Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 14:13
- Nahlásit

Maya
tak to asi v poho

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 14:25
- Nahlásit

3D tiskárny už se prodávaj
teda ty věci, co z toho jdou vyrobit, to by se dalo mrskat jedno za druhým a prodávat na fleru třeba
http://www.aliexpress.com/item/Black-Factory-High- Quality-Precision-Reprap-Prusa-i3-DIY-3d-Printer-k it-with-2-Rolls-Filament/32357171936.html?spm=2114 .01010108.3.19.gqM3PU&ws_ab_test=searchweb201556_9 _79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 14:29
- Nahlásit

cernej caj
pro ztráceče věcí
akorát tam teda nevidím dosah
http://www.aliexpress.com/item/Smart-Bluetooth-Tra cer-GPS-Locator-Tag-Alarm-Wallet-Key-Pet-Dog-Track er-Finder-Blue/32454180456.html?spm=2114.01010108. 3.11.jzwMrs&ws_ab_test=searchweb201556_9_79_78_77_ 80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

jak dáváte ty krátký odkazy???

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 14:32 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

přenosná klimatizace ovládaná telefonem, vzpomeňte si za rok v létě, že jste zaváhali za ty prachy
http://www.aliexpress.com/item/WiFi-Mobile-Phone-W ireless-Smart-Remote-Control-Switch-Indoor-Home-Au tomation/32240834567.html?spm=2114.01010108.3.40.M Ffi1I&ws_ab_test=searchweb201556_9_79_78_77_80,sea rchweb201644_5,searchweb201560_9

edit: a tak neee, to není klimatizace, ale dálkový ovládání všech věcí přes jeden tlf

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 14:50
- Nahlásit

Maya
treba http://6b.cz/
anebo
ten tvuj aliexpress

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 14:50
- Nahlásit

jinak 3d tiskarnu si ubastlis i doma a samo, ze z toho se dneska uz dela kdeco, kamrad nechava tisknout vesmirny lode a pak si to doma odliva a prodava modely pac jeden ten tisk je mega drahej

birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 15:07
- Nahlásit

cernej caj
však přijeď, my se chystáme na dva dny od 20:30, přijet stihneš, přespíš u nás a ráno tě posadim na vlak, budeš v Brně skoro stejně, jako když jedeš z domova

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 15:10
- Nahlásit

uffff - dnešek byl docela náročný, ale už jsem doma. Teď rychle uvařit na zítřek, neb večer přijedou mládežníci a zítra já mám Den otevřených dveří a budu od rána do tří hodin ve škole... tak ať nemusí dopoledne vařit a můžou vyrazit ven.
A vůůůbec nic se mi nechce dělat... jsem nějaká lenošná

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 15:22
- Nahlásit

cernej caj
to druhý myslím, jak si tam napíšeš co chceš místo toho odkazu
3D tiskárnu si ubastlí doma asi jak kdo
Xerxová
tak to nezávidím pracovní sobotu, ale stejně asi počasí nebude nic moc, tak ti neuteče žádná procházka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 15:42
- Nahlásit

Maya procházku budu muset stihnout ráno. To by mi asi u psiska neprošlo... Do školy musím na devátou, to ráno stihneme jít ven.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 15:44
- Nahlásit

maya
ale uz je to celkem bezny, ty 3d tisky.

to je jednoduchy, kliknes na to url, vlozis url odkaz, odkliknes ale pak v tom svym prispevku jen nevlozis znova odkaz ale text... ja mela za to, ze to pouzivas bezne ty odkazy zkraceny na foru

birma
mydlis v patek vecer prijedu, prespim a v sobotu rano pojedu? kvuli ferince nelze, ten pristi vikend mam volnej a pak do vanoc nic

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 15:45
- Nahlásit

maya
ale uz je to celkem bezny, ty 3d tisky.

to je jednoduchy, kliknes na to url, vlozis url odkaz, odkliknes ale pak v tom svym prispevku jen nevlozis znova odkaz ale text... ja mela za to, ze to pouzivas bezne ty odkazy zkraceny na foru

birma
mydlis v patek vecer prijedu, prespim a v sobotu rano pojedu? kvuli ferince nelze, ten pristi vikend mam volnej a pak do vanoc nic

xerxova
myslis na vse teda, at si to teda mladeznici uziji ja nejvic milovala vikendy bez vaeni doma, pac sem nemusela umyvat nadobi a utirani vyzbylo malokdy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 16:35
- Nahlásit

hmmmm - tak mi právě spadla ta provizorně nasazená korunka... Takže zítra tři prezentace odkecám bezzubá. Já se picnu...

birma
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 16:39
- Nahlásit

cernej caj
však klidně můžeš ve všední dny, vlak přijíždí do Brna v 7:19 ráno, tak bys byla v práci o chvilku pozdějc, no láká mě úterý 1.12. od 20:30 a nemám na to parťáka...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 17:50
- Nahlásit

ja fatlim na twlwfonu, upravuju a pak to zmizi...

birma
mrknu na program

xerxova
snad to zitra zvlasnes a nebude to zlobit

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 17:56 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
ja fatlim na twlwfonu
neni to vůbec poznat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 18:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma

myslis ten film, co ma 5minut?
edit: a muzes ho videt na yt?

kachna_
a predtim sem si fakt opravila vsechny preklepy ale to e/w me nejak zlobi

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 18:47
- Nahlásit

bože to je krááááááva nebeská (Lucčina učitelka)Nikdo jinej totiž nemůže poradit dítěti "že si má najít víc kamarádů"
(a to Lucka není nekamarádskej typ, jen měla smůlu, že se jí kamarád odstěhoval, zbytek dětí se už ve školce nějak spároval a holt je jich ve třídě jen 12)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 18:48
- Nahlásit

kachna_
nema ve tride kamarada? to je blby ale rada fakt nad zlato...

birma
paradaaaaa na sledovani, ja nikdy nestala ani na sjezdovkach ale tohle teda sou drsnaci v tom terenu

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:26
- Nahlásit

Tak jsem po sto letech byla s BuboRumíčkama v polích a bylo to moc krásnový. Hned zkraje jsme potkali labradůru a Ruůůůůmíček utýýýkaláááá s labradůůrou .......... voranicí. Voba byli jako prasca. Bubi taky honila labradůru a volala na ní svým opileckým hlasem. Pak jsme si házeli a hledali míčky a pak jsme potkali basenžijovou. Jinak nikoho. Sami jsme tam byli a bylo to moc prima. Pak mě překvapila Bubi, páč honila!! rákosovou trávu. Chytila ji a taky ji zabila . Pak jsme šli do řeznictví. Koupili tam skelety, pajšl a hlavně točeňáááček a já měla na sobě místo bodláků nalepený čokle, zcela jsem vo ně zakopávala. Pak dostal Rumíček psotníček a musel psotnikat. Lítal z jednoho kopce na druhej. Byl jako ten blááásen. Doma šla ta prasata do vany. Já si dala svařáček. Zadělala jsem na pizzu, dala vařit kuřecí vývar a tetkon sem tu.
A sem mrtvolná teda.

Fajka

Nedošlo mi, dívče milé, že nesáhneš do šupliku a nevyndáš hotový zbooži! Navíc se to celý vymklo kontrole a neočekávaně se to rozjelo, co? a to už dámy kujou pikle na velikonoce, byly hotový z toho tulipánovýho věnce a háčkovanejch vajíček. Takže mám plán!! S dostatečným předstihem před Velikonocema a Vánocema se mi, prooosím, připomeň s nabídkou. Páč to byla děsná náhoda, že jsme se na to s kolegyní v řeči dostaly, já jí to ukázala a už to jelo. Samospádem . No a když budu mít nabídku s předstihem, to uvidíš těch kšeftůch!! SEM DÝLER NA 1 S ****

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:29
- Nahlásit

PetraK
tak to je supr, ze si zaprasil s kamoskou

bubi sikovna, najde si hracky i v rakosi

nemas odpocivat? a ne jeste kmitat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:30
- Nahlásit

Xerxová

spadla ta provizorně nasazená korunka..

do......... do háje!! A nebolí to aspoň?

kachna_
bože to je krááááááva nebeská (Lucčina učitelka)Nikdo jinej totiž nemůže poradit dítěti "že si má najít víc kamarádů"

za co má ta čůza diplom?? Ať ho jde vrátit. Víš co? Ať jí Lucka ukáže fotku jak jdou spolu s Brtnikem na sraženině a řekne jí, že kamarádů má hodně!! Jen nejsou tak úplně malý!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:35
- Nahlásit

cernej caj
tak to je supr, ze si zaprasil s kamoskou

ty jo byli s labradůrou fakt jak dobytci, ta oranice je totál rozmáčená, že..
bubi sikovna, najde si hracky i v rakosi

to ne, to já našla. Pro Rumíčka, vždycky ho s tím hrozně zničím, Bubinku to nikdá nezajímalo, a dneska.......... stal se z ní žralo zabiják, vyjela po travině, drapla jí a surově zabila . Uďála mi veleradost.

nemas odpocivat? a ne jeste kmitat?

Já odpočívám!! Nejdu třeba mejt dveře nebo lustry, jak bych potřebovala . Sedim tu a nedělám nic. Vývar se vaří sám a pizzu zaděláš během chviličky v míse, ta si teď kyne a kyne na šporheltu vedle vývaru. Pak jí roztáhnu na plech, nandám potřebné a frknu do tróby nic složitýho.

áááááááááááááááá Rumíček nám cípnul . A to se ještě před tím stačil naštvat na Brtnika. Hrozně byl totiž rozjívenej. Rumíček. a furt útočil na Bubinu a řval jak rychlik v tunel. Brtnik ho napomenul, což ho ovšem jaksi nějak nezajímalo. Rumíčka. A tak mu Brtnik jednu plesknul po zadnici sedla Rumajzl se ovšem urazil a na Brtnika sepisoval miminálně žalobu. Do té doby, než mu dal Brtnik korkovej špunt od vína. To ho rozradostnilo velice. Rozžužlal ho na pikokousky, rozčvaňhal to po kuchyni. Mám moooc velkou radost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:44
- Nahlásit

PetraK
ahaa, tak to je o to lepsi, ze bubitka zacala rakos taky rvaaat a vrazdit

Nejdu třeba mejt dveře nebo lustry
on nekdo meje dvere a lustry? pristi rok to zcela jiste bude stacit

tak aspon je rumicek utahan a teda brtnik si ho umi udobrit, spuntiskem

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
podle ní má mít kamaráda ve třídě. Jenže to jaksi není úplně možný, protože jich je dvanáct, z toho tři kluci a devět holek. No a ona kamarádila ve školce s Mikešem, který se odstěhoval. Tím pádem zůstala jaksi plonková, protože kamarádství ze školky se přesunula do školy.
Jenže ona to fakt nevnímala jako velký problém. Přistupovala k tomu (až dodneška) naprosto pozitivně, že je super, když si s ní někdo hraje a když ne, nic se neděje.
Má kamarádku Anetku a ta jí stačila, hrajou si spolu po škole, navštěvujou se a jsou spokojený. Obě. A nebyl problém. Dokud ho píuča nezačala vytvářet

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:52
- Nahlásit

kachna_

Dokud ho píuča nezačala vytvářet

ty jo navíc v první třídě! Nepamatuju se nějak na to, že bychom měli v první třídě pevný kamarádství . Chjo pipíí Luciáš. Že jí vzkazuju, ať se na to vybodne, že má svoje kamarády jinde a nic a nikdo nemůže nařídit, že si je musí vytvářet zrovna ve třídě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:54 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
fakt krava... u nas ani nikdo neresil, jestli mame nebo nemame kamarady, dyt chudak Luca doted byla v pohode a ted z toho ma akorat ona tezkou hlavu pritom me prijde, ze je mnohem dulezitejsi, ze muze byt po skole s anetkou, kdyz prece skola primarne neni urcena k tomu mit tam kamarady...

PetraK
no presne, ja si moc prvni a druhou tridu nevybavim, s nekym sem sedela v lavici, nejak sme si hrali tuhle s timhle a tamhle s tamtim a nejaky prvni kamaradstvi sem si zacala vytvaret az ve 3ti tride a do ty doby sem mela segru a spoluzaky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:54
- Nahlásit

cernej caj

tak aspon je rumicek utahan a teda brtnik si ho umi udobrit, spuntiskem

rumíček je fetišista stejně jako Ešus. Miluje špunty od vína, to je další věc, kterou mají naprosto společnou

on nekdo meje dvere a lustry?

no jo, já třeba. Svídidla v dostahu občas prostě umeju - ono to totiž následně lépe svítí. A dveře meju taky, protože jinak by byly od psů zaflákaný a od lidí občas ošmatlaný, stejně jako vypínače.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:55
- Nahlásit

cernej caj
kdyz prece skola primarne neni urcena k tomu mit tam kamarady...

moje řeč!

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2015 19:56
- Nahlásit

kachna_
teda to je učitelka na zabití, fakt že jo
cernej caj
já odkazy sem dávám rovnou, ale nevím jak to udělat, aby byl odkaz třeba pod jedním slovem jak to dáváte vy s birmou, tak prosím nějaký polopatický vysvětlení, ty zkracovací stránky akorát vyplivnou nějakej zkrácenej odkaz ne? ale furt jen odkaz

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání