Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2015 23:45
- Nahlásit

Fifi

nebude mit do budoucna problem s komunikaci s jinyma psama atd.

Fifi já ale přece vůbecf nemluvím o tom, že někdo bude / nebude mít následně problém v komunikaci s jinejma psama. , kde to máš? Já o tomhle vůbec nemluvím.

se chapes jedny veci do extremu a na ni si bazirujes a dupes nozickou.
se ničeho nechápu. nedupu.
Jen mluvím o tom,že tak jak štěňata vyrůstají, že to není přirozený. nic víc přece. Nebo tobě přijde přirozený že štěňata vyrůstají jen s fenou?
Já nic po nikom nechci. Je to jen můj názor. A to ten, že pes je ve vyrovnané výchově štěňat hodně důležitý. Viděla jsem jak se choval Gábor, jak z něj štěňata byly naprosto vyrvaný... jak reagovali na ostatní ve smečce (včetně kapek nervózní březí fenky).... bylo to hodně jiný, než když u Ešusa byla jen máma.. Netvrdím, že se musí konat tak a tak /mno ostatně, kdo by mě tak asi poslouchal??? , jen tvrdím, že to není cajk. Tečlka. Ten názor můžu mít/

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 00:00
- Nahlásit

PetraK
Nebo tobě přijde přirozený že štěňata vyrůstají jen s fenou?
Ano, do urcityho veku mi to prijde prirozeny, nebo bezny spis? Pokud neni v domacnosti dalsi pes, fena, tak to bezny i byva. S tim, ze si domu pak privezes klidne vyrovnany stene, kdyz se chovatel snazi a socializuje.

To, ze mel Rumicek to stesti a vyrostl ve velky smecce je fajny. Ale neni to pro me osobne neco, co by me opravnovalo tvrdit, ze cokoliv jinyho neni prirozeny, protoze se bavime o psech. A btw, ten tatik od Doroty pred stenatama prchal, doslova, dokud mu nezustala doma jen jedna. Nic prcky neucil, jak to zaclo kvicet, davaaj pryc.
jen tvrdím, že to není cajk. Tečlka. Ten názor můžu mít/
Tecka carka vykricnik... Sak jo, mej, ja mam zase svuj. Dobre noci. Troldik si ulovil prvni snehovou kulicku v zivote, ne svoji, ale fak snehovou. Ten jeho vyraz...

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 06:36
- Nahlásit

Zdravíčko
U nás už po sněhu ani památky, Adélka ho pořád hledá
Janiii
Bolavý záda od práce - nepomohla by občasná masáž? Na tohle bude lék alespoň ten, že se můžete těšit do nového. Snad se zadaří do Vánoc. Držím palce.
Cácorka je krásná a veeeeeliká.
Birma
Chudáček Adámek. Snad si to nerozvrtá ještě víc, než se dostanete k vetovi. Chápu, že se nechceš omlouvat z práce, když jsi tam tak krátce. Ad ta únava - teď před Vánocema to bude masakr. Krámy plné dárků chtivých zákazníků. Snad se to projeví alespoň na výplatní pásce, jestli tam máte zohledněné procento z tržeb.
Černej čaj
Není to málo 1x týdně na vlastní tyči? Asi bych tam blbla při každé volné chvíli. Připrav si vystoupení pro manžela a namotivuj ho na tu novou kuchyň
Xerxová
To je fajn, že se rozplynuly obavy z těch Najtovo boulí. Paní vetka asi věděla dobře, že to fakt bude z těch injekci. Ale taky bych byla v obavách a nejistotě.
Hezký den všem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 06:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Darenka
za par mesicu, az se bude borit po usi mozna tak spokojena nebude z toho tajiciho hnusu nasledne

jinak - nevim, jestli to je malo, ja to prokladala obcas i protahovanim nebo posilovanim podle YT, ja nemam zadny svaly a muzu rict, ze po 30ti minutach su vystavena a hotova, navic podle casu. Kdyz su na vikend pryc, v tydnu su rada,ze to 1x stihnu. kdyz su o vikendu doma, tak i o vikendu si dam, ale to fakt jeste neni na vystoupeni su stastna, ze sem se konecne naucila medvidka (ze se muzu pustit i druhou "jistici" rukou) https://ginadances.files.wordpress.com/2011/05/ted dy.jpg?w=640

Fifi
jasny, ze obcas menim mame nastrzeno celorocne a obcas se chytne i v lete, i kdyz i podle bobku/sramotu v lete doma mysi nemame, spis na zimu, takze v lete nekontroluju pasticky kazdej den, v zime jo.

Janiii
roztomila

birma
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 07:41
- Nahlásit

PetraK
spíš pečuje, než aby měl štréz z toho, že jsi první tejden pryč
Von už je to čtvrtej, nějak to let
Ad štěňata - souhlasím s fifinou, nemslím, že psi jsou skutečně tak smečková zvířata, jak se traduje. A to, že je "hezké" jak to měl Rumíček a vzbuzuje to dojem správnosti, neznamená, že je to pro psa přirozené.

Fifi
Myslíš, že dva roky po kastraci se ještě může v souvislosti s ní měnit hladina hormonů? To mě fakt nenapadlo.

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 07:47
- Nahlásit

cernej caj
Ty jsi dobrá s tím medvídkem. Tak jsem si představila sebe na pidisekundu a následný pád a rozlámanou podlahu
Nesmíš věřit všemu co ti nakukali na nějakém měření. Nevěřím tomu, že nemáš svaly. Už jenom to cvičení u tyče - nemít svaly, tak se neudržíš a nemůžeš na tyči dělat kromě medvídků ještě další psí kusy A ty víkendové výlety s xxx kilometrama v nohách? Bez svalů by to asi nešlo. Tak buď v klidu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 08:36
- Nahlásit

birma
tyjo, uz tam budes teda mesic? to je rychlovka

Darenka
vsak po roce uz zvladnu medvidka, juchuuu takze si asi predstav, kdyz na par sekund udrzim osamocenej prvek, jak z toho muzu udelat predstaveni zatim mam problem i s napojovanim treba dvou veci, co umim k sobe.

nemam dostatecny svaly - mam hodne utlej vrsek a dost tezkej spodek a k tomu mam problem s tim, ze malo jim a prakticky netvorim zadnou svalovou hmotu, takze se snazim teda jist dost tech bilkovin a doufam, ze to bude mit trochu efekt. A taky tim cvicenim to postupne se bude zlepsovat - ted je moje nejvetsi slabina bricho, ruce nasleduji

ale spis i s tema svalama je to zajimavy, protoze ja v pohode dam 40 za den nebo 60 za vikend a kamosce zmerili ze ma vic svalovy hmoty v nohach a le stejne ji odrovnava to, co me zdaleka ne. Takze je to zajimavy i s tim mnozstvim svalu, ze jak to, ze kdyz me tam zmerila ze mam v noze po 7kg svalech a kamoska po 9kg, logicky by mela mit ona proste vetsi silu v nohach, coz ale nikdy proste nemela... zato kdyz 1x tydne zvedne cinku, naskoci ji bicaky jak arnoldovi

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 09:08
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

tak to dneska ráno vypadalo, že taky asi půjdu do práce v pyžamu nebo podlikačkách jako tady strejdové:

Bubi je trhač, zabiják. Trhala se mnou dneska, lomcovala se mnou dneska a zabíjela přetahovadlo a Rumište byl ráno veleftipnej, veleftipnej. Pséci do ložnice nechoději. Nesměji. Respektují to. Jsou ovšem situace, kdy.... no kdy to úplně nejde vydržet asi . Vyrábim v kópelce člověka z tý vobludy co bydlí v zrcadle a tak jako jedním očkem registruji v předsíni jen jednoho psa. I nakouknu v tichosti do prostoru a co to nevidí očka má? Tichý Skřítek Bordeláříček se poooootichounku a nenápadně plíží do ložnice. Musel. U postele totiž ležele plyšová bééruška. Doplížil se zcela nenápadně až k ní a tam do ní šťouchal nosem. Asi jako aby sama šla z ložnice ven, nejlépe na jeho pelíšek... béruška nic, ani se - překvapivě - nehla. Tak jí ten nebožák musel vzít. byla tam taková vopuštěná, sama v tý tmě, na zemi, že jo... bylo mu jí evidentně líto... nese jí zase hrozně potichu, pližmo a nenápadně ven. A........."Hergot! Vona je tady! !" zlbejsknul mě "Sem si ani nevšim, že sem vlastně v ložnici už" pravil těma svejma kukadlama. A ......... tak ho to celý rozdivočilo, že musel psotnikat bytem s béruškou v držce . Byl jak pomatenej a venku pak taky. Lítal jak poděs, neudělal jeden jedinej normální krok, furt byl ve vzduchu. Bylo šero - míjim sousedku Danušku jdoucí do práce, tichým hlasem jí sděluju, ať se na něj radši ani nekouká, že je rozjetej jak lokomotiva, že by ho měla okamžitě na hlavě......... nic platno. Danušku jsme sice hezky minuli, leč vzápětí to s Rumajzlem trhlo, jak mu to došlo a s nadšením v oku, že "Danuškáááááááááááááááááááááááááá!" za ní pádil, aby ji slušně pozdravil, když si prve nevšimnul. Nemůže bejt přece nezdvořák . No a berušku už si adoptoval

Darenka

Adélka ho pořád hledá
no to bude mít teda šichtu

Tak jsem si představila sebe na pidisekundu a následný pád a rozlámanou podlahu

zapomělas na spálenou kůži v podpaždí

Fifi

Troldik si ulovil prvni snehovou kulicku v zivote, ne svoji, ale fak snehovou. Ten jeho vyraz...

se těším, až bude sněhu pořádně - doufám, že bude! Jak budeme blbnout.

Tecka carka vykricnik.

ešče střednik.

nebo bezny spis?

běžný ano, ale ne přirozený. Aspoň pro mě, páč ešivá se nepletu tak žádná z psovitých šelem - aspoň ty co znám - vč. lišky, která jinak v páru nežije - tak mláďata nevychovává jen matka.
U lidí je taky přirozený - i když bohužel dnes už ne běžný - vychovávat mláďata v páru /či lépe skupině/ no a ví se, že když tohle není, tak sice z člověka není asociál, vrah, nebo zločinec či co, ale chybí to tam, že je lepší, když to dítě vyrůstá v klasický rodině.

S tim, ze si domu pak privezes klidne vyrovnany stene, kdyz se chovatel snazi a socializuje.
však to vůbec nezpochyňuju.

birma
jak to měl Rumíček a vzbuzuje to dojem správnosti,
na tom ale já svůj názor nestvím, co měl, neměl Rumajzl

neznamená, že je to pro psa přirozené.

počkej, chceš jako fakt říct, že pro psa není přirozený vyrůstat ve smečce? tak to bychom je pak mohli od tý mámy teda odebírat rovnou, ne?

Von už je to čtvrtej, nějak to let
4.?? no tak to fakt letí, mi přišlo, žes nastoupila nedávno.

cernej caj
sem se konecne naucila medvidka (ze se muzu pustit i druhou "jistici" rukou)

no ty blááho!! Smekám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 09:23
- Nahlásit

PetraK
zapomelas i na modriny na zebrech a tech pazich a spalenej mas spis bok jak mas slabej stisk a popojizdis prilepena bokem, jak te gravitace tahne

jinak teda rumicek s beeeruskou pobavil to musela byt akce priste berusku lip hlidat

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 09:28
- Nahlásit

cernej caj
zapomelas i na modriny na zebrech a tech pazich a spalenej mas spis bok jak mas slabej stisk a popojizdis prilepena bokem, jak te gravitace tahne

strašný!! ono...dřív se těmhle praktikám říkalo sado-maso...., dneska je to póldenc
Kolegyně to dělá taky, fakt nechápu, jak to jde dělat a při tom neumřít bolestí

priste berusku lip hlidat

já už mu jí nechala, když si jí tak pracně uloupil a byl z ní tak nadšenej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 09:40
- Nahlásit

PetraK
moje posledni smetanka sla malem i skafem, jak sem se chtela napit

dřív se těmhle praktikám říkalo sado-maso..

tak ja na modriny moc netrpim a to spaleny moc neboli kolegyne ale uz bude asi zbehla a sikovnejsi, nez ja, zacatecnik?

tak novou berusku a davat bacha at rumicek nema roj

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 09:47
- Nahlásit

PetraK
Krásně popsané veselé ráno.
Taky jsem objevila ten článek, který se tu diskutovat a já furtes furt nevěděla o čem se to tu píše.
Bubiška je "máma" velešikovná. A článek je moc pěkně napsanej. Já jsem asi zralá na psychouše, protože mě ta Bubitka zase dostala a špatně jsem viděla na obrazovku.
cernej caj
zato kdyz 1x tydne zvedne cinku, naskoci ji bicaky jak arnoldovi
tak takhle jsem to měla já. Bylo jedno období v mém životě, když už jsem nemohla hrát aktivně basket, že jsem si řekla, že tedy alespoň párkrát zajdu do posilovny. Byla jsem tam asi 3x během 14 dnů a nemohla jsem se vejít do rukávů a do nohavic . Tím moje snaha fitkovat šla do kšá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:03
- Nahlásit

Darenka
hrozne zavidim, ja jednu dobu chodila i 2x tydne, ale ja su fakt ten klasickej endomorf

zas na ty sporty se asi spis hodi typy, co snadno naberou hmotu a navic na pohled asi paradicka

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:06
- Nahlásit

Darenka
Krásně popsané veselé ráno.

bylo veleveselé děsně jsme si to užili. Rumoušek pak pobavil ešče jednou , když jsme šli domů. Potkali jsme Dášenky. A ty to maj tak, že když si jde mladá s někým hrát, tak ta stará jí napadá . nekomentuju to dál. Prostě napadá jí a holky se pak servou, pochopitelně.A tak to bylo i dneska. Rumíček nejdřív laškoval se starší a pak utykaláá za mlaďoškou. No a jako vždy, dášenky se zhádaly. A Rumouš mírotvorce popadnul do kušny kus klacku s tím, že jako to přesměruje jinam, že se nikdo nebude prát, ale že se všichni budou honit krzevá vzácnost. No nevyšlo mu to bohužel, páč teriérky jaksi se prostě rubaly dál a jeho si nevšímaly, Tak šel dom

cernej caj

a to spaleny moc neboli

jasně že ne, když je člověk masochista, tak to nebolí, pěkně si to užívá to tvrdim i kolegyni. Jen nechápu proč tak divně chodí
No ona už je u tyče poměrně dlouho, umí toho myslím docela dost, navíc dělala roky balet, tak má náskok (i v tom vnímání bolesti, páč ty haxny v těch piškotech jsou taky peklo.

a davat bacha at rumicek nema roj
No mohl by si ho doma utvořit pravda, berušek tam mám dost. I proto další nebude, sem se rozhodla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:11
- Nahlásit

PetraK
to je teda usmirovatel skoda, ze se nezadarilo. jinak teda chudak, bez partaka berusky

kolegyne divne chodi? to me teda fakt na nohy neva, ale to muze byt i tou jeji pokrocilosti, ze dela pro me zatim nepredstavitelny masochisticky veci. Ja, 30 let doma u pocitace a teda ten rok karate su u tancovani dost netypickej typ

jinak ferina si de po jizve fakt hodne, by to zvladla blemcat hodinu v kuse, a to nevim, jestli je bezpecny to riskovat, aby si tam nevomlemcala na krev

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:16
- Nahlásit

cernej caj

ale ja su fakt ten klasickej endomorf

já už sem teď spíš jen termofor tvarově určitě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:18
- Nahlásit

PetraK
ten je roztomilej

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:21
- Nahlásit

cernej caj
kolegyne divne chodi?

jo, páč třeba jezdí po nártech nebo co to dělá. Řikám, že to je úchyl a magor

inak ferina si de po jizve fakt hodne, by to zvladla blemcat hodinu v kuse, a to nevim, jestli je bezpecny to riskovat, aby si tam nevomlemcala na krev

hm, šikovná teda.To je pěkně blbý. A jen tričko nějak sešitý, aby to zakrývalo, by nepomohlo? Asi jí taky svědí ty chlupy, jak to dorůstá? Taky navíc nemá co dělat, pohybu nula- kdy vlastně můžete začít pomalu fungovat?

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:29
- Nahlásit

cernej caj
já se nějak nedokážu zařadit. Jsem kostnatá, ramenatá a občas někde i sádýlko.
Já nejsem odborník, ale asi bych až přijdeš z práce zkusila sundat Ferince límec a pozorovala bych jí. Jestli si to blemcá, tak si snad tolik ublížit nemůže. Zubama by to bylo asi špatný. Ale podle mě je už po operaci hodně dlouho a musí to být určitě srostlý natolik, aby si to "nerozpárala".

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:29
- Nahlásit

PetraK
tak kolegyne zela jiste ja nejsu

kdyz se k tomu muze dostat,tak to nepumuze a nesesijest to tak, aby k tomu nemohla ani horem od stehna...

za tyden RTG + kontrola, tak uvidime, co rekne. Jinak s limcem nema vubec tendence, ale bez nej byt nemuze, no.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:31
- Nahlásit

cernej caj
budeš teda muset s tou Ferinou už pohovořit, to není normální si to chtít ještě furt blemcat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:37
- Nahlásit

Maya
no co s ni ale, ze jo

co zub, uz dobry?

Xerxova
a co tvuj zub?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:37
- Nahlásit

cernej caj

taky mi to, jako Maxye přijde zvláštní. Ale asi jí to svědí.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:40
- Nahlásit

cernej caj
co zub, uz dobry?
no zatím drží a nebolí, tak snad dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:45
- Nahlásit

PetraK
asi jo, muzou to byt i rostouci chlupy, ale je to naprd, no.

Maya
to je dobre

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:51
- Nahlásit

cernej caj

a co jí to natřít olejem s kapkou levandule? Třebas by ji to pak tak nevábilo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:53
- Nahlásit

PetraK
vabilo... jak to necim natres, tak si de v prvni rade olizat olej/krem... uz ozkouseno s tim mesickovym. i kdyz ji natru i treba predni tlapu, bude chvilu blemcat predni nez to oblemca a sup na zadni...

fakt limec je si myslim porad lepsi varianta. a celkem se naucila trhat i panaprovy rulky s tim

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 10:56
- Nahlásit

cernej caj
reba predni tlapu, bude chvilu blemcat predni nez to oblemca a sup na zadni..

to je koza.
hm a zkoušelas v momentě blemcání to přerušit a "dělat s ní něco", co by jí zabavilo. Ešivá vona to prostě nemá jako sport. bych se toho trochu bála.

HaZa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 11:10
- Nahlásit

cernej caj nemá jako sport. bych se toho trochu bála.
taky mi to tak přijde ... asi bych jí sundala límec a dala třeba pamlsky do balónu nebo nějaký hlavolam aby na to zapoměla ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 11:14
- Nahlásit

HaZa

asi bych jí sundala límec a dala třeba pamlsky do balónu nebo nějaký hlavolam aby na to zapoměla ....
jojo, ve svý přítomnosti bych ho sundala a zaměřila se na to, aby to nedělala a aby přišla na jiný myšlenky - však se můžou věnovat spoustě věcí, učila bych jí pamlsky na tlapky třeba a výdrž, si to nevzít a takový blbosti, aby se musela nějakou dobu koncentrovat - a na jídlo se koncentrovat bude - na něco jinýho.

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání