| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 14:21
- Nahlásit
cernej caj
měto ukazovalo dobtře, ale to bylo dávno a byla to ještě asi kvalita komunistická
jak se dělaj vyřezávaný svíčky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 14:22
- Nahlásit
denyk
protože on teda výmarák není moc jednoduchej pes a jakmile to začne dospívat, tak se toho lidi zbavujou, zas lepší než ta výmaračka u nás, která je furt zavřená na zahradě
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 14:24
- Nahlásit
Maya
však já vím, ale psát, že je vhodný pro starý lidi....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 14:35
- Nahlásit
denyk
tak pro některý třeba jo, ale já vím jak to myslíš, že většina lidí to pochopí blbě a ten pes se akorát zase dostane do průseru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 14:50
- Nahlásit
a jedno zvířátko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 14:51
- Nahlásit
a koukám v malým je to vidět hned
takže je po sradně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 15:05
- Nahlásit
cernej caj
k čemu je dobrý toto?
jakože si k tomu připojím cokoliv a ono to funguje?
https://www.alza.cz/banana-pi-d2217563.htm?catid=1 8854877
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 15:09
- Nahlásit
cernej caj
tak nerada to rikam, ale to uz je i tak vek pro bernaky hranicni - víme, nedělám si iluze. Mysleli jsme, že alespoň devět, deset let dá...pořád byl zdravý, sportovec není to jen takový ten dvorkový pes, co celé dny proleží u dveří...Začalo to těma zánětama po hárání už vloni, pak v zimě psincák, ale ten přestál, aniž by se na něm nějak výrazněji projevil(měli ho s Workou oba) no a teď tohle nadělení
Díky všem, postupně to procházím(když mne Tom pustí ke compu) na půl šestou jedem na veterinu, možná tam bude muset zůstat na tu transfuzi..to nám trhá srdce ještě víc, nechat ho tam celou noc Sypeme se tak nějak na střídačku - jeden den já, pak se s tím začnu smiřovat a špatný je zase Tom
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 15:46
- Nahlásit
worik achjo, tyhle konce jsou smutný...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 15:51
- Nahlásit
Dneska jsme přiletěli domů, zhltli předpřipravený oběd a hned vyrazili výš do kopečků do lesa - aby bylo vidět, aby bylo ještě docela slušné počasí... Psisko řádilo, lítalo ve sněhu (na zahradě dneska obleva - a je skoro po sněhu), užívalo si pohybu a her.
Po návratu jsme si udělali malý kafe. Vypili ho (během asi tak deseti minut) a psisko vyletělo a hurááá - po kafi se přece chodí ven, půjdeme do lesáááá... Chtěla jsem ho přerazit - vysvětluju mu, že je doga. Tudíž pes důstojný, klidný, gaučákovitý... A že půlhodiny po návratu z lesa nepojedeme druhý kolo.
Alespoň vyrazil na zahradu tahat větve...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 16:00 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
worick
imunitni sragora se bohuzel muse spustit kdykoli tak se drzte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 16:32 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
xerxova
ty mas doma teda akticistu
maya
to bude nastupce rapsbery pi asi, me se to neotvira tak dle jmena tipuju
boli me v krku. jedu dom a tancovat nejdu, at su fit na vikend, zato sem videla paradni zimni bundu z lonskyho vyprodeje za prezitelny 2tacy, takze doufam, se esuska si modraska bude chtit nechat, jinak nemam narok
ferinka ma dobrej ocni kontakt s posteli posledni dobou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 19:08
- Nahlásit
birma
Jestli se vám zdá, že sem už humřela, tak to tak ještě není i když možná brzo bude. Hezkej den přeju
Vydrz, prtka, vydrz. Jak Adamiti flekanec?
Darenka
Mamča i Tomášek se mají dobře
Prvni navsteva u mimi, to se asi rozplynes.
PetraK
Tak jsem byla včera návštěvou u mámy
Mamine je lip teda, zvlada?
Xerxová
a psisko vyletělo a hurááá - po kafi se přece chodí ven, půjdeme do lesáááá...
Tyhle ritualy, radi si na ne psiska zvyknou. A jak nas maji precteny, nekdy az cloveka zamrazi.
cernej caj
boli me v krku. jedu dom a tancovat nejdu, at su fit na vikend,
Zenska, neprechod neco, vzdyt ti nedavno nebylo nejlip?!
Me pobavilo Trolitko, prislo zkrouseny do kuchyne. "Co se stalo?" - a on sel mi ukazat vedle velkouu louzi na matraci. Ze by se pochcal, to mi prislo divny. Ha, mily Watsone, objevila jsem malinkej zbytek vcerejsi ledovy kry. Ten blboun si to prines z venku pred topeni na kousani a vono mu to zmizelo!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 19:13
- Nahlásit
Fifi
jo on sel jako zalovat, at to nekde vycarujes?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 19:18
- Nahlásit
cernej caj
on sel jako zalovat, at to nekde vycarujes?
Asi, nevim, co tim chtel rict. Ale byl velmi nestastnej, ze mu zmizela hracka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 19:26
- Nahlásit
Fifi
no ja sem se smala, kdyz sem sledovala video s ledovou kostkou tak to chapu, ze byl chudak nestastnej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 19:38
- Nahlásit
Fifi
chudák malej, určitě myslel, žes mu to sebrala a máš to vrátit
worick
držím palce, ať se ještě nějak dá dohromady je to smutný tohleto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 19:40
- Nahlásit
přišla mi ta meteostanice, dost vtipně je tam, že venkovní čidlo není voděodolný, tudíž na něj nemá pršet a sněžit, to teda bude logistický oříšek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 19:42
- Nahlásit
Maya
nemas nejakou diru treba mezi domem a kulnou, nebo nekde treba ze bys to mela na nejakym bezpecnym miste? jako ale paradni venkovni cidlo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 19:43
- Nahlásit
fifi chudák, zmizela mu hračka... Xerxes miloval rampouchy - ulamoval si je z nízké stříšky a chroupal tak, až mu někdy i krvácely dásně, jak si je odřel... a žebral led, když se házel do pití... v létě kostička ledová, to byla pochoutka...
k těm stereotypům - jasně že se to naučí rychle. Night má nepravidelný režim - žádný den není stejný. Mění se mi výuka každý půlrok, k tomu dálkaři, aktivity nerozvrhové... některý víkend je výletní, jiný pracovně zahradní, jiný vnoučkatý... A Pepa taky má každý den jinak. Ale v civilu se zvednou po kafi... to je prý jasná procházka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 19:59
- Nahlásit
Xerxová
tak to je samozrejme i u nas obleceni bundy, jak si obleces bundu pred psem, tak to je jasnej pokyn, ze se de ven takze ferinka tu rano dycky boura klec, jak du do prace
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 20:07
- Nahlásit
Maya
dost vtipně je tam, že venkovní čidlo není voděodolný, tudíž na něj nemá pršet a sněžit,
To se pozna asi kvalita?
Xerxová
Xerxes miloval rampouchy - ulamoval si je z nízké stříšky a chroupal tak, až mu někdy i krvácely dásně, jak si je odřel... a žebral led, když se házel do pití...
Icedog. Nemel s tim nikdy problem, ala srajda ci katar zaludecni?
Ale v civilu se zvednou po kafi... to je prý jasná procházka
Ano, ano, nekdy se clovek ani zvedat nemusi, jen pomysli a uuuz se to zacne hemzit.
Troldidlo ma dneska vtipnej den, ted prisel totalne nestastnej ze zahrady a divne na dlazbe cvakal. Vorech slapnul na vorecha. Teda jen pulku skorapky, ta se mu nacvakla zespod na polstarek. Zofree!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 20:08
- Nahlásit
když jdeme do práce, tak je psisko zcela klidné - protože ví, že je doma. Jen se těší, až nafasuje pár piškotků (jasný signál, že odcházíme bez něho). Někdy na mě i blafne, ať už vypadnu a navalím ty piškoty...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 20:14
- Nahlásit
Fifi asi mám kliku - ale žádný náš psík nemíval zažívací problémy. Takže ani led nevadil.
Chudák Žofréééé Občas jsem mívala náběh na infarkt, když dogy najednou silně kulhaly na zahradě. Dneska první co mě napadne - zase si našláply borovou šišku mezi polštářky... A zatím se to potvrzuje. Naštěstí je první pomoc snadná V době shazování šišek z dvou obřích borovic se to stává... a fakt jim nejde ta šiška jednoduše vydolovat - musí se jim pomoct.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 20:14
- Nahlásit
Xerxová
Xerxes miloval rampouchy - ulamoval si je z nízké stříšky
jsem četla ropuchy , zbystřila jsem u "ulamoval si je z nízké stříšky"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 20:24
- Nahlásit
kachna_
jsem četla ropuchy , zbystřila jsem u "ulamoval si je z nízké stříšky"
Kachnooo!
I kdyz, soupnout Najtovi obcas oliznout ropuchu, treba by se zklidnil. Nezapomenu na Kremyla, ktera coby mala jednu obr chtela zvejkat. Otekla ji drzka a slintala jak bernardyn, ehm, nebo jako doga?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 20:29
- Nahlásit
Bych dnes ty lidi mlatila fakt....na FB na vizslach da nejakej debil fotku 3-mesicni fenky MOK, pry se neboji v aute. Fenka v aute uvazana za obojek a na krku EO. Ja ho potkat tvl. Hovado
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 20:30
- Nahlásit
worick chjo drzte se....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 20:33
- Nahlásit
Fifi
chudak cvakajici vorech
jinak na vandr nejedu, kamarad si myslel, ze spanim pod strechou myslim nejakou chatu a ja myslela jen holou strechu
slintala jak bernardyn, ehm, nebo jako doga chudinkaaa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 20:41
- Nahlásit
cernej caj
jinak na vandr nejedu, kamarad si myslel, ze spanim pod strechou myslim nejakou chatu a ja myslela jen holou strechu
Aspon nekdo ma rozum, tak krkabol koukej vylezet a mej prijemny, klidny vikend bez bivaku ve snehu, vyhoda, ze muzes s Vokounem nekde na radnou prochazku?
denyk
fotku 3-mesicni fenky MOK, pry se neboji v aute. Fenka v aute uvazana za obojek a na krku EO
Ech
|