Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 20:50
- Nahlásit

Fajka
no však co jí má co prudit a na pindíky musí bejt přísnost o to víc na pubertální pruhy
No kdyz to je pak ten problemecek, od Pruhu, ze se nacurej, co ho ta jinak nevnimajici teta sejmula a najezi se. A v tu chvili si toho vsimne Kremyl, kterej ho ma jako miminko svy... Proste jsou okamziky, ktery Trololo nezvlada a je to na mne, abych ho fakt umravnila, jinak by slo o zbytecny strety mezi fenama.
jak letěl radostně tak ona zvedla jedno víko a významě se podívala, jelito se zastavil 30 čísel před ní jak před výlohou
Ucta musi bejt!

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 21:06
- Nahlásit

Fifi
A v tu chvili si toho vsimne Kremyl, kterej ho ma jako miminko svy...
ajaj jasný to mě vlastně nedošlo že nejde jen o vztah čuba X pruh ale ještě čuby mezi sebou..no to je jasný to je potřeba tvoje usměrnění určitě..ale to stejnak asi bude jen dočasná záležitost až se pruh vypubertí a definitivně si ujasní místo ve smečce tak pak by to mohlo bejt no problemo ??

Ucta musi bejt
jj a kdyby ho poslala tak by jí i pro pívo skáknul !

Ešuska má emila s celým tím soupisem !

A už mám umotanej i věnec svůůůj, takzvanej zbytkááááč zejtra vozdobím a můžu věšet

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 21:25
- Nahlásit

Fajka
Jak dela pstros? - nevis? nic nedostanes
tsss jako že by mě nic nedala jo?

No a jak teda dela pstros?
že nejde jen o vztah čuba X pruh ale ještě čuby mezi sebou..
Vono to vypada slozite, ale neni. V pripade vetsich huhuhuuu akci se vyjimecne ridim pravidlem kolektivni viny a je klid.
A už mám umotanej i věnec svůůůj, takzvanej zbytkááááč zejtra vozdobím a můžu věšet
Nafot pak toho "zbytkace", pls.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 21:30
- Nahlásit

Fifi
jak teda dela pstros
smutný voči ne?? to dá rozum !!

vyjimecne ridim pravidlem kolektivni viny a je klid.
to dělám taky je mě jedno kdo co, ale bude klid nebo dostanou lepáka voba dva

Nafot pak toho "zbytkace
jo jo vyfotim až ho zejtra ještě vozdobím nějak..ale je to vpodstatě todle:

prostě smotám co kde zbylo z věnců na prodej a když matroš chybí tak projdu zahradu a která větev kde přečuhuje tak tu fiknu a je to

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 21:43
- Nahlásit

Fajka
Tomu rikas zbytkac? Sem cekala nakou vetsi parodii na venec.
a když matroš chybí tak projdu zahradu
Ja dneska taky sbirala.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 21:48
- Nahlásit

Fifi
Tomu rikas zbytkac? Sem cekala nakou vetsi parodii na venec.
no počkej jako že je ze zbytků, né že ho dělám já pod vlivem zbytkového akoholu

ale jako vytuněný kafe bych si ještě dneska dát mohla

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 21:56
- Nahlásit

Fajka
no počkej jako že je ze zbytků
Dyk presne tak sem to myslela, cekala sem chude vencovy a on zase krasec.
ale jako vytuněný kafe bych si ještě dneska dát mohla
Dej, zaslouzis!

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 22:06
- Nahlásit

Fifi
cekala sem chude vencovy a on zase krasec
dííííík
to se tak někdy podaří ..z prdu ta nejlepčí kulička

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 00:06
- Nahlásit

Fifi

Twe a kdes ty ucha syrovy sehnala? Ja ci takyy.

byla to šichta, šichtička, ale ......... jak říká Brtnik - Koláče je protekční spratek , takže si našla hodnýho řezníka, kterej jí kejvnul hnedle z první a do týdne měla Koláče doma 2 kg syrových oušek. Koláče chtělo něco pro Bubi, aby si mohla žvejkat a nebyla to prasárna. Když se Koláče pro něco rozhodne....

Ostatni to mely do 15 min v sobe,

Zrzavci to dali tak ...? no za desítku? Doufala jsem, že to vydrží dýl teda.

Jak dela pstros? - nevis? nic nedostanes.

co jak dělá pštros!! Ale KDE MÁŠ PŠTROSA!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 00:08
- Nahlásit

Fajka

GRÁÁTULUJU!!

Já mám svůj + dva malý (pro Danušku, a do práce.) Ještě mi zbývá jeden pro mámu a jeden pro ségru. Udělala jsem si už i vázy. Moc se mi povedly, před chvílí jsem skončila. Tak se těším, až budu zdobit, juchééé! Jen teda to co jsem měla vycíděný, jsem si zase zaprasila výrobou věncůch

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 00:11
- Nahlásit

Fajka

díky za rozpis, kouknu na to zítra, holkám to hodím v práci jo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 06:07
- Nahlásit

Fajka
krasnej venec ja vetsinou dostanu od teticky, ale nevim, jestli se k ni nejak letos dostanu, mam tu pro ni i haldu zavarovacek od marmelad a jinych pochutin, se kteryma na me vzdycky mysli

Fifi
ahaaa, ale tak je pravda, ze ty chovas psy dlouho predlouho, mozna dyl, nez ja su na svete, tak me napadnout mohlo, ze si nemela fenky vzdycky.

nicmene u nas zvire klecove i neklecove zbystrilo pri nandani kosiku psiho do batohu. neklecove stoupa na zadni a tesi se na vylet a klecove knuci nedockavosti a vrti vrtichvostem. Nicmene dneska taky pojede na vylet, akorat s muzem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 06:58
- Nahlásit

tady je kolem nuly, svítí hvězdičky... mohlo by být alespoň ráno hezky. Uvidíme, kam na chvilku vyrazíme. Psisko už kvíííílííí - že se půjde ven, má smolíka, páník nemá objektiv na noční focení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 06:59
- Nahlásit

Xerxová
tak panikovi poridte silnou baterku a ty budes zamerovat objekt

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 06:59
- Nahlásit

fajka máš krásný věnec. Já dneska musím udělat alespoň dva truhlíky. A najít venkovní svíčky a ozdoby... aby ta zítřejší první adventní byla připravená v plné kráse

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 09:59
- Nahlásit

zdravím! Jsem v práci, ale je tu pusto prázdno, tak vás třeba i dočtu i když radši bych se natáhla na koberec a chrupala mám poslední dny nějakou spavou nemoc, spim až 9 hodin denně a furt je to málo. Ale abych se pochválila (páč to nikdo jinej neudělá), tak jsem se dneska po dlouhý době vydala běhat a i když echzt pomalu, tak kiláček to určo byl, takže už jenom přidám délku a tempo a bude ze mě běhna jen teda příště budu muset vzít přetahovadlo, protože Adama to rozvášňuje a vybíjí si to na mě

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 10:33
- Nahlásit

birma
už jenom přidám délku a tempo a bude ze mě běhna
seš dobrá. Já se těšim, až dokoupim sedačku pro Marťu na své nové kolo a bude ze mě kolo šlapka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 11:06
- Nahlásit

birma tak přeji příjemné zákazníky - i když dneska prý je mezinárodní den nenakupování...

My ráno obešli Javorový vrch (je tedy skoro celý pokrytý bučinou), lesní silnička neuvěřitelně klouzala (od lesáků ujetý sníh se změnil na čistý led) - takže se psisko divilo, jak mu každý doskok z lesa zpátky na cestu ujíždí - a brzy začal skoky korigovat a viditelně počítal se smykem... V lese byl klid, nikde nikdo, laně a srnčí mimo dosah - takže čenichat čerstvé stopy mohl Night bez omezení, koukali jsme poměrně dlouho na lišku (ještě v autě - takže v klidu jsme se kochali, až odejde z "našeho" parkovacího místa). Prostě bylo hezky. Jen to slůňo, na které to brzičko ráno vypadalo se schovalo...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 11:15
- Nahlásit

teď mě dostala nová otázka v poradně Milana Štourače. Cituji: můžu psovi zkrmovat netučné vepřové maso z porážky lidi? Jsem zvědavá, co na to odpoví

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 11:22
- Nahlásit

Xerxová
jsem to sem napsala a doteď jsem se nezastavila

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 15:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Prijemnou pracovni sobotu preju.
Xerxová
Cituji: můžu psovi zkrmovat netučné vepřové maso z porážky lidi?

Hele, biologove, uz jsem se tu ptala, tak jeste jednou, treba nekdo bude vedit. Vedle na parcele zarostly si nakej zivocich bud dela zasoby nebo zachod na patrech stribrnyho smrku. Jsem to vyfotila - slozeni je od sipku, jerabin, kousku jablek, orechu - ty sipky vypadaji zcela nenatraveny, jak kdyz si je tam neco natahalo. Co to sakra muze bejt za tvora??

Edit - a tady jeden ze starsich "livancu" na jiny vetvi:

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 15:33
- Nahlásit

Fifi
Prijemnou pracovni sobotu preju
dík, tahle byla jen tříhodinová, pak couračka s mamkou, oběd na trzích, návštěva neskutečně dobrý cukrárny, nákup... a domu jsme dorazili před chvílí. Pro velký úspěch jdu pracovat Adam dostal ráno morovku, už je prázdná, ale ještě je prej natolik zajímavá, že se mu ani ven nechce

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 15:34
- Nahlásit

birma
Adam dostal ráno morovku
Chudak malej.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 15:39
- Nahlásit

Fifi
no jo, už se to na mně podepisuje, no

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 16:38
- Nahlásit

fifi netuším, co je to za "hmotu". Veverčí spižírny nebývají "volně ložené" - používají dutiny, případně zahrabávají přebytky do země. Spíš mi připadá, jestli to není "smetiště" které vypadává z nějakého "domečku" ve vyšším patře...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 16:44 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Spíš mi připadá, jestli to není "smetiště" které vypadává z nějakého "domečku" ve vyšším patře...
Nene, podobny "livance" jsou na kazdym patre smrku. Ne nejak nahodne lozeny, "spadany". Smrk jsem dneska prolezla, zadnej "domecek" tam neni. Strasne me to irituje, ze nevim, od koho to pochazi.
Edit - ptak by tohle nezvladnul, navic u toho smrku obcas cuby pres plot dost vyvadi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 16:55
- Nahlásit

Fifi napiš Ivaně "křečkový" - já vím, že doktorát dělá na křečkách ale když ne ona, tak její kolegové by mohli vědět víc. A kontakt na ni máš.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 17:00
- Nahlásit

Xerxová
Krecka jsem zkoumala na netu a ten si pry zasoby dela vyhradne v zemi. Ale vidis, optam se.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 17:10
- Nahlásit

xerxova
takze fajn prochazka byla

kachna
slapka, behna, nejvetsi slapka, tady to teda jede ve velkym

birma
tak at to beha

fifi
snad na to prijdes, i babi mivala neco takovyho na smrku, co to je, nevim

bokoun he dneska po 26km spokojen bulo krasne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 17:12
- Nahlásit

Fifito je jasný, že křeček ani sysel nee - ale možná nějaký plch, ... a nebo ptáci. Oni se nezdají, ale i straky a sojky jsou velké schovávačky zásob. Ale že by v "nakousaném tvaru"... to se mi nezdá...

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání