| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 12:32
- Nahlásit
PetraK
ze ted resis, jestli je to rozumny kdyz po tydnu doma ses jela znicit na chalupu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 12:44 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
princip žaluzií je ten, že se daj otvírat a zavírat, teda světlo tma jak chceš
vnitřní ručně tyčkou, venkovní máš na dálkový ovládání obvykle
edit: a taky je můžeš šnůrkou úplně vytáhnout
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 12:55
- Nahlásit
koukám ten tep faktor má taky docela zajímavý ubytování
ty zvuky moře a deštného pralesa by mě asi spolehlivě vyhnaly
http://www.tepfaktor.cz/cs/ubytovani/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 12:58
- Nahlásit
Maya
no ale de mi o to, ze kdyz nechcu at mi tam cumi ale mam doma svetlo tak aby to nebylo ze mi tam stejne uvidi, kdyz budu mit svetlo
vytazeny mi budou asi k prdu, ne? kdyz potrebuju zaridit at mi tam lidi necumy
no ubytko drahy ale tak da se prezit za ty palandy ale ti reknu ze huceni klimy mnhem horsi v noci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:23
- Nahlásit
cernej caj
ze ted resis, jestli je to rozumny kdyz po tydnu doma ses jela znicit na chalupu
no ale to jsem ustála, nákup a rýmičku ne
no ale de mi o to, ze kdyz nechcu at mi tam cumi ale mam doma svetlo tak aby to nebylo ze mi tam stejne uvidi, kdyz budu mit svetlo
přes žaluzky neuvidí. V obýváku nemám závěsy ani záclony, jen postranní pás závěsů - lehkých průsvitných a nahoře z toho "volán" nebo jak to říct, aby okno bylo "začištěné". Jinak jsou všude na parapetu kytky. A na oknech žaluzky, když svítíme, stáhnu je dolů, zavřu a je to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:27
- Nahlásit
PetraK
prave monitory sviti i pres den celkem, takze blby ze musim mit zatazeno furt, ty bezovy zavesy co mam ted sou fajn, ale blby, ze tam je ta dira kdyz se de ke dverim videt
tak uvidis, jak ti bude, az dojdes dom. ja se trochu bojim, ze me ten vikend sejme, takze v pondeli tu posledni letosni dovcu at v utery muzu s birmou a dolecim se pristi tyden v praci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:31
- Nahlásit
cernej caj
skrz ty otevřený žaluzky taky není moc vidět, ale fakt to se radši někde mrkni, tak ono na závěsu máš vidět stíny taky, úplně neprůhledný nemáš asi nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:31
- Nahlásit
cernej caj
jinak teda každopádně tě vyjde levnějc nová garnýž než žaluzie
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:34
- Nahlásit
cernej caj
jinak ty žaluzie můžeš mít natočený jak chceš, tak třeba když je nechceš mít přímo kolmo na okno, tak takhle nějak a máš světlo i pocit, že je to zatažený
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:39
- Nahlásit
Maya
jenze skrz ten zaves proste nevidis, ze tam mam monitory a masinu. A ja nechci, at mi nekdo ukradne komp proto, ze ho videl pres okno
jj, takhle si myslim, ze by to mohlo fungivat ale neznam nikoho se zaluziema v prizemi, takze to bude chtit do obchodu. Ale aby neslo videt kdyz by nekdo stal na chodniku pred domem ani...
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:42
- Nahlásit
Maya cernej caj
Mojí mamce je 85 let a má milijoun věcí na sebe, do domácnosti,..... a nic z toho nechce. Tedy ona tvrdí že nechce nic, ale pak připustí, že nějaká mlsnota by se hodila. Takže už pár let dělám dárkový koš s pochoutkama, které by si sama nekoupila. Mami je spokojená a my taky, když vidíme jak jsme jí kápli do noty. No a od našeho kluka dostává poukazy na masáže, což taky oceňuje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
jinak - garnyz mi to prece nevyresi, uz sem rikala, ze nechci mit nad mysi 3cm konec zavesu a pri jezdeni mysi s sebou tahat celej konec zavesu, to je fakt skvely reseni
Ale mozna by se daly garnyzy zkratit nozicky v ymyslet to tak, aby to bylo tesne u zdi
Darenka
tak to je skvely, ze maminku vzdycky takhle potesite ja svoji maminku neumim moc potesit nebo se mi to dari hodne vyjimecne
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:51
- Nahlásit
cernej čaj
jsem ráda, že ti je dobře, ale stejně to není moudré rozhodnutí ten výletík. Obávám se, že dopadneš jako PetraK, která byla taky až moc aktivní a uspěchala doléčení nemoci, co Petro?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:52
- Nahlásit
cernej caj
Ono se těžko radí na dálku, když tvojí maminku neznáme. A co nějaké dárkové poukázky doplněné o nějakou koupenou maličkost aby to nebylo jen o poukázkách?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:53
- Nahlásit
cernej caj
Ty závěsy zatahuješ jen na noc? Máš nějaké lehčí nebo z těžší neprosvitné látky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 13:57
- Nahlásit
Darenka
na to mam v pondeli tu dovcu kdyby to nebylo dobry, at nemusim do rpace.
ja vim, ze se tezko radi, tak prave nejaky napady a inspirace jsou supr. Moje maminka si muze koupit naprosto co chce a na co bych ji ja mohla dat poukazku je mimo moje financni moznosti vetsinou... tak prave je to vzdycky tezky. Loni sem to trefila vyjimecne dobre, ani na knizku nemam letos zadnej tip
zavesy mam zatazeny celodenne, jsou lehci, bezovy, ale svitici monitor pres ne videt neni, ale pritom nemam extra tmu. ale nemuzu je roztahnout vubec, prave kdyz bydlim na tom hlavnim tahu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 14:01
- Nahlásit
čaj nechce se mi věřit, že by nebylo vidět světlo monitoru přes závěsy... Navíc si myslím, že monitor dneska svítí skoro v každé rodině, v každé domácnosti... Takže by mě to nevzrušovalo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 14:04
- Nahlásit
Darenka
co Petro?
Ticho!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 14:05
- Nahlásit
cernej caj
já nevím a co spíš teda něco takového?
http://www.dekorace-steny.cz/privatni-folie-na-skl o/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 14:09
- Nahlásit
Xerxová
ale proste se mi nelibi, kdyz bych ten pc stul prestehovala tam, kde do budoucna bude, aby uplne kazdej videl z ulice tou dirou, ze tam mam 2 velky monitory, protoze malokdo zas ma doma na stole dva velky monitory a kdyz uz je mas, tak proste to je pro zlodeje naznak toho, zemaj co krast...
PetraK
Maya
zajimavej napad
zkusim s muzem probrat ty zaluzky navrtavaci, co by na to rekl a pripadne toto.
Co vim, tak ted monitory videt z ulice neni pres zaves, ale tou dirou po stehovani uz budou. Resila by to mozna i nejaka uzka 15cm skrinka, ktera by pokryla pruzor dirou, ale zas to se taky asi nekupuje nejlip
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 14:14
- Nahlásit
cernej caj
nám instalovala žaluzie do oken firma, která nám okna montovala. Udělali to profesionálně. Nechceš se svěřit (pokud se pro žaluzky rozhodneš) odborníkům?
Ten vršek (navrtání) je zakryté lištičkou v barvě okna, takže není po nějakém vrtání ani památky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 14:16
- Nahlásit
Darenka
muz by jim to urcite nesveril ale spis po sundani uz tam bude ta dira at ji vrtal odbornik nebo hlava rodiny
jakej mate s adelkou program na vikend
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 14:37
- Nahlásit
cernej caj
no na ty žaluzky se nejdřív mrkni a ozkoušej si to nastavování, jako mezerky tam samo jsou taky z principu věci, tak aby ti to nevadilo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 14:37
- Nahlásit
a proč bys je sundávala?? Kvalitní žaluzie ti tam vydrží... A když nevydrží, tak holt direčky maličký zamázneš tmelem v barvě dříví a přebrousíš šmirglíkem... a případně nalepíš plastovou berušku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 14:50
- Nahlásit
Xerxová
máš plastový berušky na oknech?
mě teda stačej ty skutečný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 15:01
- Nahlásit
Maya
ja si jednu donesla v nedeli i domu, berusku ale k oknu sem ji nalepit nestihla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 15:11
- Nahlásit
cernej caj
mě lezou oknem samy a štípaj dost bolestivě mrchy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 15:18
- Nahlásit
nemám - mám tam žaluzky... Ale když nám vypadl pant v lince a při nandávání nového se udělala direčka v povrchové úpravě, tak tam mám nalepenou plastovou okatou hvězdičku. Všem se to moc líbí... a myslí, že je to dekorace bezúčelná...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 16:14
- Nahlásit
xerxova
takovy reseni sou nejlepsi mam otisklou psi tlapu pres flek na riflich z textilnich barev... vsem se tlapa libi
krasnej vikend!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 17:23
- Nahlásit
Xerxová
se zpožděním jsem si přečetla Nýtkostravování a musela se smát při představě toho zástupu sklenic, co jste vezli. A pak nebezpečný vodičce z fontánky.
Jooooooooooj to by se Růůůmajzl zblááznil, toliko vodičkyy a nikdo s ní nešpóruje, jako pánčička, myslím, že by tam řádil a já bych ho od tama nikdá nedostala . Takhle si Rumajzl určo představuje ráj - mnooogo tryskající vodičky a furt je dostupná. Asi by ho následně ze svatýho nadšení švihlo
P.S. sem vzorná. Ven jsem nešla, radši...... abych třebaaas mohla zítra!!!!!!!!!!!!
|