| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 21:40
- Nahlásit
Fifi
jojo, ty muškáty se vyrvaly a spadly i s hlínou na zem samy!! a beztak by zmrzly
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 21:42
- Nahlásit
Fifi ja vemeno kupovala od naseho reznika a kupodivu jsem ho i nakajela kraji se lip jak bachor ( az na to tekouci mliko teda)....no lidi. Spis clovek. Vcera jsem mela hrozneho nerva. Ale dnes uz jsem vychladla a rikam si vse je asi tak jak ma byt. Jestli mam kvuli jednomu cloveku z firmy zmenit zamestnani tak to udelam. Bud se s tim naucim zit nebo ne. Jina moznost proste neni, ze
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 21:49
- Nahlásit
Janiii
jojo, ty muškáty se vyrvaly a spadly i s hlínou na zem samy!!
Nezbedove jedni.
denyk
kupodivu jsem ho i nakajela kraji se lip jak bachor ( az na to tekouci mliko teda).
No syrovy drstky se mi kraji dobre, az na ten vylejzajici zelenej smrdutej hnus. Vemeno se mi syrovy kraji fakt blbe, svine kluzka, tuha. Lepsi ovarit.
Ale dnes uz jsem vychladla a rikam si vse je asi tak jak ma byt. Jestli mam kvuli jednomu cloveku z firmy zmenit zamestnani tak to udelam. Bud se s tim naucim zit nebo ne. Jina moznost proste neni, ze
Kvuli jedny ---- menit praci? Nechat ji zvitezit? Este popremejslej, vymysli strategii nejakou. Ja nerada ustupuju zmetkum.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 21:58
- Nahlásit
rumštajn.
doufám, že si pěkně daříte, nějak vás nestíhám stále.
tak aspoň kuk:
Timi Timi Timííííí
a jeden listopadovej buldozérek
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 21:58
- Nahlásit
Fifi ja taky nerada ustupuju zmetkum, vim ze se po case utluce sama. Svym chovanim. A jestli tam jeste budu nebo ne, nefim
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 21:59
- Nahlásit
A ještě mám jednu pěknou, jak kafe tančí s vokounem u tyče. Třeba si sem kafe strčí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 22:01
- Nahlásit
Fifi
to je strašný, ty máš ňákýho velkýho cizího psa. ten čas letí... chjo
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 06:52
- Nahlásit
Janiii
Děkuji za gratulaci. Cácorka mi chtěla dát kyti a ona jí upadla a rozbila se, chudinka
Fifi
fotky i videa jsou super. A Xerxová má pravdu. Rotvajlerka vypadá mlaďoučce.
Černejčaj
moc závidím vyřešené Vánoce. Já nemám ničehož nic. Asi bych se měla znormálnit - všechen mimopracovní čas věnuju Adéle a tím pádem nejdu ani nikam do obchodů, kde by se dal nějaký dárek koupit. Hned po prac.době jí beru ven a vracíme se když už je v obchodech zavřeno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 06:59
- Nahlásit
Janiii
to je paraaaadni fotka! a jak tam vzadu ma cumacek od ty hliny a dela ze nic
Fifi
z videa de mnohem lip poznat, ze kremylka teda fakt jeste nedorostl na te fotce se mi zdali skoro stejni a s tou cinkou sou supr
Vero
dik za vokouna a buldozer je paradni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 07:03
- Nahlásit
Zdravím! Jestli se vám zdá, že sem už humřela, tak to tak ještě není i když možná brzo bude. Hezkej den přeju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 07:37
- Nahlásit
abyste se teda taky pobavili tak tu se muzete mrknout, jak tancime u te tyce
birma
to snad nee, doufam,z e stihas i trochu odpocivat
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 07:43
- Nahlásit
birma
Co Adámek s tím flekem?
Máš toho plný kecky v práci, co? Drž se!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 07:44
- Nahlásit
cernej caj
Ty už zaučuješ i Vokouna? To bude pěkně drahej lístek n duo vystoupení. Moc pěkná fotka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 07:56
- Nahlásit
Darenka
Vokoun je rozenej tanecnik
tak co Tom s maminkou, budou v porodnici ty bezny 3 dny, takze na vikend uz domu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 08:10
- Nahlásit
cernej caj
takže zakládáte novou psí disciplínu tanec psa u tyče?
ale super fotka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 08:13
- Nahlásit
Maya
vsak on je paradni tanecnik
mu to de i lip, nez me
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 08:29
- Nahlásit
cernej caj
jééé, Feriňátko maličkaté
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 08:43
- Nahlásit
cernej caj
a Ferina se zdárně učila odmalinka koukám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 08:45
- Nahlásit
kachna_
nojo, roste to mega rychle, fifijova i darenka maji po par mesicich z tech stenatek takovy nohaty dorostence ja si to ani nepamatuju, ze to slo tak rychle
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 08:49
- Nahlásit
cernej caj
nohaty dorostence
no ti mě přijdou nejlepší. Jako samože štěňátka jsou roztomilý, ale ty rozježený chlupy, samá noha..., to je prostě boží doba. A Darenka nefotí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 08:57
- Nahlásit
kachna_
tak to ja nerikam, ze dorostenci nejsou roztomily, ale ze si nevybavuju, ze to hunaty stenatko tak rychle odroste. No pravda je, ze darenka to dost flaka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:04
- Nahlásit
cernej caj
kachna_
no jo, člověk má štěńátka a než se ohlídne, má psa
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:06
- Nahlásit
cernej caj
Tak ne taneční duo, ale trio. Budu šporiť korunky na vstupné
Mamča i Tomášek se mají dobře. V porodnici budou asi 5 dní (po císařském řezu bývají maminky v porodnici dýl). Dnes odpol. se na ně zaběhnu podívat. Manžel už je viděl ráno - byl u zubaře a tak se za nimi juknul. Odpoledne mě vystřídá u Adel.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:10
- Nahlásit
Maya
tak nejak
Darenka
ferinka na to moc neni u nas doma
to sem si neuvedomila, ze po operativnim zasahu asi bude lepsi byt v nemocnici o neco dyl, aby domu sli fakt v pohode a beze strachu z nahle komplikace. Tak si miminko odpoledne poradne uzij
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:10
- Nahlásit
zbrnd si vedle postne nějaký plyšáky a já na tý adrese najdu dřevěný stáje i s koníkama a teď to budu muset koupit a už mi docházej prachy, se budu bát se jít podívat do bankomatu
jsem se rozšoupla i pro sebe a dneska mi přijde zubní kartáček a meteostanice, konečně budu ráno vědět, jestli mrzne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:13
- Nahlásit
Maya
posli odkaz
ja zadny prachy nemam, jen na beznej provoz uz
nemuzes se rano mrknout na telefon do aladin aplikace?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:13
- Nahlásit
Darenka
tak to je super, že jsou oba v pořádku, tak si návštěvu užij
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:14
- Nahlásit
nestíhačka včera sem dorazila Dípíháčko před půlnocí dneska dodělám poslední věnce, vodešlu zboží a bude volnej víkendíček
Darenka
gratulace k mrňouskoj !!! hlavně že to dobře dopadlo ! kluk jako buk !
Maya
si vedle postne nějaký plyšáky a já na
jééééé to si neměla mě na to upozorňovat...
bože tam maj Hildičku...ale přesnou....!
http://www.plysovnik.cz/plysaci/detail/husky-yomik o/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Maya
a jelito taky !
a ha tak jelito už není...a Hilda poslední...hmmmm
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:17
- Nahlásit
cernej caj
odkaz na co?
nemuzes se rano mrknout na telefon do aladin aplikace?
můžu, jenže to ukazuje teplotu ne přímo u nás a liší se o i o pár stupňů, ještě mám v mobilu nějakou apku na počasí co tam byla a ta ukazuje taky trochu jiný stupně, takže s těmhla apkama je to tak +- 5 stupňů a jako to je dost podstatnej rozdíl jestli je třeba -2 nebo +2
meteostanice ti přes to čidlo ukazuje fakt teplotu na tom daným místě a ne nějaký zprůměrovaný teploty bůhví odkud jako ty apky
|