| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 13:37
- Nahlásit
PetraK
a kdo je ta logistická chybka?
jááááááááááááááá
Knížka je už dávno koupená. Jenže dneska jsem zakoupila a neuklidila chodící pejsky, o které si holky psaly Ježíškovi.
Super chodící a štěkací pejsky. Takové ty úplně obyčejné a nerealistické, jako byli za nás.
Tak jsem je musela koupit, páč co kdyby někdo koupil nějaké suprdupr vymakané tulící se pejsky co už podle mě nejsou ku prospěchu. Na to maj ty naše záškodníky chlupatý. Já jsem v tomhle směru trošku paranoidní a konzervativní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 13:44
- Nahlásit
kachna_
Super chodící a štěkací pejsky. Takové ty úplně obyčejné a nerealistické, jako byli za nás.
Jéžiš!! No jo!! Taky jsem - pochopitelně měla. Musela mít. Psa a koně(houpacího)
a co mají holky radost?? Teda asi zatím jen Kačenka?? Lůca dostane ke svýmu svátku, nebo taky už teď?
jááááááááááááááá
a ani mě to tak nějak to........... nepřekvapuje. Sem si to myslela
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 13:45
- Nahlásit
add všichni
Na ortézu jsem se ptala zrovna tvrdil, že v tomto případě nepomohla, jen kdyby to bylo třeba jen natržené, ne urvané. Teď by bylo důležité, aby nasvalil a svaly držely koleno ve správné poloze, i bez vazu. Bolelo by to, chodil by hůř, ale chodil. Bolest by prý chondra dokázala zmírnit. Je totálně vychrtlý, svaly víceméně nemá, proto si to asi urval(jen se byl vyčůrat za keřem, chtěl odsud vyběhnout a už to bylo ) Ale myslím, že už to bylo načnuté, podobné příznaky měl vloni, pak se rozchodil hezky, vůbec nekulhal. Teď, co je nemocný špatně vstával na ty zadní, zřejmě se už o to nemohl zapřít, nejspíš už zase problém byl, jen to dorazil blbým pohybem.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 13:57
- Nahlásit
PetraK
jo a ještě pamatuješ na takový ty skákací pavouky? Jak se mačkal balonek a pavouk skákal? Musela jsem ho koupit,
má oooobr úspěch , taky jsem ho milovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 14:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
ty vole di s tim někam!! zas mám infarkt!!
milovala
jo na to děsit někoho jinýho to bylo dobrý, málem jsem pak byla jedináček ale když jsem to viděla prvně, tak mi dobře nebylo teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 14:06
- Nahlásit
jo a moment, už jsem se tu nezřízeně pyšně chlubila svým pokladem??
Dnes si jdu vyzvednout kilo syrových vepřových ušisek!!
Zrzavci se budou mít! (a já pak budu gruntovat pokaždý, když jim to dám, páč zaprasej celou předsíň! ) Víte jakou šichtu mi to dalo je sehnat? Strašný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 14:20
- Nahlásit
Maya
to koupis v kazdy drogerii takovy gumky (nevim jak kosmetikoobchody, ale ty klasicky jo)
worick
to je taky mozny,ze to uz dorazil, nam vet rikal, ze to uz asi musela mit taky nacaty
tak snad se to podari aspon trochu kocirovat, ale pohyb asi taky rizenej, at nemuze skakat a rychle startovat, at neurve i druhy?
kachna_
pavouk desnej, ale pejska sem dycky chtela
Darenka
vsak on zavola, az bude moct, klid
PetraK
kdyz to klapne, muz dneska posle postu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 14:45
- Nahlásit
Darenka gartuluji babčóóó A jak se chlapec jmenuje ??
Kachna pejsek nebo knížka - obojí se hodí. Hlavně že to můžeš zaměnit. Já taky kupovala knížky. Nepila - dva různé - aby jim to čtení zase na chvilku vydrželo (tatík jim čte každý večer)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 14:46
- Nahlásit
cernej caj
fáákt? No paráda, zrovna dneska ráno jsme s odporem koukalili s Brníkem na tu starou bundu- kterou teda už neperu a půjde rovnou - doufám, když mi bunda sedne - do koše.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 14:48
- Nahlásit
PetraK
no jak si te pamatuju, tak si trochu myslim, ze se v ni utopis, ale tak uvidis, no. A vsimla sem si, ze sem blbe vyprala rukav, tak je tam cmouha.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 14:51
- Nahlásit
cernej caj
myslíš, že mi bude moc velká??? to by mě mrzelo, páč už to považuju za hotovou věc, že měnim bundu. neeeestraš.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 14:54
- Nahlásit
PetraK
tak me je tak akorat, jenze ja mam tak o 10cm (coz by vadit nemuselo, tak bys ji mela pekne pod zadek) a tak 15kg vic... zas pod ni asi nabalis v poho hromadu svetru. No uvidis. Ja si fakt nepamatuju, jak si vysoka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 14:59
- Nahlásit
kachna_
tyhle pavouky ještě prodávaj???? to bych taky koupila
a taky bejvali ti hadi co se házeli na okno, aby se plazili
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 15:00
- Nahlásit
cernej caj
to koupis v kazdy drogerii takovy gumky
no jo, to já chodím jen do rossmana obvykle a tam jsem to teda neviděla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 15:00
- Nahlásit
cernej caj
165 cenťáčkůch. a těch tvejch 15 kg navíc bych ráda teda viděla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 15:01
- Nahlásit
PetraK
tak to promin, to sem ti fakt jeste ubrala i na velikosti ale ono to asi pusobi, jak si drobna, tak to mozna pude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 15:04
- Nahlásit
ježiš ten je!! a jmenuje se Arnoštek!
cernej caj
o sem ti fakt jeste ubrala i na velikosti al
sem skřítek neposeda
tak to mozna pude
začínám bejt napnutá jak guma u spoďárů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 15:14
- Nahlásit
ty jo a fousatá ovčanda je taky nádherná!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 15:17
- Nahlásit
PetraK míníš rozšiřovat smečku??
Night je na zabití. Potřebuji něco dodělat a on otravuje. Že prý alespoň na zahradu (přišel z ní před deseti minutama). Blbý je, že on si neštěkne - on tenince pláče na prahu, že je zavřeno. Takže pracuji a co minuta odbíhám kontrolovat oboje možnosti vstupu... neb ještě není jasné, zda-li půjde obývákem či hlavním vchodem... Otevřeno v zimě fakt nenechám, Gazprom nehodlám podporovat víc, než je nutné...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 15:19
- Nahlásit
proč tam lezu, proč? Zas jsem se na......... naštvala
jeden pes uvázanej s ostnatým obojkem zapíchaným v krku, dalšího rodinka, kterou s ním předtím viděli uvázala v lese v zimě, další uvázal u lavičky štěně..........
vím, že to tak je, a pokaždý mě to vytočí stejně jako poprvé. Fakt bych v případě potrestání takovejch šmejdů byla brutální
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 15:25
- Nahlásit
Xerxová
míníš rozšiřovat smečku??
jo, kdyby to šlo. Mě ty lidi fakt ničej, co je to za hajzly. POvinný čipování všude a velký pokuty, pokud čip nebude. A pak by byla aspoň nějaká dohledatelnost. Sakra, kruci himl. Proč si kruci stát nechá tyhle peníze utíkat??? Označenej pes = evidovanej pes, tedy za něj i peníze do pokladny. A plus k tomu měšťáci, který budou pokutovat nesebraný bobky. kasa by praskala ve švech.
Potřebuji něco dodělat a on otravuje.
krabice. Plastovej řetěz delší. Do krabice - nejlépe ale taky plastové v jeho případku, protože on není zvyklej takhle pracovat. Pes sedí, čumí co děláš, připravíš krabici, vložíš řetěz, nasypeš mezi to pamlsky a necháš ho hledat. Pochopitelně nejdřív mu musíš ukázat wo co go, tedy dle jeho schopností a nátury třeba ty pamlsky do hodně rozloženého řetězu na zemi, pak troch řetěz nakupím, pak už úplnou hromadu a pak to šupnu do tý krabice. Máš vidět, jak to Zrzouni milujou. Včera jsem jim to udělala ještě vymazlenější, naházela jsem do toho gumový kostičky, papírový koule. mělas vidět, jak se zabavili. Pak dostanou oba místo s informací, že "Teď jste měli zábavu vy malý šmejdi , tak neotravujte! " a můžu pracovat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 15:53
- Nahlásit
PetraK ale on má zábavu (byla jsem se s ním před tím vylítat), krabice s míčky a piškotky má, plyšové torzo prasete Růženy (je růžovka) má... a stejně ke mně přijde, v hubě má zakázaný hadr na hubu (zakázaný proto, že ho rád cupuje a kde ty plíny a ručníčky mám pořád brát)... a vem mi to, cupovat budu, starej se o mě, nevidíš ten zakázenej hadr ??? Už dostal facana, hadr šel na zábradlí a psisko trucuje. Konečně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 15:58
- Nahlásit
zajímavý článek o zdravotnictví u nás a v USA
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 16:10
- Nahlásit
xerxova
tak to je blby, ze najtik nevyda vyrazny znameni, ze chce ven/dovnitr, to musis asi furt hlidat a myslet na nej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 16:19
- Nahlásit
čaj je to rozcapenec rozcapenej - dožaduje se akcičky (má smolíka - a je pravda, že už je klídek, občas prostě má smolíka)
On má celé léto otevřeno ven - a courá si dle libosti. No a najednou je zavřeno. Beta byla štěkna... on je tichý chlapec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 16:24
- Nahlásit
xerxova
tsk bodejd by ne, kdyz je panicka doma tak snad to obdobi do jara zvladnete bez psa, zapomenutyho venku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 16:42
- Nahlásit
nabízela jsem mu, že může po mně kontrolovat vymýšlené příklady na lineární regresi... Nechtěl - jen vše lehce poslintal. Že prý počítat nebude. Tak má smolíka a musí mu stačit proslintaná Růžena. A má slíbenou ještě krátkou procházku večerní... Chudáček nepochopený
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 17:11
- Nahlásit
Chlapeček je pěknej macek 52 cm, 3830 g a jmenuje se Tom
Tomášek i maminka jsou v pořádku a to je hlavní. Podobnej je mamince
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 17:30
- Nahlásit
Darenka
gratuluji k vnoučkovi a přeji oběma hodně zdraví
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2015 18:01
- Nahlásit
Darenka Pěkný kus mimíše Tak hlavně zdraví, pohodu a spokojené lidičky a psice kolem
|