| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 22:11
- Nahlásit
cernej caj
držím palce, ať zápis do kurzu dobře dopadne. Taky moc gratuluju, že jsi měla pevnou vůli s tou bezlepkovou dietou. Já bych to nejspíš potřebovala taky, ale na tohle fakt nemám....
Jsi štíhlá, tak co chceš hubnout?
PetraK
tys mě pobavila s Rumíčkem. Tohle zažívám každodenně. Vítání naprosto cizích lidí, dětí, psů..... . Nejhůř dopadnou ti, kteří přes mé varování se na Adélu vrhnou, že ví, že štěňítka skákají a koušou, ale že si jí chtějí pohladit...... když nejsem dost rychlá a striktní, mají smůlu - už odkáplo pár kapek krve a asi dva rukávy obdržely dirky......
Fifi
šikovnej Troldík - on tu balonovou fobii dobře zvládne. Jen ať si ještě pár balonů proletí. Dostanou od něj vynadáno a budou utíkat pryč a Trolda bude mít radost, že je zahnal
Adél
včera vypadl první špičák (horní) a druhý horní se nedožije dalšího dne. Vypadá srandovně. Už aby vzaly za svý i ty dolní - ty má víc zahnutý a když nedám pozor, vždycky se na ně napíchnu jak na rybářský háček.
Dneska nám udělala radost. Na poli k nám z dálky přiběhla známá fena, přivítala se se mnou a zase utíkala zpátky k páníkům. Adéla běžela samo za ní. Když byla tak 60 m od nás, zapískala jsem a ona to otočila a přiběhla si pro pochvalu. Ale prásknu, že pak našla na poli nějakej strašně smradlavej provaz a zdrhala, aby ho nemusela vrátit. Chvíli trvalo než se odhodlala vrátít a za pochoutku vyměnit.
Taky musím zmínit, že už dlouho neměla sračku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 06:06 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
darenka
to ne, to nepotrebuju ale plochy bricho by k zahozeni nebylo
jinak nekdy je to tezky, ale ono kdyz nemusis, je to asi horsi nez kdyz ti driv bylo neustale zle a najednou ti zle vubec neni jako kdyz se prejim hodne ruznejch veci treba na oslave, tak nic moc ale prezitelny blnic moc
taky mam na zbrousenym zubu takovou cepicku, holt kdyz nekdo sejme terenak
s darenkou vam to krasne jde, to dopilujete nektery psy maj oblibenou hracku a kdyz ji ukaxes - obcas - tak v tskovyhle situaci pribehnou vzdy sinpohrat, ale myslim, ze rskovy psy znam max dva...
birma
tak to gratulu k uspednymu dni a snad teda to bude pro tebe radost chodit do prace
maya
tsk to mas teda stesti s psama
xerxova
s tim zubem je to tsk asi lepsi, kdyby neco bude snazsi to resit a teda sikovna foucovaci teta si
me matika nijak zvlast nebavila ale zak sem byla prumernej, u fyziky to samy. u stredoskolsky teda. vsechno sem zapomela, ale neco mi slo lip,, neco hur, treba logaritmy a derivace me i bavili (a sly) o neco vic nez geometrie a funkce, ale jazyky mi jdou o neco hur, takze celkem naprd. akorat 10let od skoly bych asi nespocitala krom trojclenky nic dokud sem nevidela vysokoskolskou matiku (tu sem v prvaku s odrenyma ysima dala, tak elektro a furierovy transformace, tam teprv zacinalo moje utrpeni holt vysku sem si mela vybrat biflovaci asi ale tak jeste mam v duchodu nadeji na u3v
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 06:29
- Nahlásit
cernej caj
No doufám, že mě to hned tak bavit nepřestane jen mě teda štve, že než se večer rozkoukám, je deset a čas jít spát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 07:24
- Nahlásit
birma
tak na to si zvyknes
asi pojedu tyden pred vanocema do prahy... na písničkáře Pokáče
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 07:47
- Nahlásit
birma
Ta pracovní doba mi nějak unikla a nechci to dohledávat zpátky. Od kolika do kolika a kolik dní v týdnu? Kolik času ti trvá cesta do práce?
cernej caj
na plochý bříško stačí pár cviků na břicho a budeš mít pekáč buchet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:13
- Nahlásit
Darenka
fakt? a jakych?
birma psala 9-18 + dve soboty do mesice
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:17
- Nahlásit
birma
tak to je skvělý, že se ti v práci líbi, na pracovní dobu si zvykneš, ostatní si taky zvykli
cernej caj
velký zadky, břicha a prsa dnešních mladejch holek jsou po HA, tak jestli něco bereš, tak nezbejvá, než se s tím smířit
Darenka
si vedete skvěle, to přivolání ještě dopilujete, nemůžeš chtít všechno najednou, zkust třeba fakt ten povel na zastavení na místě než na přiběhnutí, třeba jí to půjde líp
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:22
- Nahlásit
cernej caj
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/pre dkrmy-a-prilohy/42952-luxusni-zeleninove-prilohy-z -mrkve-kvetaku-i-kapusticek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:29
- Nahlásit
Maya
no v mym pripade se mi od HA nijak telo nezmenilo, velkej zadek, siroky boky, tlusty stehna a spodni bricho mam uplne stejne jako pulka mych zenskych pribuznych a po HA fakt vubec zadna zmena v tomto ohledu, takze to na to asi nesvedu, ale ve 20ti sem mela fakt telo stejny
Vero upekla supr bezlepkovou buchtu, kdyz me na vylete drazdila jablecnou co sem nemohla padla do me k snidani a jeste tam ceka kousek, co nevim zda sezeru nebo donesu muzi
mam kvuli tobe chut na peceny kapusticky!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:36
- Nahlásit
Morgen,
u nás to dnes zasejc vypadá na slunečno
Maya
já si taky dovolím moc nesouhlasit, jsem jsem taky typ Věstonické Venuše, ale moje ségra taky bere HA a je štíhlá, možná taky proto, že dvojčata dávají docela zabrat a v neposlední řadě chodí do fitka.
Teda já chodím taky ale na pivo ....
A ehm píšeš mladé holky...takže se nás to vlastně netýká
xerxova
krásné fotečky Najtíka v listí, Bukís si to taky užívá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:37
- Nahlásit
denyk
to je pravda, ani ja uz asi nejsu uplne "mlada holka"
a kde mas fotky bukise v tom listi?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:41
- Nahlásit
Maya
mňám ty receptísy vypadají skvěle.
A to jsem si vlastně vzpomněla..mám doma hokaidó, přikoupím červenou řepu, česnek,
k tomu ešče mrkev, zapeču v troubě a k tomu zakysanku s bylinkama. Mňam
xerxova
dělala jsem tu drobenkovou buchétku s jablky, byla dobrá.
A teď jsem dělala 3x za sebou koláč od Babici (tohoto rádoby kuchaře moc nemusím, ale tenhle koláč je jednoduchý a osvěžující) i Bukáček si pochutnal
Tak kdyby někdo nevěděl co s jablky:
http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/jablecny-kol ac.html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:42
- Nahlásit
cernej caj
a kde mas fotky bukise v tom listi?
no vono se to docela těžko fotí, páč já vemu listí do ruky a házím a von skáče do vzduchu a jelikože jsem s ním většinou sama tak...nemám ruku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
zatopíme:
Tak, Rumíček je skutečně naše malilinkatý ščenátko. Brnik z něj měl včera opocený čelo taky . Stejně jako u mě ráno, 2x zásah. Ale vždycky si za to ty lidijové mohli sami, páč se chtěli družit. Ovšem u tý paní bezpsí stačilo jen to, že se na Rumíčka usmívala. On pojal myšlénku, že je žádáno družení a šel se lidumilsky družit. Je ten pes normální?? Ne není, milé děti normální, není. Je to pako Bubi lítala ráno za balonkem jako blááááásen Jako úúúplnej největší bláásen. Děsně jí to ba. A včera se mi povedl sasrak milé děti, sasrak. Docílila jsem toho, že OBA!! oba dělali hajííí a já seděla na zemi a zlehýýnka masírovala obouruč po celém těle. A i to hovádě malý nepokojný VYDRŽELO ležet a užívalo si to. Neuvěřitelný sasrak. Ešče nikdá se mi nepodařilo znehybnit oba najednou. On totiž Rumíček vždycky v takovej moment to pojme jako možnost kravit, když ta Bubi leží a je znehybněná a tak i když sice leží i on, tak do ní aspoń kope nohama A včera jsme zkusili vyrazit u nás do jemerickýho bistra. Je to tam děsně příjemný a dělaj tam moc dobrou pizzuuuuuuuuuu!! Hurá! Máme kam chodit.
Koukám, že tady se skákalo pro pírka přes ploty včera večír
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštáááájn,
hele, babička (tchýně) mi bude zítra, až budu posuzovat, hlídat děti. Vím, že se jí to nehodí, ale vyjde mi vstříc.
Nemůžu si najmout hlídání, protože Marťa by to s cizím člověkem nezvládl a mamča vyčerpala dovolenou na rekonstrukci a Besinku.
Chci jí nějak poděkovat, aby bylo evidentní, že si toho nesmírně vážím, jsem za to vděčná (a je mi líto, že to neumím vyřešit lépe).
Napadá vás něco?
Mě napadla láhev vína s poděkováním, víno vím, že jí udělá radost, ale tak si říkám, že třeba napadne někoho ještě něco lepšího. Nebo je to ideální a nemám dál kombinovat? Mně to víno totiž přijde takový neosobní, ale možná je to hloupost, protože ho přece vybírám přímo pro ní?
(Masáže zaplatit nechce, to jsme jí navrhovali nedávno, je diabetička, takže bonboniéra taky asi není to pravé ořechové, na kytku nemá místo).
Díky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:51
- Nahlásit
Darenka
tys mě pobavila s Rumíčkem. Tohle zažívám každodenně. Vítání naprosto cizích lidí, dětí, psů..... . Nejhůř dopadnou ti, kteří přes mé varování se na Adélu vrhnou, že ví, že štěňítka skákají a koušou, ale že si jí chtějí pohladit...... když nejsem dost rychlá a striktní, mají smůlu - už odkáplo pár kapek krve a asi dva rukávy obdržely dirky....
no jo, ale když von nejni to ščenátko, tohle už má naučený, že se nedělá. Teda měl, měl naučený, chjo. No aspoň teda že nedírkuje, jako Adelajda Krocmery, stačí že ty lidi přepadne a ušpiní. Von jak je furt radostnej, tak to z něj tryská a tryská, chjo. No a ty lidi tomu právě taky nepomáhají.
í. Když byla tak 60 m od nás, zapískala jsem a ona to otočila a přiběhla si pro pochvalu
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! ŠIKOVNÝ JSTE ŠIKOVNÝ!!
Chvíli trvalo než se odhodlala vrátít a za pochoutku vyměnit.
No!! a to je to podstatný, že nakonec vydala!! takže taky šikovný!!
Taky musím zmínit, že už dlouho neměla sračku
toooo neřikej, neřikej!!!
birma
supr, že to je takhle fajn!! gratuluju, že se to povedlo.
cernej caj
to ne, to nepotrebuju ale plochy bricho by k zahozeni nebylo
to chápu, ale!! jsi fakt dobrá, opravdu. Možná by zabralo ještě vyčistit trupky - jablečným octem a lněným semínkem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:53
- Nahlásit
kachna_
pije kafe?? Kdyby měla strojek na mletí, tak koupit nějaký echt dobrý kafe nemletý. Ještě k tomu vínu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:55
- Nahlásit
PetraK
Kafe pije. To naše tchibo (mám teď zásoby ze slev) jí k tomu klidně šoupnout můžu. Mlejnek určitě nemá, resp. bych jí tim stoprocentně neudělala radost
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 08:56
- Nahlásit
Darenka
Měla bych dělat 10 - 19 s tim že se to může různě upravovat na 10 - 18 a 11 - 19 + ty soboty tam jsou. Mám to naštěstí kousek - přibližně půl hodiny od chvíle, co za mnou zapadnou dveře od bytu jen je to prostě nezvyk + to, že když přijdu skoro v 8 domů, převleču se, najím se, mrknu na net, tak je čas jít spát a já bych potřebovala pracovat nebo se učit....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 09:20
- Nahlásit
kachna_
no a máš to. Ještě jí k tomu můžou holky namalovat obrásek a "napsat" Babi dík - to by mohla Lůca zvládnout.
birma
hm to je blbej režim tuhleto, Aspoň teda, že to máš domů blízko. Zas je to stabilní, ne jako ty brigošky. Uvidíš, časem si najedeš režim nějakej svůj i Adamitův. Ono je to blbý obecně. Hele já jsem doma ve čtvrt na šest a tak moc velkej rozdíl to není, člověk přijde domů a za chvíli aby šel spát. Nestihne člověk nic.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 09:22
- Nahlásit
denyk
mnam, dala bych si zapikanou dyni
PetraK
tak to gratuluju k novymu pizza podniku rumicek teda je komickej asi
jablecnej ocet doma mam, tam se asi nema co zkazit, ze? kdyz je doma asi rok? pac sem si asi 2x vecer dala do vody ale nejak sem pak zapomela...
kachna_
neosobni je, kdyz koupis v akci cerveny vino za 80kc v tescu nekomu, kdo rad bily, to je "dar nedar", pokud tchyni vyberes vino dle jejiho gusta nejaky kvalitni, tak za me to je dobry darek, kdy si ty das zalezet aby to bylo vino, co opravdu oceni
birma
co se ucis?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 09:26
- Nahlásit
PetraK
Babi dík
tu nehlídá,nicméně nám bude hlídat barák příští týden. Ale to jí naštěstí nevadí.
Ona jí totiž bolí nožka a místo relaxace se mi bude starat o toho přenašeče (dítě, jež je třeba přenášet v náručí )
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 09:28
- Nahlásit
Láska sobíková pokračuje
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 09:29
- Nahlásit
cernej caj
vino, co opravdu oceni
no, což, obávám se, je právě polosladký obyč. červený víno, totiž, možná dokonce ideálně to svařákový víno z Kauflandu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 09:29
- Nahlásit
kachna_
ale je nahodou skvela, ze takhle pomuze
denyk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 09:31
- Nahlásit
Jo a!! Hehe chcete povědět ftipnou historku milé děti?? Nebo vlastně dvě!!
Ondynoj jsem si říkala, že fakt už blbě vidim. Ale zjistila jsem tento týden, že jsou lidi, kteří jsou na tom mnohem hůř. V pidněli jdu k mámě, je tma, svítěj pouliční lampy. Proti mě jde sousedka z vedlejšího vchodu. Povídám jí "Dobrý večer". Odvětila mi "Ahoj" , přešla, zarazila se a začla se omlouvat, že mi tykla. Páč prej si myslela, že jsem nějaká holčina, spolužačka jejích dětí Tak to mě rozesmálo, hooodně rozesmálo. Asi by to chtělo změnit očaře
A druhá sousedka dneska ráno mi pravila, když ke mně došla, že si myslela, že nám dneska naše pejsky venčí nějakej klučina .
Asi nějaký skvrny? Hromadný? Na očním pozadí?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 09:33
- Nahlásit
kachna_
těžko radit, když jí čék moc nezná, ale lahví dobrého vínka určitě nic nezkazíš a poděkování od Luciáše, taky hezký nápad
cernej caj
mnam, dala bych si zapikanou dyni
zapykám ti jí hned
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 09:34
- Nahlásit
cernej caj
jablecnej ocet doma mam, tam se asi nema co zkazit, ze? kdyz je doma asi rok? pac sem si asi 2x vecer dala do vody ale nejak sem pak zapomela...
myslím, že zkazit by se neměl. uvidíš podle chuti. Ono to rozpouští ty usazeniny v potrubí v útrobách.
kachna_
bude starat o toho přenašeče
aha, tak ale zase obrázek jí klidně Lůca namalovat může, ne? To jí radost udělá.
denyk
Láska sobíková pokračuje
tomu se říká lááábuš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 09:35
- Nahlásit
denyk
zapykám ti jí hned
pyky pyky na hlavu!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2015 09:43
- Nahlásit
ježíííš ty kapustičky se slaninoooooooooo!!!
SLINT!
|