Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 09:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

[imgs]https://12thstreetbeat.files.wordpress.com/2 014/10/tumblr_mpv1o3yjtp1r3l8rzo1_1280.gif[/imgs]

Tak jsem včera tipťop stihla zažádat o novou občanku! Akurát stihla propadnout , no a sehnat Brtnikoj dárek, umetj u mámy lednici, zahrát si kostky, popít víno a v půl devátý dorazit dom. BuboRumíčci si 2x začuchali - z novejch bedýnek jsou nadšený. Nejdřív čuchala Bubi v papíru a Rumíček v řetězu a kostičkách a pak si to prohodili. nakonec museli navzájem zkontrolovat, ešivá ten druhej to pročuchal dobře a nic nenechal. A - překvapivě nenechal. Pak šla Bubi, vytáhla řetěz a prej že jedem znvova. To už měla ale smolikova, páč jsem potřebovala dozdobit dva věnce a prohovořit s Brtnikem důležitý věci. Jedenáctá jistila noční procházku a půldvanáctá postel. Ve 3/4 na šest jsem se probudila mrtvá Šéf mi pochválil věnec, kterej si dotáhla do kanclu, kolegové mají pochvalu povinnou . Ráno bylo o midlifousek líp než včera a tak jsme si mohli i troošilinku hrát. Zastavila nás malá slečna - kynoložka s tím, že určitě našla naše přetahovadlo a že ho má pro nás schovaný. Tak mi to udělalo radost, že je taková fajn a že se i dobrý věci, který člověk udělá zase nějak vrátěj. Páč mě to ztracený přetahovadlo docela mrzelo, bylo malý, do kapsy akorát a Bubi ho něla ráda.

cernej caj

Boston.

Čajdo, hele bunda dorazila moc díkuju, ale.... úplně mi bohužel nejni, což mě teda mrzí i kvůli Tobě. .
Hele jsou dvě možnosti, buď Ti ji obratem pošlu zpátky a nebo ji nechám tu a následně pošlu na adresu toho, komu ji prodáš a ty se tím vyhneš tomu, že pomažeš na poštu. Jak to chceš provést? A moc děkuju, mrzí mě, že to nevyšlo.

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 09:37
- Nahlásit

den další ...
Cácorka vypreparovala další "chvojí" - tentokrát to nebylo chvojí, ale zakrslá jedlička

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 09:38
- Nahlásit

PetraK
tak tos byla vcera docela dost vytizena a pochvala v praci taky urcite potesi

je ti obri, ze jo?

tak si ji zatim nech doma, me to taky mrzi, ze ti neni (ted musis brtnikovi bombra zabavit na dyl a ja uvidim a rozmyslim moznosti.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 09:40
- Nahlásit

Janiii
ta zvysuje latku, co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 10:07
- Nahlásit

PetraK
muzem to udelat tak, ze mi ji posles zpatky, ja si teda novou asi kupovat letos nebudu (sem si rekla, ze kdyz ti nebude, ze si ji necham, tak jeste to s ni preziju rok, dva aspon do prace), stejne co sem ochodila obchody, tak nejenze to je vsechno stejnej igelit, ale dokonce sou jeste vsechny desne kratky

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 10:34
- Nahlásit

Teda dneska spousta nudný práce s tabulkama achce se mi strašnĕ spát, smrtící kombinace

Koukám bundička si akorát udĕlala výlet, to je škoda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 10:47
- Nahlásit

Maya
no ja se bala, ze ji bude velka ( i me byla o neco vetsi, ale zas se pod to da narvat paradni svetr a v -15 je to pohodicka

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 10:50
- Nahlásit

cernej caj

okáčko děfčico, pošlu zpátky. Mám tady v práci tu bedýnku i s tou výstelkou, tak to jen musím dovalit zpátky dom a dostat se na poštu. Budu se snažit co nejrychlejš, ať jí máš hned zpět. Ještě jednou díkec moc.

Maya

Koukám bundička si akorát udĕlala výlet, to je škoda
to jo, já huž se těšila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 10:53
- Nahlásit

PetraK
no nemas za co, to zas tak nespecha, jeste neni pocasi na zimni bundu

no ja myslim, ze sme se tesili v jistym smyslu obe

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 10:56
- Nahlásit

cernej caj

a z nějakýho důvodu (asi že tam cejtil vlčky vaše?) měl z bundy velkou radost Rumajzl Jevil o ni víc než velkej zájem. Jouda.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 11:03
- Nahlásit

PetraK
a to sem ji jeste prala ale ono asi ty psi sou dost citit i tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 11:14
- Nahlásit

cernej caj

nevím , no prostě byl celej jásavej - že by ho možná zaskočila ta barva? Neni přeci jen zvyklej , ale hrozně moc se zajímal.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 11:55
- Nahlásit

PetraK
ted se budou zas doma zajimat moji

dneska se mi nic nechce delat, ne ze bych nemela dost prace ale... a vcera sem se naucila novou vec, sice zatim s oporou, ale zkusim doma trenovat, mi to doma min klouze

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 11:58
- Nahlásit

PetraK
Podle mĕ ro fakt cejtí i po vyprání

Pokus

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 12:09
- Nahlásit

Maya
pous s vkaldanim nebo fotkou? pac jako fotka je to bozi

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 12:20
- Nahlásit

cernej caj

vcera sem se naucila novou vec

ty vole! si blásen.

Maya

krásná fotka!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 12:27
- Nahlásit

PetraK
no to muzes rikat, az u toho budu taky takhle vypadat paradne

ale budu muset asi muze zaukolovat s fotakem, nebo si udelat video a vystrihat z toho fotky. Uz mam namysleny paradni pf

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 13:27
- Nahlásit

cernej caj
Sampzřejmĕ pokus s vkládáním, fotošopovat takhle ještĕ neumím
S tou tyčí si fakt cvok

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 13:44
- Nahlásit

Maya
nahodou je to fakt hrozna sranda, jeste sem nechodila na zabavnejsi lekce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 14:10
- Nahlásit

[url=www.duolingo.com]duolingo[/url] prej se muzes ucit aj nebo pres aj i jiny jazyky

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 14:47
- Nahlásit

cernej caj
Jj na duolingo jsem četla kladný ohlasy, ale ozkoušeno nemám, protože finština tam není, takpoužívám memrise.com tam jsou ty kurzy jak kterej, ale zass ne jich tam mraky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 14:56
- Nahlásit

aha, to ja moc nezkoumala, videla sem tam sweden, tak sem si to spletla, sever jako sever...

tak drzte palce, aby chlapik chtel objektiv, aby paradne fotil a vubec z neho byl nadsen

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 15:13
- Nahlásit

klušu zpátky do školy (mám jednu povinnou akci) - ale stihli jsme na půlhodiny prolítnout lesem. A ve starém zatopeném lomu jsme se potkali s ledňáčkem. A docela hlasitě protestoval, když jsme ho vyplašili... Hezké setkání

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 15:19
- Nahlásit

Rrumstajn.
Xerxová
A ve starém zatopeném lomu jsme se potkali s ledňáčkem.
Jee, to muselo bejt pekny. Oni tu prezimujou? Ja myslela, ze tahnou.
cernej caj
Tak at to klapne, s objektivem!

Troldakovi je dneska 8 mesicu. Kremylek mu k mininarozkam nadelil harani. Oujee, to bude show.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 15:51
- Nahlásit

Fifi zimují. Máme na ně docela štěstí - letos jsme ho viděli i v létě, loni v Chorvatsku...

Přeji příjemně strávené tři týdny...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 16:47
- Nahlásit

Fifi
Troldakovi je dneska 8 mesicu. Kremylek mu k mininarozkam nadelil harani. Oujee, to bude show.
Ale máš to hodný psiska! zařídili aby panička měla šťastné a veseléééé !!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 17:41
- Nahlásit

Fajka
Cuzo!

Zatim muzou bejt v baraku pod dohledem spolu, kdyz jsem pryc, tak oddelene. Venku se Troldak rozjari a zacina zkouset "ty pohyby", prozatim na to jde od hlavy. Od zitra asi na zahradu separe, je tak akorat vysokej, ze by to bylo na jeden pohyb, si myslim...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 18:34
- Nahlásit

fajka
tady proste na svini nenarazis

fifi
dik, libil se, vypada to nadejne

tak gratulace trolickovi a teda pevny nervy. snad nebude moc naruzivej a zmaknete to bez uhony.

xerxova
tsk to myselo byt pekny prekvapeni

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 19:07
- Nahlásit

Zdravím!
Ještě žiju Dneska (a taky zejtra a v pátek) se chystám na festival outdoorovejch filmů, tak se moc těšim

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2015 19:09
- Nahlásit

PetraK
Zastavila nás malá slečna - kynoložka s tím, že určitě našla naše přetahovadlo a že ho má pro nás schovaný.
Jeeee, ale tohle je super mily. Snad to bude to vase, stastny shledani preju.
Janiii
Cácorka vypreparovala další "chvojí" - tentokrát to nebylo chvojí, ale zakrslá jedlička
Nejsou ty stenatka libezny?
cernej caj
libil se, vypada to nadejne
Takze prodano? Nebo o cem jeste pan duma?
teda pevny nervy. snad nebude moc naruzivej a zmaknete to bez uhony.
Uvidime, ted si lezej vedle sebe na gauci, je klid. Taky Amyna ma svuj vek, tak to harani nebude snad nejak extremni.

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání