Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:58 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
tak to me se nezda ale to je asi tim, ze ja mam lust napul urazen muzem, takze je to stinitko ke stropu a dolu cni zarovka a jen se tomu vyhybam jako cert krizi, pac tech 10cm prachu by astmatika mohlo taky zabit

proste fakt pi uCitelkA...

jo a z veselejsiho soudku, on o moc veselejsi nebude, pac sem musela z financnich duvodu najit segre ke kulatinam jinaci darek, takze nejsou broskovy, ale taky sou hezky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:02
- Nahlásit

Maya
to je jednoduchy, kliknes na to url, vlozis url odkaz, odkliknes ale pak v tom svym prispevku jen nevlozis znova odkaz ale text...

aneb polopaticky - kliknes na tu ikonku, kterou sem davas odkaz, modro bile cosi vpravo u ikonek. Vyskoci ti pole pro zadani adresy, vlozis a das OK. V tento okamzik POZORNE sleduj - v poli, do kteryho na foru pises se ti objevi odkaz ve formatu [ url= www.tvujodkaz.cz ]ZDE TI BLIKA KURZOR [ / url]

do mista oznaceneho "zde ti blika kurzor" napises to, co tam chces napsat. Doted tam zrejme vkladas znova ten celej odkaz.

tzn [ url = web.cz ] *** [ / url] url tag ti rika, co se ti otevre po kliknuti na ty 3 hvezdicky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:04
- Nahlásit

ty mezery tam sou zamerne do tech tagu vlozeny, protoze bez nich by to byl ten odkaz, to je html kod, kterej web automaticky prelozi na aktivni url a proste rika "tahle stranka se ti otevira po kliknuti na 3hvezdicky"

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:08
- Nahlásit

cernej caj
ahaa, já tam nepsala nic, teda když jsem dala odkaz přes to okýnko, tak jsem tam jako nikam nic nedopisovala, ale už je mi to jasnýýý
jinak ten novej zoner je hnus, bílý písmo na černým, to fakt asi nedám a zůstanu u starého

birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:10
- Nahlásit

Mám videjo z ranního čuchání, je nekvalitní, ale naše

kachna_
To je kravěna

Maya
Vedle ikonky pro vložení obrázku je ikonka se zeměkoulí - zamodříš slovo pod kterym chceš mít odkaz, klikneš na ni a vložíš odkaz a je to

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:10
- Nahlásit

kachna_
píuča
Krasnej vyraz! A pekna blbka teda. Lucijas at si udrzi svy optimicno.

Maya
tak prosím nějaký polopatický vysvětlení, ty zkracovací stránky akorát vyplivnou nějakej zkrácenej odkaz ne? ale furt jen odkaz
To umim i ja, hec. Cela veda je v tom, ze zkopirujes adresu odkazu, otevres barevnou bebechu nahore vpravo zemegulu tady, vlozis link, odpinknes sem a pak pred hranatou [/url] co je na konci si napises text, kterej chces. URL Nebo to muzes udelat tak, ze ja treba neco cvakam tady v chlivku diskusnim, pak najdu link, kterej chci poslat, vymodrim si primo tady slova, ktery tam chci mit a pokracuju viz vyse, jen uz nemusis nic vpisovat, samoseto.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:11
- Nahlásit

pokus
kočka a internet

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:15
- Nahlásit

birma
Fifi
no vida a lepšejší návod, tak další pokus
jak hladit kočku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:17
- Nahlásit

Maya
podle me si to muzes v nastaveni zmenit, ja to jeste nezkosela. Zkus Nastaveni - moznosti - vzhled

pokus a ja ziju cely veky v domeni, ze to normalne pouzivas

birma
pekne cmucha a pekne splyva

zamodříš slovo pod kterym chceš mít odkaz, klikneš na ni a vložíš odkaz a je to

anebo, takhle to taky funguje ale ja to tak nikdy nedelam, to me nenapadlo popsat tak jednoduse

Fifi
anooo, fifi nejsikovnejsi pac samoseto

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:17
- Nahlásit

Zis, ja nez neco nacvakam, uz jsou tu navody ve fronte.

PetraK
Pekne si smejdite, zase to moc neprezen, chrchlo!
Tady uz opet prsi, jako zatim mi to nevadi, jen cokle zacinaj mit tiky v oku. Asi vyrazime i v desti, staci, ze dneska nevim jak rozflaknul duchodcovskej Kremyl a rozjarenej Troldas milovanou aromalampicku na parapetu...

Troldidlo je vubec vtipny, vcera se vydesilooo - a to neuhodnete ceho. Esuska pomlci, ta to vi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

fifi
to nevim teda, zas mesic? ale to bys nebyla tak tajemna

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:24
- Nahlásit

cernej caj
zas mesic?
Nee, tentokrat to nemelo s objektama nebeskyma nic spolecnyho.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:30
- Nahlásit

Fifi
tak leda, ze by se kremyl prevlikl taky za batmana, pripadne ho vyresili treba mysi, co na nej koukali z okna nebo tak?

birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:33
- Nahlásit

Maya
Šiškovná, dostane pičkůtka!

birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:34
- Nahlásit

Fifi
V Praze má bejt zejtra překvapivě hezky, třeba bude u vás taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:38
- Nahlásit

birma
mrkni na ty moje komentare k festivalu - jestli myslis ten 5ti minutovej film co je i na YT tak kvuli nemu do prahy jezdit nebudu

Fifi
myslis, ze nepujde uz slepit? a kalisek ti tam, kde delaj aromky udelaji klidne novej

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:47
- Nahlásit

cernej caj
tak leda, ze by se kremyl prevlikl taky za batmana
Kremyl batman uz je.

Ne, kracel kolem kyblu s vodou na zahrade. A byl tam. NEPRITEL! Az takovej, ze zoufalo/zurive z uleku zajecel a cuby vylitnuly mu delat bodyguardky. Zcela nechapave ho sledovaly, na CO dela ty svy priskoky a najezeniny, pruhy povahove vyrovnany. Se po sobe fakt pak ty dve podivaly, poklepaly si packou na celo, ze to je debil proste. Kremyl sel a strcil do toho kyblu kebuli, aby mu ukazal, ze ten plovouci list (aaaaaaaaachboze, zase se musim tlemit) mu skutecne hlavu neukousne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:49
- Nahlásit

Fifi
predstavuju si, jak po sobe loupou tema vocima

birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:55
- Nahlásit

cernej caj
Ne, jsou tam tušim tři filmy v tom bloku

Fifi
Nenééééééé

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:57
- Nahlásit

Myslim, že lego by nemělo dělat figurky princezen a vil

birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:59
- Nahlásit

kachna_
Naprosto souhlasim

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 20:59 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
A jak v praci, krom jinyho rezimu spokojenost?
Edit - Ada je profik uz, jede v Aj modu! Hezky pekne, sikula cmuchaci.

kachna_
že lego by nemělo dělat figurky princezen a vil
Tyvole, to je hybrid Fiony s morskou vilou, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 21:02
- Nahlásit

birma
ahaa to sou jako vsechny tri po sobe, ja myslela, ze si mas vybrat jeden z tech tri. To me teda ten dlohej co tam je moc nezaujal na zkouknuti

kachna_
chtelas koupit detem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 21:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Jéééé voni se maj ráádi!! Mejou si hlavy Bubi meje Rumíčkovi hlavu. Teda asi tak dvě vteřiny a půl, ale jo. To už dlooouho neuďála. Asi ho má zas na chvíli za ščenátko. Za chvíli by mu mohla pucovat pupek

Jáá taky neumím vkládat odkazy do slov jdu si to přečíst.

Fifi

Troldidlo je vubec vtipny, vcera se vydesilooo - a to neuhodnete ceho. Esuska pomlci, ta to vi.

je to............ no............ asi bratr Rumíčka. Ten se tuhle leknul toho, že šlo dítě s maminkou.... a najednou se jí pověsilo na ruku

Pekne si smejdite, zase to moc neprezen, chrchlo!

no nebyli jsme úplně jako obvykle, zkrátila jsem to a neřádila moc. Ale ven už jsem potřebovala.

Tady uz opet prsi, jako zatim mi to nevadi, jen cokle zacinaj mit tiky v oku

běhaj taky jako Rumíček po kopcích sem a tam??

cernej caj
no když já ten prach na svítidlech právě nerada i z toho důvodu, že pro astmatika je to peklíčko. Člověk uklízí tak nějak průběžně to jo, ale jednou za rok udělám průvan ve skříních, vytřídím, vycídím. A pak taky dělám 2x ročně takový ty nárazový práce, jako botník, pořádný vypucování světel kam běžně nedosáhnu, odstaví se lednice, kde se rád hromadí prach a tak. Mám ráda, když je vypucováno, útulno voňavo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 21:25
- Nahlásit

PetraK
Jáá taky neumím vkládat odkazy do slov jdu si to přečíst.
No ty neumis ani citaci, dost casto.
Bubi meje Rumíčkovi hlavu. Teda asi tak dvě vteřiny a půl, ale jo. To už dlooouho neuďála
Bubiky pupiky, to je prcina.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 21:26
- Nahlásit

Fifi
Mám super kolegyni, takže je tam fakt psina, navíc se dělíme o laskominy, práce je fajn, zákazníci většinou milí...
On má chlapec český hledej na hledání předmětů s mym pachem, tak jsem tomu radši dala jinej povel (i když ty mý předměty od tý doby neděláme, mám za to, že by se mu to pletlo a tohle je takový podle mě pro psa uchopitelnější). A děkujem za chválu

cernej caj
Kdyby se ti chtělo na něco jinýho, tak si řekni, mě tohle docela láká, pak jdem 2. a 4. s Jíťou spolu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 21:27
- Nahlásit

PetraK
kdyz na to nesahas, tak se to ale nezviri a tudiz nevadi

bubitka je roztomilaaaa
jeste, ze nemam botnik ani ja uz ani nevim, jaky to je, protoze poslednich 10let ziju prakticky na stavbe (zacalo stehovanim z mestskyho bytu do domu, co nasi rekonstruovali a pak jeste o level niz do svyho

birma
prosla sem to poradne ty filmy a libilo se mi jich par, ale spis kratsich a ani ne v kuse v jednom tom dni

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 21:29
- Nahlásit

birma
Mám videjo z ranního čuchání, je nekvalitní, ale naše

'Aaaadamita hledá bomby!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 21:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

No ty neumis ani citaci, dost casto.

neeeee citaci umim ale........... nestíhám to často označit a vadí mi to teda, ne vždy se stihnu vrátit

Bubiky pupiky, to je prcina.

co prcina!! Vrach je to, zabila rákos!!
můžu za chvíli zavolat, potřebuju o něco poprosit.

birma
Mám super kolegyni, takže je tam fakt psina, navíc se dělíme o laskominy, práce je fajn, zákazníci většinou milí...

takže ba? ba??

birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 21:34
- Nahlásit

cernej caj
Tak prt

PetraK
'Aaaadamita hledá bomby!
A konečně vypadá, že ho to i baví
takže ba? ba??
Jojo jen čekám, až si víc zažiju některý ty postupy a nebudu z nich mít tiky v oku a pak to bude ouplný bájo

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání