Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 06:18
- Nahlásit

petrak
tak skvely, ze vychazku ste vsichni zvladli i pres potize, ktery vyvstali

tak hlavne, ze sis tu cestu nskonec k necemu zabavnymu nasla

fifi
to pekne vyrost, i kdyz s 25kg je fakt stihloun v ty velikosti.

me to nebavilo, protoze ne nikdy neslo dat ruku na milimetr presne kde mela byt, nemam pro tohle cit, ale jako sport pekny

birma
plavani bleee, sem nikdy nemela rada. ja byla to dite, co by nejradsi byli neviditrlny nekde v koutku, ve 2. tridede sem dostala fletnu, tatinek koupil knizku s popisem jak se hrajou noty a to me bavilo, skaut celkem taky, v sifrach sem byla dost dobra i kdyz kolektivne sem byla spis outsider, na tech sifrach sem si dohanela kolektivni snasenlivost, pak prisli kompy, to me bavilo od her se dostat k tomu jak si to sama pustit, zkoumat, co to dela, rozbit prvni operacni system, asistovat pri reinstalaci...

mlha jak svina, a poctive bastim vecer syrovatkovej protein na dohnani bilkovin aspon na 1g/kg. rikaj 0,4 kdyz fakt jen sedis a 0,8 -1.2 kdyz se trochu hybas. uvidime, jestli to pomuze budovat svaly aspon mirne.

dneska uz je lip, tak doufam, ze si zdarne uziju vikendovej vandr, vokiun si jiste stezovat nebude

birma
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 06:57
- Nahlásit

cernej caj
dneska uz je lip, tak doufam, ze si zdarne uziju vikendovej vandr, vokiun si jiste stezovat nebude
To je super! Vokoun tedy jede taky? Určitě si to užiješ!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 07:20
- Nahlásit

birma
jj, urcite ho vemu s sebou, moc toho nenachodime, takze pro nej idealka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 07:31
- Nahlásit

mozna vlk na broumovsku

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 07:53 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Morgen,
se sportem jsem na tom asik stejně jako birma.
Mám neohrabané tělo, jediné co mě bavilo a co mi šlo bylo právě to plavání a střelba teda, tam jsem vynikala.
Včera měl zas Bukáč den, dostala jsem u řezníka vepřovou kost a koupila mu vepřové srdce. Psi prostě syrové maso nejedí a kosti nekoušou . Srdce jsem krájela, dávala mu ochutnat, on to s výrazem "Ona mě snad chce otrávit" plival na zem .
Pak jsem srdce zalila horku vodou, taky neee. Takže byly grancle.
Srdce jsem dala vařit, pak k tomu přidala ovesné vločky a červenou řepu. Ráno jsem mu trochu dala, jestli by to teda jako šlo..a prej jo, von bude asik nakonec vegeterián

fifi
jak to tak čtu, tak to tvoje mimí má asik podobnou postavu jak Bukís.
Včera jsem byla venku s Ilonou, ta má bílého křížence labradora Knuta a jeho matku Semí (Semišová) oproti Bukísovi jsou oba "kus psa" sranda je ale že Bukís je vlastně nejvyšší, prostě dlouhonožec

cernej caj
u nás byla mlha včera večer. Kam jedeš?

A vlk, super, to zas budo lidi na nerv

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 07:56
- Nahlásit

denyk
no tak hlavne, ze nakonec povareny se zelininkou a vlockama si dal

u nas je teda mliko za oknama furt.

K sazave, budu spat na trampsky osade, prvne v zivote

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 08:12
- Nahlásit

cernej caj
tak hlavne, ze nakonec povareny se zelininkou a vlockama si dal
ale zase mě přešlo nakupování masa
Čék se v něm prostě nevyzná, jeden den chroupe srnčí nohu a hřbet a druhej den čumí na vepřovou kost s výrazem: Co s tím, jako ??

budu spat na trampsky osade
tak to bude krásný, mě lákají na setkání osad příští víkend, někam k Teplicím, ale chrápe se venku a to já teda fakt né, takže se nezúčastním

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 08:26
- Nahlásit

denyk
co mu nutíš vepřový, když on radši srnku?
jako Kim to má stejně, syrovou slepici nepozře ani omylem, ale králíka, to jooo
cernej caj
tak si to užij, snad jim nevyjde předpověď nebude celej víkend lejt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 08:31
- Nahlásit

denyk
to se ti nedivim, no...

ona navic uz je i dost zima. Ja zadny trampy neznam vlastne, takze pro me zkusenost nova. kamarad to tam domluvil, s trempama jezdi, ale on uz taky spis "jezdi"... ma to zajimavej pribeh mi rikal soused. ten kamarad nikdy nejezdil, dokud jeho brachu nezabil heparinovej vrah a tak se rozhodl, ze proste ucti brachy pamatku tak, ze prevezme to trampsky zezlo, zkontaktoval nejaky jeho kamarady ale vekX zdravi, takze uz spis na osadu, na potlach... jak se seznamili ti dva ale teda nevim.

Maya
na pocasi sem radsi nekoukala

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 08:31
- Nahlásit

Maya
vepřový měl moc rád... ale to bylo vlastně před srnkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 08:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Rána jsou hrozný teda. O to hroznější, že když se mrtvá vypotácím z ložnice, tak na mě čekaj dva odpočatí radostně naladění trotlové, který hopikaj a mláděj - naštěstí jen jedním! ocáskem do všeho do čeho se dá. Dneska to vypadalo, že se u nás trénuje na bubenickej maraton . Rumajzl coby věčně dobře naladěný péf to rozjel ve velkým. Venku pak byl ještě radostnější a musel nutně vítat všechny, který potkal, ty jo von by se fakt uživil v Husákově vítací delegaci. Já nechápu, kde tu energii furt berou. Já se ploužim prostorem a voni jsou jak magoři. Rumajzl je celou dobu za blechu a hopiká, Bubrdle si cupitá a já se za nima vleču. Tak sem se rozhodla že je zničim. Běhali za balonkama moc moc a Rumajzl si trénoval vysílání vpřed z odložení - obešla jsem vždycky hřiště, dala tam balonek a následně ho vyslala že "Vpřed" letěl jako bláásen a nikdá nedobrzdil, dycinky jel ještě další 23 km, než zastavil.

cernej caj

ještě máš dnešek a zítřek, abys to vylepšila. A následně i s Vokounem užila, je to na celý víkend?

tak skvely, ze vychazku ste vsichni zvladli i pres potize, ktery vyvstali
tak oni ty potíže venkoncem přišly i vhod, protože jsem si tak mohla testnout, jak to asi bude na Silvestra a taky Bubi viděla, že se z toho hned nemusí vyšilovat. Jen jsem byla moc na takovouhle věcičku s nima unavená, ale klaplo to. Takže fajn.

Maya
snad jim nevyjde předpověď nebude celej víkend lejt

chceš říct, že má být hnusně?

denyk
Srdce jsem krájela, dávala mu ochutnat, on to s výrazem "Ona mě snad chce otrávit" plival na zem .

to by u nás asi humříl hlady, páč kdyby to plivnul, sežral by to někdo jinej a na něj by nezbylo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 09:08
- Nahlásit

PetraK
jj, na celej, spani v ty trampsky osade, na pondeli mam dovcu, abych se mohla zmatorit a v utery s birmou na vylet posledni moje letosni dovolena, ale tak prodlouzenej vikend takhle bude fajn

tak jako testovaci to taky bylo fajn, ze vis, ze to celkem se da zvladnout i takhle bez pripravy, tak to urcite zvladnete i v zime

v tomhle holt je zraci konkurence vyhoda

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 09:19
- Nahlásit

cernej caj

aha , takže ne pod šírák. To je dobře v tomhle počasí. A kam razíte s birmou? Bereš taky Vokouna?

Bubi ohňostroje ne-e, ale zvládla to pěkně, zpočátku jsem jí dala na vodítko, a u silnice taky, páč kdyby jí něco napadlo, ale bylo to dobrý. Bylo vidět, že jí to teda vadí, to ano, ale nebyla v panice a nezdrhala. Rumajzl opět hopikal, von furt hopiká .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 09:24
- Nahlásit

PetraK
s birmou vokouna brat nebudu, protoze si uplne nesednou, kdyz du vzadu, vokoun na nej steka, coz mu adamek oplaci a kdyz du vepredu tak adam nutne musi byt prvni a spolu jit nemuzou...

s birmou nad ceskou trebovou, ja si dam prezitelnych 18a birma si to prodlouzi dle libosti

ale je super, ze zvladla vnimnout a panika nebyla hopika a vita

birma
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 10:11
- Nahlásit

Tak jsme si dali kráásnou procházku Trajdali jsme zas tak dvě hoďky, Adámek vzorně hledal pomeranč a pak ještě jakou dobu běhal za pískáčkem. Jen už teda pískáček nepíská Ale začíná mi připadat trochu vláčnej, každej den přes dvě hoďky venku, o víkendu trénink a výlet... asik dostane v pondělí naordinovanej odpočinek

PetraK
nechápu, kde tu energii furt berou. Já se ploužim prostorem a voni jsou jak magoři.
To ti klidně vysvětlim - zatimco ty jim v potu tváře vyděláváš na gáblík, voni regenerujou

birma
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 10:12
- Nahlásit

cernej caj
Ty s náma půjdeš jen takovej kousek? To nestihnem pokecat ani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 10:15 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
dyt sem ti posilala tu trasu, ze si to prodlouzis a tys souhlasila, ale kdyz ja to mam 3hodiny cesty, tak to je taky naprd, a kdyz prihlidnu k tomu, ze po nekolika dnech s teplotou kolem 39 si smiknu vandr, tak mi to fakt bude asi i stacit

vidis, ze adamek jde i unavit

edit: sem se sekla o 3km, neni to 28 ale 31 co sem ti posilala

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 10:16
- Nahlásit

birma

Tak jsme si dali kráásnou procházku
to miluju, když se takhle zadaří, člověka to hrozně nabije. Závidím Ti tu možnost venčit za světla. Mně to v tý tmě moc nejde, prt vidim, bubina taky, člověk je furt ve střehu, páč jsme jen v civilizaci, je to naprt. Aspoň že ještě ráááno je zatím světélko

To ti klidně vysvětlim - zatimco ty jim v potu tváře vyděláváš na gáblík, voni regenerujou

háájzlové!

cernej caj
s birmou nad ceskou trebovou, ja si dam prezitelnych 18a birma si to prodlouzi dle libosti

no je vidět, že je evidentně ale birma zklamaná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 10:21
- Nahlásit

PetraK
no to se neda nic delat

zas ale si vem, ze ktomu, jak birme zavidis venceni za svetla bys byla v praci az do 19ti vecer, to je taky v jistym ohledu naprd.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 10:25
- Nahlásit

cernej caj
No právě žes mi poslala tu trasu celou, nesecvaklo mi, že půjdeš jen půllku...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 10:38
- Nahlásit

birma
ja ti poslala trasu, kterou chci jit ja - http://mapy.cz/s/mnTo ale podle me ty 3km stejne nehraji roli, o ktery sem se sekla a ty si to muzes prodlouzit treba takhleo 4km pres dum nebo sama dle libosti

musim stihnout 17.18 nejhur z trebovy

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 10:58
- Nahlásit

PetraK
máš koupit psiskům svítící vestičky
https://www.youtube.com/watch?v=RlLU3-PRzGY

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 11:13
- Nahlásit

kdo se zúčastnil, přiznejte se
https://www.pesweb.cz/cz/1561.projekt-nazi-jsme-kr asni-a-pravdivi

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 11:17
- Nahlásit

Maya

máš koupit psiskům svítící vestičky

jo, jako že by mi svítili na cestu, to by šlo!
Ne v tý civilizaci je to za tmy fakt se dvěma děsný., když nechci nikoho otravovat, omezovat - myslím kolemjdoucí, teď navíc dávat pozor, na cizí psy, je to na kulový a venčení jako takový to fakt nejni teda. asi začnu venčit v noci

cernej caj
, jak birme zavidis venceni za svetla bys byla v praci az do 19ti vecer, to je taky v jistym ohledu naprd.

to asi jo, ale teď v tuhle dobu bych to asi brala. Výměnou za to světlo. Páč když bych přišla dom, už by se šlo jen na krátkou a časově by to bylo skorem stejně. Vezmi si, že já často přijdu se psy dom až v sedm. Takže z tý práce bych přišla o něco později jenom.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 11:18
- Nahlásit

Maya
přiznejte

já ne, to by nevybrali nic

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 11:18
- Nahlásit

PetraK
tak si prohoďte s birmou práci a budete obě spokojený, jak se mi tak zdá

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 11:21
- Nahlásit

koukám není nad zdravé potraviny
http://www.novinky.cz/ekonomika/386172-dalsi-obri- skandal-na-obzoru-italsti-vyrobci-olivoveho-oleje- celi-vysetrovani.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 11:27
- Nahlásit

Maya

tak si prohoďte s birmou práci a budete obě spokojený, jak se mi tak zdá

JÁÁÁ NECHCI DOJÍÍŽDĚT PŘES CELOU PRAHŮŮŮ, a birmice myslím taky ne, že ne birmidlo?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 11:37
- Nahlásit

jak to chodí s vodícíma a asistenčníma psama, prej zajímavý
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10592123831-ziv ot-je-pes/dily/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2015 12:08
- Nahlásit

Maya
to sou asi pripady, ze maj potrebu to falsovat, blby, ze to ani nepoznas

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání