| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 16:19
- Nahlásit
boj s byrokracií je vyčerpávající.
Jsem intelektuální mrtvola.
Potřebuju jít venčit za světla. Obávám se, že v tý tmě toho dneska moc nepodniknem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 16:59
- Nahlásit
petrak
jestli chces vencit zasvetla tak asi az v sobotu?
xerxova
chudak najtik, to asi necekal.
birma
napred musis rozehrat sebe, co
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 17:49
- Nahlásit
čajkdyby byl psík čistě bytový - bez možnosti se svobodně vylítat a vyřádit na zahradě, tak bych ho litovala víc. Ale on i díky teplému podzimu celé odpoledne trávil střídavě doma a na zahradě... Vylítal se, zaštěkal si, poházel si jablíčky, pokecal se sousedem.... měl pootevřené dveře a nepotřeboval dveřníka.
Nerada kohokoli svým čoklíkem obtěžuji - a tak holt v civilizaci je často na špagátě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 18:13
- Nahlásit
Xerxová
vsak ja te naprosto chapu, ja to myslela "chudak", ze si v parku nemohl tentokrat zalitat svobodne jak chtel. Rozhodne si nemyslim, ze je u vas chudak obecne. Zrovna u vas to by ani moji psi neprezili tolik pohybu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 18:26
- Nahlásit
Fuj, se tu probiraly choroby, vari od meho prahu!
cernej caj
Snad ti bude dobre, ono s horeckama a kripeckama nejsou zerty, kdyz by ti bylo fakt ouvej a tys to prechazela.
Troldik byl dneska libeznej, na vychazce lital jak magor. Nechal se krasne privolat od kosaku sramoticich na zemi v keri, bazanta si ani nevsimnul. A pak byl pochvalen tetou dornovou, dneska byl extremne hodnej. Asi naky erekce.
Ted me pobavil Skritek, prisel nabonzovat zase TIM svym vyrazem Kremyla. Protoze jezek - zatim ale jen nekde tesne za plotem, vrrr ah zatim nemel sanci uradovat. Snad tohodle pichlaka uhlidam, ochranim, odnesu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 18:48
- Nahlásit
Já su nakrknutééééé, bo..před třema lety jsme koupili krbovky a dokoupili prodlouženou záruku jako, že ze dvou let na sedum... a ted nám praskla jaká si šamotová část tak to jdu jako do Mantfiiilda reklamírovati a co se jako nedozvim.
Ano pani jistě pani ale na tudle část se prodloužená záruka nevztahuje ....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
takže jako slavnej Mantfiild s jeho reklamama ať jde do prdele... a to jako že bez pardonu.
No jako nebudu se s nima dohadovat krz nějakou součástku za pár set ale fakt mě neskutečně štve ty jejich kecy o záruce bla bla bla a pak H-ovno...
a druhá věc kerá mě dneska dorazila ..jako že boty na treky vydržej tak maximálně rok..ok chápu je to hafo kiláků co musej zvládnout jenže sem v květnu koupila boty že nejdřív rozchodit a prošlápnout do prácee a pak si je nechám na treky. takže po 6 měsících chození do práce (jako 20 kroků k autu a pak všude většinou autem, tu skok do obchodu tu skok na poštu) a ty BESTIE se rozpadaj už dneska aniž by vůbec byli na nějaký delší procházce boty za tři tácy
ale to jako si už za triko nedaj! vomlátim jim je vo hlavu a to doslova grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:00
- Nahlásit
Fajka
Jejej, samy labuza pani! Boty bych jim vomlatila vo hlavu fest. A s kamnama to je teda slusnej voser, aspon, ze to pujde vopravit? Jsou to hajzlici, asi dobre vedej, na co zaruku nedavat. Kurvitka.
Jo a mrk v emila, pls.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:01
- Nahlásit
Fifi
dneska byl extremne hodnej. Asi naky erekce
neboj jak čék vyřkne že je psisko hodný, hned to vrátí aj s ourokama jak píše Ešuska dycky
jako vás dočítat... choroby si nechte, u nás zatím dobrý akurát nejmenčí neteř je tečkovaná a infekční a bo já neštovice neměla tak sem vyhlásila zákaz návštěv v obou směrech tak sem ani neviděla Krejzinku.. ale se nedá nic dělat...
No a s prací to mám tak že si můžu uzpůsobit program jak chci takže když si potřebuju zařídit něco tak si klidně jdu zařizovat ovšem papírování pak musím dohánět večer a sedám si k účetnictví klidně v deset večer... a stejnak to za mě (nás) nikdo neudělá...takže práce od nevidim do nevidim.. jen si můžu dovolit ten luxus toho že když je krásně makat doma třá na zahradě pod borovicí..pokud teda není ňáká služebka či tak něco...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:03
- Nahlásit
Fifi
Boty bych jim vomlatila vo hlavu fest
jo tak na to se teším a udělám hned jak pojedu do LIberce!
A s kamnama to je teda slusnej voser, aspon, ze to pujde vopravit? Jsou to hajzlici, asi dobre vedej, na co zaruku nedavat. Kurvitka
jo to je jen takovej šamotovej kousek za pár kaček ale mě sere ten princi..tolik peněz na víc za záruku a čéka pošlou do kšá..fakt už na to dlabem a žádný záruky platit nebudem když je to stejně k nahovno..
Jo a mrk v emila, pls.
jo du tam..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:07
- Nahlásit
Fajka
jak čék vyřkne že je psisko hodný, hned to vrátí aj s ourokama jak píše Ešuska dycky
Aanoo, prave sem musela rozsadit Kremyla a Troldu. Troldak ma mit klidovej rezim a Kremyl ma zase servanej polstarek. Klidovej Rezim tak dlouho prudil Servanyho Polstarka, az dostal po tlame tak, ze mu to prislo asi nespravedlivy a chtel to tete drobne vratit. To byl srumec panecku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:10
- Nahlásit
Fajka
a co to mas za rozpadajici se boty? jinak s kamnama blby, ale u mountfildu me to neprekvapuje
Fifi
tak at si uspesna zachrankyne a teda trolicek je sikulka, ze dostal pochvalu
ferince se to olezly misto zpravilo, tak asi fakt po injekci. Minimalne sem uz mela potiz ho najit a jiny se neobjevilo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:12
- Nahlásit
cernej caj
tak at si uspesna zachrankyne
Budu doufat.
ferince se to olezly misto zpravilo, tak asi fakt po injekci. Minimalne sem uz mela potiz ho najit a jiny se neobjevilo.
No tak huuf, ze samoseto.
Vlkovic Pinda se nehlasi, jsem zvedava, jak oni s tou rehabkou, uz meli nejak zacit chodit, myslim, ne?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:14
- Nahlásit
My tady taky měli bitku Night lovil mouchu... a ta si sedla na zeď za kyvadlo hodin... a ten pablb je málem sundal ze zdi. Plácla jsem psisko (negativní prostředky používám), přiblblou mouchu jsem zavraždila... a je klid
Už aby byla zima a hmyzáci přestali otravovat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:17
- Nahlásit
fajka výluky ze záruk, z pojistek... to je kapitola sama o sobě zajímavá. Smlouvy se musí přečíst celé a i ta drobná písmenka... a prodloužené záruky neplatíme nikde, neb jsme zjistili, že se to nevyplácí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:22
- Nahlásit
Xerxová
My tady taky měli bitku Night lovil mouchu..
No pri Najti majestatnosti teda huuf, ze hodiny nesundal! Tady taky neco bzukalo, nezvyk celkem v pomalu pulce listopadu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:24
- Nahlásit
Fifi
máááte repláááj pani a díííkuju
To byl srumec panecku
jo, já když něco tak to taky zmastim na jednu hromadu a je mě jedno kdo co proč páč musí bejt svatej klid
ale jako díky bohu ty dva se nemastěj jako vůbec ani u žrádla
Xerxová
prodloužené záruky neplatíme nikde, neb jsme zjistili, že se to nevyplácí.
no na to sem dneska už taky přišla takže už taky nebudem... fakt škoda peněz...to si rači něco za ně koupim....třá boty co se mě rozpadnou za půl roku
cernej caj
a co to mas za rozpadajici se boty
wolfskiny a nejvíc mě krká že já kráva si koupila dvoje jedny vyšší a druhý nízký a ty se už rozpadaj...no tydle vyreklamuju a do přes zimu asi zničím ty vysoký to do května určo stihnu..když je vemu občas na procházku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:26
- Nahlásit
Xerxová
Už aby byla zima a hmyzáci přestali otravovat
no jako fakt je to neuvěřitelný..ještě se mě nestalo abych dělala adventní věnce a z chvojí vybírala berušky
ale jako to teplo mě fakt neva ochlazení a sníh stačí až na vánoce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:30
- Nahlásit
Fajka
Mountfield pěkně kecá s těma slevama, tak se nedivím, že i se zárukama
tak alespoň že půjdou kamna spravit, já do těch svejch cvakacích budu muset dát nějaký závaží nebo něco, akorát netuším, z čeho by to měl bejt, aby to sneslo to teplo
jako Romotop s reklamací vofuky nedělal, ale je to strašnej vopruz a podruhý už se mi to absolvovat nechce
o botách poreferuj, mě se teda podařilo vyreklamovat boty snad jen u Bati, jinde ani omylem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:33
- Nahlásit
jak páník poctivě webí týden co týden fotky - dá se najít i počasí. Toto jsou fotky z první poloviny listopadů 2006, 2007, 2008... a letos lítaj mouchy a mám klidně otevřeno celé odpoledne do zahrady...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:40
- Nahlásit
Fajka
jo, já když něco tak to taky zmastim na jednu hromadu a je mě jedno kdo co proč páč musí bejt svatej klid
No to ja zase zmastit moc nemuzu, max hlasovym projevem a pak se labil Kremyl musi presmerovat na aportek, protoze neunasi emoce z dany situace. Byla v tom asi nevinne, xkrat na nej vrkla, blbecek si chtel hrat a vzal ji za tu hnatku. To nemel delat.
ale jako díky bohu ty dva se nemastěj jako vůbec ani u žrádla
To tady taky vubec, i kdyz maji misky separe, pres den bezne neco upadne od linky, ovoce, zelenina, Kremyl ho necha vyzobavat i drobky z dingace treba svoje. Bazusak je Skritek, ten si zradlo nehlida nikdy.
ochlazení a sníh stačí až na vánoce
Hoodne snehu a vanoce bile. Pak brecky a krasny jaro. Ideal.
Ad boty - coby netrekujici jsem teda nadmiru spokojena s botama z pracovnich potreb. Ted jsem asi po 3 letech zjistila, ze v ohybu nad prstama zacinaji jedny boty byt odrany a vytvari se direcka. Zimni jsou porad nesmrtelny.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:46
- Nahlásit
Xerxová
týden co týden fotky - dá se najít i počasí. Toto jsou fotky z první poloviny listopadů 2006, 2007, 2008... a
Mame to pocasi nejak porouchany.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 19:59
- Nahlásit
Xerxová
no však na Martina bývl sníh už běžně, nevím teda, jestli bych radši nebrala teď ten sníh a v létě normální počasí a ne tropy, protože když je teď takhle, jak bude zase asi v červenci??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 20:05
- Nahlásit
cernej caj
me by bylo lito kvuli rozjezdu prijit o spanek
mně to urychlit prostě nejde, vstávat pozdějc, tak oberu Adama o čas procházky, dřív se prostě nevyhrabu. Teda když vstávám jednorázově s tim, že se dospim ve vlaku, tak to jde, ale když pak musim až do večera fungovat, tak ani omylem...
Maya
to jako musíš rozdělat nejdřív v kamnech nebo tak něco?
nejsi volaká drzá?
To je jednoduchý - 6:00 zamáčknu budík, všichni spěj. Posadim se na posteli, kočky většinou popadaj, Adam otevře jedno oko, hodí záda a nastavuje vybrané partie k drbání, Drbu a zítám do zdi. 6:13 dojdu k tomu, že asi je fakt na čase se pohnout, hodim na sebe župan, odsunu nohou Želvu, co číhá u dveří, zeptám se Adama, jestli jde taky a jdu do obýváku. Adamovi pod nohama proběhne Flíček. Chytám Flíčka a vracím ho do pokoje. Když mám štěstí, nestačí proběhnout Želva, když nemám štěstí, chytám Želvu a vracím ji do pokoje. 6:15 si stavím vodu na čaj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 20:12
- Nahlásit
Fifi
Klidovej Rezim tak dlouho prudil Servanyho Polstarka, az dostal po tlame tak, ze mu to prislo asi nespravedlivy a chtel to tete drobne vratit.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 20:23
- Nahlásit
birma uvař si večer čaj do termosky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 20:24
- Nahlásit
Xerxová
mi to nepomůže, stejně pak jakou dobu snídám ale je to fakt jedna ze dvou chvil dne, kdy mám klid, tak si to prostě užiju druhá chvíle je teď, ale to je fakt chvilička, než zas po večeři začnu řešit eshop a objednávky svejch zákazníků...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 20:30
- Nahlásit
birma
No mas ted zahul, nezvyklej. Preju, at se ti to nejak vyrovna. Ale zase fajna jistota pevnyho zamestnani.
Maya
protože když je teď takhle, jak bude zase asi v červenci??
Jako letos. Tropy, prudky ochlazeni, tropy a leto bude do konce zari?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 21:02
- Nahlásit
Fifi
v tuhle chvíli mě děsí představa, že bych si třeba někoho našla. Kam bych ho do toho rozvrhu nacpala? "Lásko dáme si rande, budu na tebe mít půl hodiny každý lichý úterý v srpnu"?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 21:07
- Nahlásit
birma
"Lásko dáme si rande, budu na tebe mít půl hodiny každý lichý úterý v srpnu"?
Nechci byt za zlou, ale s H. to nebylo o nic lepsi? Vypoved muzes dat vzdycky...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2015 21:43
- Nahlásit
Fifi
s H. to nebylo o nic lepsi?
nebylo, ale to už jsme se dobře znali. Představa známosti v počátečnim stádiu mi timhle tempem přijde dost tentononc. Abych aspoň pusu dostala dřív než v domově důchodců
Ale zatim asi předčasné teorie, protože jedinej chlap, kterej mi dal najevo svoje sympatie, byl turek v Kebabu a ten mi byl po ramena a navíc budu od pátku dělat jinde, tak si nebudu jezdit pro kebab přes celou Prahu
|