Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 19:42
- Nahlásit

Maya
jako ma to krasne tu jizvu ale mam strach, aby to treba zubama. Jasny, ze pod dozorem nic, ale kdyz je sama, tak je to lepsi. Nicmene kdyz ho vubec neresi, tak to neuskodi

me zatim vadi, ze sem neprisla na to, jak dat ten pravej panel vlevo a taky jak trochu upravili ted kde se zobrazuje to submenu, tak litam mysi sem a tam, pac to je spis o zvyku a teda ta anglictina mi vadi spis v tom, ze su zvykla na cesky ekvivalenty

ja si tam pres zoner dohravam .gpx soubor, coz je export z jakyhokoli trasovace, takze bys to mohla i sama z telefonu az pujdes ven, stahnout nejakou tu appku pro bezce, treba endomondo, ktery ti tu trasu zaloguje a na wifi synchronizuje s uctem na webu a na webu si to jednoduse exportujes a v zoneru priradis

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 19:48
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tak děkuju kamsi do dáli či blízka, páč se udělalo moc hezky a my se nečekaně sebrali a vyrazili na chalupu. Mám tak nastříhaný dva pytle větví, udělaný čtyři korpusy na věnce z břečťanů a jako bonus, páč jsem nepočítala s tím, že se zvládne víc - mám i zasazenej česnek, cibuloviny a!! ostříhaný pivoně a pár kytek a sem mrtvá jako Rumíček. A Bubi buduje porodnice. Asi má ten porod na etapy nebo nevim. Ale je na facku se žrádlem, je úplně posedlá, má zatemního a člověk musí občas houknout, aby se probrala. Až bych řekla, že jí kape na karbit. Rumíček hlad nemá, ale i tak sežral asi tak tunu padanejch jablek, a druhou tunu rozšrotoval a rozflusal po zahradě, jako zábavu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 19:48
- Nahlásit

To byl krasnej den, Alberte.

birma
a kdyby v závěru nevzal dráhu za cyklistou
Se za nim jen probehnul, noo, coursing nazivo. Nebo po nem i nejak chnape a tak?
cernej caj
A nejaka svina mys ji uzira ty drahy granule,
Oujee, dalsi mysi invaze? Grancle sup do nejakyho barelu, pasticky nastrazit a doufat, ze to byla jen jedna mrcha. S tim limcem - myslis, ze to je furt potreba? Je to uz dlouho, ma si tam este porad co rozblemcat?
proc sou ty buvoli kosti spatne a je lepsi na hlodani neco jinyho?
Ja to uz cubam nedavam. Jednak to je ochuceny (cukr, sul, aroma, konzervacni latky) a druhak se mi driv stalo, ze jim to nabobtnalo v zaludku a zcela nestraveny to vyblily. A to maji teda traveni hodne odolny. Na hlodani treba spaliky z morkovych kosti, poctivych hovezich. Kdyz sezenes nejakej uzsi a delsi, muzes vypreparovat morek (nevim, jestli by se ti po nem neposrajdila) a pak plnit necim doma vytvorenym. Pes se tim zabavi na dlouho, kdyz dela mravenecnika a snazi se napln vypreparovat jen jazykem, zubama se tam nedostane.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 19:49
- Nahlásit

Maya
Chtěla bych, ale pořád to visí na mý neschopnosti ho zaregistrovat jako křížence a nechat si vystavit výkonostňáky...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 19:59
- Nahlásit

Fifi
Povedlo se mu to potřetí, zatim vždycky stačilo, že ten člověk zastavil a tim ho přestal zajímat. Jenže ten dnešní se ho bál a furt mezi ně strkal kolo a tim byl furt zajímavej no a já se tam nemohla dostat, protože brodit se po pás v listopadu v potoce, když jsem to měla domu přes hodinu, tak to se mi fakt nechtělo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:00
- Nahlásit

PetraK
nemelas nahodou mit spis jeste klidnejsi rezim ted po tom kolotoci nekolika nemoci po sobe? ackoli gratuluju k vykonu, bubi uz se chysta rodit pomalu?

aspon mas prirodni likvidaci, rumicek zpracuje

Fifi
mam barel velkej jen jeden, ale pasticka uz nastrazena

no strasne extremne je schopna to furt blemcat, tak ja nevim, no. bez dozoru ji bez nej nechavat jeste nechci.

a nemeli by pak ten cukr a konzervacni latky byt ve slozeni a pokud tam je "lisovana buvoli kuze" tak myslis, ze to taky ma ten bordel?

davam ji hodne ty papirovy rulicky taky na zabaveni, po morkovce se podivam

birma
ale tak to jeste muzes doladit casem

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:11
- Nahlásit

cernej caj
a nemeli by pak ten cukr a konzervacni latky byt ve slozeni
Melo by to tak byt. Nevim, cos mela za vyrobek, ale mrkni treba tady na slozeni...
no strasne extremne je schopna to furt blemcat,
Ech, njn, blemcalka obecna, v kleci uzavrena, unudena. Kdyz teda myslis, ze limec to jisti, proc ne.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:11
- Nahlásit

cernej caj
Jednoho předtim jsme zvládli ustát, byl do tý doby strašně zlatej. No holt to budu muset ještě víc hlídat...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:13
- Nahlásit

birma
Jenže ten dnešní se ho bál a furt mezi ně strkal kolo a tim byl furt zajímavej
Jasny. Tak aspon, ze po nem nesel nejak natvrdo.
protože brodit se po pás v listopadu v potoce, když jsem to měla domu přes hodinu, tak to se mi fakt nechtělo...
Srabe.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:18
- Nahlásit

Fifi
Tak aspon, ze po nem nesel nejak natvrdo
To naštěstí ne, ale i tak je to strašně nepříjemný, taky bych nechtěla, aby ke mně dolítnul takhle velkej pes a řval...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:20
- Nahlásit

cernej caj
musim prasknout na Vero, ze je paradni dyler aneb uz jsem opet majitelkou pouze 2spacaku, i kdyz zacatkem roku sem jich mela 5

a já se bála, že sem magor, když mám nakoupeno jak když si chci otevřít mlíkárnu -hoodně zakysanky, hoodně Holandie, Kyška, jogurty, tvarohy...nic jinýho se tam už nevejde. Už jsem se bála, že mám nějakou nakupovací nemoc, ale koukám že jsem břídil.

ale je teda zajimavy, ze i dve pizly vyzadujou hlavne panicka a ne obcas i sami sebe

nojo, oni dají vždycky přednost akci se mnou, Ešus to taky tak měl. A to nesmím vytáhnout balonek

birma

tak jsem asi unavila Adámka

jste taky měli bohatej program. Já jsem po návratu s BuboRumíčkama dělala hlavolamy s ručníkama. Ale rozhodně nevypadaj teda za celej den unaveně

Tenhle sport vzniknul tuším v emerice a je ve stylu tréninků K-9 týmů. Jde o to, že pro záchranařinu

a taaak, dík. takže je fučik co pes hledá, předpokládám. V podstatě jak když my bombaříme.

a dík za návod, kouknu se.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fifi
aha, tak to chapu, no s tim slozenim...

jinak teda ja nasla ty moje

no blemcac je to hroznej teda, prekvapilo me to.

birma
ale i tak je to fakt parada, vem si, jak ses porad spokojena posledni dobou jak je hodnej, sikovnej, cyklisty mu nelovis z tlamy a casem se to srovna zcela

PetraK
to se tak stalo, holt obmena arzenalu, ale prece se nezbavis neceho, co jeste potrebujes, nez mas nahradu a pak chvili trva, nez se zbavis stareho

navic zasoby k jidlu sou vyhodou dycky

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
nemelas nahodou mit spis jeste klidnejsi rezim ted po tom kolotoci nekolika nemoci po sobe? ackoli gratuluju k vykonu, bubi uz se chysta rodit pomalu?

měla, no měla, uznávám, ale - když já to někdy udělat musela už kdyby příští týden bylo hnusně, tak to bychom tam nejeli, to by byl fakt hazard, dneska bylo pěkně. - navíc příští víkend už začíná advent - tak bych ty věnce chtěla mít připravený.

Bubi se odpoledne rozhodla vybudovat dvě porodnice, jednu u pivoní, který jsem stříhala a bylo tam nastláno listí a druhou pod svým oblíbeným hlohem. Rumíček si taky myslel, že bude rodit asi, páč taky budoval porodnice. Ten jouda musí taky dělat všechno po ní.

birma

tak je to strašně nepříjemný,

si dovedu představit, soucítim.. člověku je blbě za tu situaci, že to nevošéfoval a taky vnímá, jak je tomu člověku.
Potěšim tě jo? Chceš? Byli jsme na obědě v naší oblbený hospůdce a při odchodu seděla servírka u dveří, ruce v klíně a v rukou tvarohovej šáteček. Procházející Bubi naznala, že jest jí tímto šáteček nabízen a tak jako mimochodem si ho plynule za chůze vzala : mad:. Pouze její věk, předstíraná hluchota a slepota jí zachránily život. Servírka s kuchařkou se bavily, já se nacházela někde mezi naší republikou a Austrálií

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:32
- Nahlásit

cernej caj
navic zasoby k jidlu sou vyhodou dycky

viď? já tvrdim, že už sem připravená na válku

ale prece se nezbavis neceho, co jeste potrebujes, nez mas nahradu a pak chvili trva, nez se zbavis stareho

jo takhle jsem měla třeba troje trekový boty - jedny jen tak na vyběhnutí se psema na ranní venčení(už se jen jen rozpadnout, ale za sucha dobrý , nesmělo pršet ), druhý takový ošuntělejší na dlouho venčení no a pak ty na velký výlety a do hor a do zimy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:33
- Nahlásit

PetraK
no tak bacha, aby ti pak nezacali rodit oba

ale ty nedelas jen to co je nutny tak s mirou, ale k tomu jeste milion veci, co uz nutny nejsou,t ak drzim palce, aby se to uz fakt nevratilo

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:39
- Nahlásit

PetraK
a sem mrtvá jako Rumíček. A Bubi buduje porodnice.
Se koukej zejtra relaxovat, osobo!
Procházející Bubi naznala, že jest jí tímto šáteček nabízen a tak jako mimochodem si ho plynule za chůze vzala
Sbohem a satecek... No neni to krasny, zit s fenama?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:42
- Nahlásit

PetraK
Já jsem po návratu s BuboRumíčkama dělala hlavolamy s ručníkama. Ale rozhodně nevypadaj teda za celej den unaveně
Nj jeho znavěj nový velký zážitky a honička s vlkodavkou to byl asi životní zážitek. Plus teda když je na volno, tak mu to dává vždycky zabrat, občas mám pocit, že se mu fakt uleví, když ho připnu na vodítko...
je fučik co pes hledá, předpokládám
V základních zkouškách jo, ve vyšších je to skořice a pomerančová kůra
si dovedu představit, soucítim..
Dík
Potěšim tě jo? Chceš?
Bubinka je borkaaaaaa!!

cernej caj
vem si, jak ses porad spokojena posledni dobou jak je hodnej, sikovnej
To je pravda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:42
- Nahlásit

Fifi
Sbohem a satecek k tomu

ja se teda uz musela smat pri predstave, jak to bubi tak jistojiste uzmula ale tys to rozsekla

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 20:53
- Nahlásit

cernej caj
Jo a Ferince vse nej, k sestinam, to je mladice chlupata. Zdravi hlavne ji vinsuju! a spoustu dalsich naslapanych km pristi rok!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 21:07
- Nahlásit

Fifi
ferinka je urcite rada, sem ji rekla, ze ji preje fifina a ona si rozvrtala na to deku i s polstarem, pekne at to nema tvrdy damicka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 21:17
- Nahlásit

máme nahoře tři ložnice. V maličké spí vnouček, v prostřední v postýlce vnučka a ve třetí (naší) Night. Rodičovstvo dítek využilo možnosti a vyrazili za kultůůůůrou a tak si užíváme hlídání naší "velké trojky". Night aktivně stavěl LEGO (tedy snažil se opět ukrást z kolejí jedoucí vláček, encyklopedie ho tentokrát nezaujala a padnul na koberec, že i malovat si můžeme bez něj. Ale když se dítka octla ve vaně - to už asistovat musel. Oba prťavci sourozenci vytvořili jednotnou frontu boje proti černé obludě - a cákali na psa - pes z toho měl srandu a hučel na ně - a olizoval je, že mu cákání nevadí... Vytřela jsem koupelnu, přečetla pohádku a pak bez jediné slzy a diskuzí zapluli všichni pod duchny. A jsou ťuhýci všichni. Jen to vypadá, že pes už dolů nesleze... a tak mi hrozí noční venčení...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 21:24
- Nahlásit

cernej caj

no tak bacha, aby ti pak nezacali rodit oba

no to tady budem jak u MUDr. Blažeje

ale k tomu jeste milion veci, co uz nutny nejsou

když ale, to všechno jsem musela udělat, tím jak jsem tam tak dlouho nebyla, tak nic jinýho nezbývalo.

Fifi
Sbohem a satecek... No neni to krasny, zit s fenama?

si kravěna, stejně jako vona, sem se propadla sto sáhůch pod zem a to ešče ta servírka byla tak hodná, že tvrdila, že vona sama jí to do tý tlamy dala!! SEm jí řekla, že lhát se nemá,páč jí z toho bude bolet břicho

Se koukej zejtra relaxovat, osobo!

Unhošť - Nouzov - Unhošť

birma
Plus teda když je na volno, tak mu to dává vždycky zabrat, občas mám pocit, že se mu fakt uleví, když ho připnu na vodítko...

to je troubulín.

V základních zkouškách jo, ve vyšších je to skořice a pomerančová kůra

áha,

Bubinka je borkaaaaaa!!

dovolím si nesouhlasit, je to čůza zlodějská

cernej caj

jak to bubi tak jistojiste uzmula

no, šla tak jako mimochodem kolem a von hup! sám vod sebe to uďál, vona vůbec nic s tim společnýho neměla

tjo tak to taky gratuluju Ferdinandě Sešívaný!!! Ať už je brzo cajk a bez satelitu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 21:25
- Nahlásit

Xerxová
Oba prťavci sourozenci vytvořili jednotnou frontu boje proti černé obludě - a cákali na psa - pes z toho měl srandu a hučel na ně - a olizoval je, že mu cákání nevadí...

tohle jsou věci co miluju

škoda, že teď v rodině nejsou malý děti, Ešátor si užil se synovcema, Rumíček má smolikof.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 21:27
- Nahlásit

PetraK
lhát se nemá,páč jí z toho bude bolet břicho
z čeho by chudinku bolelo, když byla bez jídla?
to je troubulín
tak ono je to logický - když je na volno, musí se soustředit, aby byl hodnej, aby slyšel, že ho volám, abych se mu neztratila... to je prostě náročný. Na vodítku většina těhle starostí odpadá a je prostě pohoda veget
von hup! sám vod sebe to uďál, vona vůbec nic s tim společnýho neměla
takle chudinku Adámka přepadaj pamlsky ve zverimexu máme to chudinky pejsáčky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 21:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová
tak to si predstavuju, jak najtik pomaha a asistuje
ale tak uspesna ses babicka a ditka si to urcite moc uzivaji a nakonec i rodice

jinak lity lity s nocnim vencenim, u nas to vypada podobne, pry vokoun z postele vstavat nechce

PetraK
nojo, musela, musela

jo on tam saaaam skocil

birma
dokud ho nezmlatej, tak at prepadavaj

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 22:17
- Nahlásit

PetraK
a bubičátka budou a kojící matka se musí pořádně krmit, i šátečkama ne? a když jí sami nedáte..
ale muselo to bejt srandovní, i když taky bych se asi propadla až do Austrálie
Xerxová
super jak spolu vycházejí, ještě že Najtík za nima neleze do vany

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 22:26
- Nahlásit

birma

z čeho by chudinku bolelo, když byla bez jídla?

z hladu přece!
ale abych nebyla jen přísná, uvědomila jsem si pak, že oni jsou zvyklý, že je tam personál furt něčím fedruje.... tak trochu omluvit bych jí možná i mohla

Adámka přepadaj pamlsky ve zverimexu
hroznej život!!!

to je prostě náročný.

my to máme opačně. bez vodítka jsme fšicí v pohodičce a jak jsme na lajně, tak je to náročný

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 22:34
- Nahlásit

Maya

a bubičátka budou a kojící matka se musí pořádně krmit, i šátečkama ne?

no co by pro ty svý děti vona chudinka neudělala. U ní se to podle mě ještě kombinuje s takovou tou pažravostí starejch pejsků a s její normální nenažraností. Vražedná kombinace
Když jí chceš pohladit, myslí si, že jí jdeš něco dát a máš její ruku v tlamě Vobklíčenou těma jejíma křivejma žubama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 22:36
- Nahlásit

PetraK
chudinka podvyzivena, nic ji nedas, ruku musi kousat

birma
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2015 22:39
- Nahlásit

PetraK
bez vodítka jsme fšicí v pohodičce a jak jsme na lajně, tak je to náročný
tak ono to bude hodně i náma - ty nesnášíš vodítko a u nás, když je Adam na volno, tak já musim mít pořád oči na šťopkách

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání