| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:03
- Nahlásit
PetraK
to jsou ty její zadní nožičky a to, že nedomyslí, že ne všechno zvládne
je mi to jasný
on mě tenkrát dost zaskočil, vůbec mě nenapadlo, že i ten nejvyšší stupeň je schůdnej přímo vodopádem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:07
- Nahlásit
birma Fifi
jako ze by se mi chtelo v mrazu a tme brodit pres dvur do zahrady
PetraK
ale nezapomen do krabicky i obsah, jo? at se nenamaha zbytecne
birma
to date jindy v lepsich podminkach
ja uz su dneska uplne mrtva. urcite nic prat teda uz nebudu, jen umru a odvalim se do postele.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:10
- Nahlásit
PetraK
myslím, že kdyby hárala pětiletá fena, bylo by to výýýrazně pikantnější
Otazka, zda se ke Kremylovi neprida i Baz.. Maj to cubky vymysleny, pekne stenatka pak na jaro.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:10
- Nahlásit
cernej caj
ze by se mi chtelo v mrazu a tme brodit pres dvur do zahrady
zas bys měla víc místa doma
ja uz su dneska uplne mrtva. urcite nic prat teda uz nebudu, jen umru a odvalim se do postele.
závidim, taky jsem mrtvá, akorát jsem sedla k práci, protože zejtra dělám a bojim bojim, že pak budu ještě mrtvější, než jsem teď...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:15
- Nahlásit
birma
akorát jsem sedla k práci, protože zejtra dělám
Fuj, ja myslela, ze mas vikend volnej celej? Tak at zitra nahodis jemerickej usmev a ubehne ti to tam.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:15
- Nahlásit
birma
no ty susaky stoji v miste, kde nezavazi - spis me prekvapilo, kam se do beznyho bytu muze vejit 5 vypranych pracek od esusu a ono stat 10 minut venku s baterkou v hube nic moc ale je fakt, ze je to spis lenost, pac se oblict, obout, pak tam s tim mokrym pradlem nad hlavou mavat, pulka toho navic v tech vichrech tady uleti i pres tunu kolicku (aneb akce spodary u sousedu v zahrade to fakt radsi vyperu zas az za tyden
hm, v praci to ted bude dost narocny pred tema vanocema, ale zas nejaky penizky navic doufam a pak uz bude klid. Ale blby, ze ted o vikendech lidi mnohem vic nakupuji a obchodnik by byl blbej, kdyby mel zavreno...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:17
- Nahlásit
Fifi
Fuj, ja myslela, ze mas vikend volnej celej?
je advent, máme otevřeno i v neděli - o tenhle víkend se podělíme, další dva už tam budem obě a volno budem mít místo toho jeden den v tejdnu (na výlety určo lepší, ale nevim, jestli nebudu už v takovym kómatu, že už nebudu mít na výlety sílu)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:18
- Nahlásit
cernej caj
ale nezapomen do krabicky i obsah, jo? at se nenamaha zbytecne
provedu , slibuju na holej pupek
jako ze by se mi chtelo v mrazu a tme brodit pres dvur do zahrady
víkend?
Fifi
Otazka, zda se ke Kremylovi neprida i Baz.. Maj to cubky vymysleny, pekne stenatka pak na jaro.
no zrovna přemýšlím, jestli by to nakonec byla / nebyla výhoda, že to sice bude nářez, ale... všechno naráz.
birma
akorát jsem sedla k práci, protože zejtra dělám
, tak ať se práce daří
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:20
- Nahlásit
PetraK
tak dneska mraz nebyl, ale ta tma je, ze jo nebo jako myslis, ze celej tyden cekam, ze za svetla o vikendu budu na zahrade veset pradlo?
slibuju na holej pupek tak hlavne ze ne na hladovej pupek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:24
- Nahlásit
cernej caj
nebo jako myslis, ze celej tyden cekam, ze za svetla o vikendu budu na zahrade veset pradlo?
šak já vstávala dneska v půl jedenáctý a ty první dvě pračky stihla, než jsme šli ven, takže za světla.
tak hlavne ze ne na hladovej pupek
tak já ten svůj měla dost narvanej- tak, že jsem právě ani nemohla dojíst
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:25
- Nahlásit
tak už vim s jakejma bláznama jsme se to na několika kilometrech míjeli. Klobouk dolu teda!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:29
- Nahlásit
zdar všem, jakpak u vás v sobotu?
já sotva lezu, tři hodiny vkleče/v dřepu na podlaze niiiic mooooc ale podlaha kráásnááááá pro velký úspěch zítra to samé - jen nevim, jak se budu ohýbat zítra k Cácorce ve školičce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:36
- Nahlásit
PetraK
tak ale je taky rozdil to veset na balkon (kde porad treba je i ve tme svetlo treba z rozsviceny mistnosti) a do zahrady, kde je tma tmouci, a pres vysokou zdenou zed od dvora ti tam nesviti ani bludicka z domu
ja dneska sla z domu v 6.25 a domu prijela kolem 8h... za tmy a za tmy
Janiii
teeeeda, sikovna ses! ale doufam, ze brzo padla, aby zada byla dobra a bez nasledku!
birma
hustyyy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:42
- Nahlásit
cernej caj
naprosto nechápu, že ještě byli schopní zdravit a děkovat a usmívat se. Fakt borci...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:48
- Nahlásit
PetraK
no zrovna přemýšlím, jestli by to nakonec byla / nebyla výhoda, že to sice bude nářez, ale... všechno naráz.
Radsi bych, kdyby si to damy nacyklily nejak postupne. Baz je beztak nakej hermafrodit ci co, ta snad nikdy poradne neharala, ceciky ma jak mimi psi. On pruh potrebuje bejt separe aspon s jednou tetickou, bejt sam, moc by plakal.
Janiii
pro velký úspěch zítra to samé - jen nevim, jak se budu ohýbat zítra k Cácorce ve školičce
Na kolena mrcho lina.... si pamatuju nakej vtip. Si podlahu drhla ci nejaka se pokladala?
Hele, u vas asi uz neni misto vubec na cvicaku, vid? Ja tam mela kdysi hostovacku jeden rok, ze jsem si tam mohla zajet v tydnu pocvicit, kdyz tam nikdo nebyl.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:50
- Nahlásit
Fifi
Si podlahu drhla
a na to bych se mohla zvysoka vy**, pani!!
ci nejaka se pokladala?
další fáze - masiv napustit pigmentem, tzn. tvrdým voskovým olejem
Hele, u vas asi uz neni misto vubec na cvicaku, vid?
jestli tam zítra dolezu, zkusím se ti poptat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 21:58
- Nahlásit
Janiii
To budes hodna, Meresjevko, diky. Ja ani nic po nikom nechci, pripadne se obcas zapojit s pruhama do hemzeni.
další fáze - masiv napustit pigmentem, tzn. tvrdým voskovým olejem
Drevena podlaha, to bude krasa.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 22:16
- Nahlásit
Fifi
Drevena podlaha, to bude krasa.
neskromně potvrzuji pokoj od pokoje se zlepšuju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 22:17
- Nahlásit
Janiii
Tak pak nafot, at muzu aachat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 07:15
- Nahlásit
janiii
to je nabidka, kdybychom potrebovali dreveny si to s cacorkou.podlahy? uzij si to s cacorkou
u nas mrholi dneska, zatim se chrape o 106, jen ferinka byla venku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 08:28
- Nahlásit
Rumštaáááájn
Tak jsem se zaujala se stahováním pohádky a najednou koukám na Martina - máčí si celozrnnej chlebíček v mym kafi a prej chutná. Dneska už teda asi neusne, hádám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 08:37
- Nahlásit
kachna_
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 09:35
- Nahlásit
Zdravím z práce doufám, že tu bude dneska nuda - ráda bych relaxovala u knížky, páč další volnej den budu mít nejspíš až od úterka za týden...
kachna_
Martínek jede!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 09:37
- Nahlásit
birma
tak drzim palce, at mas prostor na relaxaci a zakazniku je malo, zato at utraci enormni castky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 09:49 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
školička dneska odpadla, tuze se to hodí, já bych ji dneska nedala, stačila ranní procházka s holkama, po snídani jsem polkla piluli, ač to já obvykle ne e, ale nedá se nic dělat - od páteře bolí hlava jak střep a holt dělat musim, chci bydlet
Fifi
poptám se tedy příště.
a podlahu pošlu
cernej caj
to je nabidka, kdybychom potrebovali dreveny podlahy?
zrovna jsem včera při posledním prkně vykřikovala, že živit bych se tim nemohla
dneska druhá vrstva, a pak už "jen" 10m dlouhá chodba
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 09:56
- Nahlásit
cernej caj
Ani utrácet nemusej - jsme od čtvrtka bez kompu, takže si klidně ušetřim práci s tim to tam pak zadávat...
Sehnala jsem v pátek konečně po letech Dharmový tuláky, tak si čtu a mám strašlivou chuť někam vypadnout
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 10:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
hele, teď před vánocema jsem si vzpomněla na užitečný prodavačský rady, esli se neurazíš:
první je věta: "máme zakázáno rozměňovat"
a druhá, dělat výčetku každej den.
Ušetřilo by mi to pár tisíc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 10:14
- Nahlásit
Janiii
tak snad to aspon bude brzo hotovo a pripadne si doprejes paradni masaz na uvolneni cloveka za odmenu
a pak uz bude hotovo a muzete bydlet? te teda obdivuju, kolik tomu venujete, ja se priznam, ze radsi nebudu mit jeste rok kuchyn, v duchodu si ji jeste uziju dost az budu nepohybliva, nez ted vymenit vylet za makani doma.
birma
aha to je blby, ze vam to nejak rychle nevymeni - ze se vam bez toho hur dela. Ale zas by byla lepsi vyplata, ne? s tunama prodanyho zbozi
na to se musim podivat.
ps: vsimla sem si, ze ackoli mi je venku teplo (vzala sem si na venceni sofsthelky), tak mam taky olezly stehna (asi zimou, i kdyz ji necitim). skoda, ze ty sofshelky nejdou na vylety, kde mam jiny tempo nez na cmuchoprochazce s vokounem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 10:50
- Nahlásit
kachna_
Dík! Rozměňovači překvapivě ani nezkoušej chodit
cernej caj
To by určitě byla lepší, ale i tak budu radši, když ty tuny nakoupěj zejtra a ne dnes
Softshelky nosim i na výlety, i tak mám každou zimu kůži suchou až šustim, promastit mi to pořádně nejde. Když jdu v zimě v tenkejch kalhotech, mám pak na stehnech regulérní omrzliny a bolí to několik dní...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2015 11:04
- Nahlásit
birma
kdyz me ty SS gate neudejchaj (ty z fleru) ani v teplotach tesne pod nulou, natoz nad... takze vetsinou nosim na vylety rifle zatim
tak doufam, ze teda dneska jich moc neprijde ale v tydnu budou nakupovat az jim budou vejplaty maly
|