Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 19:19
- Nahlásit

Fifi
ale ti to zařídili psiska pěkně, na vánoce už bude po a budete si moct užívat klidný svátky
cernej caj
tak držím palce ať pán koupí, prachy se určitě hoděj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 19:34
- Nahlásit

Maya Fifi
pan taky z brna, takze obhlidl mechanickej stav - dobry, nafotil testovaci fotky - chod skla, ostreni na displeji dobry. Sme domluveny, ze si to zkontroluje jeste doma na pc (a to chapu, ja mit vic zkusenosti a moznost pred koupi objektiv osahat takhle "doma" tak to taky asi udelam) a pokud bude spokojenej, tak se domluvime.

u objektivu je naprd, ze muzou byt spatnym zachazenim zdevastovany, poskrabana cocka, zaneseny piskem v tom otacenim bazmeku, na pc pozna dobre na fotce, pokud je tam vyrazna chyba kusu (vetsi soudkovitost proti prumernymu kusu, chromaticka aberace a tak), ono to muze byt, ze obcas je nekterej kus ostrejsi a jinej min...

Fifi
tak to je fajn, ze zpusobne lezej

birma
to je dobre a moc si to uzij

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 20:17
- Nahlásit

v sedm jsem dorazila domů. Mohutná vítačka - a od té doby víceméně stále psisko okupuje zahradu. Když se jdu podívat, nechce-li jít domů, tak stojí buď u vrat a kontroluje chodník... a nebo se ozývá dusot jak od stáda bizonů... a pak tryskem kolem proletí nukleární hovado - deset metrů za mnou smykem zabrzdí (v každé tlapě kilo trávníku), neb mu dojde, že tam stojím a letí mě pozdravit - tj. zhmotní se všema čtyřma ve vzduchu a oblízne mě... Většinou tryskem pokračuje dalším kolečkem okolo baráku...
Naše první doga Arona - nebyla ráda sama po tmě. Tenhle tmu tedy fakt neřeší...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 20:23
- Nahlásit

Xerxová
si predstavuju, jak te obslinte od hlavy az k pate

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 20:30
- Nahlásit

Xerxová
a od té doby víceméně stále psisko okupuje zahradu. Když se jdu podívat, nechce-li jít domů, tak stojí buď u vrat a kontroluje chodník...
Nojo, ted hara kde co.
zhmotní se všema čtyřma ve vzduchu a oblízne mě.
Broucek malej.
cernej caj
a pokud bude spokojenej, tak se domluvime.
A to je spravnej pristup, si myslim, od nej i od tebe, asi ne zrovna levna vec a treba si ji ozkouset. Tak at to klapne!
tak to je fajn, ze zpusobne lezej
Zatim ano, i ted, po zradle. Ale neverim pruhum ani duchodkyni, na noc jdou separe, zadny erotiky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 20:34
- Nahlásit

Fifi
no to je potreba, oddeleny spani, aby nebyly nemanzelsky deti

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 20:37
- Nahlásit

cernej caj
Jako, aby Kremyl ve vic jak 10,5 letech prisla o panenstvi? To bych si musela nafackovat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 20:40
- Nahlásit

Fifi no - to by všechna možná řešení byla pěkně blbá... Ale zase žíhaný rotvík... no řekni, kdo to má

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 20:40
- Nahlásit

Fifi
ty ji teda nic nedoprejes chudince

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 20:46
- Nahlásit

Xerxová
Ale zase žíhaný rotvík... no řekni, kdo to má
Nevim, a ja to jiste nebudu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 06:14
- Nahlásit

dneska poprcha, ale zustava nad nulou. muz ma vsechny instrukce napsany, doufam, ze si je i v ordinaci precte. ja zapomela, ze du dnes na odbery, takze tuplem s muzem nemuzu a preobjednat se lze, ale sla bych tak za 3mesice a stejne potrebuju leky, takze bych tam musela aspon pro ne, takze ve vysledku uz tam muzu hned.

birma
jaky to bylo vcera na festivalu?

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 07:03
- Nahlásit

Zdravíčko všem
fifi
posíláme s Adélou Troldíkovi k 8. měsíčním narozkám blemcáčka, Chuďátko bude odseparovaný od háravky. Jj holky to psaly dobře - pěkný Vánoce budou.
Adéla se začala v poslední době nějak opečovávat, olizuje si buchtičku a to dřív nedělala. V neděli jí bude 6 měsíců. Je docela možné, že za pár týdnů by nás hárání taky mohlo potkat Ale vnější známky zatím nejsou vidět.
Včera ta důra sežrala v lesoparku mikrotenový sáček. Byla navolno, protože jsme chodili v tom dešti a nikde ani živáčka. Musela to ukořistit když byla kousek od nás a nám to uniklo .
Tak jsme dnes vstávali dřív a uklízeli blitinec.
Jinak zažívání má už zdá se v pohodě. Hovna ukázkový.
Mimino s mamkou už jsou doma. Maminka nevyspaná. Má málo mlíka, tak dokrmujou, ale moc se nedaří. Tomášek je pěknej chlapeček a taky dobře uječenej. Maminka měla v porodnici strach, že ani nebude umět brečet - asi to zakřikla. Teď je u ní její mamka (je už v důchodu), já jsem nabídla výpomoc v následujícím týdnu alespoň tím, že jim budu vařit nebo si budu brát dovolenou po půl dnech. Teď je chaos, ale myslím, že za pár dní se stav zestabilizuje, najedou na nějaký systém,....a bude líp.
Hezký den.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 07:14
- Nahlásit

cernej caj
pošli mi pak smsku, co Ferinka, nevím, kdy se sem zas dostanu a dočítat nestíhám....
včera to bylo úúúúúžasný, naprostá nakopávačka Už se těším na dnešek, jaký to bude
A mám i pozvánku na slavnostní ukončení, kdyby se ti chtělo dorazit maj tam bejt slavní cestovatelé a sportovci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 07:58
- Nahlásit

birma
tak to je super! na to ukonceni mrknu a ty si to paradne uzivej

darenka
tak dobre, ze sou doma a maji ve vas oporu

adele bych priste mozna zvraceni vyvolala co nejdriv a necekala co se stane, s igelitakem muzou byt starosti podobny tinte se spodarama.

jinak vek yz adrlka ma, ale trebs to hude i hen takovy "mirny" a xa par dni nic. je stenatko a muze to mit plne jako v dospelosti, nebo jen naznak a konec

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 08:10
- Nahlásit

Darenka
A tak hlavnĕ že je Tomášek zdravý a mamina taky, ono taky po císaři žádnà sranda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 08:38
- Nahlásit

birma
tak na slavnostni zakonceni nelze, to je v sobotu a necekam, ze by uz mohla byt Feri za tyden sama na dvore celej den...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 09:40
- Nahlásit

dneska budu volat do nemocnice, jak je to s davanim krve, kdyz mam tu nucenou dovolenou...

maminka mi rikala, ze s autoimunni thyreoiditidou nemuzu ale nikde sem se nedocetla, ze by to vadilo, tak to zkusim. aspon mi treba zjisti krevni skupinu

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 11:34
- Nahlásit

rUMŠTÁÁÁJN
Hele, co by vás napadlo k vánocům )ro šestiletou holčičku? Přání ze seznamu jsou splněna, ale vinou mého psího fó pá neví babička co dát Lucince. Oblečení na Lůcu nepotřebujeme a nejde vybrat, plyšáků mají až moc. A já fakt nemám nápad na dárek pro Lucinku, aby byl jen pro ní.
Napadly mě hodinky, ale ona ještě moc čas neumí
Doplńky do vlasů jí kloužou (má vlasy po mně)
Fakt mě nenapadá nic, co by udělalo radost konkrétně přímo Lucince. Samozřejmě že si to komplikuju sama a potěšila by jí panenka, pastelky, cokoliv. Když já bych ráda, aby to prostě bylo co nejnej

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 11:56
- Nahlásit

kachna_
Když já bych ráda, aby to prostě bylo co nejnej
houpací sedátko...pověsit do pokojíčku a nebo kdyby to nešlo tak ven na strom na zahradu ... ..v létě!

to sem si přála jako malá já

http://www.fler.cz/zbozi/houpacka-detske-zavesne-k reslo-1297125

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 11:58
- Nahlásit

kachna_
fakt obleceni nechces? ani zupanek, cepicku a tak? ja mam pro neter vesticku

nejaka hracka by nesla? auticko na ovladani? oblikaci panenku?

hodinky sou asi jeste pro ni moc, ja dostala prvni ve druhe nebo treti tride a jeste sem mela s hodinama problem a mela sem teckou vyznaceny rucicky na krouzek

a co nejaky ty predkresleny obrazky, co by si mohla vybarvovat?
nebo hru
treba zvukovy pexeso anebo vlastni na kreslici vybavu ?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 12:47
- Nahlásit

kachna_
Neter velmi potesil poukaz na jizdu na ponikovi ale ona je ujeta na kone

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 12:47
- Nahlásit

cernej caj
obleceni nechces?
ale chci, ale
1) mám objednáno na fleru
2) je potřeba tovyzkoušet
hracka by nesla?
šla, ale nemám inspiraci. Hru ne, ta je pro víc osob, to není dárek jenom pro ní. Panenky chtěj, ale že by si nějak extra s nima vyhrály, to si nemyslim.
Fajka
houpací sedátko
máme. Já si ho totiž přála taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 12:58
- Nahlásit

kachna_
a cesaci panenku nebo prevlikaci? nebo ten zazitek, jak pise maya, treba jizdu na ponikovi?

nebo nejaky vlastni koralky? sadu na vyrobu koralek? skrabaci obrazky nebo treba domino ? to by mohla sama a kdyz by chtela, tak s nekym

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 13:14
- Nahlásit

kachno - možná blbý nápad. Ale nechtěla by svého vlastního králíka?? Kamarádku překvapila dcerka, která si nejvíc přála (do zazvěřené domácnosti) úplně vlastní zvíře - vyhrál potkan, který už rok a půl je fakt kamarádem mrňavé slečny.
Duplo Lego veterinářka ??
Velkou knihu smolepek??

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 13:27
- Nahlásit

Maya
poukaz na jizdu na ponikovi
Lůca je dost bojavá, to bych to samý musela koupit i kamarádce Anetce
skrabaci obrazky
Xerxová
Velkou knihu smolepek??
to by asi chtěla, to je dobrý nápad.
nechtěla by svého vlastního králíka?
králíka, vlastního, má. chtěly by osmáky, ale zvíře domů nechce Michal. Což mě štve, ale bohužel ho prostě budou muset přesvědčit holky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 13:36
- Nahlásit

kachna_
máme. Já si ho totiž přála taky

králíka, vlastního, má. chtěly by osmáky, ale zvíře domů nechce Michal. Což mě štve, ale bohužel ho prostě budou muset přesvědčit holky.

a co třeba todle:
http://www.fler.cz/zbozi/drevene-krmitko-jako-stav ebnice-2-6788574
krmítko jako stavebnice pro děti..že by jí (jen jí) tatínek věnoval jedno odpoledne a společně by spolu postavili krmítko, které by si pak mohla pomalovat jak by chtěla, mohla by si ho dát na svoje okýnko a tam by mohla sledovat a pravidelně krmit (se starat) o ptáčky..plus k tomu nějakou encyklopedii ptáčků co jí tam budou lítat, aby mohla rozlišovat kdo je kdo ?

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 14:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fajka
krmítko jako stavebnice pro děti
to zas nevim, jestli by babička koupila? Každopádně samolepková knížka a krmítka jsou super nápady.

Ale ten luxus mít rodiče pro sebe budeme "muset" nějak vymyslet.
Mamča vyprávěla, jak chtěla Kačátku včera udělat radost, že nasype ptáčkům... Kačenka prý byla dost otrávená

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 14:31
- Nahlásit

kachna_
to neter porad chodila "ptacci papat"

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 15:19
- Nahlásit

kachna_
to zas nevim, jestli by babička koupila
jako že by ten dárek přišel babičce blbej a nebo by ho nezvládla koupit na fleru? pokud to druhý tak to přece můžeš objednat za ni a adresu dodání dát babiččinu

cernej caj
to neter porad chodila "ptacci papat
jj právě že u nás to byla taky dlouho dobrá zábava...a mezi náma je pořád i pro mě
jak rybičky v akváriu....

kachna_

ted mě napadá že když Michal nechce domu zvíře...co malinké rybičky v malém akváriu ? to je takové nehlučné, nechlupaté...pozorovat se dají hodiny a hodiny...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2015 15:22
- Nahlásit

Fajka
nebo vycpanyho kralika

pred dvaceti lety by to bylo na tamagoci

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání