| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 09:56
- Nahlásit
kachna_
takže to se ten králík nějak učí,a by tak stál? to si moc nedovedu představit vždyť ani kočky se neučí výstavní postoj
no zajímavý, to já vůbec neznám, je taky to když už tam člověk pak přijde na kukačku a tak akorát si něco koupí
jak se asi posuzujouo slepice?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:01
- Nahlásit
kachna_
tak to je zajimavy, ze maj i pstoj a je snadny je to naucit? tak 10kousnuti teda ani neni tak moc, a kdyby hryzl do prstu, sou za to body dolu?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:04
- Nahlásit
Maya
Slepice se posuzují v ruce (i kachny, husy a nějak i krůty - ty jsem popravdě nikdy posuzovat neviděla), stejně jako holubi.
Ono u těch králíků docela stačí, když ho zvykneš na manipulaci, posuzovatel už si toho králíka do správného postoje srovná.
Ale když ho naučíš postavit se samotného, tak správným postojem dokážeš přidat i 1,5 bodu (vzhledem k tomu, že králíci mívají hodnocení v rozmezí 90-97 b., tak to tak málo není)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:05
- Nahlásit
cernej caj
kdyby hryzl do prstu, sou za to body dolu?
ne, agresivita se nehodnotí. To spíš, kdyby jako vůbec nevydržel na místě, ale nestává se to.
Dokonce ani za vylití kafe posuzovateli se body nesráží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:06
- Nahlásit
kachna_
ale doufam,z e pridavate, kdyz ho vypije
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:09
- Nahlásit
pridavate, kdyz ho vypije
jako za to, že vypije MOJE kafe???
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:11
- Nahlásit
kachna_
teda posuzovat husy a krůty v ruce, to už se mi zdá jako nebezpečná věc, ty bych teda posuzovala jen zdálky
ale je to zajímavý, jsem akorát kdysi slyšela jak probíhá posuzování morčat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:17
- Nahlásit
kachna_
jako za to, ze je tak dobrej, ze zpusobne pije z hrnku muzes jim varit ale vlastni
Maya
tak hlavne kruta ma i 20kilo, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:19
- Nahlásit
cernej caj
no a husa teda taky není zrovna nejmenší a oboje jsou to agresivní potvory
různý fotky jednoho místa
http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/old-man- of-storr-the-isle-of-skye-scotland
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:23
- Nahlásit
Horní Blatná, Vlčí jáma atd. kamerou z dronu
ty lidičky jak tam lezou
https://www.youtube.com/watch?v=DNeQZ_Wka7w
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:27
- Nahlásit
Maya
z dronu to je supr, protooze to muzou snadno natocit i z mist, kde se hur dostava jinou technikou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Ešče je cíplý Koláče, ešče je cíplý
Ešče posuzujete kraliky a drůbež? A kachny taky posuzujete? A kdo vypil kachně kafe? Ešče veje Fajka? Veje věnce?
Já ešče neveju, já asi budu vejt brzku, protože mě z toho zrzavýho raracha pošahanýho šlehne. Je to prej naprt, když je tma a nemůže se házet míčkem. A tak co udělá Rumíček? Připojí se k lidem co dou na trambaj. Von prej taky pude do prasé . Když se mi podaří ho zpacifikovat, tak mezitím k témuž dojde hluchá a slepá Bubrdle, sbalí nějakou ženskou a jde s ní. Dovolejte se hluchý a slepý ve tmě! D: CO JE TO KRUCI DNESKA ZA ŠKVRNY NA SLUNCI??
Co myslíte? mám jít dneska s BuboRumíčkama do polích???
Jo a kdo ví o tom, že na ZOOMu jde nádhenej dokument o vlcích? Kdo o tom ví??
Jdu prasůvat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 10:49
- Nahlásit
Zdravím!
Musím moc a moc a moc pochválit Adámka. Vzala jsem ho na psí hřiště, napřed si dal říct, že není třeba jít řvát na bígla za plotem, nechal se ukázkově přivolat, když už mířil k plotu za jinym psem (a to podél dalšího plotu jelo kolo o kterym věděl), pak se celkem slušně seznámil s ridžbečkou, krásně ustával pití puberťačku, v lesoparku jsme si pak poházeli s balonkem (asi budu muset koupit další, ten novej už taky nepíská), zvládnul asi na 20 metrů odignorovat psa, kterýho nemusí, potom jsme si prvně zkusili nosework u rušivek (o kus dál lítala stafbulka za míčkem a on se tam chtěl jít mrknout) a super pracoval a v závěru jsme míjeli chovatelku ast (kterou zas nemusim já) se dvěma čubama a Adam šel krásně na prověšenym vodítku a zízal jen a jen na mě
kachna_
To je fakt zajímavý tohle!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:01
- Nahlásit
PetraK
ja nevim co je zoom, to je ta prima zoom?
tak posli rumicka pracovat misto sebe a jeste davej veget a nehuntuj telo
birma
sikovnej adamek dobre sis ho vosefovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:05
- Nahlásit
Maya
Horní Blatná, Vlčí jáma atd. kamerou z dronu
máájo díík - tam jsme si v létě děsně užívali, je tam krásně. U rozhledny jsme se po výletu zapikolíkovali, povalovali jsme se na trávníku, dali si pívo, kafe, a Bubrdle se schovala do mapy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:08
- Nahlásit
birma
to je teda Adam super, když tohle všechno dal
PetraK
Rumíček ti asi chtěl naznačit, že po tmě se hází svítícím míčkem přece ne a když máš dlouhý vedení, tak šel radši si na něj vydělat sám
http://www.niteize.com/product/Meteorlight-K-9-LED -Ball.asp
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
ja nevim co je zoom, to je ta prima zoom?
jojo prima zoom. Je to každou neděli ve20:00 a je to moc hezký. První díl už jednou opakovali, ale myslím, že oni to opakujou 2x tak by se to dalo najít. Stojí to za to.
tak posli rumicka pracovat misto sebe a jeste davej veget a nehuntuj telo
nooo to von by to tady pěkně roztočil by se nestačili divit i tajný služby v cizích státech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:11
- Nahlásit
Maya
Rumíček ti asi chtěl naznačit, že po tmě se hází svítícím míčkem přece ne a když máš dlouhý vedení, tak šel radši si na něj vydělat sám
Rumíček ať nenaznačuje, von ho vidí i po tmě, v tom problém není, problém je ten, že nevidim já! natuty bych někoho trefila , nebo způsobila jinou katastrofu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:17
- Nahlásit
PetraK
koukám i na baterky mají
http://www.glow.co.uk/light-up-dog-ball.html
a praktická úkázka
https://www.youtube.com/watch?v=fjvx63NaEmE
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:19
- Nahlásit
PetraK
no svítící letící kouli snad každej vidí a se vyhne ne?
pak už jedině k tomu supr baterku, která svítí na 200 metrů a holt se nejdřív podíváš a pak teprve hodíš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:25
- Nahlásit
Maya
a pak teda už to nosit v krosně všechno ne?
no ale věcička je to prima , to ne že ne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:37
- Nahlásit
PetraK
n místo venčící ledvinky budeš mít venčící krosničku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:41
- Nahlásit
PetraK
huuuuuuu, vějuuu věncuju fuuuurt !!!
Díky za emaila, tedkonc nestíhám musim práci za dva dny pobalit a vodlifrovat na počtu at huž to de...to pro Vás připravím přes víkend a napíšu i podrobnosti co a jak a ceny a táák...nebo prostě jak to stihnu, nejdřív to ale potřebuju vyrobit a vodeslat (snad klapne huž to pondělí) to je důležitější bo zbytek se nějak po emailech dopatlá potom
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:49
- Nahlásit
Maya
jeste taky musis tech 200m dohlidnout, ze jo
Fajka
at to de rychle vod ruky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 11:59
- Nahlásit
zoner photo studio 17 zdarma pro nekomercni uziti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 13:11
- Nahlásit
Maya
blog o cestovani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 13:32
- Nahlásit
cernej caj
a díík, tak to ještě stihnu si večer stáhnout, tak doufám, že to má nějaký vylepšení
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 13:37
- Nahlásit
za 10 dní začne v praze festival outdoorových filmů, kdyby to někoho třá zajímalo (a když se za mnou stavíte v práci, máme tu lístky 1+1 zdarma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 14:02
- Nahlásit
Maya
no ale nevim, jestli to pojede i na windows XP, vim, ze 18uz nejde na XP.
birma
vim o nem, je v praze takze nic.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2015 14:07
- Nahlásit
cernej caj
no mělo by jak ak koukáp, akorát já mám SP3, tak to snad vadit nebude
http://grafika-design.heureka.cz/zoner-photo-studi o-17-pro-zps17-box-01/specifikace/#section
|