Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 11:43
- Nahlásit

video z pacific crest trailu se doma pak mrknu

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 11:46
- Nahlásit

zduřte.

posílám pozdravy od dvou šílenců.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 12:04
- Nahlásit

Vero
ale ja vidim jen jednoho?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 12:45
- Nahlásit

tak teploměr ukazuje deset stupňů ve stínu, na sluníčku je na tričko. Psisko spokojené - dveře ven zůstaly otevřené. Kvetou nejen sedmikrásky (ty kvetou celý rok) , ale i pampeliška

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 12:50
- Nahlásit

Xerxová
tak to je u vas husty otepleni teda. tady sou dneska asi 4dle webu, kolik je v realu nevim (a tak me napada, to se meri ve stinu nebo na slunku na predpoved?)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 12:55
- Nahlásit

ve stínu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 12:56
- Nahlásit

Xerxová
aha, takze kdyz je v lete predpoved 35, tak to pak je fakt sakra vedro a ja si furt rikam,ze mi ted 30 fakt nesedi a ono to asi neni az tak moc vazne 30

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 13:22
- Nahlásit

cernej caj
ale ja vidim jen jednoho?

druhej to sem vložil že :-D

má se oteplit? no to jsou mi věci, že by jako loni...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 13:46 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
o se meri ve stinu nebo na slunku na predpoved?)
Ani tak ani tak, meri se to na Slunci primo, proto predpoved delaji rosnicky, jsou furt navlhceny tak na tom Slunci chvili vydrzej a jak se vratej hopsnou zpet do vodu se ochladit.....
Takovej Seifert
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/archiv/1050304-me teorologie-me-neopusti-rika-vladimir-seifert
nebyl ještě rosnička a koukni jak je z toho Slunce celej vysušenej.

fakt nesedi a ono to asi neni az tak moc vazne 30
Neni treba ja mam od detstvi dokonce 45 a mamce dochtori stejne furt rikali ze tu zakladku asi nedam.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 14:24
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Blásinec, blásinec a blásinec. Sem tetko za já sebe, za šéfa a ešče většího šéfa!! Nejsem já důležitý Koláče?? Sem!
A blásinec byl i fčéra. Rumajzl měl mejdan. V bytě nás bylo:
čtyři dospělí
tři švihlý psi
a jedno bláznivý dítěto

Podle Rumajzla něco naprosto dokonalýho. Do dítěta se zamiloval. Furt myl dítětu hubu a nic platno nebylo dítětu, že holákalo: "Fuj ty prase nech mě! Nech mě!" Nic Rumíček nedbal, páč dítěto se řehtalo jako bláásen. A pak si dítěto lehlo na zem obličejem dolů a tak Rumíček si taky lehnul na zem a poddoloval dítěto a furt mu myl tu hubu. pak mu narval do gezichtu béérušku. Pak vzal bérušku a tryskal bytem a honil se s Ajšadlem vo béérušku. Ajšadlo řvalo, že chce taky béérušku. pak se honili vo fusekli.Asi se honili nějak divně páč následně se Rumajzl poblil uprostřed obýváku a vyblil i fusekli Myslím, že jsme měli víc štěstí než rozumu. Ešivá jí v tom svým svatým nadšení vdechnul?? Nebo jestli to bylo tak že měl v kušně fusekli, přišlo na něj poblití a tak se tam rovnou octla i ta fusekle, páč to hodil na ní? Nevím, no každopádně - zaplaťnadbůch. Dítěto i návštěva obdivovali vánoční výzdobu, tak bylo Koláče hrdobec. Tetkon je zběsilec, páč vůbec nestíííháá!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 14:26
- Nahlásit

Vero

heléé Vero a zpívající fontpsána!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 14:27
- Nahlásit

Fajka

MÁM TY ŠPUNTY!! MÁM. Přišla smutná Kristýna - že máma stačila značnou část shodou okolností vyhodit. Takže je toho tak půl tašky. Stačí zatím? Nemáš cestu do Prahé? Je to překvapivě těžký, takže kdybyste se tu octli, bylo by to asi lepší, než to poslat počtou.

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 14:57
- Nahlásit

PetraK
fontpsána

:-D

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 15:18
- Nahlásit

PetraKpůl tašky špuntů je solidní množství... To tedy nedáme ani náhodou. Ale nějaký by se přes ty Vánoce nasbírat daly.
Fajka jak velkou spotřebu budeš mít?? Mám vyhlásit sběr špuntů na katedře (fakultě ) ??

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 15:35
- Nahlásit

Xerxová
půl tašky špuntů je solidní množství...

no my tady v Prahé dost statečně bojujeme proti alkehůlu a snažíme se ho vymítit

birma
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 16:49
- Nahlásit

zdravím z praséééé
Adam byl ráno až podezřele vzornej
a já jsem polomrtvá. S kolegou porovnáváme batohy a spacáky a karimatky... už bych někam vyrazila

cernej caj
přišel mi včera ten Zajo - všecko mi je, jen ty pánský kalhoty si nechám trochu ubrat v pase. Termoprádlo miluju!! Asi si ho budu muset objednat víc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 17:20
- Nahlásit

PetraK
nemohla ho taky ponozka podrazdit, jak ji treba zvejkal?

birma
to je skvely akorat to je vsechno umelina, ze? ale ja mam od zaja tilko a mikinu a oboji je bozi, az na ty tango spodary, ale to je spis tim, ze mi byly venly

birma
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 17:29
- Nahlásit

cernej caj
akorat to je vsechno umelina, ze?
jj "58% Nylon, 33% Polypropylene, 8% Elastan, 1% Polyester"
a překvapily mě ty zimní kalhoty, čekala jsem něco s chloupkem dovnitř a ten materiál je takovej dost chladivej mi přijde, bez toho terma budou tak na jaro/podzim...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 17:58
- Nahlásit

birma
tak ono to muze zas byt celkem izolujici latka, i bez chloupku by ti mohlo byt teplo. A strihove to v zaju umi teda paradne, to se jim musi nechat

birma
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 18:36
- Nahlásit

cernej caj
ono to muze zas byt celkem izolujici latka, i bez chloupku by ti mohlo byt teplo
izolující asi bude, ale prostě mi doma přišlo, že je vyloženě studená na dotek a chladí... to termo je boží, teploučký s odpocovacíma zónama, asi už nikdy nebudu nosit nic jinýho a moc mile mě překvapilo, že se vejdu do velikosti XL a to bez nejmenších problémů
strihove to v zaju umi teda paradne
to rozhodně

koukala jsem na Ospreye, že bych mohla vyrážet s menšim batohem, když budu mít menší karimatku a snad i spacák a slintala jsem nad nima, vůbec nevim, jak to pak budu vybírat, když chci všechny

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 19:02
- Nahlásit

cernej caj
nemohla ho taky ponozka podrazdit, jak ji treba zvejkal?

sem původně četla, jestli ho nemohla ponožka podrazit

těžko říct, hlavně, hlavně, že to nepolknul

Jo jak tvůj krk? Napadlo mě, že bys mohla zkusit Septofort
http://www.lekarna.cz/septofort-12x2mg-bli-pastilk y-rozp-v-ustech/
v některých případech docela funkční věcička.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 19:17
- Nahlásit

Rrumstajn.
PetraK
vyblil i fusekli Myslím, že jsme měli víc štěstí než rozumu. Ešivá jí v tom svým svatým nadšení vdechnul?? Nebo jestli to bylo tak že měl v kušně fusekli, přišlo na něj poblití a tak se tam rovnou octla i ta fusekle, páč to hodil na ní?
Jezis, bacha na spodary!
cernej caj
Krkabole, nelezlo na tebe neco uz pred minulym vikendem? Neprechazej to, devce, mavnutim ruky...

Kdo chcete Kremyla? Cuza cerna, nadrzena, stara, brejlata, douchova, kropackova... V noci sem myslela, ze ji prastim, chtela ven, naivne sem myslela, ze curat a ona zenichy vyhlizet, frndu ukazovat.
Trolitko jelo dneska radsi po dobu me nepritomnosti se mnou, protapli jsme se po meste, parku. Lidi nas mijeli s nepritomnym ustvanym vyrazem, ale plno z nich nasadilo usmev, kdyz toho debila pruhatyho videli. "To je sladouch, to je krasavec, to je sympatak, to je fesak, to je stene?" Aspon si Pruhy procistili hlavu od zdejsich hormonu, je to pro nej narocny, doma i okolni haravice.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 19:43
- Nahlásit

Fifi nechceme I když možná vyměnit na chvilku s Nightem... třeba by se u tebe vyřádil s Pruhama a byl by hodnější. A Křemýlek by byla chvilku rozcapený jedináček

I když teď si Night našplhal - byli jsme na klidné procházce trénovací (pomalá chůze u nohy s odměňováním) v zadní uličce (zezadu domu máme "venkov", zepředu veleměsto) - a šel překvapivě zcela ukázněně. I sousedovic berňáka (na rozdíl od nebožtíka starého Cézara je mlaďoch nekamarádský a uvrčený - máme se na co těšit) za plotem jsem minuli hezky v klídku (ale Nighta až tak psi za plotem nelákají, s těma se neběhá...). No - jen mě utvrzuje v tom, že kdyby nebyli jiní psi, byl by vzorňák. Nedělám si iluze - kdybychom potkali psa, hezky v klidu nepůjde

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 19:45
- Nahlásit

rumštajn, vůbec nestíhám, kolegyně odešla dneska marodit, ale se obávám, že včera na mě naprskala bacilů hodně, tak čekám taky nějakej krkabol s echtovní rýmičkou v dutinách, jako měla ona
Kim nemá absces, ale nádor nějakej, blížejc to zkoumat nebudem bo s tím mu stejně nic dělat nenechám

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 19:48
- Nahlásit

Xerxová
No - jen mě utvrzuje v tom, že kdyby nebyli jiní psi, byl by vzorňák. Nedělám si iluze - kdybychom potkali psa, hezky v klidu nepůjde
Vsak dobre, ze trenujes ted neco v klidnejsim prostredi, ono to s nim bude na delsi lokte. Btw, zaujal me ten vas "problem" se psama, ptala sem se kulaly, coz je clovek psu znaly a umi vymyslet ruzny veci. Kdybys chtela, rady od ni ti hodim v emila, docela zajimavy, me by to nenapadlo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 19:49
- Nahlásit

Maya
Kim nemá absces, ale nádor nějakej, blížejc to zkoumat nebudem bo s tím mu stejně nic dělat nenechám
Doprdele. Blba lokalita, jak si o tom psala... Chapu zcela, ze vrtat do toho nebudes. Achjo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 19:51
- Nahlásit

Chcete mít pokoj od svého pfá? Pak pfá pošlete pykat do rohu v kůchni. Vezměte béérušku a jděte do nejvzdálenějšího pokoje v bytě a tam dejte béérušku na vnitřní kliku od dveří. Následně vyšlete pfá s povelem "Hledej béérušku" No a můžete jít v klidu mejt třeba nádobí. Ani ne tak proto, že by psovi to hledání nějak dlouho trvalo to ne. Ale! Kouzlo tkví v tom, že jak je ta béruška za klikou vnitřních dveří, tak péf, jak jí chce vyndat, když ji najde, tak......... tak ty dveře prostě zavře a! Je zavřenej i von! a vy máte pokoj od jeho otravování

Fifi
Jezis, bacha na spodary!

jo. to mě taky hned napadlo, brr. Nevím co ho to popadlo - pokud to teda fakt polknul. Oni hrozně s Ajšadlem kravili, jeden zlobil druhýho (úúúplně stejný jako to bylo s Ešuskem, bylo to zas jako se vrátit v čase, zlobil jí stejně a ona stejně jako tehdy řvala, žeeee toooo pooootřebujééé, hezký to bylo, hezký), je možný že to hamižně polknul... ale no nevim. Hlavně, že teda to dopadlo takhle.

frndu ukazovat.

trochu kontraproduktivní, když je tma. Nikdo ju neuvidí je to Joudina

nasadilo usmev, kdyz toho debila pruhatyho videli.

jojo, uměj, uměj s tim svým gezichtem pracovat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 19:52
- Nahlásit

Maya achjo - kolik je Kimovi let ?? I když řada "stařeckých" nádorů je spíš estetický problém... tak snad rychle neporoste

Fifi hoď rady do emailu - budu ráda

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 19:55
- Nahlásit

Fifi
no jo, lokalita fakt blbá, ale zas říkal vet, že super, že je tak chlupatej a má to schovaný v chlupech a nebude si to odírat při ležení hlavně, u holoprtky by to bylo horší, pokud to teda nějak nevyroste, to by mu pak vadilo asi při chůzi, no uvidíme, na jednu stranu se mi ulevilo, že se nemusel uspát, na druhou zase taky nic moc diagnoza

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2015 19:55
- Nahlásit

Maya
ale nádor nějakej

a hergot! a roste to moc?

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání