Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 06:59
- Nahlásit

Darenka
tak jako slo, je otazka, zda kvuli jednomu vandru v roce to ma tak moc smysl nehlede na to, ze za dva dny ho nenaucim, aby na ni lezel 8hodin

takze drzim palce, kdyby dneska pristoupili doktori k nejake akci

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 07:01
- Nahlásit

Darenka
žádné změny.
chudák malá , to musí být hrozné nervy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 07:53
- Nahlásit

kachna_
co besinka?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 08:22
- Nahlásit

Darenka
koukám pořád nic, ale tak dneska už se asi dočkáte

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 09:28
- Nahlásit

Rumštajn!
nestíhám, věnce a dípíháčko , to je mazec!

kolo vod traktoru už je prodané , a to sem rád bo já věsím na náš dům dycky to co mě tu zbyde a tohle by asi babičku trefilo bo by krz ten věnec nebylo vidět na silnici bo by musel jít na balkon bo jinám by se nevešel. ale naštěstí už je prodaný tak si budu muset v neděli usmolit nějaký menčí

Ešuska dostene první balíček až dneska druhej záftra bo sem měla menší komplikace s odesláním tak snad to dorazí v pohodě...kdyby ne tak musí vzít do práce "pájku" a holkám ty hvězdičky dolepit..bo sem zvědavo essi to přežije českou počtu

Darenka
držím palčáky at je to co nejdřív za váma ! a můžete se radovat ze zdravého krásného přírůstku do rodiny !

kachna_
Kačíčkoj všecko NEJ k svátečku !!!

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 09:36
- Nahlásit

jak se točí pc triky ve filmech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 09:59
- Nahlásit

Fajka
je, to mas recht ze kachnatko ma svatek, tak vsechno nej

divam sepo tech zimnich bundach a byla sem i v obchode vcera a vsechny sou mega kratky

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 10:00
- Nahlásit

a jo, taky kachněti všechno nejlepší k svátku

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 10:04
- Nahlásit

cernej caj
byla sem i v obchode vcera a vsechny sou mega kratky
jj jak záda tak rukávy to znám..a nekoukala jsi v canisu?
odtud má už druhou bundu a ty jsou dycky dlouhý dost
a tu jednu co mám psí už třetí možná čtvrtej rok..tak ta je fakt kvalitní a drží, švy zip ok ..zkus mrknout tam jestli ti tam něco nepadne do oka já se tam taky chystám juknout na zimní botičky bo mě to bruslení na leťákách při venčení už neba

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 10:08
- Nahlásit

cernej caj
divam sepo tech zimnich bundach a byla sem i v obchode vcera a vsechny sou mega kratky
to víš, musíš ukazovat zadek v legínach, nejlépe průsvitných, aby to bylo seksi

worick
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 10:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
písnu ti to s dovolením sem: aby toho nebylo málo, Berunek si urval křížové vazy na levé zadní. Řešit se to nebude, v jeho stavu to nejde a zřejmě už by to ani nemělo smysl... Blbé je, že by jsme teď potřebovali, aby mohl chodit, protože jinak se nezlepší, ani kdyby tu ještě malá šance byla... Jinak diagnoza, která moc nejde potvrdit, je některé z autoimunitních onemocnění, protože reaguje jen na kortikoidy(zatím) Je skoro jedno, která z těch blbých nemocí to je, všechny stojí za hov.. Tom usoudil podle příznaků, že to tak odpovídá lupusu, vet mu na to řekl, že je to možné, protože od začátků má tolik různých symptomů.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 10:16
- Nahlásit

worick
Berunek si urval křížové vazy na levé zadní. Řešit se to nebude, v jeho stavu to nejde a zřejmě už by to ani nemělo smysl... Blbé je, že by jsme teď potřebovali, aby mohl chodit, protože jinak se nezlepší ani kdyby tu ještě malá šance byla

je mě to moc líto, myslela jsem nedávno jak na tom kluci jsou...občas sem jukla k berňáčkům...
ach jo...strašně to letí a chlupáči stárnou stárnou ...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 10:18
- Nahlásit

worick
chudinka, nepomohla by mu třeba ortéza na to urvaný koleno?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 10:26
- Nahlásit

worick
chjo, to je mi lito dik, zes napsala, ja vas mimo cezetko sleduju dost malo... tak se drzte a aspon at se berynek jeste uzije maximalne, co to jde, i kdyz s tim chozenim fakt blby neda se to resit nejak neoperativne aspon na ulehceni?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 11:07
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Kuk, nový imáge.

Tak! Koláče fčéro došůrovalo a vycídilo kópelku a tim pádem Jéžišek může přijít. Už se evidentně i chystá, páč co?? PÁÁÁČ TU SNĚŽÍÍ. málo jako, pravda, ale sněží!! A BuboRumíčci byli fčera čuchací exprti s hlavou v krabicích a Koláče mělo taky chvíli klidu A !! A!! tak si mohlo vymyslet krásný zdobení na ty věnce, který bude vejt!! Vzalo Koláče kůru z pomorančůch, který předtím sežrali společně s Bubi a Rumíčkem (Bubi musí mít teda určitou přesnou - nikým ovšem neodhalitelnou !!- zralost pomeranče a taktéž musí mít úhledný kousek, v rozměrech který zná jen ona, aby to teda sežrala zatímco Rumajzl do sebe citrusy fedruje pod tlakem a kdyby mohl, tak si sám pomeranč oloupe a sežere si ho hlavně celej sááá,) no a z tý kůry si Koláče tvořítkama na cukroví vykrájelo krásný hvjéézdičky, který si tetkon suší. A pak šlo co? pak šlo Koláče spořádaně spát UŽ V PŮL DESÁTÝ!!! Sasrak. A protože spalo hodně, hodně, tak asi chtělo spát ešče hodně a nejvíc a............ tak s Brtníkem zaspali o 3/4 hodiny!! Nechápu, jak se mi podařílo stihnout se vypravit a zároveň jít s čoklema na relativně normální prochajdu. Sice jsme nehonili balonky a nepřetahovali se, ale krásně jsme se vyprocházkovali, šli jsme k potůčku a hopikali přes potůčky, čokle si čuchali a bylo moc hezky lehce pocukrováno. Pak šlo Koláče na germánštinu a tetkon mááá fíííl zu tun, jak říkáme my gernanysti, neboli habakůk praséé!

Letim

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 11:29
- Nahlásit

PetraK
já to říkám furt, že čím víc člověk spí, tím je to horší
tak hlavně žes všechno stihla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 11:33
- Nahlásit

PetraK
tak teda hlavne, zes vsechno stihla a bubi s pomerancem je asi vtipna, ji to po odmitnuti zlepsujes nebo davas rumickovi?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 11:34
- Nahlásit

já asi začnu číst ty cedulky celý a taky třeba někdy něco takového ulovím

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 11:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Xerxová

Ale ve sněhu taky stojí a lítá... takže asi nevadí.

řekla bych, že nevadí, Rumouš se i koupe, bez ohledu na počasí a to dokonce už od loňské zimy, kdy byl ešče robě. Blbé střelené robě.

cernej caj

podle me recival kapely sou, kdyz si chces zajit v sobotu zapar
no asi jo, ale tak já si to radši užiju jako muziku a nemusí si u toho někdo hrát na někoho jinýho, kterej mu do toho zpívá. Řikám, že jsem divná

Darenka
DARENKOOOOOOOOOOOO DRŽIM, DRŽIM FŠÉCKO !!

řekni nastávajíci mamince, že už dneska doktoři otáčí a uznávají, že určitej stupeň špíny je nutnej pro to, aby si na něj právě imunita mohla zvyknout, že tím, že se z okolí udělá sterilní prostředí, tak když se pak tělo potká s něčím nesterilním je kde?? No v hááji. Brtnikova máma mu furt pucovala ruce na pískovišti, byla čistotou stižená. A von? Furt nemocnej a angíny. Já jsem byla prase, který snědlo i bonbóny co našlo u kanálu a........... nebývala jsem nemocná vůbec, Zvládla jsem i to, že ségra měla spálovou angínu či spálu, už nevím co za sajrat to měla a já jsem olizovala příbor, kterej ona používala a nic, nedostala jsem to, takže - ať žije špína a baktérije!

Nežárlí na ní - ona má prostě zlaté srdíčko a my se jí snažíme věnovat stejně jako než přišla malá pižlice. Hlavně manže

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 11:40
- Nahlásit

Maya[
b]cernej caj[/b]
tak teda hlavne, zes vsechno stihla

hele vůbec nechápu jak . Jediný co jsem musela fakt vynechat bylo cvičení, to jo, ale jinak jsem to všechno napresovala do tak malýho časovýho úseku, že to nechápu. BuboRumíčci nebyli moc ošizeni - jen v aktivitě, protože dali "jen" procházkování, ne žádný hry.

cernej caj

pomerancem je asi vtipna, ji to po odmitnuti zlepsujes nebo davas rumickovi?

ona to požvejká a pokud to neodpovídá jí stanovený státní normě na měřítko a chuť, flusne to na zem, kde se toho ujme Rumajzl. Ten je fakt po pomerančích jak blásen. A mandošky taky moc rád.

Darenka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 12:14
- Nahlásit

Před hodinou šla Lenka na sál (císař)a máme chlapečkáááááááááááááá♥

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 12:19
- Nahlásit

Darenka
gratulace!

PetraK
tak hlavne, ze se podeli

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 12:33
- Nahlásit

Darenka

DÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ RENKOOOOOOOOOOOOOOO

Darenka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 12:46
- Nahlásit

Děkuju moooooc. Nemůžu se z toho vzpamatovat. Stále se nemůžu dovolat klukovi a tím pádem nevím žádné podrobnosti. Fotky i video v mobilu byly krásný, ale už mi nejdou zobrazit, někam to zmizelo.
Opatrujte se tu!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 12:50
- Nahlásit

Darenka
tak to velká gratulace!!

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 12:53
- Nahlásit

docela dobrý nápady některý
akorát teda tyhle gumičky jsem někde v obchodě neviděla už ani nepamatuju, to už si snad na vlasy nikdo nedává

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 12:53
- Nahlásit

cernej caj
Fajka
dostane knížku "Kačenka a tlustý dědeček", kterou jsem našla v knihkupectví. Tak ne. Vinou logistické chybky dostane pejska, co měla dostat k vánocům
Darenka
gratulujeme!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 13:17
- Nahlásit

Darenka
Stále se nemůžu dovolat klukovi
simtě vždyť je ještě maličičkej, ten ještě neumí brát telefony . A až je bude umět brát, budete si všickni přát, aby tomu tak nebylo

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 13:18
- Nahlásit

cernej caj
Besinka kulhá. Nohu má sice opravenou, ale v těch ostatních má artrozu, tak prostě kulhá. Jinak zhojenou jí má asi dobře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 13:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

"Kačenka a tlustý dědeček", kterou jsem našla v knihkupectví. Tak ne. Vinou logistické chybky

a kdo je ta logistická chybka?

A nemůže Besinka kulhat ještě v důsledku tý operace?

simtě vždyť je ještě maličičkej, ten ještě neumí brát telefony . A až je bude umět brát, budete si všickni přát, aby tomu tak nebylo

jemene. Ale... napadlo mě něco podobnýho

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání