| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 12:29
- Nahlásit
cernej caj
akorat to misto kde slizaj chlupy
kde? sem slepá nic nevidim. Holej pupik a jizvu, jinak nic holýho.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 12:31
- Nahlásit
cernej caj
od susan garet
to mi připomnělo, Viki Dostál má taky novinky s vídejama na své stránce
Fajka
jo a píše tam, to by tě mohlo zajímat, že australák, je plemeno přirozeně dominantní
Objednala jsem tlamičce to masénko. Krůtí, hovězí, divočáka, jelena a platýse. Esli to nebude žrát tak (tak pozvu na oběd sousedy :lol
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 12:31 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit
PetraK
Jj, krutá jsou rána opilcova
Ale možná jsi to potřebovala, abys mohla zasednout k mírovému jednání .....
Bude líp, odpoledne do tebe nalejou vitalitu zrzavci
Fifi
Jejda paní, to ne nadělení. Dá se to vůbec nějak vysvětlit tomu provinilci, že tohle teda neeee????
černej čaj
Napadlo mě to samý co Xerxovou - do konce roku bude nová kuchyně ... sporák už máte koupený nebo přijde na řadu až po instalaci kuchyně?
Maya
držím palce u zubáka. Už jen za ten typ na plyšáky ze sekáče.
Dnes jsem nedobře dopadla na kardio vyšetření a čeká mě další na speciálním pracovišti. Šla jsem domů zdecimovaná a měla jsem potřebu udělat si radost. I vešla jsem do jednoho sekáče a koupila Adélce za 15,- Krásného medvídka a Elišce taky medvíka o poznání menšího za 5,- Kč. Kdybych to měla doma kam dát, vykoupila bych tam plyšáky snad všechny, který neměly skleněný oči. Krásný byly a za babku.
Přeju všem hezký víkend!!!!!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 12:36
- Nahlásit
Fajka
kamarádky neteř už má týden plesnivýho pruhatýho australáčka s PP. Zatím jsem viděla jen fotky, ale je to nádherný plyšák. Už se těším až je seznámíme s tou naší Krakenou
černej čaj
Ferinka je krásně zahojená
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 12:37
- Nahlásit
PetraK
to sem psala rano z telefonu, najdes to na predchozi strance, ma takovy misto se slepenejma chlupama jakoby vyrazku a trochu sem ji to strhla s kuzi
denyk
tak su zvedava, jaky bude, pak poreferuj
Darenka
sporak sem dostala k mym 26. narozeninam myslim a jeste je nevybalenej z toho polystyrenu...
tak to me mrzi zdravotne, ale aspon si udelala radost urcite i zvirectvu
taky krasnej vikend
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 12:45
- Nahlásit
cernej caj
Nevím kdy jsi měla 26. narozeniny, tak doufám, že až ho zapojíte, bude v pořádku. Případná vada snad ještě půjde reklamovat......
Těma plyšákama jsem udělala radost sobě, protože vím, že i obdarované krakenky budou radostné. Přemýšlím, že to schovám jako vánoční dárky
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
jeste je nevybalenej z toho polystyrenu
co brání vybalení?
Darenka
Dnes jsem nedobře dopadla na kardio
chjo japak to palečky držím
njn my tu sekáč nemám, plyšáci nebudou
týden plesnivýho pruhatýho australáčka
jé ten musí být krásný... muchlováček
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
Darenka
Případná vada snad ještě půjde reklamovat..
nepůjde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 12:49
- Nahlásit
Darenka
myslim, ze mel zaruku na 5let tak ted nekdy prosla proste je to naprd, no, ale byly jiny priority i k reseni a snad teda na sporaku se nema moc co pokazit.
urcite neco schov pod stromecek
denyk
no ze nemame v kuchyni misto na kuchynksou linku a zabudovani toho sporadku, sporad je na verande a nevybalena kuchynska linka je v krabicich jak ji dovezly asi 3roky uz ale zas sme misto kuchyne dodelali pokoj a nasetrili na svatbu, ono holt ty penize porad nekam mizi
Případná vada snad ještě půjde reklamovat..
nepůjde
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 12:52
- Nahlásit
cernej caj
tvl tys případ...nemáme v kuchyni místo na kuchyňskou linku
Dobrá, linku nakonec nepotřebuješ...
A na samotnej sporák taky ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 13:18
- Nahlásit
denyk
no myslis, ze kdyby sme meli, ze stoji ve verande?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 13:20
- Nahlásit
cernej caj
no tak u tebe čék nikdy neví že
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 13:23
- Nahlásit
začalo pršet... Normálně by mě to štvalo, že před víkendem se změní počasí... ale s ohledem na sucho, které je si říkám, ať klidně lije celou sobotu i neděli. Stejně někam vyrazíme... mokro a mlha na blatech k baskervilovi patří
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 13:30
- Nahlásit
Xerxová
tak u nás polojasno, ale jak píšeš, sprchnout by teda mohlo. je fakt hodně sucho . A déšť o víkendu by mi taky nevadil, Bukís v dešti vylejzá nerad tak bychom trochen odpočívali
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 13:38
- Nahlásit
My budeme mít taky výživnej víkend - voda-nevoda, mlha-nemlha
Dnes Adéla vs. kolie border a birdet
Zítra s Adélou podívat na klubové zkoušky které se konají na cvičáku kam jezdíme (jen jako diváci), odpoledne výletík bez dalších psů
V neděli dopoledne cvičák a odpoledne s Lenkou a její německou ohařkou Abby - trochu pocvičit po jejich
Tak pá, pá.
Opatrujte se a nechlastejte, bo pak budete nemocní jak u ešusů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 14:21
- Nahlásit
tak krasnej vikend, xerxovym dest a darence hezky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 18:32
- Nahlásit
tak sem ji mela chvili venku, nemela vbec limec odpoledne, kosticku si zuzlala, hlidala sem ji ale stejne si asi vodblemcala to misto na kuzi, takze tam nema vubec chlupy a ma to uplne cerveny, jak ji chybi horni vrstva kuze...
co dalsi pacienti? u vlku a u kachny a lidsky pacienti doufam vsichni zdravi, zuby dobry a tak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 18:39
- Nahlásit
Krasnej vikend vsem. zejmena kocovinam.
Dneska me pobavil Troldas, protoze tri lojovy koule na strome privazany videti, amok miti. Tentokrat ne strachovej, ale zravej. Blbecek, kdyz jsem je vazala, tak si ani nevsim. A pak mu to zavonelo. Panackoval, vyskakoval, pak zalobnicky prisel mi zase ukazat, ze mu visi zradlo na strome? Jakoze proc?
cernej caj
Jak ten pohyb doporucenej, co vam vet rekl, kolik Feri muze?
hlidala sem ji ale stejne si asi vodblemcala to misto na kuzi, takze tam nema vubec chlupy a ma to uplne cerveny, jak ji chybi horni vrstva kuze...
Nemuze to mit reakci na injekce souvislou s operaci? - viz jak psala onehdy xerxova... Jestli jsem to pochopila spravne, nekde na boku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 18:44
- Nahlásit
Fifi
rekl ze az do rentgenu jen curat a smitec
nejsem si jista, kam tu injekci dostala a v minulosti sem si toho nevsimla. Ma to na zadech jakoby naboku nad zadni nohou, predtim v tom miste mela obvaz takze sem si toho asi nevsimla a pri tom drbani jo...
zeptam se muze, kam dostala injekci, to me nenapadlo. Budu to hlidat nicmene, aby jeste nezacala mit problemy treba s granuli.
chudak troldicek, tyrani pejska jeste, ze se nezakusuje a nevisi tam jak na rukavu figuranta zahryzlej na vetvi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 19:02
- Nahlásit
cernej caj
ze az do rentgenu jen curat a smitec
Au, ale myslela jsem si to tak. Toz at to vydrzite, vsici.
Ma to na zadech jakoby naboku nad zadni nohou, predtim v tom miste mela obvaz takze sem si toho asi nevsimla a pri tom drbani jo...
Tak to muze mit klidne i vosoupany od toho obvazu a jak si to blemcala nad nim. Nebo dostala injekci do svalu a jen se ji to tam nejak zpracovalo. A jestli se ti to nepozdava, vem ji na kontrolu. Ostrihala bych chlupy kolem, at ji to dycha, zlehka vycistit naredenou betadinou a sledovat. Urcite to bude jen prkotina.
jeste, ze se nezakusuje a nevisi tam
Ja koule vesim dostatecne vysoko, vetev nezachyti. Ale je to pro nej takovy to dalsi "poprvy", ktery cloveka nenapadne po tolika letech bezstenecich. Jsem si jista, ze jestli letos napadne snih, bude z nej mit totalus amokus blazenus.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 19:11
- Nahlásit
Fifi Xerxes byl pan profesor. Na podzim pravidelně "pásl ježky" - chodil za nima opatrně, aby se mu nezabalili. Takže kráčel ježek a za ním dogák. Ježek se zastavil, dogák se zastavil. A pokud ježek pod plotem prošel k sousedům, Xerxes plakal, že mu odešel.
V zimě kontroloval krmítka. Věděl, že je to pro ptáčky - a tukové koule klidně visely v jeho dosahu. Neřešil je. Až jednou jsme se nestačili divit - otevřenými vraty při vyhazování sněhové nadílky k nám vběhly sousedovic berňačky - a orvaly nám lojové koule a ještě se u toho málem servaly...
Betka byla žravá - a tak koule šly výš - ale nechala si domluvit "nechej to pipinám!!" byl zcela jistě povel dle zkušebního řádu
Night je nežravec - uvidíme. Zase je chodec po zadních... takže si budu muset dávat pozor. Ale loni to moc neřešil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 19:14
- Nahlásit
Fifi
asi zalezi vet od veta. Znama v 8. tydnech uz zvlada se psem 40. minutovou prochazku a co mam konktat jeste na jednu, tak pry uz koncem druhyho mesice taky chodili.
Ale tak co, ferinka pujde v 8. tydnech teprve na rentgen, ale pak snad uz to pujde rychleji. Diky za tip na tu betadinu, ted chrape cumacek, uplne bych se k ni sla pritulit
to si uzijete teda snih s troldickem, ale s tema koulema je fakt vtipnej kde mas fotky, jak roste a muzni? a co ty masaze, co praktikujete?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 19:15
- Nahlásit
Xerxová
chodil za nima opatrně, aby se mu nezabalili. Takže kráčel ježek a za ním dogák. Ježek se zastavil, dogák se zastavil.
Zavidim. Chtela bych takovyho profesoura misto krvelacny bestie.
a tukové koule klidně visely v jeho dosahu.
Tohle pokouset nebudu, to by tu sezralo jedno jak druhy tak treti. I kdyz, pravda, veset lojovky dostatecne vysoko pro dogouse muze byt narocny.
Troldu omamil doslova pri zavanu vetru ten oder, jidlooooo. On je pazravec.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 19:18 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
Ale tak co, ferinka pujde v 8. tydnech teprve na rentgen, ale pak snad uz to pujde rychleji.
Lepsi nic neuspechat, mrkla sem zpet a jizvici ma krasnou. Se to jeste musi dohojit zevnitr halt.
kde mas fotky, jak roste a muzni? a co ty masaze, co praktikujete?
Ja mela blokly pohrudi, tak tenhle tejden mel smolika. Jezdim pravidelne, v nedeli zase, ze me bude mit terapeutka radost, ze sem na nej nesahla. Jen si poletoval a hrabal mysky na poli. Fotky ted moc nedelam, nestiham. Aspon tech par xichtu jsem tu nedavno hodila jeho, rijnovych.
Jo a rozesmal me ten vyraz "muzni" - on je pinditko mrtavy jemny. A to mu tahne na 8. mesic.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 19:39
- Nahlásit
teda ti ježci bleee, ale s tím se asi nic nenadělá, jedině postavit zeď kolem zahrady
cernej caj
to bude mít nejspíš od toho obvazu, jestli je to v tom místě, přece jen ho tam měla dlouho, já jak měla tu sádru, tak jsem u lokte to taky měla sedřený, jak jsem ohybala ruku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 19:41
- Nahlásit
denyk
Nakonec se nikam nestěhujem a drbat se začal dřív než jsem začala makat, takže změnou režimu by to bejt nemělo. Ale dneska mi to přijde trochek lepší, tak uvidíme.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 19:47
- Nahlásit
Xerxová
Xerxes musel byt hrozne vtipnej
Fifi
jj, taky si rikam, budem dodrzovat vsechno jak rekne, jizvu ma supr, noha zarusta
to je vlastne pravda, to me nenapadlo ze kvuli tomu bloknuti ses rada, ze ses rada a na troldika nebyly kapacity. Ty jeho ksichtiky ovsem s bradickou byly moc povedeny
tak ale posledne uz byl takovej nohatej, tak z nej za chvili bude pan pes, ne
birma
tak hlavne ted o vikendu budes mit vic moznost ho sledovat
po letech sem sahla na web, takze sem se tam pokusila nejak shrnout prozatimni prubeh a jeste bych k tomu asi rada nejak nacpala fotky. Ja proste neumim psat takhle kdyz mam neco popsat. Kdyz mam napsat povidku, neco do skoly, tak cestinar dycky v sedmym nebi ale tohle proste neumim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 19:48
- Nahlásit
Maya
edině postavit zeď kolem zahrady
Tady je vsude podezdivka, na tom pozink karisite v ramech. Stejne ty debilove sem lezou. Zvysit podezdivku o neco vys, tak uz budu ve vesnici fakt za schizofrenika, po kterym nekdo jde.
birma
Ale dneska mi to přijde trochek lepší, tak uvidíme.
Pani upracovana prisla. Tak dobry, ze snizena drbaci kadence.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 19:48
- Nahlásit
Hlásim téměř úhyn. Ale ešče žiju. I když mě možná brzo klepne. Z toho jemena malýho zrzavýho. Narval si pupek a řádí. Proč jsem s nima teda vůbec chodila?? Mohla jsem se válet na gauči a výsledek by byl totožnej . Dvě hodiny v polích, dvě nadupaný hodiny hraní, cvičení a hlavně vyhledávání. Ve vysoký trávě. A co milé děti myslíte? Unavilo ho to?? No správně milé děti, neunavilo, neunavilo. Ba ani Bubínka to neunavilo. Cárá zde též bytem a že by něco podnikala. Mohla by si votevřít nějakej podnik. Podnikatelka jedna. Já si místo toho zavřu voči. Dopíknu ty jemerický brambory se zeleninou a slaninkou, hópnu do kópelky, roztááááhnu gauč a........... vytuhnu.
Ale bylo hezky v polích, moc. Ještě kus světla jsme stihli. A oba moc krásně hledali. Byli moc šikovní a taky moc poslušní. Hotový nervový Lurdy to byly.
Fifi
Blbecek, kdyz jsem je vazala, tak si ani nevsim. A pak mu to zavonelo. Panackoval, vyskakoval, pak zalobnicky prisel mi zase ukazat, ze mu visi zradlo na strome? Jakoze proc?
bude mít v zimě o zábavu postaráno, bude hlídat lojovky mužik jeden zmužilej
s těma ježkama mi to je líto, dovedu si představit, jak ti je a taky jak tě to štve.
Jéžiš to je vůůůl. Běží tu už šedesátý kolo z kuchyně do hračkárný a zpátky. Vytahal myslím už všechno, chybí už jen poleno, myslím. Do toho řve na Bubinu a útočí na něj, ta na něj dělá žraloka a mlátí ho. Dostanu z něj psotnik, nebo ne?
Bože ty gezichty co na ní dělá to je boží na holoprtkách, že je krásně vidět ta mimika. Jak vysílá morzeovku obočím!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2015 19:50
- Nahlásit
Jo a Adámek se chodí tulit, včera mi dal dokoncesám od sebe hudlana. Musí to pro něj bejt záhul, že jsem najednou furt pryč a to ještě chudínek netuší, že je to nafurt...
Fifi
Troldík pobavil
cernej caj
Víkend máme plnej aktivit, to nevim, jestli je dobrý srovnání, ale volala jsem cestou dom vetovi, tak k němu nejspíš v neděli navečer zajdem
|