Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 14:54
- Nahlásit

kachna_
ja mam zas bedny ve sklepe u tchanu

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:06
- Nahlásit

cernej caj
já mám ještě bedny na půdě
ale prqavda mě se knihovna nejvíc rozsrostla v 90., kdy tu vycházelo x knížek denně, holt všechno zmeškaný za 50 let a nebyly ty knížky ještě tak drahý, to jsem si fakt kupovala tejdně několik knih

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:07
- Nahlásit

kachna_
když už jsme u toho, za našeho mládí nebyly ani ty kočičí granule

NO!!
a my sme museli jíst chlebíčky nebo jak se tý kytce říkalo:

pamatuješ?

í granule "Propesko", mimochodem myslim, že byly docela kvalitní, v porovnání s těma dnešníma.

si pamatuju ty konzervy, co jsme Murphymu vozili z germnáska. To tak krásně vonělo!! úplně stejný jak naše vepřový ve vl. šťávě

Jo a dneska mi Geis přinesl balíček a na adrese koukám napsáno "OdesÝlatel"

Já mám taky zkušenost jako čajda zrovna. Dosti dobrou. V pátek jsem objednala a dneska mám za skvělou cenu doma - zboží o ticku levnější, než kdekoliv jinde. Plus ještě taky dárek

cernej caj
ale jak si to vsechno stihala fakt netusim proste

vždyť jsme byli doma třebas v jednu. když nebyla odpodledka. to si vezmi že do takovejch sedmi hodin, než měl být člověk doma - to je luxusních šest hodin na všechny možný věci. Tjooo, to by se mi lííbilo!!!! No já jsem nebyla hodný dítě, to je fakt, ale abych měla lepí průměr a vyznamenání, tak jsem si fakt vystačila s tím co bylo ve škole. krom tý debilní chemie, ta mě nikdy nešla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:11 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
v 1h se konci naposledy ve 4te tride, ne? jinak bezny vyucovani do 15h zalezi, jakej byl den... + tak 40minut nez clovek dosel domu ze skoly

ty chlebicky bych teda jist nechtela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:13
- Nahlásit

na stredni to mozna bylo jeste o to horsi, ze k tem beznym 34hodinam tydne sme meli 3 dny praxe, takze co sme jeli ve 14ti dennim rezimu, v prvnim tydnu praxe + vyucovani a v druhym jen vyucovani tak to vychazelo ve skole jeste vic, stredy do 18.00 sem nenavidela

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:16
- Nahlásit

cernej caj
ty chlebíčky jsou moc dobrý, to normálně rostlo na mezích a teď si uvědomuju, že už jsem to neviděla v přírodě léta

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:16
- Nahlásit

cernej caj
v 1h se konci naposledy ve 4te tride, ne? jinak bezny vyucovani do 15h/16 zalezi, jakej byl den...

já myslím že ne? pátky určitě ne a pak si fakt nejsem vědomá, že bychom každej den na základce byli takhle dlouho. úterý a čtvrtky to byly odpoledky, to jo, ale tak do 16:00. Ale po, st a pátek byla pohodička do jedný, do dvou.

hele vono je to dobrý ale. fakt. Bych si tipla, že dokonce lepčí než kočičí granule

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:17
- Nahlásit

cernej caj
tak mi na střední měli tuším 2x tejdně do 4 a jinak snad do dvou, praxi jsme neměli a jen spešl předměty dva roky a to ten den jsme měli jen do 12, protože to byly jen 4 předměty, takže ono to bylo asi jak kde

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:19
- Nahlásit

Maya

a to ještě člověk ne na každej předmět šel pokud si pro nás nedošla k Parašutistům matykářka s hláškou :"tohle je MOJE hospoda, tady nemáte co dělat, okamžitě do třídy "

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:21
- Nahlásit

Maya
myslim, ze do 12ti sem mela naposledy na zakladce ale asi fakt jak kde, no... ten nas gympl kdysi patril v brne k tem dobre hodnocenym, kdyz sem z nej pak sla na stredni tak teda sem se tesila na nejakej voraz ale jaksi neprisel ale vyhoda aspon byla, ze na stredni me vetsina predmetu bavila a hodne sem si toho pamatovala i diky vlastnimu zajmu, cteni v casacich a tak. Ale teda do 12ti sme snad meli jen posledni den skoly, kdy se uci pred vysvedcenim, kdy se nikdo uz nechce ucit

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
chlebíčky
to neznám , vůbec. Edit. holt jsem mezistupeň

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:23
- Nahlásit

PetraK
tak to my měli školu hodně bokem a v dosahu žádná hospoda nebyla
cernej caj
tak ono za komunistů se to vzdělávání nebralo tak vážně

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:24
- Nahlásit

PetraK
člověk ne na každej předmět šel
u nás zase chemikářka vyhrožovala, že bude dávat dejchnout. A pak bylo boží to, "sss, ty, nemáš žvejkačkuuuuu?"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:25
- Nahlásit

PetraKMaya
kytkozroutky!!!! a jeste to roste?

PetraK
patek sme meli na stredni kratkej, to byl do 14h jenom kvuli intrakum, na zakladku sem prestala chodit v 5tride a to by tak odpovidalo, nejpozdeji ve 2 doma a vyjimecne ve 3 ale to zas je uz 20let, tak uz si nejsu tak uplne jista

kachna_
asi ses moc mlada

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:27
- Nahlásit

kachna_
zvejkani omezuje alkohol v krvi nebo jak?

PetraK
tak dobra matykarka ale my zas meli skvelou tridni, brala nas na vylety a jako jedna z mala trid sme meli ty tri denni vylety do adrspachu, tisskejch sten, sumavu... to bylo skvely.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:29
- Nahlásit

cernej caj
to je bio jídlo určitě to někde ještě roste, akorát kdyby sis chtěla nasbírat k obědu, tak potřebuješ plantáž, je to dost mrňavý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:33
- Nahlásit

Maya
a jak se to jmenuje? a chutna to jako kdyz zvejkas listy?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:33
- Nahlásit

cernej caj
zvejkani omezuje alkohol v krvi nebo jak?
to asi ne, ale neni z tebe cejtit pivo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:34
- Nahlásit

kachna_
jo takze nedostanes dychnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:40
- Nahlásit

Maya

ty chlebíčky jsou moc dobrý, to normálně rostlo na mezích a teď si uvědomuju, že už jsem to neviděla v přírodě léta

no my to měli donedávna na zahradě, pak to zmizlo

tak to my měli školu hodně bokem a v dosahu žádná hospoda nebyla
hele my hned jednu přímo před školou, další byla za rohem, pak vinárna u Berušky, to bylo naše hlavní stanoviště, pak vinárna u Fausta........... no škola kousek od Karláku, měli jsme na výběr. Ale Beruška to jistila, booože co tam proteklo rumu s kolou!

cernej caj
ale my zas meli skvelou tridni, brala

nás bral profesor na práva krmit labuťě teda museli jsme mu to nejdřív vnuknout, že jako je hezky, že bychom měli vyrazit krmit labutě. Udělal osudovou chybu, řekl, že to bychom museli mít nějaký pečivo............. hm.... byli jsme připravený fakt na všechno , tak se muselo jít

já myslím, že jo, jen to umět hledat. a nebát se to jíst

kachna_
yhrožovala, že bude dávat dejchnout

no jo, tak to u nás bylo marný, když nás už rovnou čapla nad pívem

jéé to byly čááásy! občas jsem šla na výměnej pobyt za Brtnikem. buď k němu do třídy, kde jsem zaskočila za kámošku Kájinu a nebo do jejich hospod, kterých měli kolem školy taky habakůk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:52
- Nahlásit

PetraK
se obavam, ze moje brigadicka stejne stacila tak na tu salinkartu a sem tam neco na sebe a teda jeste na bazarovy prislusenstvi k pc a ne na rumy s kolou

ale teda je videt, ze ne/poradna dochazka do skoly nema evidentne vliv na pozdejsi uplatneni

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:58
- Nahlásit

cernej caj

ale teda je videt, ze ne/poradna dochazka do skoly nema evidentne vliv na pozdejsi uplatneni

musíš vědít, který předměty jsou a nejsou důležitý. a hlavně - jde o to složit zkoušku. Jeslti jí mám vybroušeno do dokonalosti a nebo je to průměr je venkoncem fučik.

Já měla brigošky v létě teda, přes rok pravda ne. Jen o prázdninách.

a ne na rumy s kolou

rumy s kolou se kupovaly z peněz na obědy. Páč kdo by chodil na obědy, že jo? Ty jo já vůbec nechápu, jak jsme to dělali. Nedostávala jsem žádný obří kapesný (máma s námi byla sama),ale prašule se vždycky nějak schrastili, na cíga taky bylo vždycky jééžiš, ta mládež!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 16:03
- Nahlásit

PetraK
no kdyz si vemu, ze my meli krome matiky a cestiny ostatni 3 predmety tak, ze sme se na ne museli naucit dva predmety a nevedeli sme, co si vytahnem a ten jeden predmet byl tak, ze si vlastne musela umet 4predmety, protoze sis nahodne vylosovala kombinaci 1/2 nebo 3/4, takze sice 5 znamek ale znalost 10 predmetu byla dost divoka, a vyletet u matury proto, ze se nadres u 9predmetu a 10vypustis by bylo smutny

ja chodila na obedy kdyz sem z domu odesla v 7 a vratila se v 16, bych zdechla hlady bez obeda

a bylo mi tak nejak lito ty vydrzeny prachy 16kc cistyho za hodinu na lince utracet za pivo kdyz sem si to mohla sudlit a koupit si treba pak telefon! (nevyhoda, kdyz te ta technika tak zajima a neni nikdo kolem tebe, u koho bys to mohla ocumovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 16:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
ze my meli krome matiky a cestiny ostatni 3 predmety tak, ze sme se na ne museli naucit dva predmety a nevedeli sme, co si vytahnem a ten jeden predmet byl tak, ze si vlastne musela umet 4predmety, protoze sis nahodne vylosovala kombinaci 1/2 nebo 3/4, takze sice 5 znamek ale znalost 10 predmetu byla dost divoka, a vyletet u matury proto, ze se nadres u 9predmetu a 10vypustis by bylo smutny

no hezký teda. My měli češtinu (blok literatura, gramatika), anglinu, odbornej předmět. ten spojenej i s anglinou, ruštinu. A už asi myslím nic?

i to mohla sudlit a koupit si treba pak telefon!

to naprosto chápu, člověk to vrazí do něčeho smysluplnýho.
No já tehdy dělala sport, na to toho moc nepotřebuješ (tretry, šortky, tepláky a tílko - nebo aspoň tedy tehdá jsi moc nepotřebovala,dneska asi to bude jinak , a na volejbal ani ty tretry ne , zas ale potítka jsem musela mít, aby byla důležitá ), takže u mě nebylo za co jinýho ty prachy utratit neža za rum s kolou (knížky v knihovně za pajsku ročně, takže taky nulová investice )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 16:24
- Nahlásit

PetraK
tak my meli tech 8 predmetu v kombinaci jen z odbornych. kombinace 1/2, 3/4 a pak sis vytahla bud 5+6 nebo 7+8. To byla prakticka cast, takze na te se vysledna znamka skladala z obou tech predmetu dohromady, ale dopredu si nevedela, co budes mit, ze jo... takze vysledne si mela matiku, cestinu a pak jeden z prvni dvojkombinace, jeden z druhe a pak dva z te posledni 4kombinace. Takze v realu si nakonec mela jen 6 predmetu na 5 znamek, ale vlastne umet vsech 10, no... a prej ze gymp je narocnej, ale me teda prvnich 6let na gymplu proti stredni prislo jako vetsi brnkacka

je teda s podivem, jak nekvalitni vyuka anglictiny u nas na stredni byla.

tak na turistiku sem toho taky moc nepotrebovala, ale listky na vlak neco stoji a novy tenisky taky nenajdes pred dverma jen tak

zas ale mzes ucit nas, neznaly, co to je vytuneny kafe jako nekdy v 28 videt prvne takovou vec, to je taky ostuda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 17:43
- Nahlásit

je to ten chlebicek?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 18:43
- Nahlásit

si říkám, že tu kytku neznám... a ono to prý na horách neroste. Tak to jsme nejedli. My jedli pupavu - ňamňam - moc dobrá "kedlubna" z tehdy běžného bodláku. Dnes skoro nerostou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 18:47
- Nahlásit

Maya
povidani nizke tatry s fotem

Xerxová
to teda taky neznam, ste jedli syrovy?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 18:56
- Nahlásit

jasně že syrový - fakt to chutnalo jak kedlubna.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2015 19:11
- Nahlásit

Xerxová
tak ono asi skoro zelenina jako zelenina

jak se libi najtikovi nove potahnutej pelisek?

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání