Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 00:08
- Nahlásit

Asi má zralej banán vo dvě kalorie víc než nezralej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 06:58
- Nahlásit

birma
jojo, oni bagly umej... a ktery se ti libi? ja mam favorita exose, ale nema plastenku a to vnimam castecne jako negativum...

jinak to si uzij, to se prej musi behat a to me ani nehne, nehlede na to ze zatezovejm astmatikum vyrazne vic hrozi kolaps nez cil

PetraK
rum s beruskou pobavil

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 07:41
- Nahlásit

cernej caj
Líběj se mi všechny
A běžet se to snad nemusí, to nehodlám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 08:19
- Nahlásit

birma
me se taky libi vsechny skoro, i kdyz vsechny mit nemuzu ale co mam ted ten drzak na fotak, tak bych priste uz musela dost vybirat - na kestrelu na tlustych popruzich drzi paradne, u tech mekkcich bych se bala, ze to nebude tak dobre sedet. Ale konecne paradni zpusob noseni fotaku pohodlne a jinej uz nechci!

tak me napada, chvalila sem si to tady vubec?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 08:36
- Nahlásit

Ešuska
ted sem náhodou narazila na tohle..jak dycky říkáš jakej je problém sehnat černý vánoční ozdoby tak tutaj jich je hafo

https://www.dedra.cz/cz/prochazky/vanoce-2015/

dneska mlha mlha šeď šeď...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 09:41
- Nahlásit

tady zatazeno, ale uz mlha neni

nektery ty ozdoby sou celkem pekny

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:02
- Nahlásit

cernej caj
nektery ty ozdoby sou celkem pekny

no mě hlavně překvapilo kolik je tam černejch. Ale je vidět že pořád vede klasika a bílé jsou vyprodané..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:03
- Nahlásit

Fajka
to je fakt, barevne trochu netradicni, no

ja su zvedava, jestli letos bude stromecek - jestli bude vubec kam dat

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:04
- Nahlásit

ted koukám že třeba ty černý koule e stříbrným stromečkem a hvězdou je 6 kusů za 62 korun a to je fakt zadarmo teda...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:07
- Nahlásit

Fajka
ja to moc nezkoumala, ale ty cernostirbny hvezdicky treba sou taky jako moooc pekny.

jinak krkabol se jako dost vyrazne zhorsil, citim to na uzlinach uplne a mam zalehly usi

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:07
- Nahlásit

cernej caj
su zvedava, jestli letos bude stromecek - jestli bude vubec kam dat
tyjo dyk máš zahradu ne? tak si ho dej na zahradu před okno na něj venkovní světýlka jedna špulka mašle navázat a hotovo a vydrží ti až do března a domu jen větvičku smrku do vázy na vůni...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:09
- Nahlásit

cernej caj
jinak krkabol se jako dost vyrazne zhorsil, citim to na uzlinach uplne a mam zalehly usi

že y si někde cárala po venčí o víkendu? neměla si spíš bejt v teple a doma chorobu vyléčit? aby tě to neskolilo a o vánočním volnu si nebyla celý dny nemohoucí v posteli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:10
- Nahlásit

Fajka
na ty zahrade mi je asi k prdu kdyz do ni nechodim v zime (a ve tme

my mame klasickou radovku, takze odpredu dozadu barak, dvur s vysokou zdi do zahrady, zahrada. Pokud by nekdo ten strom v zahrade videl, tak jedine lidi z radovky na druhe ulici, (dum, dvur, zahrada - zahrada, dvur, dum) pac tam maj dvoupatraky

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:17
- Nahlásit

cernej caj
nechodim v zime (a ve tme
tak já nevim jak to dělám ale já sem na zahradě furt i v zimě a světlo ve tmě mě dělaj právě ty svíčky na stromečku

Pokud by nekdo ten strom v zahrade videl
ale tak nejde vo lidi ne? já myslela abys na něj viděla hlavně ty z okna pokoje..jakože juk ven tam stromek ozdobenej svítící jůůů jsou vánoce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:19
- Nahlásit

Fajka
no ale ja mam okno pokoje do ulice a z kuchyne vidim maximalne tu vysokou zed dvora, takze jak rikam - ten stromek bych asi videla jen, kdybych sla cilene do zahrady cumet na stromek...

ono paradoxne ja do zahrady chodim minimalne, to spis v lete ale v zime tam nezajdu co je rok dlouhej, max povesit koule na stromecky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:24
- Nahlásit

jo a kdo tu daval ten plysovnik,

sem objednala pro kamaradova listopadacka, kamarad sportovec kazdym coulem a teda ten plysak je fakt supr i v realu

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:39
- Nahlásit

cernej caj
paradoxne ja do zahrady chodim minimalne, to spis v lete ale v zime tam nezajdu co je rok dlouhej
to se přiznám je pro mě nepochopitelný kor když máš psiska já sem tak prostě fut furt fuuuuuurt a ted před vánocema ještě víc krz páč tu s jelitem motáme ty věnce ...

teda ten plysak je fakt supr i v realu
letos je moda zelenejch plyšáků ?
to je ta svítící?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:52
- Nahlásit

Fajka
tak ja s nima chodim hlavne ven, ne do zahrady, nechci, at maj ze zahrady zachod...

neni svitici, ale je pro miminka 0+ a je mekkouckej a roztomilej

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 10:54
- Nahlásit

cernej caj
tak ja s nima chodim hlavne ven, ne do zahrady, nechci, at maj ze zahrady zachod...

no tak to já taky dvakrát denně ale i tak jsme spíš venku na zahradě než doma...

neni svitici, ale je pro miminka 0+ a je mekkouckej a roztomilej
aha tak to jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 11:37
- Nahlásit

Fajka
tak ono je to asi fakt i tim, jak zijeme rozdilne - ja si na zahradu obcas rada sednu s knizkou, opeceme burta, posedime, ale nejsu zvykla si misto treba delani jidla nebo relaxu vecer s knizkou sedet na zahrade ve tme (jo, prodluzka by se z domu natahnout mohla, ale musi pak zustat otevreny dvere a to topis proste zbytecne pak...) a navic tam sedet s knizkou v ty 0, brrr

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 13:22
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Dnešní ráno bylo na téma:

Rumíček + kostéčka = tryskání
Rumíček + žužlobalonek = tryskání
Rumíček + kostéčka + žužlobalonek = ........... Rumíček má diléma

Nicméně vyhrál pochopitelně nakonec žužlobalonek.
Bubrdli taky děsně baví honit kostéčku. A ráno bylo i hodně času mudlat pupíky. Teda takhle mudlala jsem hlavně Bubopupik, páč Rumopupik byl dostupnej asi tak 22,05 vteřiny, páč Rumouš nutně musel proudit s bééruškou. Mudlání pupku je prej zrána dost ztrátová záležitost, to se hodi na večer A dneska jsme měli poslední germánštinu v tomto roce. A když se mě pan účící zeptal, co jsem zažila zajímavého, vyprávěla jsem mu, jak mi můj muž volal, že havaroval. Do stromu. To byl opravdu velmi zajímavý zážitek. No takže máme bolavý autíčko, ale hlavně, že nemáme bolavýho Brtnika. huf.

Fajfka
- žjoo, tam je zááásobička!! To si musím pamatovat na příští rok, páč pro letošek mám už zákaz

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 13:25
- Nahlásit

cernej caj

já se třeba hodně těším, jak si jednou ozdobím na zahradě stromeček, bude mi tam svítit , budou na něm jablíčka a dobrůtky pro ptícy zvěř. Pro mě je zahrada prodlouženej dům . Já si třeba zdobím aspoň truhlík a květináč na balkoně, mám na něm světýlka a ozdobičky . Aby to bylo pěkný. Vázu s větvema mám v kuchyni, v ložnici i v předsíni, nazdobený, pod tím třeba košík s oříšky a tak. A u toho třebas přáníčka od lidí z předchozích let. (třá například Fajfko přání tam mám )

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 14:02
- Nahlásit

PetraK ufff - hlavně že je Brtník celý. Plechy jsou jen plechy... i když to taky mrzí.

Dneska počasí závidět nemusíte - je tu hnusně deštivo. A má to v noci zmrznout... to bude ráno kluziště !

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 14:08
- Nahlásit

PetraK
No takže máme bolavý autíčko, ale hlavně, že nemáme bolavýho Brtnika. huf.

fuuuj hlavně že on je celej! aby bylo namrzlo co? a nebo do něj někdo vletěl?

žjoo, tam je zááásobička!! To si musím pamatovat na příští rok, páč pro letošek mám už zákaz
no joo ela to zas asik budou drahý a bůch ví jestli bude toliko černých ...

Pro mě je zahrada prodlouženej dům
jj pro mě taky a jsem tam možná víc než doma

třá například Fajfko přání tam mám

Xerxová
Dneska počasí závidět nemusíte - je tu hnusně deštivo. A má to v noci zmrznout... to bude ráno kluziště
jo j ráno to má být hrozný a fakt asi bude..a já zrovna musím poránu s dědou k zubaři ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 14:11
- Nahlásit

Xerxová
hlavně že je Brtník celý.

Udělalo se mi blbě, když mi to řekl. A nic nepomohlo to, že spolu hovoříme, že . Divný je, že bylo teplo, námraza nebyla. Jen na jednom jediným pidiúseku. Nebyl sám, vracel se tam pak podívat, jestli tam nenajde uražený zrcátko a vypadalo to tam prej příšerně, těch aut tam skončilo povícero.
jsem ráda, že Brtnik jezdí opatrně, předvídavě. Říkal, že kdyby jel rychle, narval by to býval do toho stromu přímo, takhle měl prostor manévrovat a opřít se do něj stranou spolujezdce

Plechy jsou jen plechy... i když to taky mrzí.
na to peču, je blbý to, že to člověk musí zařizovat, ale hlavně, hlavně že on je cajk.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 14:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
fuuuj hlavně že on je celej! aby bylo namrzlo co? a nebo do něj někdo vletěl?

hele nebylo právě. Ten den bylo teplo. všude. Však ještě v noci předtím bylo teplo, tak to nemohlo být ani zledovatělý z noci. O námraze by tě ani fakt nemohlo napadnout uvažovat. A přesto.

no joo ela to zas asik budou drahý a bůch ví jestli bude toliko černých ...
Jááá vim, neřikej mi to, neřikej mi to,a le mám tetkon zákaz hromadění novejch krámů

jj pro mě taky a jsem tam možná víc než doma

viď?? Zahrada je druhej obývák. Má bejt útulná, příjemná, odpočívací.

jo j ráno to má být hrozný a fakt asi bude..a já zrovna musím poránu s dědou k zubaři ...

no tak prosím Tě!! opatrně!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 14:19
- Nahlásit

PetraK
hele nebylo právě. Ten den bylo teplo. všude. Však ještě v noci předtím bylo teplo, tak to nemohlo být ani zledovatělý z noci. O námraze by tě ani fakt nemohlo napadnout uvažovat. A přesto.

a nebyl tam olej na silnici? že by z někoho tekl? to je taky vo hubu stejně blbý jak náledí
Auto se opraví, hlavně že se jemu nic nestalo!

Jááá vim, neřikej mi to, neřikej mi to,a le mám tetkon zákaz hromadění novejch krámů
blbýýýý nooooo

Zahrada je druhej obývák. Má bejt útulná, příjemná, odpočívací.
jooo těšim se že konečně vytáhnu příští rok tu houpací síť pěkně ve stínu pod stromama, něco dobrého k pití aaaaaaa... těšim se prostě

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 14:26
- Nahlásit

Fajka

a nebyl tam olej na silnici? že by z někoho tekl? to je taky vo hubu stejně blbý jak náledí
Auto se opraví, hlavně že se jemu nic nestalo!

nene, olej ne, prostě přes teplý počasí (asi nějakej ten teplotní rozdíl silnice/vzduch??/ vzniknul před lesíkem kousilinek námrazy. Tý neviditelný takový. No a bylo. A to Brtnik tam jezdí často, ten strom je evidentně už obouchanej, je to nějaký divný místo. Vždycky když tamtudy jede, dává si bacha. No a teď starostě umlčely prozíravost a už to bylo.

ěšim se že konečně vytáhnu příští rok tu houpací síť pěkně ve stínu pod stromama, něco dobrého k pití aaaaaaa..

aha. no z tebe byl měl radost pan Neff

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 14:53
- Nahlásit

PetraK
Teda tak hlavne ze mu nic neni, tehle bouracek se fakt bojim asi ze to skoro denne vidim

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2015 14:58
- Nahlásit

Delam neco blbe kdyz mi na mobilu nefunguje web pres wifinu i kdyz je zapojena a pres mobil data to jede normalne? Znamena to uz ze mam ten mobil vyhodit.? Jako pravda tahle mi brzo dojdou data a stejne mi bude k nicemu

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání