Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 20:08
- Nahlásit

jak to tak čtu, tak ještě že mě nikdo v dětství nenutil do sportu, to by byla moje smrt

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 20:09
- Nahlásit

Fifi
jakej střeďáček? to už je větší než vlčí špic

birma
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 20:18
- Nahlásit

Fifi
Tipuju cca 55-7 cm. Ano, snad se pribrzdi, vahove je drobnej kolem 25kg, mooozna 27. Takovej stredacek proste. Jen je opravdu vizualne drobouckej
To je jak Adam, skoro nachlup jen teda mně to nepřinde jako lehkej typ psa, holt ti agiliťáčci droboučcí, nohatí (i když lkový), proti nim je Adam mastodont

cernej caj
Mi pak došlo, že jem ještě chodila roky plavat a to mě docela bavilo. Taková meditace pohybem bez tlačení do nějakejch výkonů, zodpovědnosti ke spoluhráčům... To bylo fajn

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 20:40
- Nahlásit

Xerxová
58 cm a 26 kilo měl Night na 16 měsících
Tydnech, chces rict, ne??
birma
jen teda mně to nepřinde jako lehkej typ psa,
To jo, Adam je uplne jina stavba tela. Troldas je takova skalara, plocha, dlouha, i v hlave je jemnej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 20:42
- Nahlásit

Maya
to už je větší než vlčí špic
Mne zrovna spicove prijdou maly. Ale o tom jsme se uz bavily, co je a neni stredni a co je a neni velky. Mam subjektivni halt trideni vemen plemen, kor vorechu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 20:43
- Nahlásit

fifi jojo chybka se vloudila - na 16 měsících měl podstatně víc skoro o půl metráku víc

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 21:07
- Nahlásit

Xerxová
na 16 měsících měl podstatně víc skoro o půl metráku víc
Uz jsem se malem lekla.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 21:19
- Nahlásit

dneska jsem nějak mimo - týden nebo měsíc... všechno jedno.
Jdu vyvenčit psisko - oběhneme zahradu, zkontrolujeme rajóóón... a půjdeme do vyšších pater - směr necky a postel... Rámo od sedmi se učí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 21:35
- Nahlásit

tak jsme si dneska dali pochod. Pochod od ohňostroje. Je toho Martina a to u nás mají vždycky ohňostroj. Nějak mi to nedošlo a nachomejtli jsme se k tomu. Akurát jsme odcházeli. No a musím pochváli Bubrdli. Pěkně to se žrádlem zvládla. Nejdřív s sebou cukla, ale páč jsme předtím byli v řeznictví /ešivá by nám nesehnali surový uši vepřový/, měla jsem v kapse točeňák za vzorný čekání před krámem. Rumíček stál a bedlivě pozoroval to, co se dělo na obloze, ale nejančil. Bubi taky nejančila. A tak jsme šli v klidu domů. Pro mě to ale, i když to proběhlo cajk, byl trochu napínák, páč jak jsem s tím nepočítala a vím, že Bubi se toho bojí a byla jsem po prasí dosti groky. Níícméně - jsme dobří, jsme výborní, jsme nejlepší, já jsem utajila to, že jsem ká.ó. a čoklidi zvládli ohňostroj. Nejsou výborní???

Dneska se flákám, dala jsem si to za úkol. Přišli jsme dom- procházka byla enem hodinku. Uvařila jsem poldu, vařila rizoto. uďála psům žrádýlko a rozhodla se že, dneska se budu fakt flákat. Ešče neskončily zprávy, tak jsem si vycídila dveře od kópelky a záchoda a dál se na všechno vyflákla. Zavolala máma a já s ní HODINU!!!!! hovořila. Mám upadnutý uši, kde se zařídí transplantace uších?

kachna_, teda pardon Kardynálka ryšelyjé

myslím, že jsi to vymyslela fýýýbordelně!!!

Fifi
ÁÁÁ pruhy nám rostou. - nejen do krásy

ad kroužky a dítě: Já jsem třeba vždycky byla pingpongáč a musela se furt hýbat. Ale musela jsem najít co mě baví, balet, kterej byl první /jehehééé, dovede si někdo představit Koláče na baletu???? /, to teda rozhodně nebyl, ani gymnastika, ani sokol (tam mi hrozně vadilo a už jako dítěti přišlo naprosto úhylný, že mám 105 letýmu pánovi, co zrovna nevoní, říkat bratře : celý mi to v tehdejší podobě přišlo úhylný ) pak jsem objevila atletiku a sprinty a později volejbal. Obojí super. Myslím, že se musí hledat. Záááároveň jsou věci, kde by rodiče měli - S ROZUMEM - dítě držet, když má pro to nadání. Kdyby máma trošku víc tlačila na kurzy AJ, kam jsem chodila /v tý době nestandardně, ale o to víc smysluplněji, než moje kámoška na hudebku-akordeon/, mohla jsem mít dneska ten jazkyk mnohem lepší. Pravda je, že tehdy jazyky moc nedávaly smysl, když se nikam nesmělo.

Xerxová -co tatínek?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 21:39
- Nahlásit

Xerxová
ojo chybka se vloudila - na 16 měsících měl podstatně víc skoro o půl metráku víc

Nýtek by pak byl první trpaslíčí doga na světĚ :

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 21:53
- Nahlásit

PetraK
v řeznictví /ešivá by nám nesehnali surový uši vepřový
A sezenou? Ja driv mela taky zdroj a prd leda, asi to zacli zuzitkovavat jinak.
Rumíček stál a bedlivě pozoroval to, co se dělo na obloze, ale nejančil. Bubi taky nejančila.
pasaci zrzaty! Z tohodle ja mam ted trochu obavu, ne tak kvuli zvukum, ale prave ty svetylka, aby mu zase v kebuli neco nebliklo.
Uvařila jsem poldu,
Kde te nastval?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 22:04
- Nahlásit

Fifi

asi to zacli zuzitkovavat jinak.

no jo začli!! uděj a prodávaj zveráčům /jak pravil pan řeznik/,a le zkusí se zeptat, jestli něco nebude. Hledám totiž, co by si Bubi mohla žvýkat.

pasaci zrzaty!

jo jo dali to relativně dobře. I když u Bubi bylo vidět, že to není tak jako normoš. Nicméně líp, než Silvestrovský venčení, a krásně vnímala, nebyl tam nějaký bezhlavý úprk.A Rumíček - jo z toho mám radost, neřešil - jen koukal. Nebyli jsme daleko, mezi panelákama se to občas kuva neslo.

Z tohodle ja mam ted trochu obavu, ne tak kvuli zvukum, ale prave ty svetylka, aby mu zase v kebuli neco nebliklo.

já - soudím podle toho cos psala minule, že jak dospívá, že to vidí jinak a "n epřítele se nebojí" ???? ale to soudím podle toho cos psala. Si myslím, podle popisku Tvého, že si to v kebuli srovná. Jako Štajnidlo - před časem bylo něco někde pověšenýho na zábradlí- vééélkááá taška při večerním venčení. Takže ode mne šel dotaz ,na to, co to tam je a bláábláá. Dneska zcela jinde, byla podobná situace a co on? Šel a zkoumal.

Kde te nastval?

:

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 22:11
- Nahlásit

PetraK
že jak dospívá, že to vidí jinak a "n epřítele se nebojí" ???
Spis videl, jak si klepou cuby na hlavu a i ja, takze nejaky klidny zazemi ma. Prave, dospiva, v hlavince se mu to trochu srovnava, ale je to labilecek zrakovej. Pred chvili jecel, pravda, velmi udatne svym hlaskem , na mezeru mezi mrakama nocnima. Takze on si to kontroluje furt, nebe, stropy, mu poridim stroboskopa asi a bude to mit vyreseny. Bud ho slehne nebo to zvladne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 22:15
- Nahlásit

Fifi
mu poridim stroboskopa asi a bude to mit vyreseny.

nene, že ne?

no jo, když voni v určitou dobu někteří reagují- řekněmež trooočku překotně a pak se to myslím, pokud žijí v normoš prostředí srovná.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 22:19
- Nahlásit

PetraK
nene, že ne?
Ale jo, prvni faze je okrasnej novej kalisek krasnej pro horici svicky. Tyhle tvary nezna.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 22:22
- Nahlásit

Fifi

je okrasnej novej kalisek krasnej pro horici svicky. Tyhle tvary nezna.

kde bude lítat? myslim ten kalíšek. a následně de facto i Pruhatec

mmch. Zrzavý komando leží. vůbec, vůbec se mi nechce je budit na venčení, protože to neznamená, že se ospalá dvojice vypotácí ven, tam se vypustí a půjde se domů. Ne, Ty hovada se probuděj a budou dělat bordel!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 22:23
- Nahlásit

Fifi
. Takze on si to kontroluje furt, nebe, stropy, mu poridim stroboskopa asi a bude to mit vyreseny
helemě ted napadlo..neříkala si že má v sobě předka bordery???

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 22:32
- Nahlásit

PetraK
kde bude lítat?
Az se zhasne, tak nez usne, zacne resit stiny na stropech, pripadne nebezpecny. Kdyz si je tak vyhodnoti, zacne jecet, cuby mu reknou, ze je debil, ja to samy.
Ne, Ty hovada se probuděj a budou dělat bordel!
Pomuchlani od nas k nim leti, a jestli stihnes este mrk v emila? Nez to znovu vypukne.
Fajka
helemě ted napadlo..neříkala si že má v sobě předka bordery???
To nikdo nevi, jen povahove mi ji pripomina. Epi zachvat zatim nemel, i to me napadlo. Ale tyhle jeho ruzny "bubaci" zacly fakt az po ty jedny blby zkusenosti s balonem v lete. Pro nej nevysvetlitelny. Podivny. Hruzny.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 22:36
- Nahlásit

Fifi
"bubaci" zacly fakt az po ty jedny blby zkusenosti s balonem v lete. Pro nej nevysvetlitelny. Podivny. Hruzny
já si právě vzpomněla jak tu kdysi BIluše psala že má borderu a ta když má nerva a nebo se nudí tak pase i mraky na obloze..tak jestli to nemůže bejt něco podobnýho..
i když ty určo poznáš že je fakt vyplesklej a bojí bojí od normálka fanatickýho pasení...ale jen m napadlo jestli v tom není kousek zakopanýho problemu...že jdena půlka psa by chtěla páást a druhá se vlastně bojí

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 22:40
- Nahlásit

Fifi

cuby mu reknou, ze je debil, ja to samy

a jestli von neni chudáky!! Fšecky mu řikaj, že je debil!

este mrk v emila? Nez to znovu vypukne.

jdu tam.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 22:43
- Nahlásit

Fajka
jestli v tom není kousek zakopanýho problemu...že jdena půlka psa by chtěla páást a druhá se vlastně bojí
To ne pani, tohle nema nic s pasenim spolecnyho. Ani nudou. Mozna nervem. Proste neco, jak kdyz udela na maly dite pri mikulasi nekdo necitlive v masce certa velky bububuuu a to z toho ma nasledky pak x let. A to se omlouvam za prirovnavani deti s stenetem.
On uz ani moc nepase, ani na vychazkach cuby. Nevim, jestli ho omlouvam, nebo si to prispusobuju tak, aby mne to bylo prijemnejsi. Tyhle bubaky budeme chvili jeste resit, snad ne x let. Ale i kdyby, tak co. Mela jsem psa se ziskanou strelbou a taky to slo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 23:05
- Nahlásit

si neskromně a nekriticky , stádově, ale hlavně proto, že Tě znám, myslím, že se prostě časem bude mít o co opřít - o vztah a důvěru k tobě, a tím pádem, když přijde něco na přetřes, čeho se "bojí", co mu působí nepohodu, bude se moct opřit o tebe a nebude to tím pádem takovej problém a bubák, jak se mu zdá.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 23:20
- Nahlásit

PetraK
Nemluv za stado, ted by to bylo stado kondomu zelenych. A sama nevim, uvidime, co a jak se vyvrbi, sak mam teprve prvniho vorecha v zivote. Jen prave vim, ze s nekteryma fobiema se hnout neda, tak budu doufat, ze casem no problem a no bubak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 23:28
- Nahlásit

Fifi
ted by to bylo stado kondomu zelenych

stáádečko:

, ze casem no problem a no bubak.

podle toho, cos psala minule, tak lajka já si myslí, že jak bude dospívat a mít oporu, tak to řešit nebude.
Jsem zvědavo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 23:31 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
stáádečko:
To je ale strasny, nicmene lepsi nez stracena na policce, o 200%.
Edit - nemuzes ty exoty zeleny vyfotit nejak pekne, nez je rozsapou cokle? Treba nejaky bily pozadi? A tvari v tvar? Pricemz at jsou videt od - dumam od zakladu az k sprdliku, nebo od paty az k hlave?
Jsem zvědavo.
Ija, Ija. Toporu ma predevsim v Kremylovi, takovou tu tetku, co ho spravne (krom jezku) vse uci. A dobre uci, je to dobra psicelka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 23:34
- Nahlásit

Fifi
Páč Křemýl je pani pes! myslim, že to vědíl i Ešus už tehdá. I když je Křemýlo labílo., ale tohle umí ( a bohužel i ježky umí , kozi!!! řekni jí to prosím)

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 23:36
- Nahlásit

PetraK
i Ešus už tehdá.
To se naucila od Dorotky. Labil je Kremyl v mych ocich, kdo nezna, tak pochvali, jakej vychovanej rtw. Reknu ji to, rikam ji to kazdej den, jak ji sedivi bradicka a ma svuj vek...
Sem si edit prosbu na foto stada vyse upresnila, na drapky tam ostrit nemusis, tot vyhoda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 23:41
- Nahlásit

Fifi
jak ji sedivi bradicka a ma svuj vek.

to ne že má věka, ale má zkušenostě a je vnímavá ku druhejm a i když labil, tak........... umí i být autoritou.

v prosbu na foto stada vyse upresnila, na drapky tam ostrit nemusis, tot vyhoda.

jako že líp vyfotit ty dva primerosy? no zkusim to.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 23:46
- Nahlásit

PetraK
jako že líp vyfotit ty dva primerosy? no zkusim to.
Zkus. At si udrzej potutelnej a velkej usmev.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2015 23:47
- Nahlásit

Fifi

At si udrzej potutelnej a velkej usmev.

No ona je otázka kda je |Rumenige nerozkradne dřív, než já vyfotím

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání