já už bych zas balila batoh
Najtík je prostě fešák

Fajka
A jak se vám včera šlo? Co to bylo za mid? K Nymburku bych to i měla ko usek, jen o něm vědět

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 08:59
- Nahlásit

fajka píše že mu to moc sluší, birma píše že je fešák... já bych řekla, že to je blboň obecný. Tady na mě vrčíííí a hučíííí a provokuje s pásem kůry v hubě, ať se s ním honím a peru a přetahuju... Když se rozjede, je schopen to do mě i ve výskoku nakulit - díky němu mám postřeh a fyzičku...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 09:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
fajka píše že mu to moc sluší, birma píše že je fešák...... já bych řekla, že to je blboň obecný.
to se ale nevylučuje že jo
jelito taky na někerejch fotkách vypadá jak andělíček ale dyž to rozbalí "na pavlači" tak je to hrůůůůza hrůůůza

birma
jak se vám včera šlo? Co to bylo za midno bylo kráásně slunečno, tak se šlo mooc hezky bylo to kolem Nymburka čmuchání po zámcích...
bych to i měla ko usek, jen o něm vědět
no jasný tak už jsme doma...páč tohle se řešilo na Osoblaze a ty o tom nic nevíš a Olda prej taky ne...tak to je jasný nesmíte si spolu špitat a hrdličkovat ..páč to je jasný vysvětlení toho že jste o tom ani jeden nevěděl ač se to u stolu kde jsme seděli všici veřejně řešilo

birma
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 10:12
- Nahlásit

Fajka
bylo kráásně slunečno, tak se šlo mooc hezky bylo to kolem Nymburka čmuchání po zámcích..
to muselo bejt moc fajn
páč to je jasný vysvětlení toho že jste o tom ani jeden nevěděl ač se to u stolu kde jsme seděli všici veřejně řešilo
u mě to nebude Oldou, ale tou dlouhou nocí pak co si nezapíšu, nevim, takže řešení u stolu je mi k prdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 12:49
- Nahlásit

birma
to "oddaluje" proto, ze nas pevny sirokouhly objektiv. na kompakru, pokud si pamatuju mas 20x zoom a pokud chces neco vyfotit s vic drtailama, vyfotis panorama na vysku a oriznes na format fotky a mas tam vic detailu takhle. porovnat cipy tvyho kompaktu a telefonu musim cihnout na pc.

xerxova
pekny fotky a ta lesni obzvlast!

fajka
sikovny ste, my vcera usli mozna 18 km za celej den, dneska asi 5. uz jedu dom

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 15:45 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Fajka
no hele a neřikali oni, že ten jeden z teroristů přešel do EU na uprchlickej pas ????
A tudiž je z něj uprchlik? Takže to nebyl teda terorista jo?

a takových se tu ted můžou pohybovat tisice...
Ba i mylyjouny.
A cos čekala? Udělal tady někdo něco pro to, aby tomu tak nebylo?
Vždyť ta EU je nefunkční nesmysl od začátku. Ale halt ofčané to vidět nechtěli. Vzpomínám i na zdejší diskuze, jak mi zde ti moudřejší vysvětlovali, že je to pro nás naprosto super neb co bychom si bez EU počali?
A co nyní, ukazuje se, že je to naprosto nefunkční zmetek. Ano, dostáváme od nich peníze...jsou to vyhozené peníze, protože z absolutní většiny se u nás rozkradou .... jsme už tak neschopní, že ani nejsme schopni využít všech těch peněz, které bychom tu mohli mít na rozkradení. Neexistují žádné hranice ani ty vnější hranice Šengenu de facto neexistují. Četla jsi někde tu story o tom vrtulníku, co z UK přeletěl na Slovensko, tam spadl a že prej v něm byli nějací občania z Afghánu právě.....jako dobrý...akoráááát .... že ten vrtulník našli jen proto, že spadnul, jinak by ho nenašli nejspíš vůbec...našli ho totiž po dvou dnech ... jinými slovy se jim ztratil. Pak k tomu ještě chytře a dojemně psali, že vnější hranice šengenu je prý přísně střežená )))) a že prej slovenské úřady několikrát zaznamenaly snahu o proniknutí přes onu dobře stráženou hranici třeba kvůli pašování cigaret z UA ...... no zjevně je hranice super střežená, když tabakovy vyrobky z UK jsou tu jiz naprosto zdomacnely ze?

jako lidi si tady vybrali sami, vybrali si na zaklade komercnich reklamnich spotu, ktere si EU zaplatila v TV, ti co rikali NE pro vstup prostor nedostali vubec. ... tak tomu se u nas rika referendum...lidi se rozhodli, sednuli si na zadel, natahli ruce a otevreli usta ... kdyz nelita dostatek holubu, jsou ochotni psat sofistikovana moudra na socialni site a do nekterych plebejskych diskuzi ... jinak jsou sporadane asertivni dle hesel "ja nic ja muzikant" a "co čech to muzkant"
Tak čemu se chceš divit, tahle EU společnost se realne probere, až bude válka, drive tezko.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 15:54
- Nahlásit

birma
Si myslim, že hlavně záleží na tom, že rozdíl většinový kompakt/můj mobil nebude takový, abych do toho vrážela prachy a zrcadlovku bych sebou na výlety stejně nevláčela
To zalezi na tm, co znamena "vetsinovy kompakt"
Ja se v nich neorientuji vubec, ale myslim, ze asi existuje nejaky komakt, ktery nebude moc drahy a na ty krajinky by pro tebe byl velkym upgradem, jenze nemam opravdu ani naznak čajnu vo tom, kterej by to mohl bejt.
Jinak jiste, je to u kazdyho otazka priorit, treba ty muzes byt presvedcena, ze by te ta zrcadlovka svou objemnosti obtezovala tak, ze radeji budes fotit mobilem ... tak to proste je .. sto lidi sto chuti

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 15:57 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Xerxová
Když se rozjede, je schopen to do mě i ve výskoku nakulit
Se mu nediv, i pes je rad, kdyz ma pohyblivou hracku

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 17:20 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Fajka
prostě Fajfšiško celý je to nejspíš jen další hnusná šaškárna, někdo nechal zavraždit dalších 200 chudáků, aby měl co medializovat neb na základě toho vygeneruje další zisk ....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 18:00
- Nahlásit

b irma
nechapu, proc kupovat novej kompakt, kdyz mas ten canon? jinak treba sony rx100 s mam pocit 1" cipem je solidni stroj, vzhledem k tomu ze je to mrnavej a vesel by se mi do kapsy na bederaku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 18:03
- Nahlásit

zbrnd
ja byla proti a stejne to bylo jedno, co chce vetsina vyhraje. ale eu nejaky vyhody pro nas ma. me osobne ale neprisli dostatecny s nevyhodama tenkrat a dneska uz radsi vubec nesleduju zpravodajstvi

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 18:03
- Nahlásit

Chcije a chcije, fici mistrvichr.
cernej caj
Nezmoklas?
birma
Pekne jste se meli s Adamitou.

Je podivny obdobi, Pruhy si ani nechteji hrat s Kremylem, Skritek spi... Pridam si tu svicku za jednu fenku a jednoho psa, kteri uz nejsou. I za vsechny ostatni, nezvireci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 18:09
- Nahlásit

fifi
dneska sme mokli hodne, vero vic, nespechala jak ja, takze tak o dobry 3hodky mohla byt venku dyl. nastesti bunda cwlkem jeste funguje a mokry kalhoty sem prevlikla pred nacstevou tchanu. ferinka se vozi dneska v kleci autem

tak snad to je jen chvilkova nenalada. zlepsil se troldik po maßzich a dornockach viditelbe nebo to de pomalinku?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 18:14
- Nahlásit

Fajka
a to je pěkná fotka vlčounů, tak zazvonit si mohla, třeba by tě pozvali dál
Xerxová
Najtík je srandovní s tou kůrou

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 18:19
- Nahlásit

cernej caj
a dornockach viditelbe nebo to de pomalinku?
To je na dlouho, lupe mu v kloubech furt hnusne.
No tady by psa fakt nevyhnal, ze jste schopny v tomhle hnusu nekde chodit, obdivuju.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 18:27
- Nahlásit

no hlavne chudak vokoun, on vodu rad jen v misce a byl hodne nestastnej a jak ho liyovali tchani, div ze by ho do postele chudaka nevzali

aspon sem testla trochu ty novy kotnikace a dve hodky v desti dali. buldozer je na lepsim, v jeho veku uz bu to v tomhle pocasi a bivak nemuselo byt k tem jeho potizim vhodny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 18:41
- Nahlásit

... je ošklivo od rána - psa by nevyhnal (i Nightík stávkuje). Kačena se zelím a knedlíkem byla dokonalá, všichni spokojení. Dítka odpoledne řádící s psiskem, až jsem se bála, kdy to skončí brekem, že je někam strčí či tlapou praští. Byl hodný ... ale zničil co mohl - jednu součást stolní hry (proč si s tím ta dítka tak hrála ?? Musel prozkoumat zuby), roztrhal svého plyšáka a polštářek, zkusíl nosit obří encyklopedii (naštěstí ji chytil dobře a až na pár otisků zubů se jí nic nestalo), prokous držadlo velmi "důležité" kouzelnické hůlky ... no koledoval si o pár pohlavků.

Všichni teď odjeli a on padnul a dělá vzorného spícího psíčka.

Navíc jsem zaregistrovala smrad pálícího se plastu - a vyrvala šňůru podezřelé lampičky ze zdi a při tom si vrazila do oka kus ostré květeny... takže si tu lehce pláču - ale vypadá to, že oko mi zůstalo )

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 18:50
- Nahlásit

cernej caj
no hlavne chudak vokoun, on vodu rad jen v misce a byl hodne nestastnej
To by se mnou perdelice ci rtw nemluvily nejmin tejden, v tomhle je nekde tahat. Tak at se Vokoun radne vysusi a ohreje, ma muj soucit.
Xerxová
no koledoval si o pár pohlavků.
Naahodou, moc hodnej mamut, ze si jen zarlivacky nicil veci a nedosly k ujme i trpajzlici.
Navíc jsem zaregistrovala smrad pálícího se plastu - a vyrvala šňůru podezřelé lampičky ze zdi a při tom si vrazila do oka kus ostré květeny... takže si tu lehce pláču - ale vypadá to, že oko mi zůstalo
Gratuluju k rychli reakci, kvuli smrdicim plastum nikdy nenechavam ve zdi rychlovarnou konvici, bracha takhle malem vyhorel. Na ostrou kvetenu bacha, at tam nakej piditrn nezustane, kdyby si slzela a bolelo mrkani, supajda rano k ocnimu. Vsak, zub uz neboli, treba vymenit doktora.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2015 19:20 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

xerxova
si dobra, zes odhalila nebezpeci zavcas, at je oko brzo lepsi a najtik twda dobre radil s drtma

fifi
dostal pomazleni, zbytky jatrovyho syru a ohriva se v aute, pomazleni od tchanu, vecer postylka

chudak xerxova

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání