| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:32
- Nahlásit
cernej caj
3letou rag dolku
já jo
ktera se nesrovnala s druhym mimcem?
ale ona by nás asi nechtěla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:33
- Nahlásit
fifi
bohuzel, jinam nelze, na zachod leda no to by musela byt dva metry dlouha aspin sva metry vtsika deska pribyta k boku postele a vsadim se, ze by skakala aspon ze zvyku po ty desce navic manipulace kazdej den s tim (dostat se k oknu) by byla asi naprd.
ony to sou zahradky uzavreny radovkou i zezadu, takze by ten pes musel prekonat treba jednu 3m zed, pak nekolik plotu a pak jeste tu nasi zed. do ulice normalne je barak (uzavrenej dvur barakovou zastavbou + ta vysoka zed)
asi 7mesicu, prej chcije totalne po vsem, pritom se ji venuji dost, druha kocka v poho, uz nevi, jak to resit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:34
- Nahlásit
kachna
a na zkousku taky asi naprd, brno - melnik...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:36
- Nahlásit
cernej caj
zkusím se poptat mamči a tchyně
|
Xerxová
Člen |
- Nahlásit
jojo - někdy nevím, jestli je lepší hlídat fenku, než některé erotomany psy... Znám jednoho, co skákal z otevřeného okna v prvním patře na našikmený kmen staré třešně... A byl to prosím starý jezevčík - obcházel hárající feny po celém okolí. Nechyběl u žádné. U nás spával i v zimě na rohožce (a tak jsme ho ráno chytla a zavřela na chvíli k nám do sklepa a dala mu i teplou snídani...) a když jsem vyvenčila Aronu, tak ho zase vypustila ven... Jeho majitelé na to už kašlali, že to nemá cenu, že vždy zdrhne (uměl i nové pletivo rozmotat zuby během chvilky, uměl šplhat po okách pletiva jako kočka, uměl se podhrabat...) a kastrovat ho nechtěli... Byl to obecní milovník a dožil se asi 17 let. Byl slepý, hluchý, kulhal... ale jakmile jakákoli čubka hárala - už tam byl nastěhovaný Rinek byl prostě klenot...
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
Njn, tak to v kleci vydrzi, vyjimecne.
ony to sou zahradky uzavreny radovkou i zezadu, takze by ten pes musel prekonat treba jednu 3m zed, pak nekolik plotu a pak jeste tu nasi zed.
Inu, kdyz myslis...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:40
- Nahlásit
Xerxová
Ja nezapomenu na tohle starsi video. Houdini.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:43
- Nahlásit
fifi fakt myslis, ze to je realny prekonat? ja myslim, ze do tech vnitrnich zahradek se fakt zadnej dostat z venku nemuze krz ty domy a riziko by mohli byt leda ti v zahradkach a tam je jen ten souseduv ovcoun. ten se podle me taky pres tu zed nedostane, ale tak ba jare zvazime i pobyt doma - hlavne mam uz ozkouseno, ze bez vokouna to zvlada i doma fakt dobre, takze proc to nezkusit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:45
- Nahlásit
cernej caj
fakt myslis, ze to je realny prekonat?
U psu nikdy nerikej nikdy. Nevim. Radsi haravku pres to nej obdobi na dva, tri dny zavrit, nez pak resit necekany darecky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:52
- Nahlásit
čaj pokud víš, že tam nebudou hlídat třeba psa známým... nebo že tam nemají návštěvu se psem - a máš vyzkoušeno, že ovčák nepřeleze... tak to asi risknout jde. Ono taky záleží na fence - v časech, kdy u nás byli skoro trvale tři cizí psi na zahradě neb hárala Arona, mohly obě sousedovic berňačky při hárání být volně na zahradě... a panička je jen občas monitorovala oknem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 20:11
- Nahlásit
Xerxová
mohly obě sousedovic berňačky při hárání být volně na zahradě... a panička je jen občas monitorovala oknem...
Ja se bavim o dobe, kdy doma neni zadny panicek. Kdyz jsou lidi doma, jde to monitorovat prubezne.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 20:20
- Nahlásit
Esuskoo
achej se mnou. Aaaach!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 20:29
- Nahlásit
Fifi
Tak to video s biglem je fakt husty
muzu taky achat?
Xerxová
vzivote sem feri nevidela se psu nastavit krome vokouna, ale samo to nic neznamena
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 20:35
- Nahlásit
cernej caj
Muzes achat.
vzivote sem feri nevidela se psu nastavit krome vokouna, ale samo to nic neznamena
Kremyl byl taky striktni, az do leta. To mit fakt vic casu s tim smejdem malym, bylo by. Nebo ted s Troldou.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 21:02
- Nahlásit
Fifi
můj největší zážitek skotský bylo toto zrcadlení... když jsme jeli kolem, měla jsem pocit, že nevím, co je realita a co obraz. Jako by nás jezerní lidé zvali na návštěvu - fakt za jízdy neuvěřitelně podivný pocit. Jezdili jsme kolem těch lochů každý den - jen jedno ráno bylo pohádkové
jinak kdybys neměla někdy co dělat... tak tady je fotek mocmoc a deník cestovní a Betí pohled na Skotsko... inu jsme rozkecaní všichni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 21:12
- Nahlásit
naaaadhera
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 21:28 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Lochy, ach lochy mee! To je krasa! A urcite se podivam, je tam kus my duse nejak...
Edit, jen jsem prohlidla letem svetem denicek a konecne muzu rict, ze joo, na vetsine mist jsem taky byla. Tohle si necham na dukladny pocteni a prohlidnuti fotek. Ach.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 06:44
- Nahlásit
Xerxová
povidani supr, zactu se pak jak bude cas, ale fakt dobre navnazujici
Fifi
zavidim, bych se taky nekdy podivala, tak treba jeste to nekdy stihnu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 08:50
- Nahlásit
dneska se slysim mluvit hrozne, ale prej si kolega niceho nevsim a hrozne me krkabol drazdi ke kasli. kdyz se prolivam teplou tekutinou, trochu to jde prezit.
no a otestovala sem novou zimni bundu cestou do prace a fakt, jak se ochladi jeste o par stupnu, tak bude dobra, kolem 0 je ale zatim nepouzitelna
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 08:53
- Nahlásit
jaká nula - u nás ráno v šest bylo sedm stupňů (podotýkám že nad nulou) a na nebi zářil srpek měsíce s Jitřenkou... Je jasno, teplo, kráááásně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 09:08
- Nahlásit
Xerxová
tyjo, tak u vas teda dost otepleni, u nas rano bylo tesne nad 0, mozna k 1°C...
mlha o neco mensi nez vcera a videt neni vubec nic.
muz nakonec jel rano pred 6rano, takze vzal ferinku s sebou do auta, 11hodin by uz fakt nedala.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 09:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn
u nás taky krááásně ! sluňo azuuuro a vedro!
Xerxová
za korky děkujííííí, já pořád přemýšlela kde je sehnat a zeptat se tu mě dřív nenapadlo no sem prostě jelito
no ale abych tu nebyla jako že jé voni všichni pijou a já nééé tak sem si objednala vánoční radůstku..takovou trošku trekovou velice tématickou .. obzvlášť Janiii se by se mohla líbit
http://www.fler.cz/zbozi/dame-tedy-jdeme-po-zelene -4565853
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 09:53
- Nahlásit
Fajka
a mas tam aspon zelenej obsah?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 09:56
- Nahlásit
ovsem todle je bozi, hned to musim objednat kamosce ze zas kvuli tobe musim utracet
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 10:16
- Nahlásit
cernej caj
mas tam aspon zelenej obsah?
ten budu doplňovat cestou v knihovnách právě
mas tam aspon zelenej obsah?
já za to nemůůžůůů , já se tam v tom krámečku taky dost pobavila a nešlo odejít s prázdnou ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 10:25
- Nahlásit
Fajka
no ale diru na kapku posledni zachrany by si tam snad mit mela
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 10:32
- Nahlásit
cernej caj
ale diru na kapku posledni zachrany by si tam snad mit mela
no to tam není ale to neva bo sem našla (ted zas ale nemůžu dohledat) fantastický malý placatičky na tři panáky nerezovou a je na ní vlk....ta bude asi taky moje ...na treky jak dělanéé
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 10:41
- Nahlásit
Fajka
takovy nejaky placatky sem taky videla, malinky nouzovky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2015 11:00
- Nahlásit