Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:04
- Nahlásit

cernej caj
kde :vsude:
co všude?
jako at si je na ulici vodi nakratko a v parku pusti na maximum ale at sakra cumi kde koho pes skrti...
asi jako nezaregistrovali ti lidi, že ta flexina má stopku a lze mít na ní psa nakrátko

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:04
- Nahlásit

Maya
je z Ruska, s nima je domluva nemožná, takže mi to zařizovala paní, co od nich bere pro eshop a taky to jednou poslali blbě
no jo tak to chápu Rusko to je jiná liga tam je ten rok ještě dobrej

Číny by to bylo jiný kafe, tam maj teda dneska všichni nějaký mega slevy kvůli nějakému svátku, kdyby to někoho zajímalo a chtěl si něco levně objednat
no ehm...jako nechci nic říkat ale to je jen marketingovej tah....číf už má vysledováno že naopak v tydle dny je to zboží dražší než během roku...kolikrát on už čekal na určitěj typ zboží že ho koupí levnějš...celej rok byla nějaká cena pak ho měsíc před akcí zdražej .... a v den akce velkých slev ho prodávaj jako před tím ne-li o něco dráááž... jo jo čína už taky není co bejvala..asi se učej u Poláků

tak to je jasně blbý, ale alespoň nemusíš k tomu řešit veterinu, dávat prachy a tak
no to jo no... to už mám doufám vybráno na dlouho dopředu..

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:08
- Nahlásit

cernej caj
ale v jistym ohledu je zvlastni
jo a bydlí v Liberci viď?

Fajka
opět další blbá zkušenost
no a to je přesně ono
A navíc, i ty moje nervy (když vidím psa jak to valí k nám)
pes samozřejmě vycítí začne se rozhlížet, zmerčí ho a teda on není z těch kterej by se za ním hnal, ale začne dělat kravál.
Tím na sebe samo upozorní ještě víc.

Maya
Dorinem na volno by se k nám nepřiblížil nikdo na 100 metrů
japak to?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:20
- Nahlásit

Fajka
ehm...jako nechci nic říkat ale to je jen marketingovej tah
no jo, bych i věřila, že už tohle odkoukali
denyk
japak to?
však je to hlídač a když nemá za krkem vodítko s paničkou, tak to musí zastat sám ne?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:26
- Nahlásit

Moje levá ruka se asi rozhodla, že nám bude líp každý zvlášť - čapla v blbou chvíli pogumovanou stopku a teď jí naskakuje řada puchejřů...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:30
- Nahlásit

birma
tak to lity lity, to bolí jak sviň

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:32
- Nahlásit

Maya
ak je to hlídač a když nemá za krkem vodítko s paničkou
ach tak, no tak mně zas podle vizáže nepříjde, že by čék měl z něj mít nějaký respekt, ale zdání klame

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:36
- Nahlásit

birma
čapla v blbou chvíli pogumovanou stopku a teď jí naskakuje řada puchejřů...

aaaaaaaaaaaaaaaaaau......to bolíííí, fujky . Hlavně aby ruka neupadla definitíívně!

Maya
no jo, bych i věřila, že už tohle odkoukali
jo tak tomu věř bo číf to má v merku už dlouho ale prej se najde i vyjímka ale moc jich prej není ...

denyk
A navíc, i ty moje nervy
jsou v kýblu... moje taky ... :-/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:37
- Nahlásit

Maya
ty slevy prece co znamena vsude ja krome deal extreme nic neznam

denyk
nebydli, z liberce znam jen xerxovi

dorina za plotem sem se bala i ja

birma
jak to myslis, ze ses alergicka na pogumovanou stopovacku? tak snad to bude brzo OK

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:44
- Nahlásit

cernej caj
Ne, myslim to tak, že když blbě chytneš pogumovanou stopovačku ve chvíli, kdy pes vyrazí rychlostí světla, tak to ta ruka úplně neustojí...
Ale moje chyba - byl vzornej, když okolo běžel zajíc, tak jsem ho vzala na to místo, kde proběhl, tam si vzorně sedl, já dala volno a zároveň vzala do ruky tu stopku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:44
- Nahlásit

birma
ahaaa, uaaa tak at je to brzo ok, doufam, zeto neni ta pokousana

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:50
- Nahlásit

Děkuji všem za soucítění

cernej caj
Je, právě proto ji podezírám, že už se mnou nechce bejt jen si zhojí otok, tak si pořídí tohle

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:53
- Nahlásit

cernej caj
ty slevy prece co znamena vsude ja krome deal extreme nic neznam
ve vsech eshopech by to mělo bejt, já teda znám nejvíc aliexpress
Fajka
jo tak tomu věř bo číf to má v merku už dlouho ale prej se najde i vyjímka ale moc jich prej není ...
no já to takhle do detailu nesleduju, ono třeba na aliexpresu jsou slevy každou chvíli a ještě to přijde mailem na kokrétní věc, tak to je pro mě lepší a pak to jen zhodnotím, jeslti už je to pro mě dost levný a nebo ne
birma
vona nepogumovaná stopka ti udělá to samý a umí to i takovej pomalej pes jako špic, ještě že už je to tak dávno

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 11:56
- Nahlásit

denyk
ach tak, no tak mně zas podle vizáže nepříjde, že by čék měl z něj mít nějaký respekt, ale zdání klame
ano, to klame
bohužel je to blbý v tom, že lidi ho maj tedenci voňuchávat, teda jako cizí lidi na ulici myslím, jediný štěstí, že to je vždycky na vodítku a na vodítku je za trochu hodnějšího

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 12:00
- Nahlásit

Maya
Nepogumovaná mě vždycky vzala jen tou hranou, tahle mrcha mi vzala hezky i polštářky na dvou prstech. Čímž naprosto nechci zpochybňovat, že podobný věci zvládne i malej pes a jiná stopka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 12:44
- Nahlásit

asi sem ani nikdy nevidela pogumovanou stopku, je v necem lepsi?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 12:47
- Nahlásit

cernej caj
Neprokluzuje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 12:51
- Nahlásit

birma
a normalni jo? (asi proto to pak tak boli, co

jinak teda zatim s vyletem v utery 50:50...

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:13
- Nahlásit

cernej caj
nebydli, z liberce znam jen xerxovi
já myslela Vikiho Dostála

birma
bleee tahle mě "kamarádka" kdysi spálila ruku flexinou ble

Maya
lidi ho maj tedenci voňuchávat

tak Bukís má ksicht roztomilouše nejhodnějšího, ale když spustí
tak jsou lidi taky překvapení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:20
- Nahlásit

denyk
ten me napad ale toho neznam osobne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:21
- Nahlásit

denyk
dorin ale fakt vypada, ze te ve vtetine pokouse

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:22
- Nahlásit

Jedu od závodního dochtora. Prej jsem zdravá a s tlakem co mám zdravá i zvostanu

cernej caj
Normální jak která jestli je ti zle, tak se radši vylež, výletů ještě bude

denyk
Flexinou to musí bejt teprv žrádlo. Fujtajbl.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:23
- Nahlásit

birma
tak to je supeeer

bude ti to stacit vedet v pondeli?

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:26
- Nahlásit

cernej caj
ale toho neznam osobne
věčná škoda

birma
Prej jsem zdravá a s tlakem co mám zdravá i zvostanu
až na ten pařátek

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:28
- Nahlásit

cernej caj
Jasně

denyk
Máš štěstí, žes nenapsala až na hlavu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:34
- Nahlásit

denyk
myslis

birma
premyslim o ten 1 den co mam na pondeli, coz mi zvysi sance na utery

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:49
- Nahlásit

birma
Máš štěstí, žes nenapsala až na hlavu
no to mám štěstí a navíc myslím, že ty to máš v makovičce docela srovnaný

cernej caj
myslis
věř mi, že je to zážitek, který si budu pamatovat do smrti a možná i po

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:58 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Ani mi nepřijde že PavDrob a JandaHrub je tatáž osoba nebo Matrix

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 13:58
- Nahlásit

denyk
ty si ho pamatuj a ja si ho odpustim

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 14:14
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Včerejší boj s byrokracií mě tak zničil, že mě při odchodu z práce přeprala regulérně mikina. Normálně to vypadalo, že mám záchvat padoucnice a to sem se enem snažila voblíknout (a dneska ráno, milé děti, mě přeprala pro změnu potprda , vypadalo to že prostě z bytu neodejdu. Začínám trpět deprézema, když se mám oblíknout )
Je to dost naprt tohle tmavý venčení. Ještě že teda BuboRumíčci mají rádi různý blbinkocvičení při procházkách, takže Rumíček hrdě běžel zase ukázat, jako umí chodit po roštovejch schodech a podestě. Sám od sebe se vyslal oběhnout lezeckou stěnu pro děti- asi 600x. A pak musel tryskat. Moooc tryskat. Potkali jsme velkýho neznámýho labradůra a Rumouš ho celýho vykomunikoval a pak byl ze sebe blááásen, jak mu to šlo a tryskal světelnou rychlostí dokola je to komik, kominickej. Zastavili jsme se na čtvrthoďky za mámou a já pak doma udělala poblifku, kýbl salátu a vrhla se na šest domácíhch úkolů z germánštiny, na který jsem ve víru událostí opět zapomněla. Pak jsem vyklidla botnik, umyla ho a šla dělat s BuboRumíčkama čuchací práce v krabici, procházet se a utykáála do postele. Nějak to všechno utíká moc rychle teda.
No a po včerejší bitvě byrokratický, na mě dnes čekala bitva techická. neb zprovoznění počítače proběhlo až nyní

cernej caj
ferince se to olezly misto zpravilo, tak asi fakt po injekci. Minimalne sem uz mela potiz ho najit a jiny se neobjevilo.

tak ale to je velmi dobrá zprávička, velmi!!

Fifi

Troldik byl dneska libeznej, na vychazce lital jak magor. Nechal se krasne privolat od kosaku sramoticich na zemi v keri, bazanta si ani nevsimnul. A pak byl pochvalen tetou dornovou, dneska byl extremne hodnej. Asi naky erekce.
Ted me pobavil Skritek, prisel nabonzovat zase TIM svym vyrazem Kremyla. Protoze jezek - zatim ale jen nekde tesne za plotem, vrrr ah zatim nemel sanci uradovat. Snad tohodle pichlaka uhlidam, ochranim, odnesu.

aaa Troldík byl velešikovnej chlapínek, velešikovnej, voni takový kosáci!! To je verbež!! Rumajzl by mohnul povídat . Tudle pásl dva holoubky. a pak se mu ty mrchy rozeběhly a von co? No kde byl? Přesně tam!
A Skřítek je teda bourec, ještě že ona takhle funguje, páč pak máš možnsot aspoˇn něčehož konati.

Fajka
nakrknutééééé

no jako dva záseky za den, tomu říkám být úspěšná , by člověk vraždil.

Xerxová
Night lovil mouchu... a ta si sedla na zeď za kyvadlo hodin... a ten pablb je málem sundal ze zdi. Plácla jsem psisko (negativní prostředky používám), přiblblou mouchu jsem zavraždila... a je klid

to je taky jouda!

V noci se zase hodně rozložil tep a tlak tátovi, takže ho o půlnoci odvezla rychlá... Takže dneska musím do plánu vřadit ještě nemocnici a taky maminu...

tak -držím palce, ať se brzo dostane domů

a víc asi nedočtu - máme požární poplach!

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání