Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:22
- Nahlásit

Fifi kdysi dávno (před více než třiceti lety) se dělaly sedací soupravy z velkých čtvercových polštářů. Spodní byl na dřevěné kostře, horní jen Molitaňák. A ještě to mělo opěradlový díl. Když se položily "čtverce" vedle sebe, dalo se na tom slušně spát (je to 90x90).
No a psiska měla nejprve dva sešroubované pevné kusy (viz foto s Betkou) a nyní má Najtidlo dva měkké dole a spojené pevnější nahoře. Zbytek již neexistuje. Takže výsledný rozměr 180x90 cm hezky držící pohromadě. Když nás je doma mocmoc, tak třeba synovec s přítelkyní si rozeberou tento psí pelech, nafasují čistá prostěradla, spacáky mají svoje...
Běžně přes to přetahuju froté napínací prostěradlo, které pravidelně proženu pračkou... Takže onen potah slušný je spíš pro návštěvy

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:26
- Nahlásit

Výletníci se hlásí!
Bylo to kraaaaasný Fotky tu. Jen teda mělo lejt celý dopoledne, v 7 spadlo pár kapek a dál už nic.
Nějak jsem to neodhadla a stihli jsme vlak v 15:35, to ani nebylo nutný...

Xerxová
Tak to je dobře, že se v Jizerkách snažej!
A jsi šikovná

cernej caj
Taky se mi nevede přijímat tolik bílkovin, jak bych měla...

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:28
- Nahlásit

Fifi
To je mi líto Troldobratříka držím palce, ať je v pořádku!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:29
- Nahlásit

Fifi no fuj... mám docela radost, že Night není bufeťák... Snad se psisko uzdraví úplně - je to ještě mlaďoch

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Spokojeny, vytapany? Jo a kolik km?
A pani, Adamitovi moc slusi, je uplne shlank nebo jak se to pise, krasec!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:30
- Nahlásit

Xerxová
tohle meli i moji rodice, nechali si to asi pred 10ti lety nove potahnout a maji sedacky do konce zivota... do 12ti let sme na tom spali dokonce v obyvaku, jak se setmelo, uklidit stul a nachystat spani

nasi meli 2 kresla a dva "dvou" gauce, kresla sme meli v predsini a spavali na tom zbloudile duse z nezcetnych rad kamaradu

chudaci, psi pelech dostanou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:36
- Nahlásit

birma

naaadhera, kolik ste nakonec utapali?

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:39
- Nahlásit

Fifi
Já jsem vyťapaná až kam, Adam snad taky kilometrů jenom cca 33, čas 8 a čtvrt hodiny.
Za pochvalu děkujem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:43
- Nahlásit

birma
jenom sme sly s vero pred mesicem 26 a mela sem dost teda ale fakt zavidim, a doufam, ze na svatek vyjde pekny pocasi

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:50
- Nahlásit

birma
kilometrů jenom cca 33,
Jenom. Tak aspon nebude mit naladu na nejaky drbanky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:53
- Nahlásit

birma hezký výlet. Typický podzim. Tady dneska spadlo vody docela dost. Hurá... Zítra má být líp a tak někam vyrazíme - buď Jizerky a nebo Velký Vápenný na Ještědském hřebeni

Maya co místnost, to nějaký pelech... je pravda, že v případě větší společnosti leží psisko na koberci a na pelíšek se pohodlně usadí tři hosté

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:56
- Nahlásit

Xerxová
Nekdy mivam pocit, ze bych chtela byt u vas dogou.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 18:59
- Nahlásit

cernej caj
Znáš?

Fifi
Nekdy mivam pocit, ze bych chtela byt u vas dogou.
To si říkám snad denně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 19:02
- Nahlásit

birma
jo, bozi film a uz sem tu o nem i psala... byla sem na vypraveni od borca, co to sel se svoji holkou pred par lety (a mimochodem mam od nej z nalehko.com spacak) a uz tenkrat sem slintala... ten film je taky skvelej a chtela sem vypadnout hned se zacatkem filmu

Xerxová
chudak utlacovenaj

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 19:05
- Nahlásit

dnešní lijákové (zatčen na vodítko, neboť šel kolem pes)

v týdnu bylo líp: válka v listí, maskovaný potok...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 19:07
- Nahlásit

cernej caj
Co ten bolak Ferinovitej, lepsi dneska?
birma
Za pochvalu děkujem
Nedekuj, vis, ze chvalim malokdy. Pred chvili Troldu, kterej byl opet udata a "hlubokym" hlasem ohlasil kolemjdouci. Jakoby hosicek zacal hlidat, oznamovat, vychova od rtw se zjevne zurocuje.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 19:08
- Nahlásit

Xerxová
Ta prvni fotka, smarjaa. Jak je schopnej si ocas takhle navlnit? To pod nim radsi jen ehm...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 19:14
- Nahlásit

Xerxová

tahle je naaadherna, zavidim

Fifi
jestli vypada lip, to moc ne, ale uz se tak necuka, kdyz se knemu blizim a hledam ho

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 19:26
- Nahlásit

Hezky sobotni vecer, my dnes meli odpocinkovy den. Tak samo po lese jsme litali asi 1,5 hodky. Neuveritelne teplo je a mzi cely den. Pekala jsem vanilkove rohlicky . Neco jsem rozdala nakonec jsem ani dyni pect nemusela pac jsem vymenou za rohlicky dostala svickovou z kralika. Bukis chrni pod dekou a ja cucim na nejaky nemecky program na dokumnet o Islandu. Zviratka a vulkany. Moc zajimave.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 19:47
- Nahlásit

denyk
Na tebe jsem myslela rano - Bukis se sobem. Troldik prilez s uzlem lanovym a delal neskutecny zaplejtance z vlastniho tela, prdel hore zady na sedacce, sesunul se fakt do takovy bukvickovity fazolky. Roztomilej k sezrani byl, nemoh se pak sam rozmotat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 19:51
- Nahlásit

denyk
zavidim tu svickovou

Fifi
teeeda ten musel byt roztomilej

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 20:03
- Nahlásit

Fifi no scenatko zlate otomiloucke . Mne zrovna vcera sousedka rikala, ten asi nikdy nedospeje ze? cernej caj moc dobra byla. Uz vim koho poverit uvarenim svickove ze srnecka

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 20:18 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

denyk
ten asi nikdy nedospeje ze?
Taky u Troldy mam ten pocit. Kralika ja radsi na cesneku.

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 20:43 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Fifi pindici nooo a darovanemu kralikovi na pripravu nekoukej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 08:44
- Nahlásit

ja bych si dala kralika pecenyho na zelenine a vine

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 10:11
- Nahlásit

Asi nikoho nepřekvapí, že tohle mám za rohem, což? :-D

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 11:30
- Nahlásit

birma myslím, že sousedy mrzí, že ti to stěhování nevyšlo Takhle nevědí dne ani hodiny...

Tak jsme obešli takový pohodlný okruh (asi 12 km) kolem Velkého Vápenného. Vedro, krásné bučiny (spousta přístřešků - Pepa už se mi směje, jak hodnotím, kde byste mohly spát), studánka s hrníčkem, nikde nikdo, občas srnčí (vždy jsem je viděla včas). Šli jsme pomalu, kochali se stříbrnými kmeny buků ve zlaté stráni plné listí. Jo a lítalo obrovské množství klošů !! Sbírala jsem je nejen ze psa, ale i z nás...

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 11:36
- Nahlásit

Xerxová
Taky si myslim, ale zas se ulevilo lidem jinde
Klošů jsme taky včera potkali dost. Jen ty mrchy nešly na Adama, ale na mě, nesnášim je! A za mapování přístřešků moc dík! Já se k vám fakt musim podívat jen teď už jsou noce fakt příliš dlouhý a abych bloumala horama po tmě s čelovkou a z tý nádhery měla jen osvětlenej tunel, to fakt ne.
Za chvíli jedem na trénink, jen mě mrzí, že přijdu o hokej, z Karjaly tak neuvidim ani jeden náš zápas...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 12:53
- Nahlásit

ja ani nevim, ze se zas neco hraje

xerxova
to zni dobre, nevim co je klos, ale my meli beruskovej narez teda, berudky vsude, lechtalo to fest

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2015 12:55
- Nahlásit

birma
nemuzes si yo nahrat? pripadne prenos ze zaznamu az bueed doma?

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání