| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
myslela sem, ze si rikala, ze je trolda stihlej noahtej dlouhej pes, ale ze mi pripada takhle s kremylem dost nastejno - a tim nemyslim, ze je kremyl tlustej ale ze sem cekala troldu mozna vetsi housenku, coz v ty velikosti skoro asi nejde, leda u chrta. sou paradni dvojka
denyk
pekny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:52
- Nahlásit
denyk
Ikdyž možná byl uražen, že se přes den nemohl válit v posteli
! No to sis hodne dovolila.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:58
- Nahlásit
denyk
hezký to máš a chudák Bukís nemohl do postýlky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 12:59
- Nahlásit
cernej caj
skoro asi nejde, leda u chrta
leda u pižly
Fifi
No to sis hodne dovolila
musím to nějak odčinit, asi bych mu dnes mohla dát i najíst
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 13:00
- Nahlásit
Maya
děkuju. no předtím to byla hrozitánská zelená. Ty barvy dělají fakt hodně. Ani se mi nechtělo do práce
Mám parkety takže ještě na ně dva světlé tkané koberečky a nad postel nějakou samolepku béžovou. A hotovo.
To si ale už bue všecko moset počkat do příštího roku.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 13:11
- Nahlásit
PetraK
počkej, chceš jako fakt říct, že pro psa není přirozený vyrůstat ve smečce? tak to bychom je pak mohli od tý mámy teda odebírat rovnou, ne?
vzhledem k tomu, že v místech s dostatkem potravy psi údajně (nebyla jsem to zkoumat) smečky netvořej, tak můžem debatovat o tom, nakolik je pro ně život ve smečce (a tudíž i vyrůstání štěněte ve smečce) přirozený a nakolik to je jen tlak prostředí. Rozdíl mezi vyrůstánim bez smečky a bez matky je dost velkej, nemyslíš?
4.?? no tak to fakt letí, mi přišlo, žes nastoupila nedávno
no to jo, 3. jsem podepisovala smlouvu, takže teď mi běží 4. tejden
zkoušelas v momentě blemcání to přerušit a "dělat s ní něco", co by jí zabavilo
tim to můžeš moc hezky posílit naopak (blemcám se -> bude zábava -> bude se blemcat častějc, aby byla častějc zábava), však i Šusta píše o lednim medvědovi, kterýho takhle naučili nepravý stereotypní chování...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 13:17
- Nahlásit
birma
ja to delam vetsinou tak, ze sundam limec a hned je nejaka aktivita, pripadne se valime v betli a to ji jen hlidam a skarede houknu a ona se pak odvrati, tak snad toto nehrozi zatim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 13:18
- Nahlásit
Fifi
tak při pohledu na fotky, bych neřekla, že bude mít Trolďas lehčí tělesnou stavbu až se dodělá než má Adam hezkej kousek už ho je
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 13:20
- Nahlásit
cernej caj
ne to ne, to byla reakce na to přerušování nežádoucího zajímavou činností naopak čim častějc budeš zařazovat nějakou aktivitu zábavnou ve chvíli, kdy si toho vůůůbec nevšímá, tim líp
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 13:27
- Nahlásit
cernej caj
ale ze sem cekala troldu mozna vetsi housenku, coz v ty velikosti skoro asi nejde, leda u chrta.
Kdyz on ale je takovej housenkovic, i kdyz se to z fotek nezda.
birma
bych neřekla, že bude mít Trolďas lehčí tělesnou stavbu až se dodělá než má Adam
Adam je jinej typ, Troldas je placata skalara. Vysoka, dlouha, placata housenkovita skalara.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 13:39
- Nahlásit
birma
ale rozhodne fakt dobrej postreh, pac me by to nenapadlo takhle, si na to dat pozor.
Fifi
je mozny, ze ta fotka zkresluje, vypada hodne podobnej s kremylkem az na tu hlavu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 13:39
- Nahlásit
Fifi
Troldas je placata skalara. Vysoka, dlouha, placata housenkovita skalara.
však on to ještě nabere tu šířku když Adam přišel, byl taky placatej ;)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 13:42
- Nahlásit
Fifi
Troldas je placata skalara. Vysoka, dlouha, placata housenkovita skalara.
však on to ještě nabere tu šířku když Adam přišel, byl taky placatej ;)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 13:52
- Nahlásit
cernej caj
velká sleva na přírodní mejdla
http://www.biooo.cz/newsletter/0074/
jinak jsem zpovídala kolegyni o tom pracím slizu a prej pokud je prádlo tvrdý nebo zašedlý, musí se do směsi dát víc (tuším říkala víc ) sody, prostě návody na netu jsou orientační a chce to vychytat, jí se prej povedla až třetí dávka
pokud chci prát věci hodně špinavý, tak k tomu jádrovýmu mejdlu nastrouhat i žlučový
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 13:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
tak můžem debatovat
já majslím, že nemá moc cenu debatovat. Já si sama za sebe souhlasím s panem Eberhardem Trumlerem. mým oblíbeným a s tím si vystačím.
Mimochodem - kdyby smečka nebyla pro psa ani trochu důležitá, proč by tedy ti co mají víc než jednoho psa tvrdili, jak je to pro ty psy super? To mi nějak neštymuje .
Ono se už třeba i u kočky prý přišlo na to, že ve dvou se to lépe táhne (ano , jsou jedinci, kteří preferují to, být sami, nicméně se ukázalo že ve většině je i kočkám líp ve dvou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 14:00
- Nahlásit
birma
blemcám se -> bude zábava -> bude se blemcat častějc, aby byla častějc zábava)
pravda,
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 15:08
- Nahlásit
jak jsme na tom a angličtinou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 15:15 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
s tim hodnocenim mavaj tupci, jako ja. ucim se aj 10 let a kulovy umim. 4roky jako zacatecnik s blbou ucou na stredni to nenastartovalo a ten benefit v praci hodina tydne to moc nezlepsuje, i kdyz trochu jo, ale pomalu....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 15:23
- Nahlásit
cernej caj
v tchibu mají věci na foťáky, kolekce ta technika a až poslední dole
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 15:25
- Nahlásit
cernej caj
a ten benefit v praci hodina tydne to moc nezlepsuje
to je čistě jen udržovací režm, mám to stejně, akorát o 10 nebo víc delší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 15:33
- Nahlásit
bože jááá usnu, usnu, usnu, chce se mi spáááááááááááááááááááááát
Hííílf mir!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 15:43
- Nahlásit
cernej caj
koukám na memrise jsou kurzy i na adobe
http://www.memrise.com/course/700090/easy-world-ad obe/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 15:44
- Nahlásit
PetraK
znáš?
http://sanctus.cz/rammstein/kapela.htm
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 15:49
- Nahlásit
Maya
vím, že tu nějaký napododobovači jsou, ale přiznám se, že tohle nějak nevyhledávám, páč mi to přijde takový divný, mám to tak i u DM, já to napodobování nějak nemusim.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 15:57
- Nahlásit
PetraK
tak já napodobovače můžu, ale musej bejt nějak trochu vtipný a taky muzikanti a umět hrát a zpívat, jinak je to dost katastrofa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 16:05
- Nahlásit
Maya
já jsem divná, neocením to no , mi to přijde takový jako trapný, nebo co
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 16:05
- Nahlásit
koukám genomia nabízí u psů test na alergie, jako u lidí se to takhle z krve třeba ty pyly nedělaj a u psů to jde? zajímavý
http://www.genomia.cz/cz/test/alergie_dog/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 16:09
- Nahlásit
Maya
jako u lidí se to takhle z krve třeba ty pyly neděla
nedělaj?? a z čeho? Já člověče vždycky měla za to, že ségře a Brtnikoj právě z krve......... ááčkoliv vlastně - blbnuu, blbnu -píchali jim to, pravda!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 16:21
- Nahlásit
PetraK
jj, píchaj jehličkama do ruky a pak na to lejou ty alergeny, z krve snad dělají jen ty potravinový alergie, na kontaktní lepěj kolečka na záda, proto je mi divný, že psovi pyly z krve jo a lidem ne, přitom by to bylo pohodlnější a člověku by nebylo blbě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2015 16:22
- Nahlásit
Maya
jojo přesně jak píšeš. Sem to popletla. Ono už j to taky hodně let zpátky. Máš pravdu, že z tý krve by to bylo jednodušší.
|