| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 05:53
- Nahlásit
fifi
tak sikovna, ze sis ulevila sama
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 05:57
- Nahlásit
Fifi
Tak to je super, že ses vyhnula chemii a pomohla si sama.
Birma
gratuluju a taky doufám s tebou, že dnes už budeš vědět, že jsi novým zaměstnancem známé značky. To abysme si připravili hodně peňází až sem budeš dávat tipy
PetraK
Jak jinak - plodné odpoledne. Jsi jak ti zajíčkové v reklamě na duracellky
K tomu klikání. Vím, že manžela na klikání nikdy nepřemluvím. Nebylo by to naprd, když já budu klikat a on když bude s Adélou tak né?
Černej čaj
Když budete jen venčit na vodítku a chodit jen kousek, tak by to snad Ferince nemělo ublížit, ale asi bych stejně vetovi zavolala.
Vlk
Pindík se dává pěkně do kupy. Taky mě zaskočila rychlost že už budete chodit na rehabilitaci. Držím palce ať se podaří ještě něco zhubnout, aby se mu líp běhalo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 06:39
- Nahlásit
slůňo vstává, jsou 4 stupně nad nulou... krásně je venku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 07:25
- Nahlásit
Xerxová
takovej hic tady rano podle mereni -3 kdyz sem sla do prace a ted aktualne pry -1
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 07:26
- Nahlásit
... my měli 2,5 pod nulou ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 07:37
- Nahlásit
no uz proste zadny teplo...
jo jinak kdyby nekdo shanel sirsi botky tak jsem poslala dotaz na prabos, a aktualne mam nositelny condoriri gtx, ktery sou na hrane v o cisle vetsi bote, pry starsi condor je delan na sirsim kopyte a taky tyhle nizky merano sou na sirsim kopyte tak si rikam, ze jeziska bych mohla poprosit jeste o nizkou botu na ven
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 08:02
- Nahlásit
cernej caj
Já si včera zkoušela pánský Asola a na jaře si je nejspíš pořídím - pro mě na šířku dostačující
Darenka
Podstatný je, abyste jeden cvik neučili každej jinak, ale to je dobrý dodržovat i když pracujete oba stejnou metodou - cvik prostě učí jeden a až když ho pes umí, tak povel používají oba.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 08:09
- Nahlásit
u nás -4, přemejšlim, že už by to možná chtělo vytáhnout zimní bundu, ale odpoledne je ještě docela teplo
Fifi
super, že sis pomohla sama, kolega když měl takhle bloklý žebra, tak mu od toho pomohla nějaký fyzioterapeutka taky bez injekcí
Darenka
podle mě pes ví, kdy s kým je a jaký povel ten kterej člověk používá, spíš to je o tom, jak je kdo schopný naučití jí co chce, jinak se může stát, že třeba tebe bude poslouchat a manžela ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 08:09
- Nahlásit
birma
tak tobe staci i ty uzky aku
a taky ze prej mi v poho usijou i boty z jejich nabidky na miru a je tam asi litr prirazka, coz mi prijde uplne skvely, ze mas z ceho vychazet uz modelove.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 08:17
- Nahlásit
cernej caj
Nojo já nejsem rozcapená
A to šití na míru zní skvěle!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 08:22
- Nahlásit
cernej caj
já mám takový podobný z pracovních bot, ale byly mnohem levnější, tak to tyhle asi nebudou
ale asi tam zaskočím v pátek, až půjdu od zubaře, pro nějaký kotníkáče a nebo zimní, ty moje 20 let starý super botky se mi už trhaj vevnitř, takže se blbě obouvaj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 08:28
- Nahlásit
Maya
no ja mam z pracovnich bot ty jedny, co nosim na zimu a prabos sou pracovni boty tak muzou byt klido podobny tam. Ale neco co nepromokne na turistiku by bylo fajn i na leto.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 08:30
- Nahlásit
birmaMaya
díky
u nás taky -4.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 08:31
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
TO-PÍ-ME!!!
Zimička co??? Ale Buborumíčkům zimička nebyla, nebyla. Páč lítali za žužlobalonkama a kradli si je navzájem. Hlavně Rumenige kradákoval. Páč von musí mít ten jeden, ten trochu prokousnutej, to je jasnej fáborit Zato Koláče se pro nedostatečnou oblečenost klepalo jak drahej péf před sámoškou.
Už musím pohledat zimní věci a hlavně rukavice, začínaj mi omrzat ručky. Hlavně takhle když jsou oslintaný
Fifi
neb se mi povedlo blokadu prokrupnout
áááá to zní velkoúlevově!! Gratuluju, gratuluju.
uuf. Pichani nebude.
zde nevím, zda gratulace dodávat?
Darenka
Nebylo by to naprd, když já budu klikat a on když bude s Adélou tak né?
nebylo. Brtnik taky nekliká. Já jsem ten kdo naučí co se chce a je to. Tady nejde o nic jiného, než o formu učení, aby se psu jednoduše a rychle a zábavnou formou vysvětlilo co přesně se po něm chce, co je to správný. A pak se to jen aplikuje.
Xerxová
, jsou 4 stupně nad nulou... k
my si to dali opačně, čtyři pod
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 09:00 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
jestli se to ukáže, zajímavá infografika
tak prt, tak odkaz
https://www.flickr.com/photos/lilita/5434252454/in /set-72157624598500743/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 09:03 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
funguje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 09:32
- Nahlásit
cernej caj
bez zvuku nevím, jak je to zajímavý, ale třebak procvičení angliny
https://www.youtube.com/watch?v=A1llZZY9kSY
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 09:38
- Nahlásit
cernej caj
máš mt trusty kovbojský boty
this film is all about living the experience of tramping in the modern-day Czech Republic, which involves travelling by bus or train to a remote village and heading out into the forests with a map, a sleeping bag, and a pair of trusty cowboy boots.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 09:38
- Nahlásit
Maya
zkusim pak mrknout
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 09:47
- Nahlásit
rumštajn!
tu je krásný azůro vedro jen trochu pofukuje..a na Sněžce je prej 16 stupňů! jako že plus podotýkám...
Dočítat vás nestíhám páč nestíhám!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 09:50
- Nahlásit
Fajka
jj, vypadá to za oknem, že je azura, každopádně s těm příchodama domů za tmy už je mi to tak nějak jedno, akorát že v kanclu nemusím svítit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 09:56
- Nahlásit
Maya
a co sou kovbojsky boty? moje kozeny kone nejsou?
Fajka
nad tim sme se uz stihli podivovavat, kolik je na snezce asi solidni inverze.
ja musim svitit celorocne, pac mi oknama sviti slunko, musim mit zatahly zaluzky at se mi to neopira do monitoru a zatahly zaluzky = nutnost svitit
ja chodim i do prace za tmy, tak nevidim nikde tu vyhodu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 10:14
- Nahlásit
cernej caj
asi solidni inverze.
jo jo fantastická u nás je 13 stoupenců
chodim i do prace za tmy, tak nevidim nikde tu vyhodu
tak já když dělám doma tak je fajn že když je hezky tak si dělám venku co je potřeba a nebo vyběhnu s psákama a práci si přesunu na večer a dělám za tmy takže za mě pa-rá-da
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 10:17
- Nahlásit
Fajka
.a na Sněžce je prej 16 stupňů! jako že plus podotýkám...
kdy vyrážíte?
Maya
těm příchodama domů za tmy u
mě to tak ssssssssssssss...štve!! Nic moc nemůžu. Leda jezdit s Rumajzlem tramvají. Ještě teda aspoň, že ráno máme pořád ještě tu svou půlhodinku A plus pátek, kdy končíme o fous dřív a já pak letím jako zběsilá, abych aspoň DO polí stihla za světla. A pak jsem zas o víkendu jak stižená, jak furt musím ven, ven. Jsem na tom jako čajda - celoročně musím svítit, takže pak mám nedostatek denního světla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 10:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
kdy vyrážíte
nemít tu furt ty pitomý zedníky...tak už tam jsme!!!
čajda - celoročně musím svítit, takže pak mám nedostatek denního světla
to je blbéééé ... lity lity!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 10:26
- Nahlásit
Fajka
to je blbéééé ... lity lity!
jo hodně. někdy mám pocit, že mi z teho hrabe.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 10:34
- Nahlásit
Fajka
nemít tu furt ty pitomý zedníka
děláte celý sídliště???
ale tím můj smích končí, páč mam pocit, že my taky asi budujem celou vesnici
momentálně jsme ve fázi večerníčku Včelí medvídci - Bíílááá bíílááá bílááá bíílááááá, komu by se nelííbííílááááá
jsem jela ve středu jak byl svátek kolkolem - ale nebyl čáááás ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 10:34
- Nahlásit
Tak v půl druhý jdu podepsat smlouvu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 10:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
děláte celý sídliště
neee..máme tu místo zedníků lenochody
jako tyhle už nikdy ale žel bohu ta naše parta je na jiný důležitější akci a my si fakt nemůžem dovolit bejt do jara(až budou mít ti naši čas) bez plotu...bo já bych s těma mejma psíma dementama skončila mezi ploty..tam by mě je ovšem nedovolili vzít
Bíílááá bíílááá bílááá bíílááááá, komu by se nelííbííílááááá
jo jo užíj si to ...my zas hnědá bo se furt répem v hlíně a děláme terény...ještě že neprší!
jsem jela ve středu jak byl svátek kolkolem - ale nebyl čáááás chááápu
birma
tak gratulace !! obří!!! není nad to dělat práci která baví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2015 10:42
- Nahlásit
birma
GRA-TU-LA -CE!!
|