| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2015 22:42
- Nahlásit
a ech, pořád šůruju, pořád třídím věci, abych se zbavila krámů. Je to nějaký náročný. Prach i na místech, kde bych ho fakt nečekala, hnus fialovej je to. Ještě zejtra budu zas fotit věci na prodej/darování, voser děsnej, snad to pak aspoň chvíli vydrží...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2015 22:56
- Nahlásit
birma
- ty nesnášíš vodítko
úplně maximalisticky já s tim neumim zacházet. Ne mí psi, ale já neumim na vodítku
hnus fialovej je to
jen počkej, víš jakej z toho budeš mít dobrej pocit? a jak se to v bytě vyčistí? si budeš libovat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2015 23:03
- Nahlásit
PetraK
víš jakej z toho budeš mít dobrej pocit? a jak se to v bytě vyčistí? si budeš libovat
no zatim se spíš zanáší obejvák, protože tam dávám ty věci na prodej/odnos a teda už to zabírá valnou část místnosti...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2015 23:25
- Nahlásit
birma
už se budeš stěhovat, že debordelizuješ?
PetraK
Bubice pod plachetkou osoba zuby křívý?
ale jo, dneska mi prvně došlo, že Kim už asi taky blbě vidí, jsem uhnula z cesty na louku a on se bál projít skrz ty trsíky, co jsou na kraji, asi vidí, že tam něco je a neví co, pak mi došlo, proč poslední dobou, když jdeme cestičkama, chodí už první Dorin a ne Kim jako vždycky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 00:01
- Nahlásit
test z angliny, jako masakr, jen na slovíčka, ale teda některý vidím prvně a jiný tipuju jen podle češtiny
můj výsledek
1k • 9/10 • 90%2k • 9/10 • 90%3k • 6/10 • 60%4k • 9/10 • 90%5k • 8/10 • 80%6k • 6/10 • 60%7k • 7/10 • 70%8k • 8/10 • 80%9k • 4/10 • 40%10k • 5/10 • 50%11k • 8/10 • 80%12k • 4/10 • 40%13k • 7/10 • 70%14k • 7/10 • 70%
DIAGNOSTIC
VOCAB SIZE: 9700 wds
http://www.lextutor.ca/tests/levels/recognition/1_ 14k/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 00:23
- Nahlásit
Maya
Stěhování padlo (jinak bych taky nenastupovala v Praze do práce). Potřebuju si debordelizovat celej život a odstranit nastřádaný zátěže a začít prostředím se jeví jako logická cesta
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 07:11
- Nahlásit
noční venčení se nekonalo - ještě stále spinkají úplně všichni. Venku je bílý poprašek, letos první...
K vodítku - tam, kde bývám ve střehu a stále Nighta "reguluju" - aby se nevzdaloval, aby za zatáčku nevletěl první... tak se přijde raději připnout (lepí se na mě, jde u nohy a je nešťasten - přitom tu chůzi u mě nepožaduji) - jakmile ho připni, zajásá a kraví na vodítku a loví mě a je ve větší pohodě. Jeho svět je rázem v pořádku...
Birma - přeji úspěšnou debordelizaci prostředí i duše...
Fifi až teď jsem si všimla statečného Hyeňátka listobijce Ještě že ty starší tety má Takhle maličká Betka se bála pít z nerezové misky - když se k ní přiblížila, odrážela se v lesklé misce jakási pohybující se černobílá obluda...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 07:14
- Nahlásit
a jeden nešťastný psíček - houstičky pečou a on tak vzorně sedí a na ošatku hledí a nikdo si ho nevšííímááá a ono to voníííí...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 08:32
- Nahlásit
Xerxová
akmile ho připni, zajásá a kraví na vodítku a loví mě a je ve větší pohodě. Jeho svět je rázem v pořádku...
Jsem ráda, že nejsme jediní divní
přeji úspěšnou debordelizaci prostředí i duše...
Děkuju
jeden nešťastný psíček
Pipiiiiiiiii
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 08:47
- Nahlásit
jo a nemusí se stydět jen birma a Petra... My se taky stydíme...Teď jsme se vrátili z procházky. Dole břečka, do toho prší - psisko řádilo, lítalo, ale stále monitorovalo, kde se kdo vynoří. Hezky reagoval na občasná přivolání, točil to na fleku - ale to nikde nikdo nebyl... A vynořila se utíkající - rychle utíkající slečna. Bez psa - ale to už naše rozběhnuté hovado neřešilo. Slečna se zastavila - a psisko jí pozdravilo - výskokem jí olízlo nos a tančilo kolem ní (naštěstí poměrně bezdotykově) po zadních... Doběhla jsem, psisko už vzorně sedělo na pozadí a divilo se, proč jsem vytočená, slečna se smála, že to nevadí a že se nic nestalo...
Docela by mě zajímalo (testovat to nebudu), jestli by se družil i s osobou k němu nepřátelsky naladěnou, bojící se... To hle dopadlo dobře, ale naštval mě. To jeho družící nadšení je děsný... A evidentně přivolání nemáme.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 09:04
- Nahlásit
Xerxová
Slečna musela mít pro strach uděláno tedy. Hlavně že to vzala s klidem a neměli jste ještě konflikt nějakej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 09:38
- Nahlásit
birma
kdybys tam mela neco uzitecnyho, dej vedet Jinak bych taky mela probrat tu bordelarnu tady doma. Treba moje anabaze s dvouma zimnima bundama
tak at se dobre debordelizuje
Xerxová
tak k vam aspon uz prijel martin s tydennim zpozdenim, ale uz prijel
paradni fotka
jinak teda zazitek nic moc, kdyby slecna mela strach ze psu, tak takova tancici doga by s ni asi slehla ale nastesti se nic nestalo, to je dobre.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 10:38
- Nahlásit
darkova sada map
vim, co nutne potrebuju k vanocum sice si myslim, ze kct mapy sou o neco lepsi, ale zas kdyz clovek nekam jede, hned musi koupit 1-3 mapy po stovce, kdyz je na blbym pomezi map, takze si zkusim napsat jeziskovi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 11:18
- Nahlásit
Rumštajn!
tu je zima, sněžíííííí a já věncuju....věncuju věncuju....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 11:27
- Nahlásit
Fajka
tak to pudete brzo s jelitkem na lyze vencuj, vencuj, ale neudri se a taky trochu relaxuj
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 11:59
- Nahlásit
čaj shodli jsme se s Pepou, že by nás zajímalo, jestli by takhle tancoval i kolem člověka, kterému by to vadilo... Zkusit se to nedá (doufám, že bude na dlouho od průšvihu klid ). Ale spečna se smála a byla v pohodě - tudíž psisko mělo radost, že i když nemá psa, má s kým "pokecat". Stalo se to poprvé - v cizím prostředí na výletech lidi dokonce "hlásí" - zastaví se a chováním dá jasně najevo, že někoho vidí, počká na nás a nechá se v klidu připnout.
Ale tohle byla psí louka kde se vyskytují psi... a on byl rozjetý a plný očekávání...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 12:11
- Nahlásit
Xerxová
tak je to jeste rozdovadenej dorostenec, jeste z toho snad vyroste, ale celkem chapu, ze prijit k cloveku, kterymu by to fakt vadilo ale byl ochotnej kolem sebe nechat tancovat dogu je trochu nerealny
nevite, nehodila by se nekomu starsi rychlovarna konvice?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 13:02
- Nahlásit
jo a v ramci rozdelovani nejakych veci, co se mi tu nahromadily na ty, co pujdou delat radost dal a ty co skonci v kontejneru na obleceni, protoze o ne nikdo z kamaradu neprojevil zajem sem v ramci lidove tvorivosti (rozumej obrazek ukradeny z internetu + stara tasticka, co sem kdysi dostala od segry, co nosila obcas z brigady nevyzvednuty "bonusy") mam darek pro 3letou slecnu tak snad bude spokojena s vlastni tastickou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 17:10
- Nahlásit
Plán na dnešek - cesta na Džbán, krátká procházka, hodina trénink, cesta domů, práce. Realita - cesta na Džbán, 40 minut procházka, hodina trénink, 1,5 hodiny procházka, 2 hodiny trénink, cesta domů, mrtvý oba dva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 17:26
- Nahlásit
tak hlavne, ze adamek unaven
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 17:28
- Nahlásit
cernej caj
To je, jenže já taky a to musim začít kmitat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 17:40
- Nahlásit
my taky unavili psisko - když odjela dítka, vyrazili jsme pro slunečnici a lojové koule do OBI. Takže celkem okruh civilizační rušný hodinu a kus dlouhý. Lidi ho nevzrušovali, psiska ano (a že jsme jich potkali...), ale vždy se to dalo pořešit poměrně v klidu. Takže pohodička pohoda. Už mám dožehleno, jdu chvilku úředničit...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 17:41
- Nahlásit
birma zapomněla jsem pochválit fotky - jsou moc povedené
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 18:05
- Nahlásit
birma
je blby, ze ti na to bezbyva tolik casu, to je fskt...
dneska 3h u nasich a musim rict, ze s neteri starsi uz to je narocny, a celej den bych asi nedala ale jinak parada
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 18:07
- Nahlásit
Xerxová
Dík
Je skvělý, že byl Najt hodnej i mezi psy
Adam byl dneska úžasnej, poslušnej a na tréninku fakt makal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 18:37
- Nahlásit
birma
vidis, zlaticko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 19:09
- Nahlásit
birma
krásný fotky a ta poslední je luxus
Xerxová
Najtík chudák u těch houstiček, taky bych tak slintala nad nima
cernej caj
pěkná taštička, 3letý slečně se určitě bude líbit
říkala mi kolegyně, že existujou dětský sady na výrobu mejdla, že je to mejdlo za chvíli hotový a pak už všecho máš a stačí jen dokuopovat ingredience, jako zní to celkem zajímavě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 20:16
- Nahlásit
birma
tyjo, paradni fotky na telefonu slo videt kulovy ale teda bylo u vas hezky, co
Maya
taky sem o tom cetla nekde, ale na vanoce uz pro neter mam a k narozkam krome te tasticky chce segra jeste obrazkovy clobrdo, takze spis tak na pristi rok
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 20:18
- Nahlásit
Xerxová
promiň, že jsem si vzpomněla na tebe
a toho chudáka malýho skoro zasedla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2015 20:21
- Nahlásit
cernej caj
no to já neteři taky spíš až pozdějc, si myslím, že i ve 4 letech je na to moc malá
dneska v Hyde parku byl rozhovor se Šimáčkem?, tuším se tak jmenuje, tam vyprávěl, jak žil v Kanadě u polárního kruhu jako traper, rok i s rodinou s malejma dětma a když tam byl sám, jak mu nonemocněl pes a táhnul ho 200 km na sněžnicích k veterináři, prej o tom i napsal knížku, jako zajímavý to bylo
pak jak někde u Panamy ho někde pašeráci vysadili na ostrůvku, kterej obešel za 10 minut a byl tam taky pěkně dlouho než ho někdo našel, jako to jsou zážitky
|