| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 10:08
- Nahlásit
PetraK
tak priste holt zakusovadlo s sebou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 10:50
- Nahlásit
jo a nejaky napady na pamlskovniky?
potratila sem predlonskej vanocni darek a nejak moc nevim, aby byl fakt dobrej.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 11:04
- Nahlásit
cernej caj
potratila sem predlonskej vanocni darek
tos trochu prenasela ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 11:19
- Nahlásit
Rumštajn!
taky se mě chce spááát a narozdíl od Ešusky nemám ani napečeno ani dárky ani naklizeno...oj oj..nestíííhačka
A sníh je komplet fuč jelítko je neščastné a celé bahnité a to sem zas neščastná jááá
A já ráno slyšela houkat hasiče, lítat vrtulník...
sem si říkala že je asi nějaká nehoda zas u nás v těch zatáčkách a ono totok :
http://www.novinky.cz/krimi/388169-exploze-v-plnir ne-plynu-v-turnove-nejmene-pet-zranenych.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 11:43
- Nahlásit
zbrnd
trochu jo, no
Fajka
jeste snih bude
hm, to teda hodne neprijemna nehoda
segra ma vymyslenej uz darek. nic tezsiho vymyslet nemohla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 12:46
- Nahlásit
cernej caj
nic tezsiho vymyslet nemohla
Co si přeje? Uran?
http://www.scinet.cz/objeven-nejtezsi-prvek-v-prir ode.html
zbrnd
tos trochu prenasela ne?
ty seš fakt bezcitnej. Co abys jí, chuderu, politoval!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 12:51
- Nahlásit
kachna_
uran nastesti nee ale mam ji vybrat nejakcyh 5peknych fotek prirody a ja mam mozna 2 pekny
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 13:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
já mám radooost. Podařilo se mi Michalovi sehnat 3 dárky, které ho myslím potěší - čepici od Tchiba, tesařské tužky a ořezávátko a ponožky. Všechno věci, co potřebuje a má jich věčný nedostatek. (Vzhledem k tomu, že jsme byli na dovolené, má nový telefén a hlavně VOZÍK za auto, tak jsme jsme se shodli, že nic zbytečného nebo drahého).
Dokonce i Lucátku se dárek našel, při kontrole seznamu přání jsem si všimla, že jsem zapomněla Lucince na mikrofon. A vzhledem k tomu, že nebyl nijak specifikován, tak bylo přání delegováno.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 13:52
- Nahlásit
cernej caj
le mam ji vybrat nejakcyh 5peknych fotek prirody a ja mam mozna 2 pekny
si koza, máš jich mnohem víc než pět, takže máš z čeho vybírat.
Balíček je na cestě, hodím do emila kód. Říkali tak 3 dny a je to tam.
Fajka
A sníh je komplet fuč jelítko je neščastné a celé bahnité a to sem zas neščastná jááá
tak to je ale trága!! Naprosto chápu jak jelítko, tak pánčičku.
Já sem tetkon hrozně fikaná, když jdeme ráno z prochajdy, protáhnu Zrzavý dobytky louží za barákem a.... maj čistý ťapičky, bez nánosu bahna. Výhoda holoprtky. A velký propadliny v chodniku, drží se tam čistá voda.
Venku je krásně, šla bych procházkovat .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 15:01
- Nahlásit
kachna_
tak to je supr, ze mas pro michala porizeno a lucatko bude jiste nadsene z darku od babicky
PetraK
diky moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 15:17
- Nahlásit
Jsem zjistila, že muj mobil umi upravovat fotky, akorát je pak nemužu nikde ukázat když z toho.mobilu nejdou vyndat
Super ze .màte všiichni už dárky já teda musim jeste nĕco koupit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 15:19
- Nahlásit
od sedmi do půl druhé jsem nonstop učila (nějak se to sešlo) - a pak hned hurá na sluníčko do lesa... Kráááásně bylo. Všude je čistá voda - bublají potoky, stojí voda v příkopech - psisko nadšeně cákalo... užili jsme si to všichni. Teď Pepa jede ještě do práce a já jdu tabulkovat... Ale slůňo jsme stihli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 15:20
- Nahlásit
Maya
já jsem zjistila, že
můj mobil starý nevyfotí skorem nic už
služebný mobil nevyfotí nic než šmouhu
A TEN DEBILNÍ FOTOOAPARÁT JE TO STEJNÝ JAKO TEN SLUŽEBNÍ DEBIL.
(kupř, teď se zase rozhodl, že sice blesk má, ale asi ho nepoužívá takže když vyfotím něco s bleskem doma, je fotka co? skorem černá!!
Nebudu tedy už nikdy fotit, budu malovat.
Hlavně ale musím se už konečně dokopat k tomu jít hodit někomu na hlavu ten foťák . není to v nastavení foťáku, není to ani rukama, je to debilní foťák.
fuj to sem se zas rozčílila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 15:50
- Nahlásit
PetraK
musíš v tom případě rychlomalovat
Maya
když z toho.mobilu nejdou vyndat
a nešly by nahrát na rajče/google?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 18:27
- Nahlásit
se mi to načítá asi tak hodinu... někde je chybka...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 18:36
- Nahlásit
maya
nebi poslat nailem pres tu seznam appku (je to sbazsi nez pres web) na svuj mail a z pc dat na net.
petrak
nemas zakazany autopouziti blesku?
xerxova
to zni paradne a zavidim, takhle v pracovni den
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 18:40
- Nahlásit
kachna_
musíš v tom případě rychlomalovat
ale tak to může Ešuska rovnou fotit..ne? čmouha jako čmouha...? ne?
Xerxová
taky mě to tu nějak nefachá......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 18:49
- Nahlásit
Xerxová
Fajka
Taky mi to nejak nefunga, jiste stary forum rtw to cely tady rozbilo, zpusobilo...
Pruhy s Kremylem stale v pohode, po separaci pres den se vitaji jak hovada, zcela neeroticky. Maji na sobe zavislost, zjevne. Jo a vcera vecer probihala story Ou maj gad, spadla poklice na dlazbu! Copak hluk, ten ignorujou vsici, ale ou ou, poklice hazela odlesky od lampy na strop. Boze, to je debil pruhatej... Cuby mu sly ukazat, ze to je jen poklice. Skoncili jsme u rozdavani pamlsku z poklice, Troldidlo dementidlo se pochlapilo a napotreti si pamlsek vzalo i z poklice, ve ktery se svetlo odrazelo. Asi kvuli asistentkam, ktery mu sedely bok po boku pripraveny to za nej sezrat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 19:03
- Nahlásit
fifi
to ma sle neprejici asistenky
to je fakt truhlik, ale hlavne, ze si vzsl.
tsky mi to vubec nejede a pan chce objektiv
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 19:19
- Nahlásit
cernej caj
Tak bezva, ze objektiv pujde do novyho domova, akorat se to hodi pred vanocema, vid?
Jeste ad ty jaterni testy u Feri - ja bych to nechala pro klid duse zkontrolovat, protoze tohle je zrovna vec, ktera by pripadne sla resit uplne v pohode praskama, lekama, doplnkama. Lepsi, nez neco zanedbat.
to je fakt truhlik,
Ano, je to truhlik velkej, ale byl hrdina - odrazy svetelny od poklice udatne vyrvaval.
A neprejici asistentky ho naucily zrat zeleninu, ovoce, nechces? - nemas.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 19:39
- Nahlásit
Fifi
jj, to urcite ty jaterni testy jeste nechame, jen jak rikam, myslela sem, ze krev veme na kontrole, takze sem to neresila.
no mam radost, ale samozrejme sotva udelam chlapikovi cenu, protoze moc nechtel stribrnej k cernymu fotaku, ozve se nekdo jinej, ze ma zajem, samo za puvodni ale tak co, hlavne, aby to klaplo.
Byli sme se projit k sousedum, je to asi o 10metru vic, nez na curani a ted zpusobne chrape, trochu se nekde cistila, ale zatim si nohy nevsima, tak ji tam taky mozna zarustali do jizvy i chlupy i kdyz to mela promazavany
tak hlavne, ze nakonec statecnej truhlik a teda s tou zeleninou taky dobry
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 19:42
- Nahlásit
Fifi
neprejici asistentky ho naucily zrat zeleninu, ovoce, nechces? - nemas.
nezapomenu na Cira, když se takhle vofrňoval a holky mu to sebraly. Vytřeštil ty svoje veliký dětský hnědý oči s pohledem "já jsem to taky chtěl". No jo, holt dělat fóry se nevyplácí
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 19:45
- Nahlásit
kachna_
ty seš fakt bezcitnej. Co abys jí, chuderu, politoval!
njn prave dyz mje to nenapadne bo sem bezcytnej pravje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 19:46
- Nahlásit
cernej caj
je to asi o 10metru vic, nez na curani a ted zpusobne chrape, trochu se nekde cistila, ale zatim si nohy nevsima,
Vsak deset metru tam a zpet, to mas dvacet navic, postupne. Hlavne zadny vyrazeni, starty z prvni treba na zahradce. Az prijme tu nohu zase za svou, to bude radosti, jee, ja mam druhou zadni.
a teda s tou zeleninou taky dobry
No tady to tak chodi, hodim jablko kazdymu pres zimu denne, to je drajv. To samy u mrkve, listu cinana atd. Se pak ani nemusim strouhat s necim do masa.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 19:49
- Nahlásit
kachna_
nezapomenu na Cira, když se takhle vofrňoval a holky mu to sebraly. Vytřeštil ty svoje veliký dětský hnědý oči s pohledem "já jsem to taky chtěl".
Ano, presne, Pruhy sem coby maly prijely a tohle neznaly, ofrnovaly se... Druhej ci treti den uz pochopil, sice si to bral do huby jen z principu, rozzvejkal a vyflusal. Kdyz i to mu teticky vyluxovaly, zacal zeleninu i ovoce skutecne pozirat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 20:05
- Nahlásit
Fifi
tak my sme fakt chodili jen presne pred dum, takze ted se projdem i po "nasem" chodniku, kousicek.
z klece jeste par tydnu urcite nepujde, dost dbam aby jen na kratkym voditku pekne opatrne, jinak by me asi kleplo. I kdyz teda jinak zatim byla zpusobnej pacient a rika, ze asi sou i horsi veci, nez spat 24h/den
tak jak ti krasne usetrej praci a aspon troldu zas naucili bastit i to, co je u vas bezny
kachna_
chudak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 20:11
- Nahlásit
Pro ty ne na fb - dneska jsme měli krásný ráno (a teda asi prvně jsem zvládla s přehledem ustát dementní majitelku otravnýho psa)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 20:13
- Nahlásit
NIght za růstu ovoce i zeleninu žral. Teď ji nemusí. Nenutím ho. Když chce - dostane. Ondá vyžebral jablko - sežral ho. Ale chce ovoce tak jednou za měsíc... Pomelo loni žral jak kyselina - letos ho po mně plive...
Fifi připomněla jsi mi Betku, když jsme ji asi roční vzali v Praze k mládežníkům do nového bytu. A oni měli lustr - jakoby velký talíř - a ta černobílá potvora se v něm zrcadlila a viděla. Zrčela na ten hýbající se černobílý flek nad hlavou... a nebylo jí to vůbec jasné.
Night dlouho kamarádil se svým odrazem ve dveřích na balkon - vrtichvostil, poklonky dělal, kníkal... až jsem musela večer zatáhnout žaluzie. Zajímavé je, že odraz v zrcadle neřešil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 20:15
- Nahlásit
birma
tak to je supr, zes to zvladla, i kdyz ten zazitek teda nepreju. Jinak fotka adamka s balonkem je skvela
Xerxová
pohrda takovou dobrotou, jo. Nekdy je to srandovni, jak dve zdanlive stejny veci vnima kazdej pes uplne jinak
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 20:15
- Nahlásit
birma Adámek vypadá jak zašpuntovaný Dneska bylo krásně i tady
|