| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 09:59
- Nahlásit
birma
jakože od nás do Jeruzaléma je to po zemi jen 1400 km? Mě se to zdá nějak málo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 10:24
- Nahlásit
Maya
si to premer v google mapach
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 10:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
žhavíme!!
to je zima, co Alberti?? A Koláče včera odpadlo. Dostalo se Koláče na maságe a pak doma uďálo Buum na gauč a cíplo. A pejsky se divili, že nic, ale vůbec nic. Tak jsme si to vynahradili dnes ráno. Hlavně teda Rumíček !!! Rumíček se totiž rozhodnul, že je co? Co že je Rumíček?? No malilinkatý ščenátko. Takovýto ščenátko co utykaláá, utykaláá za člověkem když ho vidělaaa . Nekecám. Nejdřívějc běžel za pánem, co nastupoval do auta Hrozně ho vítal , moc ho vítal. Léta se spolu neviděli s kamarádem největším............ no potíž je, že ho viděl zatím jen jednou v životě Je to syn paní z vedlejšího baráku, která má špicku.Paní je po operaci, fenku venči teď syn. Rumíček ho NEZNÁ! No možná se teda evidentně znaj z předchozích životů. Pán se smál a odjížděl do práce s hubou kolem celý hlavy . No pak jsme byli řádit na louce s balonkama. Bubí to mooc bavilo a furt běhala a nosila a hledala. Pak jsme nechali Rumíčka, ať si žoutelí balonek a my si daly obraty u nohy, procházení mezi nohama, otočky, honičku.Bubi nadšená. Pak honil Rumíček Koláče kolem hřiště a pak že jdeme domů..... Kdoooo bude první na podestě?? No kdooo?? Bubi vyhrála, Rumíček byl druhej, Koláče jako vždy poslední. No ale!! Rumíček si uvědomil, že něco zapomněl!! Seběhnul s podesty pro žužlo balonek a! Tý jo hele kámoš! Velkej černej labradůr . Nechalo Koláče Rumíčka, aby se šel pozdravit. Rumíček byl uctivost sama, Rony si vyvrátil ocásek z pantu, jak s nim šmidral. A!! pak to přišlo. Rumíček uďál radostně 2x hopiky, páč zjistil, že k labradůrovi vlastně někdo musí patřit a utykalááá utykalááá a vítaláá a vítalááá. A HO-PI-KA-LA!! ASI HO PŘERAZIM . Co ho to popadlo?? Jemena pošahanýho? je jako bláásen malej pětiměsíční. Jako ftipný to je, páč on je při tom hrozně ftipnej a všichni se smějou, ale dělat to nemůže, páč jaksi na jeho ftipnost není celej svět zvědaf, že áno. Žádnej můj pes na lidi neskákal. Tahle blecha se rozhodla, že otočí dějinama!!
co jste po dobu mé nepřítomnosti páchaly dámy?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 10:44
- Nahlásit
cernej caj
si to premer v google mapach
na seznamu se to přeměřilo samo a mám pravdu
3 743 km – 734:04 h
Trasa pěšky, přes silnici II. třídy 42-04
PetraK
Rumíček dětinští a nebo senilní?
tady se nic závažného asi nepáchalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 11:11
- Nahlásit
birma
neschopnou levou rukou
nooooo hezký, hezký!! jak to vypadá dneska?
Xerxová
Ufff - trochu mi spadl balvan. O boulích po
eh, díky za info, hlavně že to teda nic není. A nemůže s tím souviset případně i to jeho najednouklidnéchovánínakonciprocházky?
Fifi
Troldik byl dneska udata. Vytrestenej prisel ohlasit venkovniho bubaka. Tak vylezu, a fakt, BYL tam! Nepritel nejvetsi balonovitej! Pomerne vysoko a v dostatecny vzdalenosti. Udata vylezl z baraku a radne ho hlubokym hlasem (ehm, na nej hlubokym) vystekaval do ksaa.
No ale NENE?? FAKT?? TO JE PANEČKU OTOČKA!! Supr změna. Jáákto, že ses okamžitě nepochlubila?? Mohly jsme udělat oslavu
Troldas steka spis jak holcicka ci bukvicka, kdyz spusti, clovek se musi smat.
Rumajzl taky! však jsi ho slyšela
HaZa
skoro celá smečka ...
to je ale zdatná sestavička!!!
a jak vzorně kočky držej lajnu!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 11:12
- Nahlásit
Maya
Rumíček dětinští a nebo senilní?
no podle mě se vrací do svých mimikovských let , považuje se za středobod všehomíra a všemláskurozdávající bytost a blbne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 11:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
mamiii, já ti pak doma ukážu naší rodinu"
"ale nesmí ti vadit, že je vypatlaná"
no, taková normální, vypatlaná rodinka!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 11:31
- Nahlásit
PetraK
tak to je dobry s jemenem vitacim skakacim
nejakej zkrat u nej vitaci?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 11:43
- Nahlásit
dneska se otevre zapis do lekci, tak mi drzte palce at neprijdu na zimu o tancovani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 11:58
- Nahlásit
cernej caj
tak snad ti tam dají něco v nějakou příhodnou hodinu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 12:02
- Nahlásit
Maya
ja potrebuju jednu jedinou, v 16:00 jinak budu muset v brne trcet 2h coz netusim, co bych tu delala a doma budu v 8, kdyz by byla lekce od 17 coz je proste relativne neprijemny a hlavne v zime se vidim, jak hodinu v mrazech stojim na ulici pred studiem a cekam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 12:05
- Nahlásit
cernej caj
ak to je dobry s jemenem vitacim skakacim
nejakej zkrat u nej vitaci
je to bláásen, bláásen. On byl vždycky lidumil. Pak se uklidnil, přestal otravovat celej národ a teď ho to zase bere,bláásna potrhlýho.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 12:28
- Nahlásit
cernej caj
jj, hodina v zimě je dlouhá jak tejden a chodit někam utrácet do tepla člověk taky furt nemůže, a ten pozdní příchod domů taky nic moc, kvůli tomu mě padly ty levnější kurzy finštiny, všechno je až večer a nebo daleko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 12:28
- Nahlásit
PetraK
a to už ani nemůžeš říkat, že to nic, to štěňátko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 12:32
- Nahlásit
zajímavej graf, to třetí Slovinsko mě docela překvapuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 12:35
- Nahlásit
Maya
no prave, chodit nekde do kavarny se prodrazi a pozdni prichody domusou taky dost naprd. Kvuli tomu uz netancuju line dance, uz to bude rok na vanoce...
jo a zapomela sem rict, ze uz je to rok! co nelepkuju a muzu se ladovat fakt naprosto cimkoli bez hroznych zazivacich obtizi! musim se pochvalit. Akorat ze lidi pouzivaj i na hubnuti bezlepek a ja sem prekrocila kulatou cislici na druhou stranu, nez ze ktere sem se blizila loni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 12:54
- Nahlásit
cernej caj
to už je rok? to to fakt letí, to bych ani neřekla, tak hlavně že ti to pomohlom, asi máš teda nějakou tu intoleranci
ale to všude píšou, že bez lepku se až tak moc nehubne, asi záleží kolik toho kdo jí, kdo se cpe rohlíkama a pak najednou přestane, tak asi zhubne, tys toho asi jedla předtím moc málo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 12:55
- Nahlásit
ha, na ten můj vysavač, co chci koupit, maj v Planeu kam pro něj půjdu 1500 slevu, tak to ho asi hned v pátek koupím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 12:56
- Nahlásit
Maya
mozna spis porad jim moc znama zhubla 12kilo, ze pry nekde o tom cetla ze se s tim dobre hubne a za pul roku zvladla tohle, je dobra. me by stacilo nemit pupek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:05
- Nahlásit
cernej caj
ty tak potřebuješ zhubnout
ale jako když někdo má ve stravě třeba 90% věcí s lepkem a pak to nahradí ovocem, zeleninou, tak věřím, že zhubne hodně
zajímavý průzkum
http://www.national-geographic.cz/clanky/zajimavy- pruzkum-cesi-patri-mezi-nejcistotnejsi-narody-v-ev rope-20150926.html?utm_source=dumazahrada_cz&utm_m edium=shifter#.VjnzjWd0xtQ
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:16
- Nahlásit
Čaute,
jdu si mezi vás chvíli odpočinout, páč už teho mám dost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:18
- Nahlásit
Maya
jen rikam, ze bych se rada zbavila pupku, kterej de do dveri driv jak moje prsa, jinak su spokojena vcelku
denyk
vyplaticky spocitany? a objednalas z toho obchodu, ze nam zarecenzujes?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:21
- Nahlásit
Maya
a to už ani nemůžeš říkat, že to nic, to štěňátko
no nemůžu. Ale naštěstí on je fakt hrozně ftipnej a štěněčí, takže mu to ty lidi dost žerou . BOhužel ale, že jo, páč tím pádem ho v tom co? Podporujou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:23
- Nahlásit
Krucinál. Neměla jsem to otvírat. na Novinkách je článek o dvou fenkách, který zachránila fotografie od utracení.Nemám na to v sobě zpracovat ten zoufalej výraz v těch očích a fakt, že takových psů jsou miliony. Já to nedávám. Proč my lidi musíme bejt takovej xindl, že všemu živýmu ubližujeme. Hergot, hergot, hergot
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:25
- Nahlásit
PetraK
ad srna - ten orel jí fakt složí? Jako že zabije?
dlužím ti odpověď.
Tím jak na ní vlítne, zaryje drápy do krku
strhne jí k zemi a pak omráčí. Pak přiběhne lovec a ukončí to aby se netrápila. Orlovi buď dá kus jazyka z úlovku, nebo má u sebe připravený jiný kousek masa a tím ho orel pustí ke kořisti.
Orli se pár dní před lovem nekrmí, aby měli hlad.
Ve volné přírodě si orel se srnou poradí, ale trvá to déle.
Třeba tu lišku usmrtí tím, že jí vytrhne hrtan. Liška je ale pro orla docela nebezpečná, když o něm ví, postaví se proti němu a kouše.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:28
- Nahlásit
cernej caj
vyplaticky spocitany?
yes
z obchodu jsem neobjednala, páč jsem právě nenašla žádné recenze
Mně by vyhovovalo právě to, že to přivezou PPL,
páč jinak sem žádný maso pro psy nejezdí a Vetamix, no comment
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:32
- Nahlásit
denyk
ale dneska uz sou obchody, kde ti to dovezou, treba maso z barona si myslim, ze jo.
ja bych se nebala to prubnout, vyzkousis na mensi zasilce a uvidis. vsechny tyhle firmy nakonec stejne akorat maj maso od tech vyrobcu tady vetsich...
ja kdyz sem ten obchod prolitla, hned bych zas krmila masem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:34
- Nahlásit
Fifi
Troldas steka spis jak holcicka ci bukvicka, kdyz spusti, clovek se musi smat
moje bukvička má ukrutně hluboký hlas
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:35
- Nahlásit
cernej caj
treba maso z barona si myslim, ze jo.
jo z Barona už jsem brala ale tam jsou ceny, že mu to maso můžu klíďo pořídit u nás v masně
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2015 13:36
- Nahlásit
cernej caj
sem ten obchod prolitla, hned bych zas krmila masem
já právě taky chci to zase začít aspoň kombinovat s granclema.
A když si vzpomenu, jak si pochutnal na srnčí nožce a hřbetu...no ale u nás právě na to musí bejt nálada, kousat kosti
|