Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 15:23
- Nahlásit

Fajka

FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJFKA, ČETLAS TO S TĚMA ŠPUNTAMA?? CO?

Maya
tehle bouracek se fakt bojim a

Já taky, hrozně. Třeba Brtnik je jeden z mála lidí, s kterým se v autě nebojím. Vím, že nehazarduje, předvídá - dost často odhadne i hovadinu jiných řidičů. No a i tak se může stát.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 15:26
- Nahlásit

petrak
tak hlavnez ze je brtnik crlej a nic se nestalo, sikovnej ridic to je

me prijde zahrada fajn, ale ve tme a zime tam nemam duvod prebyvat

fajka
predpokladam, ze houpat na siti a popijet taky nehodlas v prosinci? nebo su jedina, komu se hodi hlavne v lete a v zime ju ignoruje? ale proste mam si tam kdyz mrzne sednout na lavicku a primrznout k ni drzic primrzlou baterku v ruce?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 15:35
- Nahlásit

cernej caj

je brtnik crlej

crlej nevim ešivá je

ale ve tme a zime tam nemam duvod prebyvat

tak jasně, když jsi v práci, ale přes víkend? Poblbnout se psy, nasypat do krmítka a taky pak pohled z okna na upravenou uklizenou zahradu, když je pěkně udělaná je hezkej. A nejhezčí, když mrzne, nebo nasněží.

kdyz mrzne sednout na lavicku a primrznout k ni drzic primrzlou baterku v ruce?
to neee. ale jak říkám, pohled z okna...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 15:39
- Nahlásit

cernej caj
To mam stejne se zahradou
O vikendu jsem se 5 minut zhoupla na houpacce pak uz mi mrznul zadek, delat uz tam taky neni co, tak co tam : D

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 15:59
- Nahlásit

Maya co tam?? Blbnout se psem - střídat bláznění a trochu tý poslušnosti... Tak co dvě hodiny pětiminutovku venku (tj. každou chvilku doneseme domů spoustu bahna...). Pokochat se zahradou, zkontrolovat ptactvo, zamávat dědovi, pokecat se sousedem (14 měsíců je úžasný věk - HAFHAF mu jde skvěle)... zahrada je fajn.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 16:05
- Nahlásit

Xerxová

zahrada je fajn.

viď? Vzít si takhle hrnek grogu do ruky a jít se podívat jak to vypadá tu na záhonku, tu na skalce..... mít ozdobenej stromeček se světýlkama.... jééé.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 16:17
- Nahlásit

PetraK o zdobeném stromečku nemluv...
Svítí mi na obě strany domu truhlík s venkovníma světýlkama. Místo muškátů na balkonech. A venku mám malý jehličnánek, proud by se tam dovedl blbě - a tak na něj dávám na mašle navázané červené kouličky a bílé zvonečky z mačkaného papíru. Stálo to pár korun a je to zdá se nesmrtelné.
No a Night pochopitelně provokuje - a zkouší si nějakou tu kouličku vypůjčit. A nesmí. A zkouší to No a dorazil ke stromečku, zastavil se - já houkla... a on zvedl nohu a já koukám, jak se jedna koulička "topí" v proudu chcanek... A jak to z ní stéká (a taky se do ní nasákává)... Ble - doufám, že bude hodně lejt a sněžit a že se propláchne... než je na Tři krále budu uklízet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 16:44
- Nahlásit

petrak
uz jsem psala dnes asi 3x ze do zahrady pres trimetrovou zdenou zed fakt nevidim nemam takovou tu zahradu co kdyz vyjdes z domu ses v ni. u takovy zahradky je to uplne jiny a mit tam ten peknej strom, kterej vidis z okna je fakt neco jinyho

maya
no presne

xerxova
tak snad bude uz netoxicka na tri krale

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 17:30
- Nahlásit

PetraK
Huuf, tak jeste, ze se nic Brtnikovi nestalo. Plechy se vytlucou a bude to.
Xerxová
a on zvedl nohu a já koukám, jak se jedna koulička "topí" v proudu chcanek... A jak to z ní stéká (a taky se do ní nasákává)
Blee, fuuuuj.

Tady taky mrholo poprchava, zatim je nad nulou, ale jestli prituhne, to bude klouzacka. Tak Fajfko a dalsi horalove, ofafrne!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 17:56
- Nahlásit

Fifi zrovna zítra učím od sedmi - tj. brzy vstávat, brzy s psíčkem, brzy na silnice... ale u nás bývá posypáno i nasolené hlavní tahy už ráno. Na naše technické služby si většinou stěžovat nemůžeme. Tady jsme zvyklí - silničáři i řidiči...

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 18:06
- Nahlásit

Xerxová
Na ja, Reichenberg je v tomhle dobrej, i ridicove tam umi prevazne jezdit. Zato kdyz napadne 1 cm v polabsky placce, kalamita.... a u Muzea ctyri!
Ale ledovatka je neprijemna vec, no snad to zitra nebude velky zrcadlo.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 18:21
- Nahlásit

jsem se dneska dozvěděla, že mám zejtra volno volníčko! Tak už jenom nesmí lejt a pojedem na výlet. Jestli bude chcanec, vytáhnem kolobku a budu doufat, že jsem jediná, koho to napadlo
a v pátek s kolegyňkou plovat, v sobotu spolu půjdem na zakončení toho filmovýho festivalu, v neděli agi trénink... bájo to teď je

PetraK
to velký huf, že je Brtnik v pořádku!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 18:31
- Nahlásit

birma a tak zítra snad má být hezky - sice zima, ale slůňo. Ale já kromě výuky mám ještě schůzovní čtvrtek a pátek... takže si dovču nevezmu. A to jí ještě dost mám... Zato od osmnáctého prosince do třetího ledna se mě psík nezbaví

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 18:34
- Nahlásit

Xerxová
no já holt dělám pátek a sobota, dva dny po sobě volno jsou teď nereálný. Ale zjistila jsem, že i tim jednim dnem si hlava skvěle odfrkne a tělo zregeneruje
od osmnáctého prosince do třetího ledna se mě psík nezbaví
to ti budu stejnou měrou přát i závidět

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 18:35
- Nahlásit

birma
mám zejtra volno volníčko
Bezva. I vikendovej program.
Xerxová
Zato od osmnáctého prosince do třetího ledna se mě psík nezbaví
Zjoova, krasne dlouha dovolena, to bude Najt nadsenej.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 18:53
- Nahlásit

Fifi já v létě ve škole úředničila a tak mi hodně dovolené zbývá... Takže doma vlastně i být musím - i tak budu skoro dva týdny převádět. A osm mi v lednu naskočí...
Night bude spíš mrtev - během svátků se u nás dveře netrhnou - rodina se setkává u nás - a není divné, když nás je u stolu i patnáct Však už mám krůtičku v mražáku... udělám z ní nadívanou roládu - to je bezkostnaté a rádi to všichni - od batolat po tu generaci 80+...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 19:11
- Nahlásit

Xerxová
no jo, když moji psi víc než blbnutí na zahradě ocení čuchačku na louce
slevový kupony, Hervis třeba velký slevy

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 19:18
- Nahlásit

cernej caj
hele http://www.svetandroida.cz/adobe-photoshop-lightro om-zdarma-201512

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 21:07
- Nahlásit

Maya
když moji psi víc než blbnutí na zahradě ocení čuchačku na louce
Kremyl by ted nejvic ocenil Troldu za zadkem.
Xerxová
Však už mám krůtičku v mražáku... udělám z ní nadívanou roládu - to je bezkostnaté a rádi to všichni - od batolat po tu generaci 80+...
jako z cely kruty? Vcetne stehen a kridel, nebo jen z toho trupika? Zni to libe, to bude Najtik slinit.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 22:57
- Nahlásit

Tak jsem se chtěla podělit o dilema, jestli zejtra celodenní výlet nebo kratší kolobku + práce, cukroví a úklid. V půlce příspěvku mi komp přestal komunikovat s klávesnicí i myší a jsou v něm minimálně dva přervaný drátky, takže dilema vyřešeno - budu doma shánět opraváře...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 22:58
- Nahlásit

birma
no vidíš a hned máš program na volný den

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 22:59
- Nahlásit

pižlí vykrajovátko, špice jako obvykle nemaj
http://vykroj.cz/cs/psi-vykrajovatka/37-madarsky-o har-kratkosrsty.html

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 05:29
- Nahlásit

Fifi dříve jsem pekla klasicky krůtu s nádivkou. Nádivky bylo málo, péct jí zvlášť šlo - ale zase se dva pekáče nevešly do trouby. Navíc hodně lidí nerado obíralo kosti - byl velký odpad... a tak už několik let dělám krůtí roládu. Tj. vykostím krůtu (stejně jako kuře) - tj udělám jeden velký plát včetně zadních noh. Naplním nádivkou s mandlema a upeču. Tudíž nádivka se dostane na každého... Z kostry a drůbků udělám polívku. Vývar si udělám (a maso do polívky i pro psa oberu) i roládu upeču den dopředu - takže pak je to již "bez obírací špinavé práce" .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 07:12
- Nahlásit

birma
uzijte si vylet, jestli jdete
- ty dratky sou vyrvany kde? v mysi/klevesnici?

Maya
ten ligtroom na android asi muze byt fajn jestli fotis telefonem

Xerxová
to musi byt teda paradni kusanec kruty a zni to jako dobra mnamka

birma
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 08:45
- Nahlásit

cernej caj
Nejdem nikam, musím vyřešit ten komp. Drátky má chudáček vyrvaný uvnitř kastle. Zatim doufám, že ho teď zapnu a bude dobře, ale asi marná naděje...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 08:48
- Nahlásit

birma
a jaky dratky? nemuzes to vyfotit? a jako premyslim, jak se ti sami od sebe vyrvou nekde dratky. Pokud ti vcera jel ale jen nesla mys a klavesnice, tak marne premyslim, kdyz je vetsinou konektor hned na desce, jaky bys tam mela mit dratky?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 08:53 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

schvaleni zatim ve snemovne povinnych reflexnich prvku na silnici pro chodce

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 09:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

[imgs]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q= tbn:ANd9GcTNsO9Tbugon1L1kSHO7JsBGFBxMLrT-WwqjmvosV zJAIwbI2hUqw[/imgs]

Jsem si fčéra večír uďála s čoklidama procházku noční. Ťapali jsme si sídlákem a zrzouni si šmejdili. pak jsme museli házet kostéčkou skákací, Rumíček to nutně potřeboval a pak jsme šli ke kostelíčku. Hezky tam bylo, šli jsme mezi domkama ozdobenejma a nikde nikdo. Jen teda pak to ranní vstávání a dávali včera večír krásnej dokument Divoký Balt, moc povedený, moc. Hezký to tam mají, hezký. A Rumajzl se rozhodnul, že bude Jánošik. Bohatejm že bude brát - Douímu balonky, a chudejm dávat - sobě ty balonky a Douí je takovej dobrák hodnej, že ho nechá a to i přes to, že ten malej potrhlík mu způsobuje zvracení pokaždý, když se potkáme . Je to vlídnej péf. Rumajzl měl nezřízenou radost z toho, že mu balonek čórnul. Stalo se z něj v ten moment ruský kolo a točil se ve vzduchu asi dvě mintuy. Je to prostě bláásen.
Bubí honila kostéčku a pak už jí prej byla zima, a že máme jít domu. Tak jsme šli. Psi byli zahnojený, takže utřít je, to bylo peklo. Jak jáá jim zááviděla, že se usalašili na pelíškách a budou chrápat!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 09:36
- Nahlásit

cernej caj
uz jsem psala dnes asi 3x ze do zahrady pres trimetrovou zdenou zed fakt nevidim

ááha, to je blbý, vy máte fakt zahradu za zdí? to je zvláštní

Xerxová

Ble - doufám, že bude hodně lejt a sněžit a že se propláchne... než je na Tři krále budu uklízet

tfůůůůůůůůůůůůůůůůj to je čunik!

Tj. vykostím krůtu (stejně jako kuře) - tj udělám jeden velký plát včetně zadních noh.

tohle mi zvostalo utajeno, jak se provádí

birma

, takže dilema vyřešeno - budu doma shánět opraváře...

ale ne! ty jo to je pecháček teda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 09:45
- Nahlásit

PetraK
no me to prijde dost normalni, jak sem psala, stara radovka - ulice, obytna cast, pak chlivy a dvur a pak az za tim zahrada...

a supr, ze ste si uzili venceni takovy bez lidi a paradni

rumicek krade koule (balonky) aby mel neco pod stromecek k tomu kaktusu, co

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání