Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 17:36
- Nahlásit

Xerxová
ses teda drsna zena, ja bych na podpatku nedokazala dojit ani k autobusu a ty s tim litas v lese! s machem negrem ale tak supr, ze bezflusu ste to zvladli a jeste budes moct vzit do prace garderobu i priste;)

Fajka
objednala sem na fleru jak si davala tu zelenou dve drobnosti s tim, ze se omlouvam a muzu zaplatit az prijde vyplata (prisla dneska, vetsinou chodi 6. a kdyz pozde, i 7.), jen aby to nebylo blby, ze nejdou a nejdou penize... no a dneska na me ceka co? musela si overit, ze sem vazne nezaplatila, no ziram teda a moc to potesilo

denyk
drzim palce, to urcite zvladnete! i kdyz ja teda taky pravidelne neodcervuju se priznam... a vubec me nenapadlo, ze z toho muzou mit problemy cizi psi...

jo a ferinka pocurala klec... nechapu, 8tydnu naprostej hodnous, starame se, aby nebyla vic nez tech 6h doma sama i proto, ze je chudak v kleci a tohle me dost prekvapilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 17:48
- Nahlásit

denyk nesežral ti někde syrovou zvěřinu?? Tam se může psisko začervit poměrně snadno... Jinak prášky zaberou - jen bacha - je to dryják veliký... je potřeba krmit možná i častěji, opatrně... chůdě jedno hubený...

čaj nebude holka hárat??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 17:54
- Nahlásit

Xerxová
taky me to napadlo, jestli to nemuze byt tim - harat by uz mohla (a uz sem to cekala rijen/listopad), ale ze by si znackovala klec? a jeste to na ni teda neni poznat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 17:59
- Nahlásit

čaj ne že by značkovala klec - ale že prostě víc potřebuje čůrat. Nebo někde přistydla - ochladilo se, je doma, může choulostivět... Byla asi zvyklá víc bát venku, než je teď ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 18:03
- Nahlásit

Xerxová
jj, byla o hodne vic zvykla byt venku...

s tim nachlazenim si nejsu jista, protoze v noci zas v pohode tech 8hodin vydrzi, takze to me mate

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 18:05
- Nahlásit

cernej caj ja odcervovala v lete...cetla jsem dokonce, ze se ty larvy muzou dostat do tela i pres kuzi. Jo to vis ze se takhle psi snadno nakazi od ostatnich. Bohuzel. Hodne me teda prekvapila velikost, brrr. Tloustka tak 4mm. Bohuzel jsem na nem nic nepozorovala, zadne hubnuti, matna srst atd...akorat snad jen, ze mi prijde ze vic zere. Je chudak Feri... jeste musi byt v kleci, marudek? Xerxová nevim o tom. On si nejak venku fujtajblu nevsima, ale mozne je vse. Vim ze ty odcervovadla jsou humus, Bukis s nima nikdy problem nemel, ale kamosce pes blije a byva mu pak hodne zle. Krmim standartne rano a vecer, myslis ze bych mela rozdelit na tri davky?

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 18:06
- Nahlásit

denyk
Ja si vzala dovcu, nebylo mi dobre.
Copa na tebe vlezlo?
Ale nebylo to zeli. Hybalo se to, no nebudu to popisovat jeste ted mi je z toho zle. Jsou plochy a velky.
Tasemnicku si poridil? Odcerveni urcite zabere, treba pak bukvicka i pribere, jestli mu dlouhodobe ukradala ziviny... At se to obejde bez prujmu a nejakych problemu, fuuuuj, enyky maj tasemniky.
cernej caj
harat by uz mohla (a uz sem to cekala rijen/listopad), ale ze by si znackovala klec? a jeste to na ni teda neni poznat
Nemusela si znackovat, proste jen potrebovala. Haravky jsou strasny prutokace, i kdyz to na ne jde.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 18:21
- Nahlásit

Fifi no ja nevim esliva je to tasemnice nemela vubec clanky a byl to teda kus. Ale bylo to plochy. Pak mu jeste jeden cerv visel na prdeli. Bleeee. Jako pamatuju si kdyz jsme jako deti mely roupy. Tohle ale bylo hnusne veliky bleee. Prujem nema, v pondeli teda kadil snad 4x odpoledne. Ale menila jsem znacku grancli tak.jsem myslela ze je to z toho Doufam ze to nejak nepreleze na me.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 18:21
- Nahlásit

Fifi a netlem seeee, voeee

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 18:25
- Nahlásit

denyk
Obrazky ti sem radsi davat nebudu. Ale klidne to mohla byt tasemnicka. Nebo i neco dalsiho, prece jen ty mas dost velkej prisun zveriny. No hlavne, at se toho zbavi, co dostal za pilule?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 18:50
- Nahlásit

denyk
tak hlavne, aby se toho brzo bukac zbavil a snad mu to nenarusi tu hubenost a nezravost

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 18:52
- Nahlásit

cernej caj
a snad mu to nenarusi tu hubenost a nezravost
Cajdo, snad naopak? Narusi a zrusi!

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 18:58
- Nahlásit

Fifi volala jsem vet, pac tady v lekarne maji jen Caniverm a Drontal. Ona rikala ze je to jedno. Mela jsem doma jeste zbytek.Canivermu takze dostal to. Co se tyce zveriny mel tu srnku tehdy v rijnu. A divocaka co jsem delala jsem mu samo uvarila. S tim litanim po lese, samo mohl nekde neco sezobnout ze . Na obrazka na netu uz jsem se divala, hejbajici se nazivo jsou jeste hezci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 18:58
- Nahlásit

Fifi
tak kdyby byl hubenej kvuli tomu, tak by to samo bylo dobry, ale aby jeste vic nezhubnul kdyby mu to odcerveni nedelalo dobre

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 19:08
- Nahlásit

cernej caj paradoxne jak jsem jiz psala tak po.lete trochu pribral. Davam mu vic. Zere hodne a ted uz vim proc. Muze ty hajzly mit fakt dlouho, kdyz je to tak veliky. Ale clanky to nebyly. Proste tlusty plochy dlouhy cervy. Az mam husinu ble.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 19:12
- Nahlásit

denyk
ja mam husinu a staci mi to cist, bleee

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 19:18
- Nahlásit

denyk
odčervení určitě zabere, třeba kočky venkovní jak pravidelně neodčervuješ, maj to hned, chce to jen fakt nezapomenou a za tejden nebo dva odčervit znova

fotka pro Xerxovou, jedna doga je mááálo

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 19:28
- Nahlásit

denyk
Muze ty hajzly mit fakt dlouho, kdyz je to tak veliky. Ale clanky to nebyly. Proste tlusty plochy dlouhy cervy. Az mam husinu ble.
No jestli jich ma tolika a tak velky, jeste se preptej na veterine. Odcervovat znovu po 5 dnech mi prijde dost brzo, vetsinou to byva po tydnu ci dvou? At se ti nepriotravi vnitrne, kdyz by to nestihalo telicko zvladat vyloucit...

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 19:37
- Nahlásit

Fifi ja ji to popsala po telefonu. Ona mi rekla odcervit po 5ti dnech 3x. A pak po nejake dobe prinest hovnouse na rozbor. Takze mam radeji zavolat treba jeste jinam myslis? Maya to urcite nezapomenu. Ble

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 19:52
- Nahlásit

maya a to je co za chovku?? Jinak Nighta jsme si kupovali taky ve "febrice na dogy" - bylo jich tam odhadem třicítka - všechny krásné, bez šrámů, otlaků... ve velkých skupinách a podle fotek je taky venčí pohromadě - jen tedy na volno a bez obojků - na mesetě, kde široko daleko není žádné další stavení...
Pak nemá být Night závislák na psech... když je z tak úžasně vyladěné smečky. Opravdu to byl zážitek

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 19:56
- Nahlásit

denyk
Ano, zavolej jinam, 5 dni mi prijde strasne malo. Opakovany odcerveni je fakt spis po jednom ci dvou tydnech. Vsak si to vygugli. Nekdo doporucuje rozbor hovnousu i po prvnim odcerveni...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 20:02
- Nahlásit

fifi mám pocit, že při větším začervení se odčervuje podle "vývojových etap" těch potvor. Jinak u škrkavek, jinak u tasemnice. Jde o to, aby druhé odčervení pokrylo eventuální stádia, která přežila první dávku... Asi bych chemii v tomto případě použila opravdu opakovaně - byť nejsem zrovna přívrženec preventivního odčervování dospělých psů

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 20:14
- Nahlásit

Xerxová
nevím, co to je za chovku

a tady krásný album, u nás by tohle teda neprošlo ani s ptákama, natož s hlodavcem
na fotky klikat, je jich tam asi 20
https://www.facebook.com/Mazti/photos/pcb.10516269 01529335/1051626208196071/?type=3&theater

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 20:15
- Nahlásit

Xerxová
mám pocit, že při větším začervení se odčervuje podle "vývojových etap" těch potvor. Jinak u škrkavek, jinak u tasemnice.
Mas naprostou pravdu. Proto jsem se radila ted s veterinarkou hodnou online. Asi, ze jsem nikdy tasemnice resit nemusela, mam v hlave ten odcervovaci proces ala skrkavky... A jsem rada, ze se priucim jen takhle pres net.
taakze, denyky, kecala sem!
denyk
Pry v pripade tasemnice odcerveni i po trech dnech lze opakovat, bo jsou to mrchy. A ze pokud to bylo plochy, tak urcite tasemnice. Klidne i od zvere. Takze beru zpet svuj vylev ala 5 dni je malo, naopak. U tasemnic je to tak akundrat!

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 21:25
- Nahlásit

Diky, diky. Snad budou mit cervicci trochen rozum Maya tohle uz jsem nekde videla. Krasny 👍

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 21:46
- Nahlásit

denyk
Inu, neni nad to ze sebe udelat debila hysterickyho. Mne to neva, zase jsem se neco priucila pro pripad tasemnicek a ze optat se veterinare je jen k uzitku, ne si delat veci po svym.
Xerxová
Pak nemá být Night závislák na psech... když je z tak úžasně vyladěné smečky.
Ano, tohle urcite hraje roli.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 06:51
- Nahlásit

Fifi
tak ono to tak ve vetsine beznych pripadu asi bude, ze byva az po 14ti dench, tak aspon vsichni vime, jak to je v pripade, ze by se to hodilo vedet.

denyk
tak at prdelka uz ma za tyden pooj

jinak pozor vsichni na silnici, pekna namraza, u nas uz auto ve skarpe...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 07:27
- Nahlásit

tady ráno hvězdičky na jasném nebi. Teď začínají vystupovat oranžové a růžové pruhy svítání. Neklouže to, neb mlha tady není a nemá co namrzat. Vypadá to, že bude krásně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 07:32
- Nahlásit

Xerxová
takze krasne rano ja nevidim skoro ani budovu naproti, i kdyz nejaky bludicky svetelny tam jsou

u nas teda neco pod nulou, me prekvapuje, ze u vas na severu je tepleji.

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2015 07:36
- Nahlásit

Dobré ranko,
tak u nás přimrzlo a funí
Narozdíl od Xerxů, u nás klouzavo, protézu už budu moset azčít nositi i cestou do práce....

Fifi
nad to ze sebe udelat debila hysterickyho
mně si nepřišla, jako hysterický debil, já měla stejně v plánu zavolat ještě dnes někam....

Ale jak píšu, tasemnice to není, nebyly to články, ale dlouhý tlustý plochý...prostě něco z té zvěře.
Možná jsem to způsobila i já, když jsem mu na konci října dala tu srnčí kost, nepřemrzlou. Ale tak chlapi mě ujišťovali, že srnka je okej, že oni svým loveckým psům tohle dávají běžne . No tak pesně jak říká Fifijová, Bukvička je prostě náchylná

cernej caj
tak at prdelka uz ma za tyden pooj
prdelka doslova a do písmene

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání