| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 10:51
- Nahlásit
birma
dobra! gratulace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 10:55
- Nahlásit
cernej caj
a nosíš ty kobovjky na treky?
birma
gratuluju
a ne že ti tam všichni povinně budeme muset jít dělat tržby
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 11:09
- Nahlásit
teď jsem se dočetla, že ústní vodou Paradontal nebo tak nějak, se lze zbavit plísně na nohou, tak kdyby to někoho zajímalo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 12:23
- Nahlásit
Čau děcka,
hlásím že u nás taky azúro už od rána
Funí, ale to je celkem egál. Ale zase na druhou stranu, je málo vody. Cisterny vozí pitnou vodu do vodáren, vždy to bývalo naopak
Včera jsem mluvila s Kubíkem, tak prej i včely jsou zamtený, lítají ven a nosí pyl.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 12:26
- Nahlásit
krátkej dokument o jednom kmenu v Indii
denyk
Cisterny vozí pitnou vodu do vodáren
to je síla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 12:27
- Nahlásit
Tak trochu to tadyk přelítávám a zajímalo by mě co je "dingace" ?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 12:28
- Nahlásit
Maya
Paradontal nebo tak nějak, se lze zbavit plísně na nohou
takže 2v1 ? Nejdřív si s tím čék vypláchne hubu a pak to plivne na hnáty, dobrý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 12:31
- Nahlásit
denyk
dingo suchary
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 12:34
- Nahlásit
denyk
takže 2v1 ? Nejdřív si s tím čék vypláchne hubu a pak to plivne na hnáty, dobrý
asi tak nějak
ale prej jako vážně, že je v tom nějaká látka hubící mikroby
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 12:46
- Nahlásit
birma
ach soo! Dík, tak to je asik budem muset prubnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 12:52
- Nahlásit
trampove ale jezdi na potlachy a ne na treky, ani nemam stejnokroj
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 13:03 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Maya
je v tom nějaká látka hubící mikroby
jo tak to určitě je.
Jsem předevčírem louskala vlašáky, nabízela jsem Bukáčovi, dělal ksichty, nechtěl.
Včera jsem loupala znova, sedl si ke mně, nedočkavě mi je žral z ruky.
Je tan hund noumáuní?
A na srnečkovi si teda v neděli pochutnal
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 13:10
- Nahlásit
Jsem se chtěla optat nebrali jste někdo tady maso pro psy? http://www.mrazenemasopropsy.cz/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 13:12
- Nahlásit
kdo cvičí doma, tak tip na knihu Tělo jako posilovna, je i na ulozto v pfd, u každého cviku je qr kod, pod kterým je video cviku, což se mi zdá jako super nápad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 13:13
- Nahlásit
denyk
prostě má Bukís chutě, normálka no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 13:16
- Nahlásit
teda není nad to, vybírat si na datartu aku vysavač, porovnat si jich snad 10, protože nabídka je velká a po vybrání toho jediné s uspokojením zavřít prohlížeč, a to číslo typu bude zapisovat kdo??????
ale snad ho najdu, si pamatuju, že snad jaiko jedinej měl světýlka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 13:20
- Nahlásit
Maya
že snad jaiko jedinej měl světýlka
taky mi už prachožrout asik dlouho nevydrží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 13:33
- Nahlásit
mam etu trino a je yo drzak, ma 5 let, mam stejnej model jako nasi a ti ho maj asi 13let....
maya
by se mi nechtelo cvicit doma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 14:26
- Nahlásit
cernej caj
já sháním tyčovej aku vysavač, tam ti po třech letech odejde baterka a nová stojí jako skoro celej vysavač, takže to si radši koupím celej novej
každopádně už jsem ho našla
a ještě mám najitej sporák, akorát prej na plynový láhve se na připojení musí dokoupit nějaký speciálný trysky bo co, to se budu muset vyptat v krámě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 14:28
- Nahlásit
denyk
Je tan hund noumáuní?
nen. Uďo
ad srna - ten orel jí fakt složí? Jako že zabije?
Maya
kdo cvičí doma, tak tip na knihu Tělo jako posilovna, je i na ulozto v pfd, u každého cviku je qr kod, pod kterým je video cviku, což se mi zdá jako super nápad
hééj, to jsem zrovna čerstvě koupila!! Mohla bys mi prosím dát nějakej návod - PRO DEBILA!! UPOZORŇUJU, ŽE PRO DEBILA!! jak se k tomu dostat a dosat to do pičítadla? Nahrála bych to Brtnikoj k tý knížce, což je dárek vánoční.
po vybrání toho jediné s uspokojením zavřít prohlížeč, a to číslo typu bude zapisovat kdo????
vy vole!! Pláču s tebou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 14:44
- Nahlásit
PetraK
hééj, to jsem zrovna čerstvě koupila!! Mohla bys mi prosím dát nějakej návod - PRO DEBILA!! UPOZORŇUJU, ŽE PRO DEBILA!! jak se k tomu dostat a dosat to do pičítadla? Nahrála bych to Brtnikoj k tý knížce, což je dárek vánoční.
tak blbuvzdorně
do svého smártfounu si nahraješ apku na čtení qr kódů a pak už stačí je přiblížit telefon s otevřenou apkou k tomu kodu a otevře ti to samo příslušnou stránku
pokud to chceš do pc, tak asi jedině uložit si ty odkazy přes telefon někde na webu a pak se k nim normálně dostaneš i z pc
a jinak prej ten spisovatel má stránky, tak to zkusit dohledat tam, ale tipuju, že kvůlivá tý knížce budou ty odkazy na videa schovaný, to by si pak tu knihu nikdo nekoupil, kdyby byly veřejně k dispozici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 14:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
k cemu je aku vysavac tycovej?
jj, o tech tryskach mluvil i muj deda, ale taky nevim co to je, ale asi je to bezny, protoze deda ma taky bombu.
PetraK
ja ji mam doma uz asi rok a nikdy sem ji neotevrela, protoze su lina i kdyz vlastne asi sem ji dala kamosce k narozkam, kdyz v zime ma omezenej trenink na maraton
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 14:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
smártfounu si nahraješ apku
Májo! sakra! řikám, že PRO DEBILA! Jak může mít debil wapku, natož smártfouna?? pOtřebuju to stáhnout do počítadla. Nemůžu se přibližovat ani k žádnýmu bodu s wapkou a kódem.
cernej caj
i kdyz vlastne asi sem ji dala kamosce k narozkam, kdyz v zime ma omezenej trenink na maraton
výhoda svěrače, má furt co dávat jako dárky
protoze deda
.
ma taky bombu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 14:58
- Nahlásit
cernej caj
cemu je aku vysavac tycovej?
že ho máš furt po ruce bez práce, takže stačí vzít, vyluxuješ bordel co potřebuješ a zase jen postavíš do stojánku, normální vysavač mám uklizenej a je jen na normální úklid, vytahovat ho na drobky pod stolem nebo chlupy na koberci, to by mě kleplo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 15:00
- Nahlásit
PetraK
Májo! sakra! řikám, že PRO DEBILA! Jak může mít debil wapku, natož smártfouna??
bez toho smártfouna a apky to jaksi nejde, leda místo founu použít tablet a nebo jinou přenosnou vymoženost, do který jdou instalovat aky, ale jiná už mě nenapadá
a nebo bys holt musela někomu říct, kdo by byl ochotný to telefonem pootvírat a ty odkazy ti někam hodit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 15:11
- Nahlásit
PetraK
puvodni plan byl, ze budu delat neco s tim kynutim ale su lina.
tak to ja ho vytahuju, ale vetsinou tak 2dny nez me to fakt stve
mozna by to slo i na pc, ale asi potrebujes vyfotit a vlozit do ty aplikace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 15:21
- Nahlásit
cernej caj
no vidíš, kup si tyčovej aku
už jsem to hledala, ty kody čte fakt jen ta apka, takže primárně v pc to neotvře, jedině až pak už přímo ty odkazy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 15:23
- Nahlásit
cernej caj
teď je super v mozille ta služba pocket, kam si můžeš odkládat stránky k pozdějšímu přečtení nebo prohlídnutí bez toho, aby si člověk zaplavelil oblíbení něčím, co jednou přečte a pak už ten odkaz nepotřebuje, škoda, že teď už taky nemám v práci mozillu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 15:28
- Nahlásit
Maya
dalsi kram, jestli budu muset chodit pro tento nebo pro druhej uz je fuk, ne
ja si prave myslim, ze kdyby to vyfotila fotakem tak by na pc mohla byt nejaka apka na to mozna?
vubec netusim o cem mluvis
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 15:29
- Nahlásit
Maya
tablet a nebo jinou přenosnou vymoženost, do který jdou instalovat aky, ale jiná už mě nenapad
tablet nemám, du si dát tabletu! A jak to, že to kuwa nende stáhnout do pičítadla? to už s nima nikdo nepočítá?
cernej caj
ešče není po 22:00!!! bacha!
nic, kašlem na to no.
|