Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:20
- Nahlásit

Fajka
no já teda měla nějak jinej odkaz a tam moc plyšáků neměli
zato tam maj asi eko stavebnice z kukuřice, asi to může to děcko pak sežrat nebo nevím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:23
- Nahlásit

Fajka
uzij si vikend na snehu uz?

bože tam maj Hildičku kraaasnaaa, jeste ze nemam ty prachy

Maya
na ty dreveny kone, ne? nebo cos to psala ze si musis koupit

aha, tak to ja mam primo v nasi obci, a samo par desetinek, ktery sou odlisny me moc nestve, jestli je -2 nebo -3 neni rozdil a u nas nebude -2 a v brne -15

ja bych ale jinak nejakou kvalitni meteostanici taky brala, ale to spis do budoucna

worick
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:29
- Nahlásit

Holky, některá z vás používala u psa na ,,něco" homeopatii, nepamatuju si kdo a na co. Bylo to po poradě s nějakým homeopatem, nebo jste si ,,jen" objednali nějaký lék (po nastudování) po NETu? Na autoimunitní jsem dostala na homeopatika doporučení, ale tam je odkaz na slovenského homeopata, dosti vzdáleného. Kdyby nebylo zbytí jedem tam, jen...nemáte tip na nějakého kvalitního Zlín, Brno....Ten slovenský je normálně lidský, prý je to jedno...

HaZa
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:34
- Nahlásit

worick některá z vás používala u psa na ,,něco" homeopatii

PetraK je je "bylinkářka" ....
nebo zkus poradnu energy.cz - také dělají přírodní pro lidi i psy .... o co jde konkrétně?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:37
- Nahlásit

worick
jak píše HaZa, PetraK je by mohla poradit, jinak v Brne zadnyho homeopata osobne zusenost nemam

worick
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:41
- Nahlásit

HaZa
o autoimunitní onemocnění, zatím jasně neurčené, podle příznaků nejisté: obrovsky zvětšená játra, bez známky poškození či nádoru, ale podle hodnot je problém, dále neustálý úbytek červených krvinek, které se samozřejmě zlepšily po transfuzi, ale jakmile se snížilo dávkování kortikoidů, bylo zase po krvinkách Na leukemii a podobné to neukazuje, leukocyty byly v normě. Při hemolitické anemii se to prvně ukáže na slezině a v moči, obojí je v pořádku(i ledviny zatím) Při dotazu na lupus vet řekl, že je to možné, i když kožní léze nikde nemá.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:44
- Nahlásit

Důvěrné: strom je v Praze. Opakuju: strom je v Praze. Útvar rychlého nasazení jej přivezl dnes v noci a vztyčil na utajovaném místě. Světla na něj budou instalována také v noci, avšak nebudou z bezpečnostních důvodů rozsvícena. Strom se bude v následujícím měsíci přemísťovat po území hlavního města Prahy na předem neurčená místa, kde bude osvětlení na několik minut zapojeno za zvuků vánoční hudby "Vánoce, Vánoce přicházejí". Pokud uvidíte světlo a uslyšíte hudbu, opusťte urychleně prostor a vyhledejte nejbližší kryt civilní obrany. Šťastné a veselé!

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:46
- Nahlásit

cernej caj
kvalitn meteostanice i s měřením větru a deště a kalibrovný a připojený na net, stojej přes 10 tisíc, takovej nadšenec zas nejsem
mě stačí za tisícku, že mi ukáže -+ stupneň a obláčky, jeslti bude zejtra pršet

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 10:48
- Nahlásit

cernej caj
na ty dreveny kone, ne? nebo cos to psala ze si musis koupit
jako pro mě???, já se teda spokojím s tím sonickým kartáčkem a meteostanicí a koníky přenechám neteři
http://raditvorime.cz/hracky-pro-deti-od-3-let/612 13-konske-dostihy.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 11:01
- Nahlásit

Maya
svagr ma nejakouparadni, dostal pred lety od segry, ma i kabelem na strechu pripojeny na silu a smer vetru a kolik mm naprselo a muze si na pc exportovat dlouhodoby vysledky a ma to predpoved na den dopredu asi z tech ziskanych hodnot nebo tak neco

worick
no ja doufam, ze se nejak podari aspon trochu mu to zmirnit

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 11:04
- Nahlásit

cernej caj
jj, to jsem myslela, to už jsou takový napůl profi meteostanice, tak je spousta lidí, který to baví se tím zabejvat, ale mě stačí, když ráno mrknu na displej kolik je stupnů, jako mají i levný s tím měřičem větru a deště, ale co jsem četla receznze, nic moc to nevydrží a obvykle se to po krátký době rozbije, holt za tu cenu je to asi jen z nějakýho plastu, takže i když by to bylo dobrý, tak mi to přišlo jako zbytečný vyhazování peněz
worick
tak to já neporadím, s tím nemám vůbec žádnou zkušenost

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 11:05
- Nahlásit

GDO SEM DAL ODKAZ NA PLYŠOVÝ KRÁLÍKY???!!!
A navíc když já králíka k vánocům nedostanu. Prej protože je to blbý

HaZa
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 11:06 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

worick
na játra je dobrý regavet, možná lidská anona - nevím jestli je ve veterinární verzi ... zkusila bych někde vyhrabat telefon na Chmelaře http://www.energyvet.cz/cz_kdo_vam_radi__114 - ten radí ve vet. poradně. (Známým pomohl u psa s epi - zatím se Argi drží) .
Moc držím palce ať je Berymu aspoň v rámci možností dobře ...
edit: ještě bych s vetemzkonzultovala drags imun (Účinky Drags Imunu

Výrazné antibiotické účinky, inhibice bakterií a plísní.
Účinný proti virům:
– chřipkovým (viry A, B), adenovirům, retrovirům a virům parainfluenzy (PIV) – herpetickým virům (HSV, EBV, CMV) – virům hepatitidy A a B

Zastavuje krvácení – je vhodný k ošetření všech povrchových ran.
Protizánětlivé, hojivé a adstringentní vlastnosti (rychlejší hojení kožních poranění a slizničních defektů v dutině ústní, hltanu, hrtanu a jinde) včetně účinnosti při gastroentorologických onemocněních:
– žaludeční a dvanáctníkové vředy (způsobené Helicobacter pylori)
– Crohnova nemoc a ulcerózní kolitida
– hemoroidy (aplikace zevně i vnitřně)

Výrazné protiprůjmové účinky (účinné i na cestovatelské průjmy a průjmové ataky u pacientů s AIDS).
Aktivuje kostní dřeň, příznivě ovlivňuje regeneraci krevních elementů při anémii a leukemii.
Prevence kardiovaskulárních chorob a “civilizačních” degenerativních chorob.
Pro své cytostatické účinky podpůrně působí také v onkologii. Vzhledem k silnému antivirovému efektu je vhodný jako doplněk terapie u HIV pozitivních osob a k eliminaci potenciálně kancerogenních virů. V obou případech je nutný lékařský dohled.
V zubním lékařství jej lze využít při parodontóze, krvácení dásní, při zvýšené kazivosti zubů a po jejich extrakci (adstringentní účinky).
Má též výrazné protistresové, afrodiziakální a tonizační účinky. Regeneruje organismus a zvyšuje jeho imunitní odpověď.
Jeho antioxidační působení ochraňuje celý organismus včetně kožních buněk před poškozením UV zářením. Vnitřně napomáhá proti zvýšené tvorbě hematomů.)

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 11:34
- Nahlásit

worick
já neporadím, ale přeju vám, ať se podaří co nejdřív najít nějakou pomoc. PetraK homeopatika používá i u psů a myslím, že o nějakém homeopatovi mluvila. Snad napíše až se tu objeví.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 11:38
- Nahlásit

kachna_
tak to je blby, ze nedostanes kralika i kdyz ho chces, holt laska ke kralikum se projevuje vselijak

worick
kolik je vubec worickovi, 8?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 11:52
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tak jsem byla včera návštěvou u mámy a následně si vyrobila hezkou výzdobu oken - truhlík a stromeček v květníku. Jupííí. A teď už se jen pustit do věncůch. Bubrdle dnes naznala, že jí to venku nebaví - a ani se jí nedivím. Tak si jen tak zakroužila mlhou a sněháním a že prej de domu. Tak jsme šli. A my pak ještě s Rozcapencem vypadli na chvíli ven, jen si tak projít chůzi u nohy, slalom mezi lavičkama a potahat se o házedlo. Páč ráno jsme si stihli zkusit základy Zajíčka a ťapičky na ruku. Dnes mám v plánu sehnat ještě tři dárky, když se mi to povede, budu mít skorem šécko. Taky si musím koupit sněhování a stříbření, abych mohla řádit.

Co jste tu vytvářely?? Stihla jsem jen zaznamenat že úspěšně přesazujete muškáty a u vlků se rehabilituje, u Fifinů se kraví s miskama /což uvidim až doma/ a hlavně!! Z DARENKY JE PĚKNÁ BABČA, KDYŽ TAK KOUKÁM NA TY VNOUČKO MÍRY A VÁHY!!

Darenka

Asi bych se měla znormálnit - všechen mimopracovní čas věnuju Adéle a tím pádem nejdu ani nikam do obchodů, kde by se dal nějaký dárek koupit

Vítej ve vižlím světě
Já musím tak kolem poloviny listopadu propadnout panice, to mě nakopne, abych vymyslela jaký dárky vůbec pořídit. Já!! Která jsem mívala vymyšleno v průběhu roku (zapsáno a pak jen v pohodě kupovala) no a pak se pustit v další panice do shánění. Letos to vypadá, že to snad stihnu všechno teď tenhle, nebo příští týden. Huf.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 12:01
- Nahlásit

PetraK
tak to ste zas meli nabyty den, tak snad budes mit o vikendu i cas radit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 12:04
- Nahlásit

Maya
Pokud uvidíte světlo a uslyšíte hudbu, opusťte urychleně prostor a vyhledejte nejbližší kryt civilní obrany. Šťastné a veselé!

voooole

worick

homeo používám já, ale - zatím vždy jen u takových věcí, který si můžu tak nějak pořeišt sama - tohle chce odborníka, kterej to ušije na míru konkrétnímu jedinci. Zkus pohledat tady:

http://www.homeopati.cz/ - to je nelékařská asociace

a nebo tady:

https://hla-homeopatie.cz/

vznes dotaz, zda ti mohou někoho doporučit v tvým okolí v souvislosti s léčbou zvířete

worick
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 12:37
- Nahlásit

PetraK
díky moc, to víš, tonoucí se stébla chytá....Vyzkouším, snad něco pomůže.
cernej caj
Woričkovi bude v březnu 8, Berrynkovi - pokud by dožil, už v lednu.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 12:41
- Nahlásit

Čauky děcka,
jen tak v rychlosti, třeba se bude hodit.
worick
já jsem byla ve spojení v roce 2010 kvůli psovi s touto paní http://www.ahomeopatie.cz/, ale konzultace samo není zdarma...

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 12:43 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Maya
stupneň a obláčky, jeslti bude zejtra pršet
voni zrovna tak i ty meteostanice pěkně kecaj, já bych byla spíš pro

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 12:55
- Nahlásit

denyk

worick
pokud by dožil
to je pěkně v háji

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 12:57
- Nahlásit

worick
tak nerada to rikam, ale to uz je i tak vek pro bernaky hranicni ale teda ze se bude trapit toliko vecma myslim na vas a posilam podrbkani

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 13:25
- Nahlásit

denyk
voni zrovna tak i ty meteostanice pěkně kecaj, já bych byla spíš pro
jakože na tohle si po ránu svítit skrz vokno baterkou nebo jak jako to funguje potmě?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 13:29 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

vlk
vlku, kdybys náhodou "psal" Ježíškovi, tadyk jeden vlčí koberec

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 13:30 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Maya
svítit skrz vokno baterkou nebo jak jako to funguje potmě?
nestačí světlo třá z baráku/bytu?
Tak dává se to za okno, né
Bys viděla, jak s tím tadyk soudruzi z NDR nadělaj parádu a
můžeš to nosit i sebou a ani baterky to nežere

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 14:08 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

denyk
ani baterky to nežere
nepotřebuješ power banku
že mě to hned nenapadlo, že takový vkusní jeleni budou z NDR
nestačí světlo třá z baráku/bytu
no u metr tlustejch zdí ani ne
ale teda pravda kdysi v paneláku jsem mívala, tohle a taky to nebylo špatný, akorát to po čase huplo dolů a muselo se koupit nový

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 14:10
- Nahlásit

Maya
kamoska mela podobny a celorocne to ukazovalo 20 tak nevim

HaZa
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 14:13
- Nahlásit

nevíte o někom kdo by ho chtěl ... třeba PetraK
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1020109122 8079491&set=a.2143597366138.60213.1732350449&type= 3&theater

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 14:18
- Nahlásit

HaZa
to už je dnes druhej, výmarák, na FB jsem našla ještě jednoho 9-měsíců, prý vhodný "K starším ľuďom" magoři

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání