| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2015 17:56
- Nahlásit
Fifi
No shrnula bych to tak, že po nedorozumnění před cca měsícem Honza neváhal a hned si někoho našel, před 14 dny jsme přišli na to, že to bylo fakt nedorozumnění a řešili jsme nějakou dobu co dál. No a mě to před pár dny seplo, včera jsem to definitivně stopla a teď si užívám konec nejistoty navíc mě to v práci fakt baví, tak jsem spokojená
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2015 18:10
- Nahlásit
birma
To byl rychlej.... A tys dobra, zes to stopnout dovedla. Odted uz jen samy pozitiva a socialni jistoty!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2015 18:45
- Nahlásit
birma
taky doufam, ze konec nejistotam a pekne ta nova miza, at te drzi ;)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2015 18:50
- Nahlásit
Fifi
No jako zaskočil mě chlapec dost, když plánoval spolu a navždy a za necelej měsíc měl někoho, za kym už pravidelně nějakou dobu jezdil. Ale tak jeho věc, jeho boj
A díky, že na mě myslíte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2015 19:12
- Nahlásit
birma
tak hlavne bud rada, ze to vis ted a ne az spolu a navzdy...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2015 19:32
- Nahlásit
birma
takže do kina taky doufám už s někým novým
jinak má pravdu čaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 00:02
- Nahlásit
pojďte pane, budeme si hrát
https://www.facebook.com/PlanetPawsPetEssentials/v ideos/953889284685954/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 00:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Rumajzl má dneska den teda Ráno měl doprovodnou misi, odpoledne zas vodní misi. Páč když jsme se vraceli z procházky sídlákem s tím, že dám domů Bubrdli a my dva půjdem ještě ven cvičit, našel si vokap. Pršelo a z toho okapu crčela voda. Tím pádem bylo jasný, že náš vodník to nemůže nechat jen tak . Musel chytat vodu, musel běhat pod vodou, musel skákat za vodou. Chvílema vypadal jak když má nějakej záchvatek . Odvedli jsme Bubi dom a museli se nutně vrátit k vokapu. Strávili jsme tam značnou část času a Rumouš byl Blažej. Já byla mokrá a vopřená vo zeď a čekala, až ho to přestane bavit a tlemila se. Doma jsme si dali fšicí mandarinku a já šla zadělat těsto, který mi pak ovšem nedalo spát a............ tak jsem ho v deset šla vykrájet a upéct. Mááám too! Taky jsem vyrobila masový kuličky s špendlikovou glazurou a rajčátky, poblifku a pizzu. A půjdu zemřít asi ovšem nejdřív si dopiju to víno, ať neumírám střízlivá
Maya
pojďte pane, budeme si hrát
ty vole já mám dost, já si hrát rozhodně nebudu . Upíkla sem vanilkový rouhliky a dost mě to zabilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 06:55
- Nahlásit
petrak
takze sis aspon uzila vodnika
sikovna ses, ja trapne objednala kilo cukrovi, at muzu to obzerstvi doma pestovat na vanoce tez sice musim platit, ale zato muzu spat a nemusim se mechat stresovat testem v kuchyni
frrinka dneska v noci poprve bez limecku, a dobry. navic jak to uz cely srostlo, tak ji to asi tak "nesvedi" jako kdyz to bylo jeste v procesu, protoze predtim mela pri sundani limce mnohem afektovanejsi snahu blemcat. jako kdyz se sundal obvaz a sla po tom zubama a s obvazem noha neexistovala. s limeckem taky noha neexistovala. ted neexistuje ani bez nej
chtela bych ji vyfotit/natocit ale nelze bez asistence, a sejit se doma za svetla se uz nedari.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 07:01
- Nahlásit
My se právě vrátili s Najtíkem z lesní procházky. Páník ještě školí a tak muselo zvíře vstávat se mnou (normálně neopustí ložnici, pokud tam někde ještě dospává) A vyrazili jsme na zamrzlé klouzavé stezníčky osvětlené jen hvězdičkama a srpkem měsíce. Moc hezky bylo...
čaj a přivázat ji na chvilku k plotu a zmáčknout jednu fotku by nešlo?? Jak hezky stojí na všech čtyřech? Jak rychle vlastně zarůstá takový vyholený chlupáč??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 13:07
- Nahlásit
xerxova
dobrej na0ad, slo. my chodime pred dum - je to bliz, druha strana mi nedocvakla.
uz ma tak centak novej kozisek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 15:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštáááájn
Tak jsme byli opravit Petrovi křížek u Lotouše a cestou zpět se s ostatními kamarády stavili v Pizzerii.
Bylo to úžasný, veselý a takový, jaký to mělo bejt, když se sejdou kamarádi, co se dlouho neviděli a vyústilo to v domluvu na strávení Silvestra. Jipijajé.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 15:57
- Nahlásit
kaxhna
tak to je supr, doufam, ze si ho moooc uzijete
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 16:12
- Nahlásit
PetraK
Taky jsem vyrobila masový kuličky s špendlikovou glazurou
Co to je, prosimte, za specialitu?
cernej caj
frrinka dneska v noci poprve bez limecku, a dobry
No hura, slava.
Mam prosbu, nemate nekdo prosincovy cislo PPC?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 17:57
- Nahlásit
Dnešek mělo psisko tak trochu oddychový den - ale po pátečním výstupu na Luž zítra máme v plánu dobýt Lovoš (co mě s ním Birma namlsala) a okolí. A pak psisko ještě pojede do Prahy a bude dělat vzorného psíka na návštěvě...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 18:03
- Nahlásit
Jsme doma, bylo to děsný, protože tam byly davy. Naštěstí to vykompenzovalo to, jak nádherně tam je. No a při návratu jsem si ověřila, že dát dítěti do ruky vodítko velkýho (i vychovanýho) psa je o průser (a štěstí, že nejel zrovna vlak).
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 18:04
- Nahlásit
Xerxová
Lovoš si užijte, je tam fakt nádherně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 18:06
- Nahlásit
A Bubovický vodopády se změnily v Bubovický louže
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 18:20
- Nahlásit
birma
Bubovický vodopády se změnily v Bubovický louže
No a při návratu jsem si ověřila, že dát dítěti do ruky vodítko velkýho (i vychovanýho) psa
Copak?
Krasny fotos.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 18:26
- Nahlásit
Fifi
Čekali jsme na vlak a dva metry od nás se zastavila parta děcek z nichž jedno drželo bšo fenu, no bšo se ochomejtal okolo nás a když se na ní Adam zkusil podívat, fena se lekla, skočila do kolejiště, dítě slítlo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 18:33
- Nahlásit
birma
když se na ní Adam zkusil podívat, fena se lekla, skočila do kolejiště, dítě slítlo...
Au. Zkusil podivat - jakoze na ni pohlednul a bylo to?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 18:37
- Nahlásit
Fifi
Jako že udělal jeden rychlej krok (vodítko neměl ani půl metru dlouhý, protože tam pobíhaly děcka a fakt jsem nestála o kontakt), bez jakýkoliv agrese, jen se na ni chtěl podívat (zvlášť proto, že ona nás zvědavě furt okukovala)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 18:39
- Nahlásit
birma
No huf, este, ze nejel vlak, jak rikas.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 19:00
- Nahlásit
Tak abysme se před vánocema nenudili, Kim si pořídil pěkněj absces a jako teda popravdě při představě narkozy v jeho věku mě polejvá pot.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 19:02
- Nahlásit
birma krásný fotky. Zážitek s dítkem nicmoc - na stranu druhou nečekaný pohyb velkého psa někdy dokáže překvapit i dospěláka... Ještě že nejel vlak...
Jsem na tě vzpomněla - dneska někde u Prahy našla žena se psem utopence... tak jsem si říkala, kde že to výletujete tentokrát ??
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 19:02
- Nahlásit
Maya kde to má ?? Chudák psisko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 19:05
- Nahlásit
birma
krásný fotky, dneska bylo počasí na focení fakt jak dělaní, s tím děckem teda děs, já bych nenechala bez dozoru dítě ani s malým psem, člověk nikdy neví, co se semele
cernej caj
tak super, že Ferina už může bez límce, to se jí uleví
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 19:09
- Nahlásit
Xerxová
má to na břiše u přední nohy, skoro v podpaží, našla jsem to jen náhodou, v chlupech to vidět není a on se tváří, že jako pohoda a nic, ale podle mě to bolet musí, evidentně prostě zanícená boule plná hnisu, s tím nic jiného nepůjde, než to rozříznout a vyčistit a mě z toho asi klepne, pravda, tohle nám ve všech těch jeho diagnozách ještě chybělo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 19:16
- Nahlásit
Maya
Troubelin, a kde si to moh poridit? Treba se to zvladne v lokalu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2015 19:19
- Nahlásit
Fifi
To vůbec netuším, kde k tomu přišel, ale občas prolejzá křoví na louce, tak se tam moh píchnout o větev nebo tak něco
v lokále nevím, on je strašná hysterka u veta a vleže na zádech navíc by asi dlouho v klidu nevydržel
|