Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2015 20:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Hlavně ale musím se už konečně dokopat k tomu jít hodit někomu na hlavu ten foťák . není to v nastavení foťáku, není to ani rukama, je to debilní foťák.
Ja az ted vidim tvy fnuky ohledne foceni... Neradilo ti tu tehda dost expertu?
birma
Adamek ma dudu.
Xerxová
Ondá vyžebral jablko - sežral ho. Ale chce ovoce tak jednou za měsíc... Pomelo loni žral jak kyselina - letos ho po mně plive...
Neni nad ritualy, kor kdyz mam ted bednu ceskych krasnych jablek. To si Troldas i nohou podupava a belmem loupe, ze po prijezdu neni hned jablko. Mandarinky radsi nezminuju, na ty sem chrt a ted futruju klidne pres pul kila denne. Smecce oloupu jednu, rozdelim a tahnete! Moje!
A oni měli lustr - jakoby velký talíř - a ta černobílá potvora se v něm zrcadlila a viděla. Zrčela na ten hýbající se černobílý flek nad hlavou... a nebylo jí to vůbec jasné.
Njn, takova kravinka, vid. Clovek o tom nepremejsli, dokud se s tim u psa nesetka. Ale Tulpas byl vcera sikovnej, zvladnul to a ten uz na nej ceka zase nastrazena jedna poklice. Uvidime, az se zvedne.
Edit, poklic na zemi nic, tu uz zna, jedeme dalsi level, jest povesena na provazku na suplikach linky. Uvidime, az pruhy vstanou a zaregistrujou to.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2015 23:05
- Nahlásit

Xerxová
Adámek vypadá jak zašpuntovaný

Fifi
Adamek ma dudu
hlavně byl úplně vzorovanej v lesoparku, kde jsem ho kvůlivá lákadlům zvířátkovejm už sakra dlouho nepustila mi bez vodítka šlapal vedle nohy a somroval o povel

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2015 23:58
- Nahlásit

PetraK
Nebudu tedy už nikdy fotit, budu malovat.
Hlavně ale musím se už konečně dokopat k tomu jít hodit někomu na hlavu ten foťák . není to v nastavení foťáku, není to ani rukama, je to debilní foťák.

hele to je jasný, že máš praudu. Vůbec se nečil a zkus zhluboka dejchat..jakože hodně zhluboka a dlouho, no šak víš ni?
Pokud to vynechava blesk, neni to velkej problem. Proste vzdy tam, kde chces realizovat sve umelecke snimani obrazu proste okoli podpal. Na hotovych fotkach pak akorat zmenis vyvazeni bile a bude to super. Hlavne nezapomen mit zapnuty rezim packofokus.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 05:50
- Nahlásit

fifi
tak supr, ze poklici uz zna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 07:50
- Nahlásit

a já co??...Já dovolenkuju... Prodloužený víkend se hodí. Pepa odjíždí školit na dva dny někam k Mělníku - ale jede až odpoledne - a tak chceme zkusit nějaký ten výletík už dneska. No a v neděli pojedeme za Trpajzlíkama do Prahy a namlsala mě birmice s výletem na Lovoš - takže asi nějprve v neděli kousek Středohoří a až pak fňoučata. Takže by mohlo být hezky a ještě výletovo...

Teď přízemnější činnost - uklízet a vařit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 07:54
- Nahlásit

Xerxová
tak to zni jako skvele plany na vikend

hezky doufam bude, zitra si jdu protahnout taky kostru, i kdyz bez vokouna, kamarad vybral autobusove autobusovy vylet, a s buldozerem bychom meli uz dva spis "velky" psi.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 08:17
- Nahlásit

to tady nějak včera blblo, jsem se sem vůbec nemohla dostat
Fifi
Trolda je ťulpas
tak snad dá i nastražeou visící poklici
cernej caj
včera už to změnili a prej má bejt slunečno zejtra a ne v neděli, tak je možný, že i budete mít hezky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 08:31
- Nahlásit

Maya
a tak me staci, kdyz nebude prset fotak brat asi ani nebudu, kdyz ani nejdem nikam "nove".

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 08:43
- Nahlásit

Maya
co si nadelim k vanocuuuum? uplne mega paradni darek, co po nem pasu uz asi 10 let
knizku kukacci vejce, hon na hackera podle skutecny udalosti, cetla sem ji na stredni a mam ji v pdf, takze cist bych mohla, ale nechat vytisknout a svazat je taky nekdy naprd

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 10:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

[imgs]https://media.giphy.com/media/rF1evfkWBURXi/ giphy.gif[/imgs]

Rumíček je bláásen, bláásen a bláásen. Dnes se rozhodl, že některý z jeho předků byl asi dalmátin. Páč dálmátýni sou ty doprovázecí psy. Takže: doprovázel pána, co šel na trambaj, doprovázel kluka, co šel do školy a taky pani, co šla nakoupit. Śel vždy vesele vedle nich mávaje si tím svým přeukrutně dlouhým ocáskem a vesele na ně hleděl, zda jsou rádi, že nemusej jít sami . Asi byli, páč se fšicí usmívali a pán co šel na tu trambaj a byl to hroznej hromotluk, ho pohladil a pravil mu, že je moc krásnej a šikovnej pejsek. Následně Rumíček uďál džááámp do vzduchu, páč ho to rozradostnilo a von když je rozradostněnej, tak dělá blechu a skáče do vzduchu, kde metá kozelce a pak uuutiiikáal mi říct, jak úžasnej je. Jednoho dne se z něj zbláznim. Bubi si asi zase myslila, že je vofčák vobranářskej, páč mě za barákem zakusovala do předloktí. Jsou to naprosto bláznivý psi. A před procházkou si ještě stihli oba počuchat v bedýnkách. Je zajímavý se na ně koukat, jak každej pracuje jinak. Bubi celou dobu co vyhledává, tak mele tím svým pahejlkem šílenou rychlostí a stejou rychlostí a intenzitou i hledá. Naopak Rumíček je celej soustřeďovanej, ocínek se mu ani nehne, jako by ho neměl a vyhledává hezky pomalu a systematicky. Bubi pak popadla kostičku a lítala s ní po pokoji. Byla velmi radostná. Já jsem velmi mrtvá, mám opražený oříšky a dneska budu mazat linecký, Jen nevim, kdy upeču zbytek.Natož, kdy to budu zdobit.

Dočtu vás?? CO myslíte?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 10:21
- Nahlásit

Fifi

Troldidlo dementidlo se pochlapilo a napotreti si pamlsek vzalo i z poklice, ve ktery se svetlo odrazelo. Asi kvuli asistentkam, ktery mu sedely bok po boku pripraveny to za nej sezrat.

těžkej, těžkej život von má

kachna_

musíš v tom případě rychlomalovat

a nejlíp voběma rukama, co?

Vytřeštil ty svoje veliký dětský hnědý oči s pohledem "já jsem to taky chtěl".

to bylo překvápko, co?? zcela jasně ho vidim , jak čučí

cernej caj
Byli sme se projit k sousedum, je to asi o 10metru vic, nez na curani a ted zpusobne chrape, trochu se nekde cistila, ale zatim si nohy nevsima

a hurááá, to zni primově!!

Fajka
ale tak to může Ešuska rovnou fotit..ne? čmouha jako čmouha...? ne?

si zlá!

birma
dneska jsme měli krásný ráno

velmi mu to tam sluší Adamitovi jednomu.

Xerxová
Adámek vypadá jak zašpuntovaný

hrooozný!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 10:22
- Nahlásit

PetraK
tak hlavne, ze se nikdo z tech lidi nemusel bat prepadeni, s takovym doprovazecim dalmatynem

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 10:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Ja az ted vidim tvy fnuky ohledne foceni... Neradilo ti tu tehda dost expertu?

NIC TAKOVÝHO SI NEPAMATUJU

zbrnd

Vůbec se nečil a zkus zhluboka dejchat..jakože hodně zhluboka a dlouho, no šak víš ni?

žbrnďoooo! drzej, si drzej až voraženej
(ne ale nějaká porucha tam je, páč to tlačítko ovládací (na menu) si občas dělá co chce, musí se fest hlídat, co se zmačklo, přeskočí si to - někde je tam chybka. Takže se klidně může stát, že si to tak změní nastavení .Jenže- vzpomenout si a donést to na reklamaci

Proste vzdy tam, kde chces realizovat sve umelecke snimani obrazu proste okoli podpal.

DRRRZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ! DRZEJ, DRZEJ, DRZEJ!
vohníčky na tebe!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 10:33
- Nahlásit

cernej caj

tak hlavne, ze se nikdo z tech lidi nemusel bat prepadeni, s takovym doprovazecim dalmatynem

ne to ne, to rozhodně se bát nemuseli, když měli takovejdle odbornej doprovod Byl ftipnej, protože šel s nima s takovým tím ípáckým pohledem a s láskou jim čuměl do obličeje, voči na vrch hlavy. nevím podle čeho si lidi vybírá. On za lidmi neběhá, nepřepadá je, vždycky to je, že jdeme souběžně s těma lidma a tak asi usoudí, že k nám patřej, má je hned rád, páč oni se na něj hned od prvního momentu usmívají-což je blbě. Páč on je ten pes, kterej jak se na něj někdo usmívá, už hned usoudí, že jsou nejlepší přátelé, nedej bože, když ho někdo osloví, to ho ten vůl zrzavej rovnou adoptuje

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 10:45
- Nahlásit

cernej caj
Se ti podařilo nĕkxe tu knihu sehnat? Tak to je super, já si mám vymyslet pro sebe ještĕ jeden dárek a vůbec nevim co mám chtít
PetraK
Rumíček je teda éro

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 11:41
- Nahlásit

Maya
jj, vcera online sem ji zahlidla, byla vystavena na netu asi 3dny

to vymyslis, treba boty? co nevrzou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 11:46
- Nahlásit

Maya
Rumíček je teda éro

ano. je. Ešus byl blásen a on ho ještě předstihl. Vždycky vymyslí i něco, co neexistuje a dělá to s neuvěřitelným nadšením, výrazem a energií. Dostane na svou stranu i lidi, kteří se psy nemají nic společnýho (byli u nás na návštěvě dva kolegové, vztah ke psům nula. a ty dostal hned. Doteď se na něj občas ptají a vždycky se u toho děsně tleměj a vykřikujou co tam tehdy předváděl ) Asi má nějaký fluidum.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 11:49
- Nahlásit

PetraK
ale to je zas skvely, ze si takhle kazdyho hned ziska

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 13:58
- Nahlásit

cernej caj
Boty teda radsi uz ne
Fakt vůbec nevím co, já jsem skromnej človĕk všechno mám

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 14:12
- Nahlásit

to se zase povedl výlet Od rána bylo hezky. I já předvařila, Pepa dorazil v deset - skočili jsme do auta a jeli na parkoviště u chaty Luž. Kousek od vrcholu Luže... A tam - světe div se - mlha. Nešli jsme nejkratší cestou na vrchol - ale zašli jsme kousek do Německa a chtěli se kochat výhledy... brzy bylo vidět jen na pár kroků. Kousek pod vrcholem přišel velefučák mrazivý a mlha ihned začala namrzat. Během chvíle všude kolem bylo ledové království a vítr tu námrazu na nás shazoval. Velké kusy ledových krystalů nás šlehaly do tváří... No hnusně bylo Cestou jsme potkali jen skupinku německých důchodců. Night byl pochopitelně v tu chvíli na vodítku a vesele si poskakoval (asi aby viděli, jak je chlapec veliký) - až chudák jedna paní vypadala na omdlení (a to já byla úplně v klidu, neb k nim měl asi tak tři metry a byl znatelně radostný )
Asi 5 kiláčků to bylo - se značným převýšením a silným povětřím ledovým. Cestou zpátky už u Mařenic se mlha rozpustila a kolem Jablonného bylo ukázkově sluníčkovato

Darenka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 14:51
- Nahlásit

Tady se zase vejletí a ještě vejletit bude, tak si to všici krásně užijte. A kdo se na výlet nechystá, tak nezoufejte a hlavně se doma nestrhněte
Fifi
mám doma nadpočetně puklic, nechceš pro Troldíka : - jj, jdu se zabalit do koberce dobrovolně

Já budu vnoučkovat, výletit a péct první cukroví.
Krásnej víkend všem !!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 16:08
- Nahlásit

darenka
uzij si vikend

xerxova
tak to ste teds chytli dost blby pocsi ale najt si asi nestezovsl

nemam obhektiv, huraaaa muzu si koupit zimni bundu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 16:57
- Nahlásit

čaj my si taky nestěžovali - nám blbé počasí až tak nevadí. Mlha je taky fotogenická Jen pravda ty kopečky s výhledy nám nevychází. Na Ralsko (děsnej kopec) jsme lezli dvakrát - a dvakrát nebylo vidět z vrcholu nic... a to vždy předpověď byla poměrně optimistická...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 17:30
- Nahlásit

Zdravi vas udatny poklicovy pruh. A prejeme krasny babickovaci, vyletici, fotici a vubec vikend.
Ja budu doufat, ze haraci vikend nezmeni nic na soucasnym stavu, kdy si chrni vsichni pohromade a zadny haraseni se prozatim nekona.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 17:32
- Nahlásit

xerxova
tak to ste fakt drsnaci, ty ledovy jehlicky do obliceje bych mit nemusela, ale mlhu kiluju, tak se budu tesit na fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 17:33
- Nahlásit

fifi
to je dobre preju klidmej vikend

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 17:37
- Nahlásit

Darenka
mám doma nadpočetně puklic
Puklice si nech na kytkach, ty by Troldu nezaujaly.
cernej caj
Jee, tak objektiv sel ksa, predem gratuluju k novy bunde. Dobre vyber, at nedopadnes jak Esuska s fotakem.
Xerxová
Kousek pod vrcholem přišel velefučák mrazivý a mlha ihned začala namrzat. Během chvíle všude kolem bylo ledové království a vítr tu námrazu na nás shazoval. Velké kusy ledových krystalů nás šlehaly do tváří... No hnusně bylo
Brekeke, je mi zima, jen to ctu. Najt je zoceleny tuurista.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 17:38
- Nahlásit

Já byla dneska po letech plavat večer kino, zejtra si dáme výlet - Ameriky, Svatýho Jana, Karlštejn, Tetín... už se těšíme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 17:49
- Nahlásit

birma
ty ameriky ti hrozne zavidim, moc si to uzij, i to kino

fifi
doufam, no, stara zvladla 8let tak je to vysoka latka

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2015 17:52
- Nahlásit

birma
Já byla dneska po letech plavat večer kino, zejtra si dáme výlet
At se vylet zadari. A jako, znis coby kuldurni clovek, tak nejak novej nadech, ci jak to rict?

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání