| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 09:07
- Nahlásit
cernej caj
tak ma teda rumicek skvelou hracku
ano určitě by s tebou souhlasil, je nadšen,že ta mrcha utíká
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 09:38
- Nahlásit
PetraK
to verim
ferinka obcas veme do huby piskaci hracku a zapiska, tak se snazim hned kliknout ale ona jak sezere mlsek tak cumi, co ted
budu to video taky muset sosnout z fotaku, jak si piska v limecku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 09:47
- Nahlásit
cernej caj
tak jí možná neklikej, zkus pochválit jen hlasem? Hračku dál rozblnout, rozpohybovat, schovávat za tělo....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 09:51
- Nahlásit
PetraK
ona na tebe kouka a nic. nema o ni zajem vubec, ale kdyz je cely dny v kleci, tak si na ni obcas zapiska. tak sem si rikala, ze takhle by treba spis si s ni hrala? jeslti myslis, ze se to takhle pomalu stejne nejak moc neda, tak to delat nebudu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 09:58
- Nahlásit
cernej caj
.
ne, ne, dá, určitě to zkoušej dál. Zjisti si kdy líp reaguje -jestli ji třeba ten klik nevyruší, jestli není lepší pochválit hlasem (já nevím, jakým způsobem klikáte, v jaký je fázi, jak bere klikr). Chce to taky zjistit - co jí baví s tou hračkou víc: honit jí? (a když ano, tak jí baví víc, když se jí hračka schová, nebo když ji vidí a může jít napřímo? ) žvejkat jí? přetahovat se?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:00
- Nahlásit
PetraK
kdyz promluvim, taky prestane piskat. hracku proste ignoruje, do huby ji az na vyjimky 1x tydne kdy si asi z nudy zacne piskat neveme, pohyb hracky ji taky nezajima, muzu tam s ni saskovat, schovavat, hazet a ona lezi a diva se na me stylem "uz ti fakt hrablo, ze jo"...
tak bych chtela, aby ji proste nejak brala do huby, ze by se na tom casem dalo neco i nadstavit, treba pretahovani...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jo a dneska mě nadzdvihnul zas PPČ
Je tam polemika na téma EO. Naprosto nechápu, jak můžou v odborným časopise otisknout příspěvek, kterej jsem četla. Čtenářka. mají mladou fenu německýho křepeláka. Ve výcviku. Loveckým. Fena štve zvěř. No nic, jdeme dál... pořídili teda EO, nastudovali a šli na to. Začli pěkně na zahradě. tedy v domácím prostřdí, psu dobře známém, kde by měl umět reagovat, žej o? A píšou, že začli s povely, které fena dobře znala. Tak to by teda člověk čekal, že ty povely bude plnit, že jo? No jo, ale vono ne, vono ne. Tak šup varování A takhle si to střihli několikrát. Aaaaž to prej konečně feně došlo a věděla o co jde. Pak šli pěkně ven, tam už varování nestačilo, že ano a tak nastoupilo varování+řacha. Fena jako nechápala teda, ale pak nakonec pochopila. A pochopil někdo z majitelů feny, že kurva fena ty povely nemá v žádným případě dotažený do konce?? A to ani blbý sedni? Když to nedala ani na zahradě???? A pochopila paní redaktorka, že tohle rozhodně není dobrej nápad zveřejňovat???? Protože tohle je přesně případ, kdy si lidi ulehčujou práci a do psa perou kvůli tomu elektriku? že to není nic jinýho, než chyba člvoěka, ne psa?? chápe vůbec někdo jak ti psi fungujou?? Pak ať se mi někdo diví, že fakt EO nesnášim. A že od určitý doby přestávám mít pocit, že by PPČ mohl být odborný časopis.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:10
- Nahlásit
cernej caj
No tak to dej vedet jestli se ti to povedlo, Kima pretahovani a hracky bavily tak do roka, od ty doby jen uprenej pohled na to jak panicka ze sebe dela idiota saskovanim, pritom Dorin si normalka hraje a i se pretahuje a zabiji hracky, takze mnou a blbou motivaci to asi nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:15
- Nahlásit
cernej caj
tak bych chtela, aby ji proste nejak brala do huby, ze by se na tom casem dalo neco i nadstavit, treba pretahovani...
tak jo. v tom případku začni od úplnýho začátku. Jste spolu jen s Feri, ať vás nic neruší. vezmi hračku, polož před ní, jakmile se podívá, klik+odměna. Hračku vezmi. Polož jinam, podívá se, klik odměna, hračku vezmi polož jinam, pohled, klik odměna. Končíme, zas až jindy. Drbeme, mazlíme sdělíme Ferince, že je výýýýjiiimečně výýborná. no a pak třeba za deset minut pěkně znova. Jakákoliv interakce s hračkou (jedno jestli se podívá, hrábne tlapkou, půjde po tom tlamičkou.= klik odměna, ve velmi krátké sérii, aby měla ona zájem pokračovat. až prostě přijde na to, že to je zábava, kdy navíc budou i dobrůtky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:16
- Nahlásit
PetraK
fifi myslim zminvoala o prosincovym ppc, ale nevim zda ho chtela pujcit/okopirovat...
A pochopil někdo z majitelů feny, že kurva fena ty povely nemá v žádným případě dotažený do konce?? A to ani blbý sedni? Když to nedala ani na zahradě???? A pochopila paní redaktorka, že tohle rozhodně není dobrej nápad zveřejňovat???
proste co cekat, no...
nevzpomela sis na ten clanek o lapinach prosim?
jinak sem segre vybrala 15fotek, at si sama vybere 5 a prej si to necha vytisknout na a3, ze a4 se ji najednou zda moc maly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
nevzpomela sis na ten clanek o lapinach prosim?
prosim tě vzpomněla, ale kolegyně už to nemá. Moc moc se omlouvám. Já mám aspoň toho bangkaewa. jen ho stáhnout do počítadla.
proste co cekat, no...
no od odbornýho časopisu bych teda čekala mnohem víc, zvlášť v dnešní době, zvlášť proto, že by jim mělo jí o psy jako takové a právě tyhle věci se snažit eliminovat A ne mít hlavně zaplněný stránky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:21
- Nahlásit
cernej caj
vybrala 15fotek,
no vidíš, říkala jsem Ti že najdeš víc jak dvě!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:22
- Nahlásit
PetraK
me prave prijde, z toho co sem obcas ppc videla, ze k odbornymu casopisu to ma fakt daleko az na sem tam zajimavej clanek... ale ja zas nemam s cim porovnat, no.
a rekla bych, ze jim de primarne o zaplneny clanky.
dik, tak aspon toho jednoho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:26
- Nahlásit
PetraK
jo a dneska mě nadzdvihnul zas PPČ
no ... a spousta blbců si ho hned objedná a začne používat..když to pomohlo tudle těm tak co by né nám
chjooo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:27
- Nahlásit
PetraK
jenze problem je v tom, ze ja bych z tech 15ti dala vytisknout mozna 1 a nemohla sem se rozhodnout, ktery sou min skaredy a staly by za to, je fakt videt, jak sto lidi, sto nazoru, segra ma zas opacnej problem prej, vybrat tech 5 nej
tuhle asi bych rada videla v tisku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:39
- Nahlásit
cernej caj
me prave prijde, z toho co sem obcas ppc videla, ze k odbornymu casopisu to ma fakt daleko
no jo, ale nebejvalo to tak. . Tohle mě fakt ale vytočilo do běla. Další příspěvek na tohle téma byl v podobným duchu, další jsem neměla sílu číst.
Fajka
a spousta blbců si ho hned objedná a začne používat..když to pomohlo tudle těm tak co by né nám
no však! A navíc to psali přece v PPČ!
Krucinál, když už tak proč ne pořádně?? Takováhle slátanina!!!! Myslím, že spěju k tomu, že už to nebudu číst ani jako půjčovanej časopis.
cernej caj
tuhle asi bych rada videla v tisku
JE - KRÁÁSNÁ!! MOC FAKT MOC.
ze ja bych z tech 15ti dala vytisknout mozna 1 a nemohla sem se rozhodnout,
nesmíš bejt na sebe tak přísná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:43
- Nahlásit
tak.......... a včera jsem odeslala poslední článek ze svých zásob a nemám nic. Nepíše mi to a čas taky není. Jsem v koncích. Híílf mir, hilf míír.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:45
- Nahlásit
cernej caj
To je fakt krasna fotka
PPC neni odborny casopis uz davno a takovy clanek k EO me ani neprekvapuje, protoze jiste zvedne prodej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:45
- Nahlásit
PetraK
vsak se to zas rozepise, treba ted nebylo nic tak uplne psaciho, jen pockej pres vanoce a svatky, navic vic volna, vic blbnuti
ja ppc nikdy moc necetla teda, tak nevim, ale obecne asi uz to beru s rezervou, i kdyz pred 10ti lety bych tomu taky asi verila...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:49
- Nahlásit
PetraK
Mir ti urcite pomuze
Tak koukej at te neco brzo napadne at mame co cist
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
PPC
je to škoda no. Jako dá se tam najít,, - portrét plemene, články pana doktora Štourače, od F. Šusty + plus sem tam něco. Agiliťáci si tam asi taky najdou. Ale ..... navíc mě vadí, že tam čas od času publikujou lidi, který by tam .- kdyby ten časopis měl mít nějakou úroveň - rozhodně publikovat neměli, protože to nejsou lidi, kteří jsou pro psy přínosem, ba dosti naopak. A časopis si to ani neověří.
protoze jiste zvedne prodej
no o ten jde až v první řadě, to už je mi taky jasný.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 10:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
včera jsem odeslala poslední článek ze svých zásob a nemám nic. Nepíše mi to a čas taky není. Jsem v koncích. Híílf mir, hilf míír.
nebooooj, von se Rumíček postará....až zas vymyslí nějakou líbeznickou bejkárnu kříženou s metáním kotrmelcůch ve vzduchu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:00
- Nahlásit
cernej caj
jen pockej pres vanoce a svatky, navic vic volna, vic blbnuti
snad jo, doufám, že ten malej poděs dodá nějaký náměty. Ono by stačilo popsat včerejší den, ale to mi přijde takový jako běžný už.
Maya
Mir ti urcite pomuze
myslíš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:05
- Nahlásit
PetraK
Ešusová, sím prosím... vy dyž popíjíte rádi to víííííno
jak často se vám stane že vytáhnente ten korkovej čpunt a je celej ?
Mám prosbůůůů, potřebovala bych pár korkovejch čpůntůůů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
nebooooj, von se Rumíček postará....až zas vymyslí nějakou líbeznickou bejkárnu kříženou s metáním kotrmelcůch ve vzduchu
dost na něj spoléhám
tuhle zase perlil. Metal bytem kozelce se svou ukořistěnou bééruškou (už nemá jednu nožičku, jedno tykadýlko a jednu ručičiku - béruška teda) a já akorát otevřela dveře na chodbu. A šel tam soused. Rumajzl zamrznul ve výskoku a kouká naň....Řikám mu: "Rumíčku běž ukázat Honzovi, jakou to máš vzácnost!" A Rumajzl i s béruškou v hubě a hlavou na stranu, šel. Dělal na souseda Filutu . Jenže, jenže... měl tu vzácnou berušku, že jo... a co kdyby von jí soused chtěl. Tak se tak jako zvláááštně opatrnicky šinul na kraba, béérušku mu vokazoval, ale!! Byl připraven okamžitě prchnout, kdyby nááhodou soused projevil o bérušku jinej, než slovní zájem. Vyrobil ze sebe preclika, svinul se, zadek nastrčil na vítací drbání a hlavu šikmo naklonil. Aby soused jako VIDĚL!! TEN POKLAD!! Vypadal u toho jak stiženej mrtvicí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:10
- Nahlásit
Fajka
jak často se vám stane že vytáhnente ten korkovej čpunt a je celej ?
vždycky. neb když je víno kvalitní, je kvalitní i korek, když víno leží, což u nás leží, tak korek nevyschne a nerozpadne se, když ho táhneš ven.
kolik jich potřebuješ?? Milion? Není problém! Chceš jeden, nebo dva. Kamiony? A na co to máš, ešivá můžu bejt zvědavá?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:23
- Nahlásit
PetraK
vždycky. neb když je víno kvalitní, je kvalitní i korek, když víno leží, což u nás leží, tak korek nevyschne a nerozpadne se, když ho táhneš ven.
vidíš čéče to já tutok vůbec neznám
kolik jich potřebuješ?? Milion? Není problém! Chceš jeden, nebo dva. Kamiony
ja nevííím kolik toho vypijete ale zas jako abych pak neslyšela že musím pííít, páč Fajfka potřebuje čpunty a krz Fajfku je ze mě opilec
A na co to máš, ešivá můžu bejt zvědavá?
no dělaj z toho pěkný věnce Jako jestli jich máš mraky tak vyhazovat je ...je hřííích
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:28
- Nahlásit
PetraK
Aby soused jako VIDĚL!! TEN POKLAD!! Vypadal u toho jak stiženej mrtvicí
no a ted si představ až tahle bude Rumíček vokazovat ten zelenej poklad co dostane od Ježucha.....to bude stižen mrtvicí soused a ty máš hned námět na článek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:33
- Nahlásit
Fajka
že musím pííít, páč Fajfka potřebuje čpunty a krz Fajfku je ze mě opilec
hergot a já na to spolíhala
ne neboj, já toho zas tak moc dohromady nenasyslim (navíc si teď špóruju pro BuboRumíčky, aby měli v čem hledat)ALE!! MÁM DODAVATELKU. Kolegyně - nejen na pracovišti, ale taktéž v boji s alkehůlem, kope mnohem vyšší ligu a navíc jí vždycky bylo líto špunty vyhazovat........... takže řekla bych, že jich bude habakůůk. Zvláštť, když to bude na takovejdle účel. A.... můžem poprosit o dva kousky malejch věnečků???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:33
- Nahlásit
Fajka
až tahle bude Rumíček vokazovat ten zelenej poklad co dostane od Ježucha.....to bude stižen mrtvicí soused a ty máš hned námět na článek
neeee! nenenene!! Já sem polkla kafe!!! Pooomoct!! hrozná představa
|