| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 13:50
- Nahlásit
cernej caj
pac bude nakonec vzdycky nekdo nestastnej
tak v týhle fázi zatím jsem taky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 13:53
- Nahlásit
Chjo zase za debila zdraviciiho pri odchodu naajs tu miiit you
Priste se taky radsi hodim marod
kachna_
Podle me je jedina sance udelat Kacence zajimavejsi program, ze tam nebude chtut
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 14:00
- Nahlásit
Maya
jedina sance udelat Kacence zajimavejsi program, ze tam nebude chtut
To je kroužek, ale to už by zas asi zabilo mě, protže bych jí musela vozit do Mělníka. Zvládám dva týdně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 14:23
- Nahlásit
Byli jsme se projít a bylo to co? Bylo to božíííííííí!!
Byli jsme na pláních, kde to Adam miluje, páč tam jsou žížátka (potkali jsme jenom mrtvýho a už načatýho ušáka). No a Adámek byl naprosto vzornej, celou dobu přivolání na první povel a to dokonce i ve chvíli, kdy měl cyklistu blíž než mě a cyklista jel směrem k němu (to mi docela zatrnulo, protože stopka by mu k němu určitě stačila). A pak, když jsme to tam křížem krážem prochodili a on si všechno pročmuchal si vynutil společnou hru i krátký cvičení
cernej caj
tajemny repracek k nicemu snad nepotrebujes
říkal Honza, že tajemný repráček vypípává kód problému, když je nejhůř a pomáhá tak při diagnostice. Svatosvatě jsem slíbila, že diagnostiku provádět nebudu a tak jsme se shodli, že repráček asi nepotřebuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 14:28 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
První vánoční nadílka, višnĕ v čokoládĕ moc nemusím, ale stejnĕ to sežeru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 14:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
mnooo.... tak vyměnte toho trpělivýho, bílýho ,ležícího psa za zrzavou, trochu bílou Bubinku. A toho smetáka prudnýho černobílýho za zrzavýho spratka a.......... máte přesnou představu, jak to vypadá u nás doma ovšem tedy s tím, že s Bubrdlí velmi soucítím, takže zpravidla spratkovi zatrhnu tipec
https://www.facebook.com/PlanetPawsPetEssentials/v ideos/vb.112437898831101/953889284685954/?type=2&t heater
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 14:36 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
tak už obrázek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 14:44
- Nahlásit
birma
jasny, to sice repracek dela, ale fakt, ze ti k nemu nevedou draty by nemel mit vliv na to, ze ti prestane fungovat klavesnice a mys... jinak takovy to "pip" pri startu PC je jeden z funkcni, kdo slysi pip pri startovani, tomu draty vedou kam maji
Maya
mnam, ja zeru drill
PetraK
to nekdy dela ferinka
takze ja pochopila, ze zapojeny dratu od repracku ti vyresilo problem, coz me zmatlo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 14:49
- Nahlásit
cernej caj
Voni jsou ty višnĕ s chlastem, tak to si radšj nechám nĕco nazejtra, bych se nerada motala cestou z prace
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:00
- Nahlásit
cernej caj
to sice repracek dela, ale fakt, ze ti k nemu nevedou draty by nemel mit vliv na to, ze ti prestane fungovat klavesnice a mys...
to evidentně nemá, protože oboje funguje a repráček svoje drátky stále nemá
ještě se mi teď objevila taková vtipná chyba - pustila jsem si film a nemluvilo to. Repráky zapojený, zvuk na hlasitej, nic. Potichu jsem naslouchala a byly slyšet tichoučké hlasy. Nešly z repráků, šly z myši! Kdysi jsem dostala nějakou myš, co jde otevřít a funguje jako sluchátko, v životě jsem to nepoužila, nikdy jsem ji neměla v nastavení zvuku uvedenou jako výchozí zařízení, ale asi je u mě v kompu nějakej skřítek, co se tam dobře baví
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:08
- Nahlásit
birma
Ty mas mluvici mys,ty se mas
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:13
- Nahlásit
Maya
Ty mas mluvici mys,ty se mas
jojo a ještě je taková hnusná a neergonomická, heč!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:15
- Nahlásit
birma
ajooo ja pochopila ze po pridelani dratku to zacalo jet, coz mi bylo fakt zahadou
to me fakt pobavilo jinak jestli neznas, zkus VLC player, coz asi znas, ale nekdy je to rozbity
musim rict, ze je hodne hnusna
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:21
- Nahlásit
cernej caj
ja pochopila ze po pridelani dratku to zacalo jet, coz mi bylo fakt zahadou
ne to ne
jestli neznas, zkus VLC player, coz asi znas, ale nekdy je to rozbity
asi neznám, ale normálně jsem přehodila zařízení v ovládacích panelech a už funguju
musim rict, ze je hodne hnusna
to je dostala jsem ji před lety od Milana, aby se mi s nim líp Skypovalo - nějak mu nedošlo, že když ji otevřu a budu ji používat jako sluchátko, tak už na kompu nic jinýho neudělám...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:23
- Nahlásit
Fajkooooo tohle jsi viděla?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:38
- Nahlásit
birma
když ji otevřu a budu ji používat jako sluchátko, tak už na kompu nic jinýho neudělám...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:47
- Nahlásit
birma
si viděla
jj už dávno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:52
- Nahlásit
Fajka
a chystáš se?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:53
- Nahlásit
birma
Ale ma peknou barvu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:55
- Nahlásit
birma
Fajka
a chystáš se
jak ? když není sních
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 16:09
- Nahlásit
birma
Potichu jsem naslouchala a byly slyšet tichoučké hlasy. Nešly z repráků, šly z myši!
ehm............ no.............. víš, že se tyhle nemoci už daji dneska léčit, víš to jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 16:12
- Nahlásit
PetraK
víš, že se tyhle nemoci už daji dneska léčit, víš to jo
a nejni to už zbytečný???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 16:14
- Nahlásit
Fajka
nejni to už zbytečný???
díky za zastání
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 16:17
- Nahlásit
birma
díky za zastání
no nemáááš záááááč
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 16:18
- Nahlásit
Fajka
no nemáááš záááááč
taky si myslim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 16:31
- Nahlásit
dneska jsem byla v lese za dámu - heč Měli jsme na fakultě vědeckou radu. Tudíž jsem byla v sukni. A ve slušných botkách. A když jsme končili, napadlo mě, že by se pro mě mohl Pepa zastavit rovnou s psiskem a že se stavíme v lese - když je ještě vidět... Hodná polovička má mi zabalila rifle i botasky... ale ponožky ho nenapadly a mě se nechtělo stejně v té zimě u lesa dělat striptýs... a tak jsem běhala s oslintaným klackem lesem v dost dlouhé sukni a botkách na podpatku... a kabátě a šálce... inu dáma na procházce s psíčkem
A jsem šikovná - větší péči potřebovala jen obuv...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 16:43
- Nahlásit
Xerxová
v dost dlouhé sukni a botkách na podpatku... a kabátě a šálce... inu dáma na procházce s psíčkem
doplním že s elegantním psíčkem...pokud ho nechytí rapl a nechová je jako pako
myslím že sukně a kabát asi nebyla bílá??? ani před ? páč po tom už by byýt rozhodně nemohla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 16:50
- Nahlásit
Fajka chytil ho rapl - vždycky v lese lítá a blázní a s vytřeštěným šilhajícím zrakem se kolem nás žene sem a zase tam a sem a tam... choval se jako pako - ale naštěstí na zadních levituje víceméně bezdotykově a ani flus na kabátě nepřistál ... Takže byl vlastně vzorňuch
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 17:18
- Nahlásit
Cauky, japak se tu mate? Doufam ze nikoho z vas neodnesl cert . Me ne, ale par lidi v mem okoli melo na male. Dnes bylo krasne. Ja si vzala dovcu, nebylo mi dobre. Ale.uz je to gut a zitra hura do prac. procesu. Trapi me Bukac. Jelikoz tady lide moc neresi od cervovani psu (nekteri bohuzel ani ockovani) tak nekde neco asi oliznul a ma cervy. A to tak ze docela brutus. Nejdriv jsem myslela, ze mi spadlo kus nakrajenyho zeli v kuchyni na zem a on ho sezral. A ze to pak mel v hovnousovi. Ale nebylo to zeli. Hybalo se to, no nebudu to popisovat jeste ted mi je z toho zle. Jsou plochy a velky. Hnus. Takze odcervujeme. Za 5dni znova. Doufam ze to svinstvo vyhubim.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2015 17:36
- Nahlásit
aby toho nebylo málo, tak mi přestaly chodit smsky z internet bankingu? Jako fakt? Dneska? Tyhlety internety bych všechny zakázala!
|