Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2015 22:59
- Nahlásit

cernej caj
kamarád je evidentně normální
Fifi
teda koukám ten Trolda má furt vtipný historky, s ním se člověk určitě nenudí

se smějte, čidlo je japonská kvalita sencor
ale co by člověk chtěl za ty prachy co to stálo, to někam šoupnu a buď to vydrží a nebo si příště budu muset připlatit
ale ta domácí část vypadá moc pěkně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 05:53
- Nahlásit

maya
kamarad nema evidentne dva spacaky do sebe jak ja - v -5 se vyspim -10 uz ne, takze pro me he to jeste zvladnutelny krz vybaveni.

vetsinou se da venkovni cidlo dokoupit zvlast, tak jen dokoupis vodotesny, az odejde

fifi
jj, jak rikas, vokoun se pojede podivat do chribu

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 08:04
- Nahlásit

Rumštáááájn
Tak jsem se včera dojala. Káče bylo smutné, že nemá kombinézu (no prostě Káče), Martínek k ní dolezl, objal jí a pohladil.
A abych nebyla jen dojemná, taK jsem holkám chtěla vyprávět, jak vzniklo jejich jméno, podle světic, stejně jako u Martina.
Začátek super, obě ctnostné, vzdělané, jenže pak si jedna vyňoupla voči, aby se nemusela vdát (to mi jako přišlo poněkud krátkozraké) a ta druhá šířila křesťanství tak zapáleně, až se rozhodli jí upálit nebo vplést do kola a rozřezat (různé verze). Tak jsem se rozhodla, že to holky vlastně vědět nemusí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 08:09
- Nahlásit

kachna_
jee, to je hezky ten osud svetic az tak ne

to mi pripomelo neter, sem si s ni hrala a prisla segra s druhou, ma ted asi 6mesicu a polozila ji tam k nam a starsi neter ji tak hezky opatrne pohladila po ruce a rika mi "takhle opatrne musis" to bylo fakt moc hezky

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 08:16
- Nahlásit

kachna_
no a Martin alespoň jezdí na bílým koni
jinak teda docela drsný historky, ale teda popravdě když vidím dneska ty americký animáče pro děti, tak pro ně by to bylo normálka

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 08:21
- Nahlásit

Maya
americký animáče pro děti
holky koukaj jenom na spongeboba a scooby doo. Furt dokola . Ale násilí je v tom minimálně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 09:10
- Nahlásit

prave sem zjistila, ze nam nakazi dovolenou od 21 - 31. 12, takze ja si horko tezko syslim dny na pristi rok a oni mi to vsechno seberou a nakazou. Moje nocni mura to je, byt na svatky doma, protoze nikdo nikam nechce jit, nikdo nema cas na vylet...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 09:22
- Nahlásit

to zase byla procházka... Jdu do školy až na desátou - neb mám dálkaře do půl osmé večer... Takže ráno ve čtvrt na osm s psiskem do jeho oblíbeného "psího" lesoparku. Jak já tam nerada chodím

Nejprve jsme zvolili nepoužívanou cestu nepřehledným terénem, tam chodí málokdo a tak jsem obludu vypustila. Pohodička pohoda. Až do chvíle, kdy jsem si všimla, že kousek ode mě stojí bílohnědé velké psisko - zaostřím - a ona to srna. A čumí (stádo žijící v zóně volného pobíhání psů je oprásklé velmi). A zbytek stáda kus pod náma. Houknu na Nighta "ke mně" a modlím se, aby nezkoumal příliš důvod - ale protože byl zaměstnán taháním klacků, o srně stojící kousek od něj nevěděl, tak nadšeně poslechl... Takže změna směru - a na volno zpátky k psím trasám. Včas jsem ho připla. Naštěstí, protože se vynořil onen agresivní raslík. Jeho pán je nešťasten - měl úžasné boxery, pak obrovského skvěle vychovaného na volno chodícího amstafa a na důchod si pořídil malého psa... Do roka a půl dobré, pak silná agrese na dospělé psy a tak chodí "zatčen" na flexině... A Nighta fakt nenávidí.
Zaparkovala jsem sebe se psem stranou od cesty, raslík jančil, byl pánem klidněn (i rukavicí po pozadí dostal) a přesto, když nás míjel si neodpustil výpad - no a Night výpad opětoval. Počítala jsem s tím, zapřela se - a za mnou ve vysoké nasněžené trávě kláda - a ta mi podrazila nohy a já na ní usedla. Night se ihned věnoval mě (věděl, že startovat neměl) a jak do mě nadšeně drknul - proč se usazuji na špinavé kluzké mokré dříví, tak mě shodil pozadí za kládu. Groteska. Zadek ve sněhu, nohy hore na kládě, psa jsem se pustit bála - neb nepřítel byl na dohled, za mnou sráz... než jsem se vyhrabala, byla jsem mokrá a špinavá... Zbytek procházky už byl poklidný... jen se asi Night za tu špinavou osobu s mokrým zadkem styděl...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 09:26
- Nahlásit

cernej caj
no asi si u vás konečně všimli, že podla zákona je každej povinnej si vybrat dovolenou do konce roku
ale jako blbý, když nechceš bejt doma, protože to asi fakt nikoho moc na výletování neseženeš
já si zase horko těžko syslím dny právě na dovolenou mezi svátkama, mi to vyjde tak akorát
kachna_
holky koukaj jenom na spongeboba a scooby doo
jj,, to u nás taky, ale kluci už koukají na ty pro větší děti a tam teda je to úplně o nečem jiným
jinak super ja to malý ajnštajnové nebo jak se to jmenuje, pro malý děti, ale super udělaný vzděláací

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 09:29
- Nahlásit

Xerxová
teda se musím smát při tý představě
ale teda blbá situace a je vidět, že už máš praxi v držení dogy, já bych to asi nedala
a hlavně že se ti nic nestalo, ses taky o ty klády mohla přerazit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 09:30
- Nahlásit

Maya
to neni pravda, my to mame tak, ze do 10ti dnu nam prevadi do pristiho roku a musime to vybrat nejhur do brezna. Nicmene asi souhlasis s tim, ze kdyz ti 3tydny predem reknou, ze o svych uskudlenych 7dni prijdes, protoze ti prikazou byt doma, je asi nahovno, kdyz poslednich 9 let co v ty firme pracujes se to do 10ti dnu prevadelo... a ti, co uz dovolenou maji vybranou, dostanou to volno proplaceny darem a nebude se jim brat z pristiho roku. Takze ja letos skoro nikde nebyla, furt su v praci jak kokot a ti, co se valeli mesic u more dostanou tech 7dni darem, jeste za odmenu

Xerxová
tak snad by poslelch i se srnkou. pan teda je asi taky nestastnen.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 09:33
- Nahlásit

nehlede na to, ze i kdybych jezdila na hory, na lyze, tak ted, na konci listopadu ani nesezenu na silvestrovskej tyden uz vubec zadny ubytko

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 09:38
- Nahlásit

cernej caj
ona je to novinka tuším od loňska, že se to má vybírat, ale jako chápu, že to naštve a že to měli říct dřív a teda to proplacení těm co už nemaj by mě nakrklo taky fest, u nás kdo už nemá dovolenou, tak má neplacený volno
a nebo by vám měli dát alespoň ty prachy
nemůžete se nějak ozvat, že je to nespravedlivý? určitě tam bude víc lidí s nasyslenou dovolenou jako ty

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 09:39
- Nahlásit

dneska mi dojdou ty pouštní růže od siebertze, tak jsem zvědavá, prej za těch 280 Kč výška rostliny 30-40 cm, tak jestli to tak fakt bude, tak je to skoro zadara, jednu si nechám a jednu mám pro švagrovou k svátku, ona je pěstitel kytek jako já, takže sukulenty u ní taky vedou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 09:46
- Nahlásit

Maya
je to proto, ze firma je ve financnich srackach a dovoleny se proplaci z jinyho balicku nez mzdy, takze dovoleny sou uz odepsany aje pro ne levnejsi nam naridit dovolenou. Neni to proto, ze se to ma ze zakona vybirat, my to proste mame jinak a nemame narizeno si dovcu vybrat do konce roku. Proste mame financni problemy a vcera to prislo z nejvyssich mist. Jeste zacatkem tohoto tydne platilo, ze do 10ti dnu si muzeme prevest na pristi rok.

nemuzeme, protoze k tomuto kroku se uchylili vyjimecne a proste plati bez vyjimky, takze je zakaz i schvalovat dovoleny v prosinci, abysme si nemohli vybrat tu zbyvajici dovolenou, protoze samo kdyz pulka kanclu dostane 5dni placenych nad ramec, protoze uz zadnou nemaj, chtel by to kazdej, vybral by si dovcu ted a pak by dostal nad ramec jeste nadavkem, takze zakazem tomuhle zabrani, samo...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 10:04
- Nahlásit

cernej caj
tak to je blbý, ono celý je to o tom, že zaměstnavatel ti může nařídit dovolenou jak chce a člověk má smolíka, akorát teda ta dovolená navíc pro lidi, co už jí nemaj, to je fakt podraz
zřejmě chtějí ušetřit i na topení, elektřinu a tak když v baráku nebude ani noha
ještě řekni, že krachnete, teď, když jsem si koupila licenci na 2 roky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 10:06
- Nahlásit

Maya
to ne, ale je to neco kvuli tomu, ze sme na burze, takze kdyz bude nejakej propad, tak by krz burzu mohl byt problem a protoze ted byli nejaky necekany velky vydaje navic, ta se zacalo setrit, omezilo se co slo, ale asi to je malo, takze pristoupili k tomuhle kroku, aby to neohrozilo burzu/akcionare, ale nechapu, jak to pomuze, kdyz budou proplacet desitky dnu dovolene lidem, kteri uz zadnou nemaj

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 10:22
- Nahlásit

cernej caj
no to taky nechápu, ale oni to mají určitě nějak vymyšlený

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 10:39
- Nahlásit

Maya
tak samo, ale proste to nebrani tomu, ze su mega moc nasrana, protoze misto 14ti denniho zajezdu do zahranici pristi rok budu sedet 14dni doma na vanoce

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 10:45
- Nahlásit

cernej caj
no tak jedině jet do zahraničí na svátky, akorát teda místo na sever by to asi chtělo na jih

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 10:47
- Nahlásit

Maya
jasne, kdyz nemam nasetreny penize a doma psa, kterej potrebuje pravidelne vencit ? to asi tezko, ze jo.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:15
- Nahlásit

PetraK
Našla jsem na Zlínsku dvě homeopatky MVDr., pokusím se sehnat nějaké reference a zkontaktuju. Díky

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:18
- Nahlásit

jsem našla krásnej popis písně, až takhle vyložit ten děj mě teda nikdy nenapadlo
The song is a parody on medieval tales, where a brave knight rescues a remote kingdom terrorized by a horrible monster, marries the princess, and receives half the kingdom as a reward. A man driving through the Czech region of Moravia in a Škoda 100 finds a village terrorized by a monster named Jožin, who eats mainly tourists from Prague. The chairman of the local collective farm (Czech: JZD) promises half of the JZD, and his daughter's hand in marriage, if the man defeats the monster. The man asks for a cropduster plane, the only known weapon against the monster, catches Jožin, and then decides to just sell him to a zoo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:27
- Nahlásit

worick
tak doufam, ze budou dobre reference a poradi ti, co berynkovi zkusit.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:32
- Nahlásit

worick
tak snad reference budou dobrý
člověk by teda řekl, že těch homeopatů bude povícero, když je to teď tak v módě

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:36
- Nahlásit

Zdravím, u nás dnes polojasno a dkonce leze punťas

Maya
zamilovala ses do nich? já kupovala letos dvě cca 150Kč jedna, kvetoucí, přišly super zabalené pán je vypiplal tak aby se cestou nepoškodily.

Maya
že se to má vybírat,
má ale nemusí tak je to v zákoníku.

cernej caj
placená dovča páč jsem si jí přes rok vyplácala, to je teda Kocourkov ...njn zaměstnavatel nemůže nařídit neplacené volno, navíc je to "překážka na straně zaměstnavatele" když bude firma zavřená

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tak mám už pod střechou většinu dárkůch. A taky jsem si včera koupila pěknou bundu a vestičku. Obé v krásné - černé barvě . BUnda má kapucku s kožíškem budu dělat frajerku . Koupila jsem si světýlka na výzdobu co mám za oknem a dvě bedýnky na psí kravinky, pěkně zelený, tím pádem mi nebudou doma za gaučem strašit papírový krabice. Huž potřebuju jen dva dárky a bude to fertig!! Ale jsem z toho nakupování vyřízená ešče dneska. A včera jsem sithla venčení za světla!§ pěkně jsme se vyřádili v polích. Rumíček honil trávu, Bubi honila trávu a zabila jí a rozčtvrtila jí a zničila a zamordovala a rozcupovala...... a Bubi řádila ešče dneska. Vona normálně mě zakusuje!! Jak zákusek mě zakusuje a honí mě a napadá, Je to zabijáckej péf. Rumíček dneska vystavoval picbůma. Pak se na něj pližmonil. A pak se chtěl jít seznamovat. Naščestí je Rumíček hodnej péf, tak sem mu jen řekla,:"Rumíčku, Rumíčku, vezmi si balonek a poď dem domu, Kdo bude první na podestě?" A vyhrál. A pak mnou radostně na přetahovadle smýkal chodbou. Do práce jsem šla už tak jako víc mrtvá, než živá. Věnce sem teda zatím nevyla, vůbec nevim kdy budu vejt.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:43
- Nahlásit

Čerpání dovolené § 218

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:45
- Nahlásit

PetraK
co se týče světýlek vánočních mně se docela líbí totok
http://creativelife.cz/diy-lampa-z-vanocnich-svety lek-kterou-zvladne-kazdy/
lahví od vína máš doma asik dost né?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:46
- Nahlásit

denyk
tak ale vis jak me to sere dvojite? jedna vec je, ze me nakazou to, co sem si skudlila vybrat, takze prijdu o vse nasysleny na pristi rok a ti co uz maj oddovolenkovano budou za penize doma a jeste to volno dostanou darem. Vis, jak su dneska naprosto demotivavana cokoli delat?

proste nekdo takhle bude mit proplacenych 20dni + 7 a nekdo takhle byl 13dni a tech 7 mu seberou... takze ja mam vybrano 20 dni, z cehoz je 1/3 v dobe, kdy nechcu a uz ani nestihnu neco naplanovat a jinej bude mit 27dni, kdy si na leharo oddovolenkoval co chtel a nadavkem nemusi jit jeste 14dni v kuse za odmenu do prace...

PetraK
sikulkaaaa

snad bude bundicka s koziskem delat paradu i slouzit

doufam, ze to uz prijde dneska, su napnuta taky jak guma od spodaru (doufam, ze tinta76 napnuta neni jestli si muzu koupit novou bundicku i jaaa

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání