Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 15:11 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 15:26
- Nahlásit

krásný podzimní Vokoun

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 15:28
- Nahlásit

Xerxová
dekuju
dneska bylo neuveritelne krasne a hlavne fakt jen na tricka, tak sem puvodne chtela jen vyrazit na beznou prochazku ale nakonec sem vylakala i muze, tak sme zajeli kousek dal.

Kde mas fotky vychazkovy ty z toho dnesniho nemaleho okruhu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 15:35 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

našla jsem nejstaršímu dítěti skvělé tričko + mi k němu paní ze stejné nebo ladící barvy ušije kalhoty

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 15:37
- Nahlásit

cernej caj
nemuzes si yo nahrat? pripadne prenos ze zaznamu az bueed doma?
to už mě nebaví musim vědět, že se to hraje TEĎ, jinak je to nuda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 15:40
- Nahlásit

kachna_
to je skvely, tak to bude mit lucinka slusivej komplet

birma
aha

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 15:41
- Nahlásit

čaj fotky páník většinou webí jen v sobotu...

Kachna zajímavě řešené tričko, Lůca bude mít určite radost

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 15:48
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 15:50
- Nahlásit

Xerxová
takze si musime pockat tyden, jo

birma

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 16:21
- Nahlásit

birma
to je krásný!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 17:34
- Nahlásit

birma
to je super
cernej caj
pěkný fotky, viděla jsem na fb, dneska bylo fakt pěkně
kdo si stěžuje na dlouhý noc, tak sever na vás, teď jsem se dočetla, že na Lofotech vychází slunce v 10 a zapadá ve 2

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 17:37
- Nahlásit

včera celej večer jsem se snažila připojit mobil k pc přes nějakej program, protože ty xp ho bez toho pobíraj blbě, dva programy od samsungu ani prt, MyPhoneExplorer sice dobrý, ale není tam volba přímo na fotky a hudbu a v těch telefonních souborech já to prostě nenajdu, takže výsledek ani prt
zato jsem našla apku Google Překladač, jako paráda, má hlasový vyhledávání a říkat tam ty slova správně je trénink výslovnosti jak prase a taky má překlady z obrázku, natáhne to obrázek s textem a stačí jen prstem označovat, co chci přeložit, jako celkově fakt supr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 18:24
- Nahlásit

Maya
tak na lofoty nejedu

jojo, dneska bylo bozsky a muz skoro bez kecu sel 7.5 km no a za odmenu ale sme sli na obed

jinak feri ma ten trychtyr taky jako drzak, nevim kdo to daval fotku, ale vypada vtipne, kdyz tak cumi z klece a pod tlamickou v trychtyri ma piskaciho slona

myslis samsung kies? muzes to pripojit i jako storage, fotky myslim jsou v \dcim slozce, ktera byva hned v rootu takze kdyz vlezes do pameti telefonu/na sd kartu tak do dcim a tam to najdes. s hudbou neporadim, ja mam mp3ku.

jo a 19.prosince se asi ukazu v praze na pokacovi, jako co me dokaze dycky nastvat, kdyz pisnickar se skvelou hudbou a rytmicky zajimavyma pisnickama je tak oplzlej skoro v kazde a neda se to kvuli tomu poslouchat

Darenka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 18:55 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Z pátku na sobotu u nás chcandilo, ještě sobotní ráno bylo takové vlhké. Dopoledne se ale krásně vyčasilo a celičký víkend bylo nádherně
Adélka byla močikovná japa dlouho jí to asi vydrží ????????
Birma
Krásný fotky z výletu
Černej čaj
Moc pěkně zdokumentovaný stav Ferinky, může se to leckomu hodit (tedy raději neeee).
Maya, já věděla, že ti s tím zubem kromě obroušení asi nic moc neudělají. Já mám asi ve stejném stavu jako ty 2 stoličky a dopadlo to stejně, když se mi ulomila skořápka na plombě. Nicméně modlím se, aby ta plomba místo zubu ještě nějaký pátek vydržela.
Xerxová
Ty jsi šikula. Pelech víceúčelový
Připojuju se k holkám, chtěla bych být u vás doga
Fifi
vidím zamotanýho Troldíka na sedačce - prdelka malá roztomilá Dnes jsem si na vás vzpomněla - byli jsme na poli a nad námi letěl balon, ale byl vysoko, tak nebyl slyšet. Bylo hezky, tak holt balonáři vyrazili.
Držím palce bráškovi od Troldíka, ať to bez následků zvládne. Moc, moc se bojím, aby taky Adéla někde něco nezblajzla špatnýho. Hodně se zlepšila, ale když má své dny,.....je na zabití.
Denyk
Trénuješ na Vánoce? Tak natrénuj a přijeď před Vánoci k nám já k smrti nerada peču cukroví. Manžel radí každý rok, ať se na to vyprdnu, že to stejně moc nejíme, ale nikdy mi to nedá a nakonec napeču - byt krásně zavoní, navodí to atmosféru....
Hezký večer

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 19:18
- Nahlásit

Darenka
tak to je skvely, ze adelka byla sikovna co vim, psala si, ze budete mit vazne nabyty vikend, tak doufam, ze ste si to paradne uzili i vy

tak napec jen vzorek na chut, na jeden plech vic druhu podle peceni a je to

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 19:27
- Nahlásit

kdybyste se chtěli pobavit radostným Adámkem na agi, tak tu. Ukecala jsem mamku, ať jede s náma, protože jinak by v tom nádhernym odpoledni dřepěla doma. Rovnou nám teda udělala záznam. Jen místo mojí největší radosti dnešního tréninku natočila selfie, protože si přepnula na snímání přední kamerou
A o zpestření se postarala srna - normálně ležela schovaná pár metrů od dětskýho hřiště (od nás naštěstí za plotem) a když jsme šli na první běh, tak vyrazila - myslela jsem, že bude Adam mimo po zbytek doby, ale během pár minut se mu mozek zase vrátil do hlavy a krásně vnímal, místo aby sondoval, jestli tam nevyběhne nějaká další

cernej caj
muz skoro bez kecu sel 7.5 km
je dobrej! ještě pár let tréninku a bude z něj rozenej chodec
a fotky krásný máš

Darenka
To je dobře, že je Adélka šikulka a jestli jí to nevydrží dlouho, nevadí, ono se to pak zas zlepší Hlavní je, aby se průměr chování aspoň nezhoršoval

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 19:35
- Nahlásit

birma
tak to je skvely, hlavne to pusinkovani a pobavil jak sel cmuchat dobroty

ji musis dat priste fotak, tam se ji to nestane

a teda sikovnej, jak srnu dobre zvladl

no se obavam, ze on kdyby chtel, tak by mohl... viz pokus o mid v roce 2011 kdy usel v rozumnym tempu asi 38 kilaku ale on jinak chodi jak snek, mozna ze dobre, ze nejezdi, jinak by mi to asi uz neodparali a za odmenu musel dostat samozrejme obed v mistni (vyborne) restauraci

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 19:38
- Nahlásit

cernej caj
hlavne to pusinkovani
to má na povel
pobavil jak sel cmuchat dobroty
je to ftipálek a pak jak šel ke Katce "Tetoooo? Ty sedíš na mejch čočkách? Jak na nich mám takhle cvičit?"
jak srnu dobre zvladl
no tak chvíli jsem ho lovila, kdyby tam ten plot nebyl, byl by to větší adrenalin...
viz pokus o mid v roce 2011 kdy usel v rozumnym tempu asi 38 kilaku ale on jinak chodi jak snek, mozna ze dobre, ze nejezdi, jinak by mi to asi uz neodparali

za odmenu musel dostat samozrejme obed v mistni (vyborne) restauraci
A tys oběd za odměnu neměla?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 19:41
- Nahlásit

birma
tyjooo, to je skvelej povel

bodejd, kdyz mu sedi na pomuckach

ja mela obed taky, kdyz uz sme tam sli ale pro me to nebyl stezejni bod dne

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 19:42
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tooo bylo vjedro, co majne líbe Kindr?? Krasavě bylo a tak jsem toho využila. Včera jsme si dali tři hodinky v polích a dneska mnooohem víc, vyrazili jsme si do Sobína polema. S žužlo míčkama. Všade ale bylo habakůk lidijůch, páč jak se udělá hezky, musej fšicí ven. A včera jsme si vzali házecí kroužky. A tak oba dny BuboRumíčci aportýrovali jako steklý. Rumíček jest momentálně konečně mrkef. Bubidlo monitoruje okolí, jestli by náhodou ještě něco nekáplo. Nekápne. Byla by klůůůstá. I tak toho měla dneska mnóogo. Jenom v tý hospodě, co do nich nafedrovala paní číšnice. Ale byli vzorno vzorní. Šla jsem do budky a páč jsem byla sama (Brtník nám majne líbe Kindr totiž včera dopoledne cípnul na křípku a leží nám v komoře, nožky má nahoře), dostali BuboRumíčci Zvostaaaň, Zvostááň. A hásky zvostali. Včera večír byli dělat kanystry u mámy. No a já jsem za včerejšek a dnešek stihla vycídit všéécky skříňky v kůchni, rozmrazit lednici s mrožákem, vycídit, taky tělocvična je dokonale uklizená (tam ještě ovšem před cípnutím úřadoval i Brtnik), upíkla jsem štrůdlik a půjdu dělat ještě dva podzimní věnečky na dvéře. A co vy majne líbe Kindr, co ste provozovali?

Co Troldík? Honil zase balóny? plakal pod lojofkama? Jak se nám hojí Ferari? Co Adamita, huž se nedrbe? Jakéj byl Adélko víkend? Co se dělo u Májů? U Vlkoušů? Denykůch? KachnůcH? A vůbec fšade?

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 19:50
- Nahlásit

cernej caj
on by se jinak nepusinkoval Mě to chybělo a jeho to takhle moooc baví, takže win-win situace
To máš divný priority, oběd v dobrý restauraci je vždycky stěžejní

PetraK
tééééda, vyjste byli hyperaktivní! Dneska nemám výčitky, vycídila jsem a přeskládala police na záchodě
Rumíčka je mi líto, panička ho odrovnala Bubitky mi je též líto, nedaj jí najíst a Brtnika mi jeteda líto nejvíc, snad se brzy uzdraví.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 20:06
- Nahlásit

PetraK jak davy lidí ?? Stačí vyjít včas (7:45 jsme byli v lese ) a trošku mimo město. Dneska jsme ušli 12 kiláčků - celou dobu po značených cestách (vystřídali jsme celou škálu barev - modrou, zelenou, červenou i žlutou) a jediná dvojice tůristek u zříceniny... jinak v lese nikdo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 20:06
- Nahlásit

Fifi

A jak si clovek brzo uvedomi, ze NECO chybi.

No! Člověče to mě překvapilo, jak rychle jsem to zjistila

Nepsalas pres den, ze ti je hoodne spatne? To musel byt dychanek,

bylo mi příííšerně hrozně a nejhůř, ale procházka mě vždycky nahodí. NO a pak jsem vytuhla do pěti do rána na gauči

ale kdyz se segrou, to se proste musi radne, poradne!

no bejvávalo to lepší - myslím, od srdce, ale tak aspoň se rozeběhly komunikační kanály.

Zacatek listopadu a pani smutne povida - no zase vam to kleslo. Takze misto lijaku a podzimu prsivyho tady akorat vysychaj spodni vody. Strasny

:-/ si říkám, kdy a jestli se to podaří srovnat
ze brasku Troldika nekdo priotravil

no ty bláho!! Chůdě malinký!! Snad to zvládne dobře.

Xerxová
Dobře i šplhá - je to šikovné zvířátko,

ááha, no já si říkala, že prostě asi to musí umět, ale nikdy jsem to neviděla, a po kolmý stěně mi to přišlo nemožný

birma
Uvidím ještě během víkendu, jestli se to nebude po úterním zásahu veta pomalu zklidňovat

tak jak je na tom teď??

Koukám, na fotky a co nevidím? Jsi byla kousek od nás. Na Louštíně je hezky, viď?

[/i]cernej caj
tipy na novej kosik pod stromecek

to by bylo dokonalý na Rumíčkovi lidumilovi, kterej se ke každýmu řítí

nak teda jeste verze upravena a s fotkama, co uz znate

hmm. to je chválihodný, žes to takhle pěkně hodila do kupy, to se může hodit!! šííkovnááá.

Hele Vokoun je krásno podzimní modelína!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 20:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma
tééééda, vyjste byli hyperaktivní! Dneska nemám výčitky, vycídila jsem a přeskládala police na záchodě

všecko pěkně klapalo a do sebe zapadalo. To pak člověk zvládne věcí!! A to jsem včera ještě byla na dvě hodiny za mánou a hrály jsme kostky

Dneska nemám výčitky, vycídila jsem a přeskládala police na záchodě

Píškůta!

Xerxová

... jinak v lese nikdo.

v polích hafo moc lidijůch. Ale tak zase se to dá využít k procvičkování jak se chovat, když jedou bičiglisti, když jedou, jdou, utíkají děti....

!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 20:20
- Nahlásit

PetraK lidi Najtislav zvládá - i když je navolno, tak k nim neběží. Dneska taky "hlásil" (čekal na mě a důležitě mi pohledem dával najevo, že někdo jde) ty dvě osoby. Srnčí jsem naštěstí viděla dřív, takže stačilo houknout (zastvil ihned) a připnout a bylo to bez tahání a v pohodě... Jen ti psi... Dneska nic, psisko žádný, ale včera jsem ho chtěla přetrhnout...

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 20:20
- Nahlásit

PetraK
krásně! Říkala jsem si, že možná nebudu od vás daleko, ale měla jsem za to, že jste trochu jižnějc
tak jak je na tom teď??
už snad líp, k vetovi jsme dneska nakonec nejeli, tak snad zase nezačne. Jen nechápu, co ho to napadlo, začít v půlce listopadu línat podsadu.
to jsem včera ještě byla na dvě hodiny za mánou a hrály jsme kostky
jsi prostě dobrá!

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 20:43
- Nahlásit

PetraK
jste měli pěknej víkend a Bubitka chudák o takový akci ani nedostane nažrat
což mi připomíná, ty granule ND jsou mega obr, takže jestli někdo sháníte mrňky, tak tyhle ne
u nás nic extra, spíš je poflakování, na zahradě už je všechno hotový
cernej caj
jj, Samsung Kies a PC Studio, ani k jednomu se nepřipojí, pořád mi to tam píše přepněte si připojení na multimediální mtp nebo tak něco, nemám tucha, kde něco takového přepnout, ale nemám doma origoš usb kabel, tak nevím, jestli to nemůže být tím, jako ty programy jsou super, fotky, hudba, videa na jedno kliknutí, ale mě nějak naprt
ale četla jsem na netu, že s tím má u samsungů problém hodně lidí, tak to není asi mojí blbostí

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 20:45
- Nahlásit

jo a nemáte někdo tip co za plot mezi kovový sloupky tak, aby to bylo plný a ne díratý jako drátěnej plot nebo plaňky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 20:51
- Nahlásit

Xerxová
lidi Najtislav zvládá - i když je navolno,

jooo, to jooo, to RUmajzlík taky, ale tohle bylo hodně o průjezdu kol, aby vnímnul, když má uhnout, aby se nemotal pod nohy, aby mu nevadily ječící děti a tak

ale včera jsem ho chtěla přetrhnout...

no jo, někdy se to nepovede úplně vzorovaně, no.
Já teď měla chut přetrhnout Bubrdli. Furt mě tu pronásleduje, aby náhodou nepřišla o něco k jídlu , místo toho,a by si lehla a chrápala.

Maya
na zahradě už je všechno hotový

to teda závidím, my měli jet včera právě dodělat zbylou práci na chalupu a dneska že vyrazíme na výlet. Včera bylo nejdřív hnusně a pak Brtnik zdechnul, tak bylo z výletování i zahradničení prt. Budem muset asi příští týden. Ovšem otázkou je, jaký bude počo.

někdo tip co za plot mezi kovový sloupky tak, aby to bylo plný a ne díratý jako drátěnej plot nebo plaňky?
ne- e, bohužel

birma
ale měla jsem za to, že jste trochu jižnějc

nene, v přímce karlovarský a pak se uhne doprava. Škoda, že jsem nevědíla, kam míříš, mohla jsem ti hodit doporůčo na jídlo - v Řevničově je picoška výýborná.

už snad líp, k vetovi jsme dneska nakonec nejeli, tak snad zase nezačne.

tak držím palce, ať už se to uklidní definitivně.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 20:51
- Nahlásit

jo a dneska půl hodiny jsem přednášela tomu google překladači slovo vyöryi a ani zaboha správně, mám fakt ještě mezery ve výslovnosti, jediný, co mě uklidňuje, že dvojitý souhlásky umím asi pěkně, ty pozná

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání